Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu schrijft routinier niet af: ‘Hij is een heel goede speler in wie rek zit’

Laatste update:

PSV maakte in augustus melding van de komst van Siem de Jong, die sindsdien wordt gehuurd van Newcastle United. De 27-jarige aanvallende middenvelder heeft de hoge verwachtingen sinds zijn komst echter niet in kunnen lossen, want in zes officiële wedstrijden raakte hij niet betrokken bij doelpunten.

/

Phillip Cocu is echter niet van plan om de zesvoudig international van het Nederlands elftal af te schrijven, zo vertelt hij in De Telegraaf: “Siem is een heel goede speler en er zit zeker nog rek in.” De trainer geeft aan dat De Jong nog ‘een aantal wedstrijden’ nodig heeft om diens beoogde niveau te halen.

“Wij wisten natuurlijk dat Siem langdurig niet gespeeld had. Daarbij heb je dan een bepaald traject in je hoofd om Siem terug te brengen. Dat is nu versneld door de situatie waarmee we te maken hebben. Als je me vraagt wat het ideale scenario zou zijn geweest, dan was dat geweest om Siem iets rustiger te brengen met daarbij veel trainingsuren”, aldus Cocu.

Zou jij Siem de Jong in de basis zetten wanneer iedereen bij PSV fit is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat speelt deze jonge ongelofelijk slecht!
Je ziet gewoon dat die de kwaliteiten van zijn Ajax tijd niet meer heeft. Vooral zijn snelheid is een groot drama.

Ik hoop dat Hendrix voorspoedig hersteld en dat ze S. de Jong lekker een jaartje op de bank zetten.

Ik weet niet welke rek dan Cocu? Ik zie het gewoon niet. Ik hoop dat die jongen terugkomt op niveau, maar dit is geen goede huur. Alleen al om het feit dat ie op 70 procent van zijn Ajax tijd zit. Die jongen moet door het seizoen heen fit worden dat had ie beter bij een twente of zo kunnen doen daar speelt hij vast alles. Maar dit is vergeleken met een van Ginkel toch wel even wat minder. Ik hoop dat het seizoen nog gered kan worden maar helaas zie ik daar ook nog geen aanwijzing voor. Het is allemaal net niet. Ik denk dat er volgend jaar een totaal gerenoveerd team zal staan na vertrek van Willems, L. De Jong, Narsingh, Guardado, Zoet, Jozefzoon. Denk dat het ook goed is om de boel weer even fris te maken de boel kakt een beetje in.

22 oktober 2016 om 10:43

Denk je dat de beste speler van psv blijft? Propper kan makkelijk hoger niveau aan.

22 oktober 2016 om 10:43

Wie zou hen moeten opvangen? Zijn De Wijs, Locadia, Paal, Bergwijn en Jurjus goed genoeg om heel het seizoen te spelen? Of wie verwacht je dat er zal worden gekocht?

22 oktober 2016 om 11:48

Met Hendrix heb je de perfecte opvolger van Guardado al in huis, maar goed het is de vraag of Pröpper blijft en je moer sowieso een back up halen dus ik denk dat er wel een nieuwe middenvelder gehaald zal worden. Tenzij Rigo dit seizoen al kansen krijgt van Cocu en het laat zien misschien. De Wijs is een CV geen linksback, dus die zal bij een vertrek van Willems ook gehaald moeten worden. Veder komen ze nu al gewoon kwaliteit op de vleugels te kort dus ook een nieuwe buitenspeler is wel nodig.

22 oktober 2016 om 11:44

Ik zou niet weten waar L de Jong naar toe moet. Ik vraag me sowieso al af of PSV niet zijn top en als je hem nu ziet spelen gaat er echt geen club interesse tonen.

22 oktober 2016 om 11:52

Helemaal mee eens. Ik snap Ajax ook heel goed dat ze hem niet genomen hebben. Ik denk dat hij een zo hoog mogelijk niveau wil, maar hij heeft er zelf niet veel aan, want fit worden is hier veel moeilijker, terwijl je door supporters afgebrand wordt en snel op de bank belandt. PSV heeft er ook niet veel aan, want de competitie is half voorbij voordat ze wat aan hem hebben waarbij de kans ook nog eens groot is dat er van de winter iemand bij aangetrokken wordt, waardoor de kans op spelen voor Siem nog kleiner wordt en PSV geld verspilt.

22 oktober 2016 om 17:03

Ik hoop dat de spelers die jij noemt weggaan ze voegen eigenlijk niet veel meer toe. Willems, L. De Jong, Guardado, Zoet Narsingh en noem maar op laten het eigenlijk afweten momenteel,. Zijn totaal niet in vorm en maken PSV momenteel zwak.

Verder zie ik eigenlijk het liefst dat Cocu weg gaat om eerlijk te zijn. Ik ben sinds het begin al geen fan van hem en dat ben ik nog steeds niet. Ook al is hij 2 keer kampioen geworden. Eerste keer was het dankzij Depay en Wijnaldum die in vorm waren en de 2e keer was het meer geluk dan wijsheid.

Bij Siem had ik meteen mijn twijfels. Hij is lang geblesseerd geweest en is geen type Van Ginkel!

Totale onzin. Het is niet zo alsof hij Siem moet opstellen Ramselaar en Zinchenko zijn er ook nog en Zinchenko laat in een invalbeurt meer zien dan Siem in heel een wedstrijd.

Ik vind het gewoon een vreemde aankoop, een speler die je huurt moet gewoon een directe versterking zijn.

Wel raar dat hij zoveel speeltijd krijgt in de duels. Hij voegt namelijk helemaal niks toe. Het beste is denk ik gewoon Pereiro op 10 en dan Guardado en Pröpper als controleurs. Voorin kun je dan rouleren met Bergwijn-Narsingh-Zinchenko.

22 oktober 2016 om 12:44

Perioro niet op 10. Stabiliteit middenveld is weg. Je hebt afpakkers nodig en mannen met loopvermogen.Op rechts houden en vrijheid geven.

22 oktober 2016 om 13:21

Met Guardado en Pröpper heb je voor eredivisie begrippen gewoon goeie controleurs. Pereiro voegt daarentegen veel meer toe dan Siem. Ramselaar zou ook eventueel kunnen, maar waar ik voor pleit is een wat aanvallender Psv in de eredivisie. Pereiro liet tegen Bayern weer eens zijn klasse zien. Als hij vaker zo speelt heb je echt iets aan hem. Daarnaast zou ik ook Zinchenko vaker aan het werk willen zien. Psv heeft een brede selectie met genoeg aanvallende kwaliteiten. Het ontbreekt eigenlijk nog aan een afmaker, misschien Lammers vaker laten spelen?

Werd gehaald als topper. Lachwekkend. Er waren zelfs Ajacieden teleurgesteld dat hij naar psv was gaan. Geen idee waarom. Je kon namelijk vooraf voorspellen dat hij amper wat zal toevoegen. Hij komt kwaliteit tekort voor dit psv. Kijk naar bijvoorbeeld propper en kijk dan naar Siem van zijn Ajax en new castle tijd. In alles is propper beter.

22 oktober 2016 om 11:05

Heeft Ajax 2 x kampioen gemaakt.. Of effe vergeten ?

22 oktober 2016 om 12:16

Dus ??? Als spits ja niet als middenvelder. Ff vergeten?? Ga heen man. Hij heeft niet eens 50 procent vd kwaliteiten van propper.

22 oktober 2016 om 11:52

Hij werd gehaald ipv Van Ginkel..

22 oktober 2016 om 12:16

Weet ik. Hij is sowieso minder dan van ginkel. Ik gebruikte propper puur omdat hij ook aanvallend speelt op het middenveld van psv

22 oktober 2016 om 11:58

Hij was in zijn Ajaxtijd net zo goed als Propper nu, maar wel een ander soort speler die in het Ajax systeem goed functioneerde. Maar tijdens zijn laatste Ajax jaar kwam er al de klad in. Hij rendeerde het best met Eriksen naast zich. Propper wordt trouwens wel erg overschat, is natuurlijk wel een goede speler, maar Nederland heeft verschillende spelers van ongeveer hetzelfde niveau. Hij mist de absolute klasse die een Sneijder en van der Vaart op het hoogtepunt van hun carriere hadden. Die waren toen ongeveer net zo oud als Propper nu is.

22 oktober 2016 om 12:18

Propper is niet overschat. Siem is dat. Al sinds zijn Ajax tijd. Matige middenveld. Prima als meevoetballende spits, maar hij komt handelingssnelheid tekort en ogen op het middenveld.

De opstelling die ze nu moeten doen is. Zoet.
Brenet. Mirin. Moreno. Willems.
Propper quardado ramselaar
Periero. Jong. Bergwijn.

Quardado met punt naar achteren. Ramselaar ook box to box (net als ginkel toen) net als propper.
Geen S jong: die is lam en zit geen power in.
Geen narsing: die is fysiek matig en nog steeds bang na zijn blessures.hij scoort soms maar zijn totale team inbreng is blahh.
Wel bergwijn: super gedreven.

22 oktober 2016 om 13:24

Narsingh als vaste invaller is gewoon prima. Met zijn snelheid is hij in staat om tegen elke ploeg te scoren. Daarnaast kun je ook overwegen om Zinchenko vaker te laten spelen, hij is een type Pereiro maar dan sneller en ook nadrukkelijker aanwezig op het veld.

22 oktober 2016 om 16:27

Eigenlijk was perioro ook altijd top als invaller, maar locadia is geblesseerd. Locadia heeft meer body dan bijv narsing. Bergwijn heeft dat ook. Sinds locadia weg is scoren ze moeilijk. Hij zorgde voor power en kan naast de jong komen. Ook willems komt dan meer tot zijn recht. locadia trekt naar binnen naast luuk en willems kan linkerkant bestrijken.Nu hoeven cv alleen jong te dekken. Locadia houdt de jong ook scherper. Toch een concurrent he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren