Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent Cillessen zet handtekening onder nieuw contract bij Barcelona

Laatste update:

Jasper Cillessen moest het afgelopen seizoen doen met optredens in de Copa del Rey en de Oranje-international lijkt er niet op te hoeven rekenen dat hij binnen afzienbare tijd afscheid kan nemen van zijn voornaamste concurrent onder de lat in het Camp Nou. Barcelona heeft maandagmiddag via de officiële kanalen namelijk bekend gemaakt dat Marc-André ter Stegen zijn contract heeft opengebroken.

De doelman heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis die loopt tot medio 2022. Ter Stegen, die eerder nog vastlag tot 2019, krijgt meteen een flinke transferclausule in zijn nieuwe contract: geïnteresseerde clubs zullen 180 miljoen euro moeten neerleggen om de Duitser los te kunnen weken bij Barcelona.

De Catalanen namen Ter Stegen, die sinds het vertrek van Claudio Bravo vorig jaar zomer de onbetwiste eerste keus is onder de lat, in 2014 voor twaalf miljoen euro over van Borussia Mönchengladbach. De sluitpost legde sindsdien beslag op onder meer twee landstitels, driemaal de Copa del Rey en de Champions League.

Denk jij dat Jasper Cillessen ooit eerste doelman gaat worden bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cilissen moet naar Everton oid ALS die nog voor het Nederlands elftal in aanmerking wilt komen.

Ter Stegen heeft de potentie om bij de beste keepers ter wereld te behoren maar op dit moment is het dus geen wereldtop wat er bij Barcelona in het doel staat. Idem voor Real Madrid. Navas is niet slecht maar behoort niet bij de top. Barca had Bravo nooit moeten wegdoen. Word nu uitgekotst in Manchester terwijl hij goud was voor Barcelona en velen punten en penalties voor ze pakte wat ze zeker een titel heeft geschonken. En over Cillessen.. tja, hij wist dat hij puur voor de bekerwedstrijden gehaald werd. Slim gehandeld door Ajax om hem te verkopen, met Onana heeft Ajax in potentie een veel betere keeper die nu minimaal gelijk aan Cillessen in.

29 mei 2017 om 14:56

Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Keylor behoort in mijn ogen tot de beste keepers op deze planeet en heeft Madrid dit seizoen meerdere malen gered met waanzinnige saves. Zijn reflexen, sprongkracht en snelheid zijn uniek en deze hebben er dan ook voor gezorgd dat hij afgelopen seizoen de beste keeper in La Liga was.
Ook Ter Stegen heeft Barcelona meerdere malen gered. Hij brengt veel spel in zijn risico en is misschien wat minder betrouwbaar dan Valdés in zijn topjaren, maar voor Barcelona is hij absoluut de meest geschikte doelman.
Dat Bravo weg ging vind ik zelf ook erg jammer, maar het was te begrijpen dat Ter Stegen geen genoegen meer nam met een reserverol. Hij zat niet ver onder het niveau van Bravo en daarnaast schelen ze wel een aantal jaar.

29 mei 2017 om 15:52

Het oogt inderdaad vaak spectaculair bij Navas en hij heeft inderdaad ook wel met regelmaat hele mooie reddingen, maar hij heeft ook nog te vaak rare momenten. Goede keeper, maar zeker niet van niveau Neuer, Buffon zelfde geld voor ter Stegen. En dat niveau moet Bara en Real toch wel nastreven. Ik vind, zeker in potentie, Oblak beter.

29 mei 2017 om 19:06

Oblak en vooral Neuer en de Gea zijn overall beter, misschien meer betrouwbaar, maar op de lijn is Keylor echt van ongekend niveau. Ik raad je aan op Youtube eens te zoeken naar trainingen van hem. Echt een geweldenaar! Ik zou het oprecht zonde vinden mocht hij zijn plek aan de Gea kwijtraken.
Ter Stegen daarentegen is completer en heeft ook echt de potentie bij de top van de wereld te gaan behoren.
Kijk overigens ook maar een ruime samenvatting van de afgelopen clasico terug. Daarin waren ze ook beiden geweldig. Het had daar net zo goed 6-7 kunnen worden.

Cillessen moet nog maximaal 1 seizoen blijven vind ik, want hij wordt toch geen eerste keeper ten koste van Ter Stegen. Die keuze is gemaakt en zal vermoed ik zo blijven. Een trede lager zou Cillessen gewoon ergens eerste keeper kunnen worden dus dit is eigenlijk zonde.

29 mei 2017 om 14:31

Hij moet eigenlijk gewoon nu vertrekken want als Nederland het WK haalt is het niet zeker of hij in de selectie komt laat staan eerste keeper als hij max 7 wedstrijden in een jaar speelt.

Ter Stegen was vorig seizoen en het seizoen dr voor geweldig in de CL en Copa (op een paar fouten na). Maar dit seizoen maakt hij meer blunders en krijgt hij veel meer doelpunten tegen, komt natuurlijk ook door de verdediging. Hoop dat Ter Stegen zich volgend seizoen herpakt want ik zit niet echt te wachten op Cillessen.

Persoonlijk vond ik Bravo beter dan Ter Stegen en zoals hij destijds speelde is het eigenlijk vreemd dat Bravo werd verkocht. De invloed van Ter Stegen was blijkbaar groot genoeg of de afspraken waren dusdanig dat hij eerste doelman moest worden.

Zelfde situatie in mijn ogen met die van Diego Lopez. Die Iker uit de basis speelde en toch werd verkocht. Waarna als ik het nog juist heb derde doelman (dat moment) Keylor Navas de strijd weer won van Iker Casillas.

29 mei 2017 om 14:32

Leeftijd speelt een belangrijke rol. Ter Stegen en Bravo schelen 9 jaar. Cillessen en Ter Stegen ontlopen elkaar nauwelijks als je kijkt naar de kwaliteiten. Dan zou ik ook voor de jongste speler kiezen.

29 mei 2017 om 15:40

Nu doe je Ter Stegen wel kort vind ik. Ter Stegen heeft uitstekende reflexen. Zijn enige grote minpunt imo is dat ie iets te vaak risico's neemt met het meevoetballen.

29 mei 2017 om 14:33

Je hebt het niet juist want Navas was de zomer dat lopez vertrok gekomen en is dus nooit derde keeper geweest

Cillissen is een uitstekende en degelijke keeper, maar Ter Stegen is gewoon beter. Dan moet je realistisch zijn en proberen naar een club te gaan waar je wel wekelijks kunt gaan spelen. Dan is hij ook direct weer de 1e keeper van Oranje.

29 mei 2017 om 14:35

En toch was Cilissen afgelopen weekend niet heel succesvol. Barca won, maar Cilissen zag er een paar keer erg onzeker uit. Is ook niet makkelijk om 5/6 wedstrijden per jaar te keepen, maar je wordt er in ieder geval niet beter van.

Geweldig nieuws Ter Stegen heeft de potentie om bij de beste keepers ter wereld te gaan de gaan horen

Ter Stegen 180 miljoen een grap, misschien lacht er een Chinees hierom. Matige keeper. Barcelona heeft de minste keeper van de topclubs.

29 mei 2017 om 15:04

Ik denk dat dat toch echt de keepers van PSG zijn.geen idee wie het nu weer is maar die blijven roteren en blijven fouten maken

29 mei 2017 om 15:45

Je vind de keepers van PSG slecht maar je hebt geen weet wie er nu weer speelt...? Oké. PSG heeft Trapp en Areola, twee jonge jongens ook nog die gewoon vastigheid moeten krijgen. Emery moet een keuze gaan maken. Maar dat zijn absoluut geen slechte keepers hoor... Ik ken ze wel slechter.

Het is gewoon dat hij opbouwend redelijk sterk is en zeer goede reflexen heeft. Die paar foutjes moeten we gewoon op de koop toenemen. Ik geloof wel dat hij nog wat beter kan worden. Toch ben ik niet echt gecharmeerd van al die eisen die hij stelt. De concurrentie met hem en Bravo was een verademing. Ze hielden elkaar scherp waardoor we in het eerste jaar de treble wonnen. Ook het jaar daarna hadden we een succesvol jaar. Ik vind gewoon dat Cillessen meer kansen moet krijgen zodat Ter Stegen zich niet teveel op het gemak voelt en nonchalant wordt.

Als ik Cillessen was zou ik sowieso nog 1 seizoen blijven!
Krijgen een nieuwe trainer, dus iedereen begint weer op nul en zeg nooit nooit.
Als hij komende seizoen weer alleen maar zijn wedstrijdjes mag keepen in de Copa zou ik toch eens gaan nadenken over een verhuur of verkoop.

Mooi dat Mats heeft verlengd, hebben we vele jaren profijt aan.

Dit was te voorspellen en ik gaf het ook continue aan! Jasper zal nooit en te nimmer nr1 keeper van Barca worden. Kan Jack en andere wel een lans breken voor Jasper bij Rondo, geheel onterecht trouwens want hij is niet goed genoeg om nr1 te worden. Cashen en wegwezen naar een subtopper in Europa en dan kan hij lekker keepen.

Ach laat Cilissen lekker genieten in Barcelona; niet meer dan een degelijke huis-tuin-en-keuken keeper die inmiddels al voorbij is gestreefd door een matige Zoet.

29 mei 2017 om 17:30

Een zogezegde 'huis-tuin-en-keuken-keeper' keeper is niet jarenlang eerste keeper van Ajax geweest en met Oranje in de basis 3e geworden. Is ook nog altijd beter dan Zoet. Hij moet wel oppassen dat ie niet te lang op de bank blijft. Eventueel in de winter of in de zomer volgend seizoen naar een mooie club vertrekken. De ervaring die hij opdoet bij Barcelona pakt niemand hem meer af.

Gewoon je ''barca stage'' gebruiken als opstapje naar een Europese subtopper. Een Everton, Napoli of iets in die richting. Een keeper met een clausule van 180m (dit heet gewoon een afschriksom, want niemand wil dit betalen voor hem) en contract tot 2022 - Barcelona lijkt niet de intentie te hebben Ter Stegen te laten gaan, dus die gaat Cillessen er niet uit spelen.

Cillessen is toch ook geen materiaal voor Barcelona? Hij mag God op zn blote knieën danken dat hij voor een vorstelijk salaris op de bank mag zitten bij 1 van de grootste clubs ter wereld. Geniet ervan pak hier en daar een wedstrijd mee en verhuis volgend seizoen naar een middenmoter in de PL, dat is veel meer het niveau van Cillessen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren