Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu opgelucht na late overwinning: 'We zijn er altijd in blijven geloven'

Laatste update:

Na de treffer van Ola Toivonen keepte Jan Seda de wedstrijd van zijn leven en PSV leek daardoor punten te gaan verspelen in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. In de slotfase van het duel kwam het echter toch nog goed voor de Eindhoven: Seda zat nu mis bij een voorzet, waardoor Jürgen Locadia de winnende treffer kon maken. "Eerst wist ik niet dat de bal in het net ging, maar daarna hoorde ik allemaal gejuich", lachte de matchwinner voor de camera van FOX Sports.

/

Phillip Cocu weet dat de overwinning van zijn ploeg verdiend was: "Als je zo laat de 2-1 maakt dan is er natuurlijk opluchting en ontlading", zei de coach tegen de NOS. "We zijn er altijd in blijven geloven. Fysiek en mentaal staan we er goed op, daarmee dwing je het uiteindelijk ook af. Maar we hadden meer dan twintig schoten op goal, dan moet je meer scoren. Daar valt winst te behalen."

RKC kwam op gelijke hoogte via Robert Braber en raakte in de slotfase van het duel Sander Duits kwijt met een tweede gele kaart. Met elf tegen tien trok PSV uiteindelijk aan het langste eind.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je al die kansen naast elkaar ziet, verdiende overwinning voor Psv. Zuur voor die keeper, die een geweldige wedstrijd keepte, in de fout ging.

Zo zie je maar wat voor verdomd lastig ploegje dit RKC is, en dan vooral die doelman die tegen Twente ook werkelijk alles pakte. Gefeliciteerd met de punten Psv, we blijven strijden om de koppositie!

6 oktober 2013 om 20:11

echt raar hoe hij keept. Geen stylist maar hij houd werkelijk alles eruit!!

Cocu zal er vast in zijn blijven geloven, bij Willems heb ik dat idee iets minder.

Zulke overwinningen horen er ook bij te zitten. Net als Feyenoord vanmiddag ook redelijk gelukkig weg kwam. De punten zijn binnen en op naar de volgende wedstrijd. Iedere club speelt soms een mindere wedstrijd en/of heeft eens geluk nodig om toch te winnen (of juist niet te verliezen). Het hoort erbij.

6 oktober 2013 om 20:13

Ik weet niet of jij deze wedstrijd hebt gezien maar dit kan je absoluut geen geluk noemen. Eerder pech dat het geen 6-1 is geworden. Feyenoord had zomaar 3-2 achter kunnen staan. PSV speelde goed, alleen ze moeten wel scherp blijven voorin.

6 oktober 2013 om 20:28

Psv scoort uit een buitenspelgoal en een lompe fout van een tot dan geweldige keeper. Zo kun je het ook zien. Ik denk dat PSV hier al met al gewoon goed weg komt.

6 oktober 2013 om 20:29

Uiteindelijk hadden jullie toch een beetje mazzel, of niet? Ik bedoel er niks rots mee, maar dat Seda even mis zat hielp PSV wel.

6 oktober 2013 om 20:35

Tuurlijk komt het door Seda dat die goal uiteindelijk valt, maar het is geen lucky overwinning, het is gewoon dik verdiend en triest dat ze het niet eerder afmaken.

6 oktober 2013 om 20:19

Flikker op man, de enige die geluk heeft gehad is Rkc. Het had met de rust als 4-1 kunnen staan. Ga geen onzin schrijven over een andere ploeg, druiloor.

Bakkali viel wel flink tegen vandaag. Hij speelde donderdag nog een goede tweede helft en was vandaag nergens te bekennen.

Cocu bleef ook wel erg beheerst langs de lijn, leuk om zo'n rustige trainer langs de lijn te zien ipv sommige schreeuwende gekken

Terechte overwinning, alleen de wijze waarop die tot stand kwam was niet om aan te zien.

Lucky psv en feyenoord vandaag. Maarja, zonder geluk vaart niemand wel!

Buitenspelgoal Toivonen, wrom vlagt de grensrechter niet?
Tweede goal fout Seda plus mazzel Locadia.
Tuurlijk is psv beter, maar n normale goal werd er niet gemaakt.
Jammer dat de arbitrage zo bepalend is.

6 oktober 2013 om 20:45

Meende dat Toivonen op 1 lijn stond, dan is het geen buitenspel, wellicht dat de grensrechter dat ook zo heeft gezien en daarom niet gevlagd heeft.
PSV was gelukkig met de late goal, maar waren de gehele wedstrijd de betere partij, kijk alleen al naar het aantal reddingen dat Seda heeft moeten verrichten.

6 oktober 2013 om 21:22

@lisette

Op het moment dat Matavz de bal tijdens de pass op Toivonen beroerde, op dat moment werd het buitenspel. De conclusie, dat het arbitrale trio/kwartet dit gemist heeft.....dat klopt.

En als je de gehele wedstrijd de betere bent betekent het niet automatisch dat je hoort te winnen. Dat doe je pas als je ook dat betere spel koppelt aan goals. En Seda speelde gewoon erg goed......en als je het afzet tegen elkaar speelde Seda dus beter dan vrijwel iedere psv-speler.

Locadia gaf na de wedstrijd ook toe dat de goal gelukkig was. Hij had in eerste instantie niet eens in de gaten dat de bal, die via zijn rug/nek ging in d egoal terecht kwam, omdat ie inmiddels met de rug naar de goal stond. Een bewussie was het dus niet...

Daarmee kan je heel sec zeggen dat zelfs de goal van Braber de enige echte goal was (immers die vcan Toivonen had nooit mogen tellen).

6 oktober 2013 om 21:33

De goal van Braber kun je sec van zeggen dat het geen echte goal was. Die komt 100% tot stand door fouten van PSV dus kun je het geen echte goal noemen. Seda was sec genomen slechter dan elke PSVer. Zij kregen samen 1 goal tegen en Seda kreeg sec genomen en zijn eentje 2 goals tegen. Oh wacht ik zever net zo slap en onzinnig dan dat jij doet!

6 oktober 2013 om 23:11


Rodenski Rodenski

haha echt pure humor dit ik zit me echt te vermaken.
Trouwens als je toch als een betwetertje en schriftgeleerde wil overkomen zoek dan eerst eens op wat het betekent als je in je zin "daarmee kan je heel sec zeggen " gebruikt want zelfs dat schijn je niet door te hebben.
Maar om jouw gerust te stellen sv rkc 0-1 doelpuntenmaker . DEN Braber

6 oktober 2013 om 20:51

Wil je Locadia en PSV verwijten dat ze scoren uit de fout van een tegenstander?

6 oktober 2013 om 21:12

Ten eerste was het geen buitenspelspel.
Ten tweede doelpunten gaan vooraf aan fouten. Als er geen fouten gemaakt worden wordt er ook niet gescoord.

Er moet gewoon beter worden afgerond. Psv mist teveel kansen in alle wedstrijden. De keeper was wel erg goed hoor maar ik zag in de 1e helft teveel verspilde 100% goals.

Haha 'Twente' , 'PSV' en 'koppositie'. Toch gek in zulke posts! Maar ja: nu kan het nog ff he jochies!

Cocu is een geweldige speler geweest maar ik zie hem echt niet als een top trainer. Het liefst zag ik een ervaren man a la Sef Vergoossen op de bank ipv Van der Weerden die Cocu kon bijleren.

Maher en Bakkali zwaar overschat, ben zelf een Marokkaan maar die jongelingen passen duidelijk niet in het systeem van Psv en zoveel hebben ze nog niet gepresteerd.

Wij ook philip wij ook , alleen iets minder spannend was niet erg geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren