Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu keert met succes terug voor ‘permanent doelwit van PSV’

Laatste update:

In dienst van PSV lukte het Phillip Cocu niet om Diego Reyes binnen te halen, maar als trainer van Fenerbahçe is hij daar wel in geslaagd. De verdediger komt transfervrij over van FC Porto en tekent een contract voor twee seizoenen, zo maakt Fenerbahçe zaterdagmiddag bekend. In de verbintenis is een optie voor een extra seizoen opgenomen.

De Mexicaan is na Michael Frey, Berke Özer, Baris Alici, Islam Slimani, Ferdi Kadioglu en André Ayew alweer de zevende versterking voor Fenerbahçe. Twee maanden geleden liep het contract van Reyes bij Porto af, waardoor hij nu transfervrij de overstap maakt naar Istanbul. De 25-jarige stopper werd in 2013 door Porto weggehaald bij Club América uit Mexico en kwam in 5 jaar tot 22 competitieduels. Hij werd ook verhuurd aan Real Sociedad en Espanyol

Reyes, die het WK miste vanwege blessureleed, speelde 53 interlands voor Mexico. In 2014 werd hij al in verband gebracht met PSV en drie jaar later doken er weer geruchten op over de interesse van de Eindhovenaren. Hij bleef echter bij Porto en speelde vorig seizoen twaalf competitieduels. Reyes overtuigde Porto niet voldoende om een nieuw contract aangeboden te krijgen.

Diego Reyes gaat slagen bij Fenerbahçe

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie cv voor fener lekker hard, speelt altijd goed voor mexico.

Best snel redelijk lang + gratis goeie transfer van fener.

Alles beter dan Roman. Wat een waardeloze verdediger is dat zeg. Probeert als een soort Bonucci diepe ballen te geven maar niks komt aan. Dus mocht er nog een vuilniswagen voorbij komen zodalijk, zet die gast dan ff langs de weg.

Mooie transfers! Gratis opgepikt van Porto en wie weet kan deze Reyes uitgroeien tot een nieuwe: Hogh, Luciano, Lugano of Kjaer achtige speler.

Kan veel leren van Skrtell en hopelijk wordt het een prachtig duo.

Ik verwacht als Fenerbahceli nog wel wat meer vuurwerk straks. Eerst maar eens af van speles als Roman, Dirar, Valbuena, Isla en Aatif Chechou.

Fenerbahce heeft dringend behoefte aan een:
- Linksback
- Rechsback
- Centrale creatieve middenvelder
- Snelle diepe Linksbuiten
- verdedigende middenvelder

25 augustus 2018 om 15:28

Volg het Turkse voetbal niet echt maar speelt Valbuena zo slecht? Vond het altijd wel een leuke voetballer

25 augustus 2018 om 15:43

Valbuena is zeker niet slecht, maar kan het fysiek niet meer aan. Er word met veel druk gespeeld, waarbij hij het niet kan belopen. Qua creativiteit is het toch een van de belangrijkere spelers, maar zijn leeftijd staat gewoon in de weg.

25 augustus 2018 om 15:40

Zoals je aangeeft heeft Fener behoefte aan veel versterking. Maar er valt weinig tot niets te besteden dus wat valt er op te vullen? Ik zie het elftal dat er nu staat moeilijk mee doen om de prijzen. Er mist gewoon teveel kwaliteit. Maar aan de andere kant geldt dit voor zowat alle Turkse clubs. De FFP raakt clubs als Fener, Gala en Besiktas hard en dat zie je terug in de selecties. Al die clubs hebben niet veel te besteden en moeten zich beperken tot huren of goedkope opties. Besiktas heeft behoefte aan een goede 10 die Talisca op kan volgen en aan een spits want Vagner Love is waardeloos terwijl Larin er nog niet klaar voor is. Negredo heeft ook niet het volle vertrouwen. Maar er is geen geld te besteden. Daarom lijkt dit seizoen mij een seizoen waarin de supporters geen mooi voetbal moeten verwachten en er een kampioen zal zijn die niet perse een sterk elftal heeft. En dat heeft ergens ook zijn charme.. De Turkse competitie is een van de weinige competities waarin je op voorhand niet kan zeggen wie er kampioen word.

25 augustus 2018 om 16:08

Je hebt 22.5 miljoen euro verdiend aan 2 spelers dat je hebt verkocht. Je kan daar 4+ redelijke spelers sowieso mee kopen.

25 augustus 2018 om 17:03

oftewel fenerbahce moet de helft van de voetballende spelers nog kopen volgens jou. Staat dat team dan ergens helemaal onderaan ofso dat ze ongeveer een half nieuw elftal nodig hebben?

25 augustus 2018 om 17:15

Linksback: Nelom
rechtsback: Nieuwkoop
centrale creatieve Middenvelder: Toornstra
Snelle diepe Linksbuiten: Boetius

20 miljoen en je kan ze alle 3 bij feyenoord ophalen en Nelom een leuk tekenbonus geven!

Was perfect geweest voor PSV als Ismiat en Luckassen weg gingen. Je hebt ervaring en meteen een versterking erbij voor geen transfersom. Jammer

25 augustus 2018 om 16:24

Ondertussen heb je dan ook nog Obispo en Sainsbury he. Als Isimat en Luckassen weg gaan hoeft er geen verdediger meer bij want dan zijn die posities al dubbel bezet. Ik had hem wel graag gezien ipv Viergever maar blijkbaar heeft hij geen interesse in PSV.

En waarom weet psv dit Dan weer niet als je zo lang achter een speler aan zit!? Psv had een mega voorsprong op cocu gehad aangezien cocu al zowiezo geen championsleaugue speelt.. en je had m gratis op kunnen halen!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren