Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

CONMEBOL opent onderzoek naar Jara voor vinger in kont Cavani

Laatste update:

De Zuid-Amerikaanse federatie (CONMEBOL) is een onderzoek begonnen naar Gonzalo Jara. De 29-jarige verdediger beging een vreemde actie in de ontmoeting tussen Chili en Uruguay in de kwartfinale van de Copa América, drie dagen geleden. Jara stak zijn vinger tussen de billen van Edinson Cavani en toen die geïrriteerd reageerde, kreeg de spits zijn tweede geel van de wedstrijd.

De opmerkelijke beelden van de actie gingen de hele wereld over. Niet alleen vonden veel fans het vreemd dat Jara zijn vinger in het achterwerk van Cavani stak, ook ergerden velen zich aan het theatrale gedrag van de Chileen toen Cavani hem met de hand licht in het gezicht raakte. CONMEBOL opent nu in elk geval een onderzoek naar hetgeen er gebeurde: de verwachting is dat men er voor maandag wel uit is.

Dan speelt Chili namelijk de halve finale van de Copa América tegen Peru en als men Jara wil schorsen voor die wedstrijd, zal dat binnen 48 uur moeten gebeuren. Mocht Jara meer dan twee wedstrijden geschorst worden, dan neemt hij een deel van zijn schorsing mee richting de kwalificatiecampagne voor het WK 2018. Op clubniveau zit hij trouwens sowieso al in de problemen: werkgever FSV Mainz 05 wil hem niet meer terugzien na de vreemde actie richting Cavani en het theatrale gedrag dat daarop volgde.

Moet Gonzalo Jara een flinke schorsing krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Smerige speler speler, is ook niet de eerste keer dat hij zoiets doet.
Cavani een tweede geel aansmeren terwijl hij zelf helemaal niks doet en dan nog gaat liggen alsof hij een een elleboog krijgt. Hopelijk word hij zwaar gestraft en dat we hem nooit meer zien op de copa amerika

28 juni 2015 om 00:19

Het scheen dat hij nog in de catacomben aan zijn vinger rook. Wel een smerige actie van Jara. Daar kun je niet mee wegkomen.

28 juni 2015 om 01:33

Nooit meer is ook overdreven

28 juni 2015 om 02:34

Bijten is leip, echt raar om te doen maar je vinger in iemand zn ass steken is echt freaky! Waarom zou je zoiets doen? Kijkend naar alle opties om iemand geel aan te smeren hoe gek moet je zijn om je vinger in iemands ass te doen? De gedachte alleen al.... Van bommel deed ook zulke dingen tijdens corners, ballen knijpen enzo...

20 wedstrijden voor die viezerik. Actie erna is net zo vies als die vinger in de reet van Cavani.

Greep Suarez ook een keer bij zn kruis... Is dus niet de eerste keer dat ie een Urugayaan betast.. viespeuk

27 juni 2015 om 23:58

Haha idd

28 juni 2015 om 00:03

Volgens mij vind hij het gewoon lekker. Dit is niet zijn eerste frats. Met zoveel mannen op 1 veld kan hij zich gewoon niet beheersen. Hij wordt helemaal wild en moet een vinger in iemands kont steken, of in iemands kruis knijpen. Nou ik hoop dat deze man nooit meer op een voetbalveld sraat.

28 juni 2015 om 00:16

Het is niet zijn eerste frats maar welgeteld zijn tweede. Hij moet natuurlijk geschorst worden maar 20 wedstrijden of nooit meer in de copa is veel te veel. Een wedstrijd of 10 tot 12 is wel goed voor hem. Daarnaast moeten spelers met zulke taferelen therapie aangeboden krijgen of hij moet uit de kast komen. Dit is niet iets "voetbalgewoon".

28 juni 2015 om 00:41

Zelfs de derde, higuain in zijn kont ook en Suarez' in zijn ballen gegrepen. Als Suarez half jaar geschorst wordt dan hij zeker. Zijn acties is nog erger dan die van Suarez want dit is pure aanranding!

28 juni 2015 om 03:41

Psvchelseaboy moet zeggen dat jou opmerking wel heel erg naar homohaat neigt, ik wi je nergens van beschuldigen maar vind dat je hier niet echt de openlijke geaardheid van voetballers mee bevorderd.

On: tuurlijk een smerige actie om zo.iemands waardigheid aan te tasten. Cavani handelt uit reflex, en als je uit reflex alleen zo handelt, moet ik zeggen dat hij zichzelf behoorlijk onder controle heeft gehouden. Laat ik het zo zeggen: hij heeft geluk dat hij móést spelen alsof hij geraakt was, had zo anders kunnen aflopen

28 juni 2015 om 10:14

Ik heb niks tegen homo's hoor. Integendeel dat zijn vaak hele aardige mensen. Maar wat Jara doet is aanranding. Dat kan niet op een voetbalveld. Dat kan ook niet gewoon op straat. Als iemand een vinger in je kont stopt geef je hem toch ook een mep?

28 juni 2015 om 10:48

Legendaries ?
Waar in dat stuk lees je iets dat op homohaat lijkt? Hij refereert indirect wel naar homofiele gevoelens van Jara, maar nergens geeft hij af op homo's.

En hij heeft gelijk, levenslang schorsen die gast.

28 juni 2015 om 11:18

Kijk jij begrijpt het.

28 juni 2015 om 13:51

Het gedeelte waar hij zegt dat hij hoopt dat hij nooit meer op het voetbalveld mag staan. Kan natuurlijk ook zijn om zijn acties bij nader inzien

28 juni 2015 om 01:19

Volgens mij is dit ook degene die ooit Giovani Dos Santos bij zijn ballen greep, ook op het moment van spelen voor het Chileens elftal.

28 juni 2015 om 01:43

Is gewoon aanranding eerste klas. Die viezerik moet de aangepakt worden.

28 juni 2015 om 04:13

Tegen argentinie probeerde hij ook zijn vinger tussen higain zijn kont te stoppen

28 juni 2015 om 06:39

Ik geloof niet dat we met Suarez medelijden hoeven te hebben.

Ik hoop een diepgravend onderzoek, geen nattevingerwerk. Dit is overigens misschien wel de vreemdste titel voor een artikel die ik hier ooit gelezen heb.

On topic:

Belachelijke actie. Ik ben sowieso niet van dat gesar op het veld maar wat bezielt je om je hand in de aars van een volwassen vent te steken terwijl je aan het werk bent. Brrrr.

27 juni 2015 om 23:59

Hiervan schiet ik gewoon in de lach, haha.

28 juni 2015 om 00:43

Wat maakt het uit dat het een volwassen was, als of het bij een jongere of kind niet erg zou zijn geweest haha.

Maar zonder gekkigheid, ben volledig met je eens, mijn maag draait erverg van

28 juni 2015 om 08:43

Dan was het aanranding van een minderjarige, dus nog hogere straf.

28 juni 2015 om 03:29

Vraag het aan Onno die heeft er ook verstand.

De hele wereld kijkt nu mee met deze zaak. Het kan niet anders dan dat er een zware straf uit komt, anders zullen er bakken aan kritiek komen.

Wat gaat er door iemand heen om zoiets onhygiënisch te doen. Wat een smeerlap! Gewoon hard schorsen want door zijn actie is het team van Uruguay benadeeld.

28 juni 2015 om 02:37

Snap het ook niet... Hoe kom je erop en waarom zou je? Je vrienden en fam moeten toch ook raar opkijken van zulke acties

Moet toch kunnen man maak er geen drama van RAMOS van roda die kneep in johansson ze ballen is ook niks mee gebeurd

28 juni 2015 om 00:34

Maar wij leven in Nederland he... Hier kun je vergeleken met de rest van de wereld de gekste dingen uithalen. Een moordenaar staat na 5 jaar ook weer op vrije voet bij wijze van spreken... Totdat je belansting ontduikt haha dan ben je de sjaak.

28 juni 2015 om 00:39

Ga jij even op straat een vrouw in haar reet vingeren, kijken hoe de politie daarop gaat reageren.

28 juni 2015 om 01:37

Moet je ook niet doen met de politie in de buurt

Hahahaha focktop alleen die titel al . Hoezo je vinger in iemands reet zetten? Misschien is ie stiekem gay.

28 juni 2015 om 01:29

Blijkbaar is t nie stiekem

En die schorsing moet hij niet eens krijgen voor die vinger, maar voor zijn overdreven theater.

Jara is about that fingerbanging life. Waarom worden deze mensen niet strafrechtelijk vervolgd. Dit is toch gwn aanranding man.

28 juni 2015 om 00:40

Geen aanklacht, mocht dat zo zijn denk ik nog best dat Cavani hem zal winnen.

Die actie van Jara gaan ze niet door de vingers laten glippen in ieder geval.

28 juni 2015 om 02:03

Dat wordt billen knijpen.

Vieze speler jammer dat Cavani geen vuist uitgedeeld heeft, ik zou hem egt toto los slaan idioot

28 juni 2015 om 10:21

Dat zou van Cavani een grote dommerik maken.
Nu is hij hij zogezegd het slachtoffer , als hij hem een slag zou geven wordt hij waarschijnlijk zwaarder gestraft dan Jara zelf. Hoewel je vinger in iemands kont planten echt not done is , zou ik zo'n vuistslag op het veld toch erger vinden,
Mooie reactie van Cavani dus.

28 juni 2015 om 11:18

Egt toto los? Je bedoelt: echt total loss. En Cavani heeft zich inderdaad ingehouden, maar ja, je verwacht zoiets ook niet natuurlijk.

tja wat moet je hier mee? Hoe kom je nu in godsnaam op het idee om je vinger in iemand zijn kont te stoppen? :S

Wie vind dat dit zwaarder bestraft moet worden dan Suarez?

Ik ben er een beetje verdeeld over.
Enerzijds kan je zeggen dat de beet van Suarez meer letsel toedient.
Anderzijds is dat een actie waarbij de speler zichzelf verliest in de heetst van het strijd en dit daarentegen een hele bewuste actie is. Plus dat toneel erna nog.

28 juni 2015 om 02:53

Tuurlijk moet dit niet zwaarder bestraft worden. Bijten is agressief, dit is vooral nogal smerig. Helaas bestaan er nog vrij veel kneuzen op de wereld die meteen roepen: Gatver hij is vast homo en homo's moeten natuurlijk allemaal aan de hoogste boom hangen. Mag namelijk niet van God enzo.

28 juni 2015 om 06:15

Jij bent de enige die dat hier zegt. Ik heb alle reacties gelezen. Haha

28 juni 2015 om 08:01

Ik heb het over de buitenproporsionele verontwaardigdheid. Niemand zegt het natuurlijk letterlijk.

28 juni 2015 om 11:51

Het heeft niets met homo zijn te maken dat hij gestraft moet worden. Het feit dat hij een speler aanrandt en een tweede geel aan naait is waarom mensen verontwaardigd en boos zijn, niet het feit of hij homo is of niet. Dat kan me werkelijk niets schelen.

Die man moeten ze zeker schorsen voor de rest van het toernooi wat een matennaaier. En dan ook nog is als een stervende zwaan na de grond gaan alsof die knock out werd geslagen door mine tyson. Echt een schande voor het voetbal om je zo te gedragen.

Off topic: Waarom is er geen artikel over Brazilie-Paraguay?

28 juni 2015 om 02:50

Voetbalzone crew slaapt.

28 juni 2015 om 03:38

Ze zijn aan het slapen.

natte vingerwerk!

Tegen spelers die in een ander z'n kloten knijpen wordt blijkbaar getolereerd, hoor je niks over. Beetje vreemd

Jara in het Marokkaans betekent ook wel eens 'stront'. Zou er een link zijn?

Als je zoiets doet buiten het voetbalveld dan zit je wel wat nachtjes terecht in een cel. Serieus, waarom tolereren we op een voetbalveld zulk smerig gedrag? Net zoals je bij het bewust van aanslagen plegen op de benen van een tegenstander moet men ook dit gedrag zeer zwaar straffen. Ik snap gewoon niet waarom je zoiets überhaupt wil doen?

Het hoort zeker niet thuis op het voetbalveld. Maar meer dan de helft van de reacties neigt naar homohaat hier. Wat ik eigenlijk nog veel erger vind! Afkeur van zijn actie is prima, maar hou het daar bij en begin hem of andere niet te bestempelen als ''vieze homo, vuile flikker of etc''. Want dat is nog erger. Maar zal wel door de leeftijd hier komen, want de helft is ook nog bang voor een kusje van een meisje hier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren