Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu verwacht basiskracht terug voor kraker tegen Ajax

Laatste update:

PSV neemt het zondag tegen FC Dordrecht nog op zonder Karim Rekik, maar Phillip Cocu verwacht de verdediger volgende week in de topper tegen Ajax weer te kunnen inzetten. Rekik kampt met een hamstringblessure en zal waarschijnlijk dinsdag weer beginnen met trainen.

/

Cocu houdt een slag om de arm, maar is optimistisch over de kansen dat Rekik de thuiswedstrijd tegen Ajax haalt, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Momenteel speelt PSV met een defensief centrum met Jeffrey Bruma en Nicolas Isimat-Mirin. Rekik raakte geblesseerd in de warming-up voor het duel met AZ van vorige week vrijdag.

PSV is hard op weg naar het kampioenschap en heeft op het moment twaalf punten meer dan Ajax, de nummer twee van de ranglijst. De Amsterdammers spelen zondag tegen Willem II. PSV en Ajax komen aankomende donderdag ook nog allebei uit in de Europa League.

Karim Rekik moet zijn basisplaats direct terugkrijgen, wanneer hij weer fit is

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verheug me nu al op die wedstrijd!

20 februari 2015 om 17:34

Jij niet alleen, gaat een cruciale rol spelen in de titelstrijd.

20 februari 2015 om 17:37

Ja, waarschijnlijk de genadeklap voor ajax in strijd om de titel. Ik zie ajax psv niet in eigen huis verslaan met deze verdediging.

20 februari 2015 om 17:39

Zelfs als Ajax wint zijn ze kansloos voor de titel. Ik dacht dat dat inmiddels wel duidelijk was?

20 februari 2015 om 17:46

Ben ik, als PSV supporter, ook nog steeds niet zeker van. Daarna hebben we nog 2 uitwedstrijden in de vorm van Feyenoord en Twente, waar we zeker punten gaan verspelen. In het slechtste geval 6, al verwacht ik er 3. Mocht je die twee verliezen ruikt Ajax bloed en moet je alles winnen. Hopelijk komt het niet zo ver.

20 februari 2015 om 17:57

Ik ben eerder bang voor feyenoord uit dan voor ajax thuis? Wnnr is het voor het laatst geweest dat een eredivisieclub kampioen is geworden met alle gewonnen thuiswedstrijden?

20 februari 2015 om 18:26

Twente uit gaat psv gewoon winnen. Tegen feyenoord ben ik het met je eens

20 februari 2015 om 20:11

@ teunteun... Je bent echt niet de enige.
Moeten van dordrecht en Ajax winnen voor ik echt zeker van ben dat het goed gaat aflopen. 15 punten moet genoeg zijn.
Stel je verliest van Ajax is het 9, PSV verliest Standard van Feyenoord 6 punten, daarom nog afwachten op duel met Ajax.

20 februari 2015 om 17:36

Denk de meesten wel!

20 februari 2015 om 18:01

Daar verheug ik al langer naar. Ik hoop natuurlijk dat de reuzendoder Ajax van 3 punten kan weerhouden en wij gewoon winnen. Dan thuis tegen Ajax de klus klaren en we hebben 16/18 punten voorsprong.

Ik vind Isimat het meer dan uitstekend doen, dat Arias op tijd fit is, is veel meer een must dan Rekik op het moment.

20 februari 2015 om 17:38

klopt. Isimat is goed in vorm. Vind hem op dit moment sterker dan Bruma en Rekik. Niet dat zij slecht spelen maar Isimat is gewoon wat completer. Hij is goed op de kop, snel en is voetballend ook veel beter dan Bruma en Rekik. Hij durft op te komen.

20 februari 2015 om 17:56

Isimat doet me een beetje denken aan varane, wel veel minder goed maar kan doorgroeien tot een echte topper. Word niet voor niks een groot talent genoemd in frankrijk en bij as monaco. Hopen dat we hem over kunnen nemen en een centrale duo kan vormen met rekik

Hoop maar is een keer dat psv gaat verliezen het liefst tegen ajax maarja het wordt een grote klus

Isimat speelt niet slecht, zelfs goed vind ik. Vond hem op het begin van het seizoen niet geweldig, maakte wat kleine foutjes, waarschijnlijk door het aanpassen aan de NL competitie. Arias en Willems zijn wel ontzettend belangrijk voor dit Psv. Hoop dat die niet geblesseerd raken.

20 februari 2015 om 17:54

Ik vind Willems ook echt 10 keer meer waarde hebben dan Depay. Voor het team maar ook in geld. Ik ken genoeg leuke buitenspelers maar zou geen 20 goede verdedigende talenten op kunnen noemen. Vast proberen te houden die jongen.

20 februari 2015 om 18:02

Eens. Ik weet ook niet wat Memphis heeft nu, vind hem wat minder presteren dan begin van het seizoen. Misschien omdat het niet echt nodig is in het team? Jetro daarentegen heeft echt het licht gezien vergeleken met afgelopen seizoenen, want hij speelt echt briljant. Helaas zijn backs over het algemeen minder waard dan vleugelaanvallers.

20 februari 2015 om 18:18

Ik vind dat hij teveel over het veld zwerft. Loopt daardoor ook de rest in de weg. Misschien toch die bewijsdrang? Toch pakt hij elke keer zijn goaltje mee..

20 februari 2015 om 18:06

Helaas is Arias dus al geblesseerd. Tegen Dordrecht speelt hij sowieso al niet. Hopen dat het meevalt, de scan is vandaag gemaakt maar nog geen uitsluitsel.

20 februari 2015 om 18:08

Klopt, alleen volgens mij was het niet heel ernstig. Hij kon er ook nog wel even mee doorspelen tegen Zenit. Mocht het wel ernstig zijn krijgen we toch wel een probleempje op de RB positie ben ik bang.

20 februari 2015 om 18:12

Zojuist bekend geworden dat het geen breuk is gelukkig. Wel banden in de voet verrekt. Day-to-day status maar Dordt komt nog te vroeg. Daar kunnen we hem eventueel ook wel missen, maar ben wel blij met dit nieuws. Brenet kan ik niet aanzien zonder boos te worden. Hoewel die boosheid een beetje overvloeit naar berusting.

20 februari 2015 om 18:56

Ja qua gevoel precies dezelfde beleving. ik word er gewoon moe van. Het is ook totaal geen intelligente speler, lijkt echt maar wat te doen op dat veld. Hopelijk haalt Santiago Zenit wel weer, moet wel lukken denk ik. Zolang er maar geen risico's worden genomen, wedstrijd daarna is een heel stuk belangrijker.

Nu mag toch wel gerust van een kampioenswedstrijd worden gesproken. Deze wedstrijd is alles bepalend. Wint psv deze wedstrijd dan gaat het natuurlijk ook heel anders naar Rotterdam en Enschede toe. Maar eerst aankomende zondag maar eens winnen.

20 februari 2015 om 18:12

Dat mag geen probleem zijn.

20 februari 2015 om 18:17

Klopt, maar denk dat iedereen toch al bij Ajax zit met zijn gedachte. Al wordt dat natuurlijk ontkend.

20 februari 2015 om 18:20

Ja dat wel maar of ze nu winnen of verliezen kampioen zijn ze wel.

Als superback Arias maar terug is voor ajax thuis...

We gaan het zien volgende week zo makkelijk heeft PSV het nooit thuis tegen Ajax. Vorig keepten Vermeer een waardeloze wedstrijd waardoor PSV won maar de statistieken zeggen genoeg.

20 februari 2015 om 18:17

De statistieken zegt toch echt iets anders dan jij beweert. Ajax wint minder dan een kwart van alle wedstrijden in het Philips stadion en maar 2 in de laatste 20 jaar.

20 februari 2015 om 18:22

Meestal winnen ze of spelen ze gelijk in Eindhoven.

20 februari 2015 om 18:24

De laatste seizoenen dan.

20 februari 2015 om 18:32

Je hebt gelijk maar ik bedoelden dat PSV vorig jaar won en toen was het meestal gelijk en wonnen we een keer. Maar PSV heeft idd meer gewonnen.

20 februari 2015 om 18:33

De statistieken zijn de laatste paar jaar iets beter maar nog steeds verre van voordelig voor Ajax. Zeker gezien dat eigenlijk alleen een overwinning goed genoeg is. Het meest gunstige geval is de laatste 4 jaar en daar is het 1-2-1. Dus nog steeds maar een kwart gewonnen, maar in ieder geval niet de helft verloren.

Ja graag Bruma op de bank dan en Isimat in de basis.

Bruma is echt niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren