Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu verwacht schaakspel: ‘Maar zijn klasse leverde toch een goal op’

Laatste update:

PSV had vorige week zeker niet hoeven te verliezen van Zenit Sint-Petersburg, maar door een goal van Hulk ging men toch nog met een 0-1 nederlaag de boot in. Trainer Phillip Cocu hoopt dat resultaat donderdagavond in het Petrovsky Stadion weg te spelen, maar beseft dat het niet gemakkelijk wordt.

/

Cocu zegt op de website van PSV een ‘tactisch schaakspel’ te verwachten: “Dat maakt het ook mooi om op dit niveau te acteren. Ik denk wel dat wij thuis hebben laten zien dat wij Zenit goed kunnen bestrijden. We kunnen ons met de tegenstander meten, maar het is de kunst een volgende stap daarin te kunnen zetten.”

“Zij hebben individueel goede spelers, onder wie Hulk. Ik denk dat we de hele wedstrijd een goed antwoord op zijn spel hebben gegeven, maar toch heeft hij met zijn klasse een goal kunnen maken”, vervolgt Cocu. “De uitdaging is om met jonge talentvolle spelers een sterk team te vormen om het gebrek aan ervaring te compenseren. We moeten snel leren.”

Denk jij dat PSV gaat scoren in Petrovsky?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon 90 minuten met je sterkst mogelijk elftal spelen en erop knallen en inzet tonen en vooral passie, passie wat die feyenoorders tonen.

25 februari 2015 om 19:57

Jij denkt dat er robots op het veld staan die maar door kunnen rennen?

25 februari 2015 om 20:10

Je mag van een beroepsvoetballer wel verwachten dat hij 90 minuten voluit kan ja.

Gewoon vol erop!!! De landstitel is toch wel al binnen!

25 februari 2015 om 21:21

Ja precies! Als je er vol voor gaat kan het zo maar zijn dat die gasten van Zenit zich kapot schrikken.

Wat PSV moet doen is gewoon compleet chaos creeeren, niks schaakspel want dat zullen ze verliezen ben ik bang (althans als om een voorzichtige aanpak gaat)
Gewoon er op rammen , continu hun 16 opzoeken dmv driehoekjes, lange passes en afstandschoten.
Maak ze gewoon gek.
En het belangrijkste.. gore lef tonen daar valt ook hard verdedigen onder.

Ik zie Psv wel doorgaan , zelfs als ze 1 goal tegen krijgen..
Punt is (vind ik hoor) , dat in deze positie Zenith aardig kwetsbaar is.. en denk dat ze al vanaf de start al wankelend zullen zijn, zo een slechte uitslag is dit niet zeker niet als je de eerste pot bekijkt... Psv benadeelde meer zich zelf wat zonde was. Ook heeft psv niks te verliezen. Zenith daarintegen is toch wel een club die er zowat standaard bij is in Europa.
PSV moet gewoon (de focus hebben/houden om) voor minimaal 2 goals gaan..liefst eerste helft al.
Gewoon dat als doel hebben.. krijg je alsnog 1 om de horen..? Nogsteeds is er dan niks aan het handje gewoon 2 goals scoren.

Mocht dat gebeuren zal Zenith vermoed ik totaal van in de war raken en voor ze het weten is de speeltijd voorbij.

PSV zie ik daarintegen pas wankelen als zenith 2-0 voorstaat.
En dus zeker ook in verdedigend opzicht zal PSV ook zeer waakzaam moeten zijn.
Ik denk dat dit trouwens een zeer vermakelijke pot zal worden en geen voorzichtig schaakspel.

Maar goed ik heb natuurlijk geen glazen bol anders had ik wel wat geeltjes gegooid tegen een toto
Maar wat ik vooral wil zeggen is.. PSV maakt imo echt een reeele kans. May the best win.

25 februari 2015 om 21:25

Ik heb net gehoord dat cocu een b elftal gaat opstellen om spelers te sparen voor zondag (al 2basis verdedigers thuis gelaten). Ik vraag me af of dit klopt? Weet iemand meer hierover? Want alle nl clubs moeten vol voor zoveel mogelijk punten gaan om niet nog meer af te glijden. Ik zal als Feyenoord fan dan ook zeker morgen (voor het eerst) juichen voor psv en Ajax haha succes gewenst voor alle psv en Ajax en Feyenoord fans . Hopelijk morgen met zijn alle hier op vz een feestje maken

25 februari 2015 om 21:30

Klopt, ze hebben 2 geblesseerde spelers thuis gelaten. Arias en Rekik

26 februari 2015 om 08:17

Wat?! Haha ik mag hopen dat het niet klopt?!
Tenminste.. als men geblesseerd is (zoals Mursie zegt) is dat natuurlijk onmacht...en daar valt niet zo veel aan te doen.. maar bewust met een veredelde selectie aanvangen lijkt me niet zo slim, net wat je zegt de NL teams moeten gewoon punten pakken en psv is toch al zowat kampioen, deze pot is dan lijkt me ook veel belangrijker op het moment dan de volgende comp. wedstrijd.

Maar goed, ik ben benieuwd vanavond.
Zou mooi zijn als ze doorbekeren.

26 februari 2015 om 11:01

Ik doelde alleen op het thuislaten van 2 spelers uit de basis. Niet op het opstellen van een b elftal

Die hulk was vorige week echt een drama en hij is vgm ook veel aangekomen denk wel dat zenit gaat winnen

25 februari 2015 om 21:35

Klopt Willems had hem in zijn broekzak. Alleen het probleem ontstond toen hij (om Willems te ontlopen) wisselde van kant. Toen scoorde hij.

26 februari 2015 om 07:10

Dat was idd een slimme zet van AVB (of Hulk zelf) want Brenet is gewoon een ramp om te zien spelen. Heeft (nog niet) het niveau wat je zou verwachten bij PSV. Maar ik heb goede hoop dat hij (net als Willems, die nog geen jaar geleden ook in de fase zat dat je hem beter gewoon linksbuiten kon zetten) het nog gaat redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren