Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte sluit transfer Hazard niet uit: ‘Uiteindelijke beslissing is aan de club’

Laatste update:

De transfer van Neymar zorgt voor een domino-effect in de voetbalwereld. Met de 222 miljoen euro die Barcelona ontvangen heeft, is het inmiddels op zoek gegaan naar een vervanger voor de Braziliaan. De namen van Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho en Eden Hazard worden veelvuldig in verband gebracht met de Catalanen.

Chelsea-manager Antonio Conte zei eerder vrij stellig dat Hazard ‘gewoon’ in Londen zou blijven, maar in gesprek met Metro krabbelt de Italiaan wat terug. “Eden Hazard is een geweldige speler. Maar ik ben de coach en kan alleen mijn mening geven. De uiteindelijk beslissing is aan de club”, stelt Conte. Hazard werd eerder deze zomer al diverse malen in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid.

“Ik ga er vanuit dat Eden bij Chelsea blijft. Dit is niet het goede moment om nog spelers kwijt te raken”, besluit de Italiaanse manager, die enkele weken geleden een stuk stelliger was. “Hij is erg gelukkig bij Chelsea en wil voor deze club spelen, ik weet niet waar het verhaal vandaan komt. In het verleden heb ik ook veel gelezen over de vermeende belangstelling van Real Madrid. Eerst zou hij naar Real gaan en nu is het weer Barcelona.”

Zie jij Eden Hazard naar Barcelona vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie Hazard eerlijk gezegd nog wel 5 jaar voor Chelsea spelen. Hij houdt van de club en speelt er nog zeer goed ook. Zou me ook niks verbazen als hij eind van de maand voor Barca speelt, is namelijk de beste opvolger van Neymar.

7 augustus 2017 om 10:55

Kan je jezelf nog meer tegenspreken op amper twee zinnen...

7 augustus 2017 om 11:01

Dan kan @kevin altijd zeggen 'zie je wel, ik zei het toch'! En daarin heeft hij dan ook nog gelijk ook.

OT: Een speler van Chelsea zegt in deze jaren gewoon moeilijk nee tegen Barcelona / Messi. Als de clubs er uit komen is hij gewoon vertrokken verwacht ik. Chelsea is niet slecht, maar als je de CL wilt winnen, dan heb je waarschijniljk weinig te zoeken bij een Engelse club.

Ik hoop echt niet dat hazard komt. Het is natuurlijk een geweldige speler. Maar is geen 150m waard. Dan heb ik liever dembele en seri samen voor dat geld. Daarnaast denk ik ook dat hazard niet goed in het barca spel past en niet zoals neymar echt goed zal spelen met Messi en Suarez

7 augustus 2017 om 10:59

Ik zie hele tijd de naam seri voorbij komen, maar er is helemaal geen middenvelder als hem nodig. Als er een middenvelder komt, moet het een middenvelder van topklasse zijn. We hebben al genoeg middenvelders voor de breedte.

7 augustus 2017 om 11:21

Ik vraag me vooral af hoe veel mensen werkelijk 15 of meer wedstrijden per seizoen van Nice bekijken. Alle 'kenners' hier lijken elkaar weer na te praten.

Ik kan niet over de speler oordelen, maar het is natuurlijk wel weer een dwerg. Dat ze eens voor een reus gaan (met gelijkaardige kwaliteiten). Soms is voetbal simpel.

7 augustus 2017 om 12:02

Precies wat ik bedoel. Men praat elkaar gewoon na. Bovendien geloof ik niet dat Seri beter is dan de middenvelders die we nu beschikbaar hebben.

7 augustus 2017 om 15:17

het gaat niet om het feit dat seri beter is dan rakitic of gomes
het gaat er om dat seri iets doet wat rakitic en gomes niet kunnen en dat is het spel door goede passing onder de druk van de tegenpartij kan halen

seri zorgt voor controle en tempo , gomes en rakitic falen hierin omdat zij nu eenmaal allebei 2 aanvallende box to box middenvelders zijn

ze kunnen aanvallen en verdedigen maar ze kunnen niet in het middenveld zich uit de druk uitvoetballen en de baltempo bepalen

seri zal daarom barca opnieuw zuurstof geven op het middenveld ook al is een xavi of verratti betere exemplaren die hetzelfde doen

7 augustus 2017 om 11:38

Want jij denkt dat je Dembele voor 120 of minder kan kopen momenteel met elke club die het geld uit Barca's zakken ziet puilen? Ik geloof er niets van eerlijk gezegd. Maakt niet uit voor wie men uiteindelijk kiest als vervanger van Neymar. Ze zullen uiteindelijk toch het record van Pogba nog eens moeten gaan breken om hem binnen te halen. Met uitzondering van Sanchez dan

7 augustus 2017 om 14:37

Eigenlijk is Sanchez de meest logische oplossing. Hij is na Ronaldo en neymar volgens mij de beste linksbuiten. Prijs zal wel meevallen gezien zijn contract. Maar dan zit je wel met je hele top voorhoede van 28 tot 31 jaar. Over drie jaar sta je voor een financieel onmogelijke opdracht. Vervangen terwijl ze 0 restwaarde hebben.

Die blijft gewoon bij ons zoals ik eerder al gezegd heb.

We hebben nog meerdere versterkingen nodig voor het einde van de transferwindow en het bestuur lijkt niet capabel genoeg om ze over de streep te halen. Ze staan dan ook niet voor niets onder vuur. Als ze vervolgens ook nog onze sterspeler verkopen, dan tekenen ze indirect hun eigen ontslag.

Raar dat Insigne niet aan Barcelona wordt gelinked. Ik denk dat Insigne ook de absolute kwaliteiten heeft om te slagen bij Barcelona. Maar enige probleem met Italiaanse spelers zijn dat ze vaak last zouden hebben van heimwee, zie Immobile en Cerci. Insigne speelt al zijn hele leven bij Napoli, op een aantal seizoenen na, waar hij was uitgeleend aan Pescara, Foggia en Cavese. Dus het zou best kunnen zijn dat hij dan bij Barcelona niet goed rendeert vanwege dat.

7 augustus 2017 om 12:34

Volgens mij wil Insigne zijn hele carriere bij Napoli blijven en zijn er daarom eigenlijk altijd vrij weinig geruchten rond zijn persoon

7 augustus 2017 om 13:12

Ja volgens mij is dat geen onlogische gedachte, want Napoli is de enige club waar hij onder contract heeft gestaan. Ene kant wel mooi, want loyaliteit bestaat nu amper in de voetballerij, maar aan de andere kant had ik hem wel graag bij Barcelona willen zien, dus voetballend op het allerhoogste niveau.

Ik zie hem liever niet naar Barca komen. Ben niet zo'n liefhebber van zijn spel, wekt te veel irritaties bij me op. Denk ook niet dat hij zelf wil vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren