Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu haalt belofte met ‘stuk ervaring’ bij A-selectie na blessuregevallen

Laatste update:

Trainer Phillip Cocu heeft opnieuw een talent overgeheveld van de beloftes naar de eerste selectie. De negentienjarige Clint Leemans krijgt de kans bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren, nu Cocu vanwege blessures onder meer niet kan beschikken over Oscar Hiljemark en Andrés Guardado.

PSV98601000.JPG'>
/

Volgens het Eindhovens Dagblad wordt de jeugdige middenvelder in eerste instantie ‘voorlopig’ aan de spelersgroep toegevoegd. Daarbij is het in de ogen van Cocu een voordeel dat Jong PSV, net als de leeftijdsgenoten van Ajax en FC Twente, sinds vorig seizoen uitkomt in de Jupiler League en dat spelers als Leemans daarom al de nodige weerstand gewend zijn.

“Vorig jaar is een aantal jongens doorgeschoven naar Jong PSV, daardoor hebben ze in ieder geval een stuk ervaring opgedaan”, geeft de coach aan. Cocu liet eerder dit seizoen Rai Vloet al debuteren en gunde zondag tegen SC Cambuur-Leeuwarden aanvaller Aleksandar Boljevic zijn eerste minuten in PSV 1. Leemans kwam vorig seizoen 27 competitieduels in actie en speelde deze jaargang alle zeven wedstrijden van Jong PSV van begin tot eind mee.

Denk je dat Clint Leemans snel zijn debuut mag maken in PSV 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal ook voor jong feyenoord handig zijn als die hun opwachting gaat maken

23 september 2014 om 16:27

Hoe willen ze dat gaan doen dan? Er zitten al 20 ploegen, lijkt me niet dat dat er even 21 worden. 22 zou kunnen, maar dan moet een ander belofteteam of amateurclub er bij, misschien jong AZ?

23 september 2014 om 17:12

Vitesse wilde graag, zijn ook 1e geworden in de belofte competitie

23 september 2014 om 17:38

Waarom zou 21 niet kunnen. Volgens mij hebben we in het recentelijke verleden toch ook nog een keer een seizoen gehad waar er een oneven aantal was. Gewoon elke speelronde waarbij 1 team vrij is.

23 september 2014 om 20:59

Dat was omdat er toen ploegen verdwenen uit het betaalde voetbal. Als competitieplanner is dat natuurlijk verre van ideaal.

23 september 2014 om 21:27

Hoop dat ie het goed gaat doen heb niet veel van hem gezien bij jong PSV maar ik heb er wel het volle vertrouwen in dat hij het goed gaat doen.

23 september 2014 om 17:28

Ritzmaier moet gewoon Oscar vervangen. Als er een iemand altijd moet spelen is het Marcel!

Misschien als invaller bij een wedstrijd die eigenlijk al beslist is maar zal deze speler echt iets toevoegen? Ik heb 'm niet zovaak zien spelen. Hendrix doet het gewoon goed op die positie dus laat hem daar lekker in groeien en verder is het hopen dat Schaars binnenkort terug is aangezien hij al was begonnen met de trainingen. Spoeling is wel dun aan het worden dus een goede zet van Cocu om er een back up bij de halen. Word de speler ook alleen maar beter van en waar heb je anders een jeugdopleiding voor.

Een van de grootste talenten in het beloftenelftal. Zeer balvast en heeft ook nog eens een geweldige pass in de benen, daarnaast is hij lang en fysiek kan hij makkelijk met de Eredivisie mee.

23 september 2014 om 16:13

Real Madrid loopt te slapen jah..

23 september 2014 om 18:15

Hij was aanvoerder van de A1 en nu Jong Psv, nee dan kun je niet voetballen denk ik, je hebt helemaal gelijk.

23 september 2014 om 16:30

Je moet niet overdrijven. Kan een aardige pot voetballen, maar of hij er al klaar voor is moeten we maar zien.

23 september 2014 om 16:47

Vind hem qua type erg op Schaars lijken. Degelijke speler maar niks speciaals.

Maakte als een van de weinige indruk afgelopen week tegen Sparta. Vond hem een mooie wedstrijd spelen, verder ken ik hem niet maar hoop voor PSV dat deze jongen de volgende word uit eigen jeugd die door gaat breken!

Ik vind het trouwens goed om te zien hoe jong PSV door PSV gezien word als 'losstaand elftal'. Hier heb ik meer bewondering voor dan hoe Ajax het doet. Waar afgelopen seizoen al 40-50 spelers in het elftal uitkwamen en dit seizoen het elftal bovendien gebruikt werd om de internationals weer wedstrijdfit te maken. Komop zeg, daar is het helemaal niet voor bedoeld. Competitievervalsing ten top zoals er daar met dit elftal omgegaan word. Even uit vorm bij Ajax 1? Prima, speel maar 2x met jong ajax en dan weer knallen bij het grote ajax. Bij PSV en Twente overigens ook, word het elftal hier (vrijwel) niet voor gebruikt en is het echt een elftal om op te leiden voor het eerste. Daar is de toelating van beloftenelftallen ook voor bedoeld en in dat geval vind ik het wel prima dat ze in de JL meedraaien!

23 september 2014 om 16:28

Ik ben het met je eens hoor, maar 'jong' wordt natuurlijk ook gewoon gebruikt (door alle clubs) om langdurig geblesseerden weer ritme op te laten doen.

Wat ik vooral opvallend vind is dat PSV vorig jaar diverse spelers vanuit de A (eerstejaars A, wel te verstaan) heeft toegevoegd aan 'jong' en dat ze toch het beste 'jong' elftal waren in de Jupiler. En dat vervolgens de A ook nog eens heel dicht bij het kampioenschap was. Dat zegt toch wel iets over de potentie in die elftallen, zeker omdat de A weer met veel (eigenlijk te vroeg) doorgeschoven B-spelers speelde.

PSV laat in ieder geval zien dat ze vertrouwen hebben in spelers als Boljevic, Leemans, Vloet. Die gaan zeker kansen krijgen om zich te laten zien. Nu moeten ze die kansen alleen wel snel grijpen, want doorgaans krijg je dit soort kansen bij PSV niet maanden lang.

23 september 2014 om 16:53

Dat elke club het doet dat begrijp ik, er zijn alleen verschillende gradaties en bij Ajax word het zo extreem gedaan, anders kan je niet verklaren hoe er 50 spelers in een seizoen tijd hun opwachting maakten in jong Ajax. Dat is wel een ongelofelijk groot aantal!

Ik denk persoonlijk dat dat er ook mee te maken heeft waarom PSV hoger is geeindigt. PSV heeft gewoon een vast elftal gebruikt waardoor het toch een eigen team was met een vaste kern en een redelijk vaste basis. Als een ploeg zoals Ajax elke week van samenstelling veranderd dan gaat dat je uiteindelijk punten kosten. Het verschil is dan ook dat PSV het echt als een opzichzelfstaande ploeg beschouwd en Ajax vind jong Ajax verder helemaal niet interessant. Het is alleen maar een elftal waar ze gebruik van kunnen maken. Boeit hun het wat of ze nou met 50 punten of met 35 eindigen na het seizoen....

23 september 2014 om 18:29

Keffie, Ajax heeft gewoon veel meer talenten

23 september 2014 om 19:33

Die jongens vanuit de A1 waren veel gemotiveerder dan die spelers die in Jong PSV zaten. Er zijn er ook een aantal uitgestuurd die zich niet konden gedragen. Als je daar de vervelende jongen uit gaat hangen wordt je eruit geschopt, en terecht.

Goede speler met een fantastische mentaliteit, hoop dat hij ooit de aanvoerder kan zijn van PSV.

Verschrikkelijke knul.. Los daarvan kan hij aardig voetballen. Hoop dat hij van meerwaarde kan zijn. Hoewel ik liever hoopte op meer kans voor ritzmaier in het systeem.

24 september 2014 om 02:32

hoezo verschrikkelijke knul?

Hij is al de aanvoerder van Jong PSV en is iemand met toekomst hoop dat hij en Rai Vloet veel minuten gaan maken

23 september 2014 om 18:02

Die aanvoerdersband heeft hij niet verdiend omdat hij zo goed kan voetballen, maar van zijn schoonvader ( Twan Scheepers) gekregen, hij is de assistent van de Trainer. Ons kent ons mentaliteit bij PSV

23 september 2014 om 18:15

Ja dat zal het zijn, klopt helemaal ja.

23 september 2014 om 18:28

Oke dat zal goed kunnen.. Maar hij komt wel even in PSV 1

24 september 2014 om 02:31

lol tuurlijk ken gewoon goed voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren