Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Complete selectie begint op nul na komst Mourinho

Laatste update:

Na David Moyes en Louis van Gaal krijgt José Mourinho als derde trainer de kans om Manchester United weer zo sterk te maken als in de jaren onder Sir Alex Ferguson. De Portugees werd recent bevestigd als nieuwe coach op Old Trafford en meteen werden de wildste geruchten de wereld in geslingerd omtrent de huidige selectie. Het lijkt er echter op dat iedereen op nul begint als Mourinho begint.

/

De Daily Mirror schrijft vrijdag dat Mourinho contact heeft gehad met alle selectieleden. Hij heeft ze verzekerd dat ze allemaal een kans krijgen zich aan hem te laten zien. Tot die tijd zal hij over niemand een oordeel vellen, ook niet over Juan Mata. Mourinho werkte al met Mata samen bij Chelsea, maar liet hem naar United vertrekken toen Mata een minder derde seizoen kende in Londen.

Mourinho zou nu toch welwillend zijn om Mata een kans te geven in de voorbereiding, zoals iedereen dus een kans zal krijgen. Er staan volgens de krant wel wat spelers op scherp: Marouane Fellaini, Bastian Schweinsteiger, Matteo Darmian en Memphis Depay. Zij moeten waarschijnlijk extra hard hun best doen om Mourinho ervan te overtuigen dat hij ze bij zijn selectie moet houden voor het seizoen 2016/17.

Denk jij dat José Mourinho uiteindelijk veel spelers laat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als bepaalde spelers extra hard hun best moeten doen betekent dat per definitie dat niet iedereen op nul begint...

17 juni 2016 om 08:42

Bamm! een hele goede morgen. Als Memphis extra zijn best moet doen dan weet je op vooorhand al dat het bij hem gaat mislukken. Heb het idee dat Memphis sowieso niet met de druk kan omgaan als hij te veel wilt laten zien of iets moet bewijzen. Mentaal is hij daar nog niet aan toe.

17 juni 2016 om 08:45

Het is ook niet ondenkbaar dat Mourinho de juiste snaren weet te raken waardoor het er allemaal wat beter uit gaat komen.

Bij van Gaal waren er toch een aantal spelers die onder hun mogelijkheden hebben gespeeld. Wellicht dat de benadering van Mourinho hier verandering in kan brengen.

17 juni 2016 om 10:12

Laat Memphis toch. Hij heeft zijn eigen manier van ontwikkelen. Na de vedette van PSV te zijn, meteen even goed als Ronaldo te worden kost tijd!

Daarnaast ondergaat Manchester een overgang van oud naar jong. Geef Memphis de tijd om zich aan te passen aan de BPL door hem op te stellen en je zal zien dat hij nog steeds een grote wordt.

17 juni 2016 om 08:43

Juist

17 juni 2016 om 09:10

Inderdaad. Wat ze eigenlijk willen zeggen is dat iedereen nog wel de kans krijgt zich te bewijzen. Waarschijnlijk 45 minuten. Maar ja, alsof je 45 minuten nodig hebt om te zien dat Fellaini het niveau niet aan kan.

17 juni 2016 om 11:31

Tochlijft hij een wapen voor als het niet loopt, een echte Mourinho-speler is het ook. Ik ziz hem eigenlijk niet als een zekere verstrekker, al blijft de kans reëel.

Misschien ook handig om de scouting eens aan te pakken voordat men in Manchester gaat zwaaien met de creditcard.

17 juni 2016 om 15:43

Dat was wellicht gebeurd met Van Gaal of een andere trainer, maar met Mourinho heb je dan de verkeerde man binnengehaald. De scouts kunnen de komende drie jaar op vakantie want Mourinho gaat kopen, kopen en nog eens kopen...

Lekker naar Everton of Tottenham gaan..

17 juni 2016 om 09:20

Idd dat vond ik van begin af aan al mooie clubs voor Depay waar stukken minder druk is dan bij United. Was ook prima geweest als United hem had gekocht en even een jaartje had verhuurd aan Koeman bij Southampton maar dat werd 't helaas ook niet. Hoop dat Depay de knop weet om te draaien en Mourinho kan laten zien dat hij hem nog goed kan gebruiken.

Kom anders maar naar Ajax. Bosz weet wel raad met hem. Hij maakt spelers altijd beter, kijk maar bij Vitesse. Enfin, eerlijk gezegd denk ik dat zijn tijd bij Man U voorbij is. Depay zal vast wel ergens anders slagen.

Met Schweinsteiger is het ook wel klaar denk ik. Typisch een speler die Mourinho amper op gaat stellen.

Ik denk dat er nog veel spelers ga sneuvelen nu Mourinho voor de groep staat zo denk ik namelijk dat o.a. Schneiderlin, Depay, Varela, Valencia, Young, Carrick, Phil Jones, Blind, Romero, Schweinsteiger, Fellaini en Januzai mogen vertrekken is het niet defenitief dan wel elders op huurbasis. En dan zou ik persoonlijk graag John Stones, Sadio Mane, Payet, Ibrahimovic, Sneijder, Schmeichel, Varane, Ward-Prowse en Lacazette zien komen naar Old Trafford opstelling 4-2-3-1: De Gea, Stones, Varane, Bailly, Rojo, Herrera, Sneijder, Mata, Rooney, Payet, Ibrahimovic bank: Schmeichel, Smalling, Shaw, Ward-Prowse, Mane, Lacazette, Rashford

17 juni 2016 om 10:24

Wat doe je precies met Martial?

17 juni 2016 om 10:48

Ik mag hopen dat je een grap maakt, want als je denkt dat Man Utd even 400 miljoen in een transferperiode uitgeeft, nog een paar emmers met salaris uitstrooit en vervolgens met 5 aanvallende middenvelders gaat spelen heb je er vrij weinig van begrepen. En dan inderdaad Martial nog op de tribune zetten ook.

17 juni 2016 om 11:04

En waarom stones op rb?? Is darmian niet prima?

17 juni 2016 om 13:07

Hoeveelste seizoen Fifa zit je nu?

17 juni 2016 om 15:49

Hahahaha so! Shaw en Smalling op de bank terwijl Stones en Rojo er wel in mogen, en Martial zit niet eens in de selectie. Iemand heeft een seizoen United op OSM achter de rug, denk ik.

United zal de komende jaren nooit meer zo sterk zijn als in de tijden van Fergusson.
Er zijn gewoon teveel clubs in Engeland die ook genoeg geld te besteden hebben zodat ze daar het verschil niet mee kunnen maken.
of je nu 300 mln in je team steekt of 350 maakt niet zoveel uit.

In Frankrijk is het nog wel mogelijk met veel geld daar heeft PSG met zo'n 300 mln over de laatste 3 jaar een enrome voorsprong op bv de nr 2 Lyon die maar 40 mln heeft uitgegeven in de laatste 3 jaar

17 juni 2016 om 13:10

Daarom is een goede coach nodig.

17 juni 2016 om 13:47

Een goede coach maakt ook het verschil niet omdat er meer clubs zijn met een goede coach. Untied mag blij zijn met 1 titel in de komende 4 jaar.

Laten vertrekken zal afhangen van wat hun persoonlijke financiele eisen zijn en de prijs die united er nog voor wilt. Als je mourinho echt zou laten doen zouden er verschillende kunnen vertrekken.
Sweinsteiger wordt oud maar mits fit kan hij nog wel wat bijbrengen. En een type zoals fellaini heb je toch wel nodig.
Vooral voor Mata vrees ik. Bij united ook maar weinig nog zijn klasse van weleer gezien. Ik kan het ook moeilijk geloven dat hij een eerlijke kans zal krijgen bij mourinho.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren