Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu: ‘Een thuiswedstrijd moet PSV altijd omzetten in drie punten’

Laatste update:

PSV is dit seizoen in eigen huis niet te verslaan in competitieverband. De Eindhovenaren wonnen alle duels in het Philips Stadion en in dat kader mag een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag ook geen probleem zijn. Coach Phillip Cocu is echter voorzichtig. “Als we denken dat we zomaar even winnen, komen we gewoon in de problemen”, zegt de coach.

/

“Dat hebben we al een aantal keer gezien. Wij mogen nooit op die manier aan een wedstrijd beginnen”, aldus Cocu via de officiële kanalen van de club. Uiteraard gaat PSV wel voor een driepunter. “Een thuiswedstrijd moet PSV altijd omzetten in drie punten. Als we de lijn van de afgelopen weken doortrekken, tijdens de wedstrijd geconcentreerd zijn en vanuit onze taak blijven spelen, moet dat ook lukken.”

Cocu kan nog geen beroep doen op Stijn Schaars, maar de middenvelder is op de weg terug. Hij kan weer minuten maken en dat gaat hij vermoedelijk maandag doen bij Jong PSV. Schaars stond lang aan de kant met knieproblemen. Door de terugkeer van Schaars wordt het extra druk op het middenrif van PSV: Andrés Guardado, Adam Maher, Georginio Wijnaldum en Jorrit Hendrix hopen ook op een basisplaats.

PSV wordt kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het niet een idee dat Cocu 1 van die 2 prutsers achterin slachtoffert voor Hendrix? Hij was toch CB in de jeugd? Kan hij vervolgens met Guardado, Maher én Wijnaldum op het middenveld spelen.

31 oktober 2014 om 15:01

Anders die jonge knul van Monaco de kans geven, die schijnt wel aardig te kunnen ballen. Bruma mag wel banken want die maakt te vaak de verkeerde keuzes

31 oktober 2014 om 15:21

Valt tegen, wat ik so far van hem gezien heb. Ik vraag me ook af hoe Monaco in gods naam aan zo'n voetballer komt. Al kan het niet veel slechter dan Bruma de laatste tijd, natuurlijk.

31 oktober 2014 om 15:57

ik heb hem nog niet zien spelen dus kan geen eerlijk oordeel vellen. Bruma zit eigenlijk al een jaar vast in zijn ontwikkeling, zonde gezien de potentie die hij heeft

31 oktober 2014 om 16:13

Valt tegen wat jij so far heb gezien? Hoe vaak heb jij hem zien spelen dan? Hij heeft maar een hele wedstrijd gespeeld en een paar keer ingevallen. Hoe kan je in godsnaam nu al conclusie trekken dat hij tegen valt.

31 oktober 2014 om 16:17

Het lijkt wel of alle Cv's bij PSV falen. Ik kan met na Alex geen centrale verdediger meer herinneren die het echt heeft gemaakt. en op allemaal is er wel kritiek. Vervolgens vertrekken ze en doen ze in het buitenland prima. Soms heb ik ook wel het idee dat er in dit land wel heel veel eisen worden gesteld. Toch wat vreemd dat best wat mannen gewoon zijn geslaagd in andere landen en hier falen. Nu heb ik het overigens niet over de fouten van Bruma want dat mag idd niet).

31 oktober 2014 om 16:20

Daarbij, volgens mij functioneert de verdediging van PSV prima, kijkende naar het aantal tegendoelpunten en het aantal gemaakte doelpunten van de ploeg.

31 oktober 2014 om 16:20

Als je hem bij Vallencienes zag spelen, snap je wel waarom hij gehaald is. Daar stond hij, ondanks zijn jonge leeftijd, als een volwassen speler te ballen. Verdedigend is hij een goede speler, hij mist alleen de opbouwende kwaliteiten. Erg belangrijk natuurlijk, maar met Arias en Willems heeft hij genoeg spelers in de buurt waar hij de bal kwijt kan, die er ook iets mee kunnen.

@eibert Hendrix is te licht als laatste man en hij met zijn overzicht, rust en behendigheid is hij perfect voor de CVM positie. Hij doet het daar geweldig, terwijl hij als CV nog wel eens wat slippertjes had. Ik zie hem liever als CVM en hoop niet dat hij slachtoffer wordt van de overbezetting op het middenveld. Hij is de man in vorm. Het leuke aan hem is, is dat hij eerst naar voren kijkt voordat hij het makkelijke balletje terug speelt. Dat was met schaars wel anders die juist minder drang naar voren heeft. Hierdoor krijg je juist leuk en aanvallend voetbal en meer goals.

31 oktober 2014 om 16:31

in dat opzicht zeer zeker maar de doelpunten die ze tegen krijgen, daar gaat bijna altijd best een domme fout aan voor af en dat is zo jammer. Als ze dat er uit krijgen dan word het echt een team dat heel moeilijk te verslaan is.

31 oktober 2014 om 17:22

Klopt Roafke, maar het lijkt mij onverstandig om deze verdediging die, ondanks de foutjes, toch redelijk goed functioneert.

31 oktober 2014 om 15:07

Hij was altijd CV in de jeugd ja. Bij de senioren lijkt hij daar te weinig kracht en lengte voor te hebben. Hij lijkt daarom als CVM beter op zijn plek. In de jeugd stond hij altijd bekend om zijn goede passing, opbouw en strijd. Dat kun je nu nog wel zien.

31 oktober 2014 om 16:02

Tegen Ado zou Rekik dan ernaast moeten staan, Bruma op Kramer.
Is verder geen erg slechte oplossing voor het middenveld, die ik ook had bedacht, maar het is van belang dat het centrum wel zo vast mogelijk staat, ook al is juist Bruma diegene die dit constant "verziekt" met onnodige kaarten.

31 oktober 2014 om 17:03

@eibert:

Ten eerste heeft PSV met die "2 prutsers achterin" pas acht tegengoals geïncasseerd. Ter vergelijking: Ajax heeft er al twaalf tegen gekregen.

Ten tweede: als je Hendrix achterin zit, wie ga je dan controlerend op het middenveld zetten?

31 oktober 2014 om 20:02

Ok 2 prutsers was misschien teveel van goede, maar het lage aantal tegendoelpunten is zeker niet te danken aan Bruma. Ik dacht dat Hendrix misschien een optie zou zijn als CV en dat Guardado dan controlerend op het middenveld zou spelen.

edit: typfout

31 oktober 2014 om 21:28

Guardado moet je gewoon zo laten spelen zoals hij de afgelopen wedstrijden gedaan heeft, dan is hij één van de beste spelers van de eredivisie. Controlerend spelen zal hij best kunnen, maar dan verspil je een groot deel van zijn kwaliteiten.

Rekik en Bruma maken inderdaad nog teveel fouten. Meer dan centrale verdedigers van een topclub eigenlijk mogen maken. Maar toch vind ik de kritiek die ze krijgen een beetje overdreven. Rekik is pas 19, de meeste centrale verdedigers pieken pas als ze midden of eind twintig zijn omdat ervaring nou eenmaal heel erg belangrijk is op die positie. Naast diepe dalen vind ik dat die twee ook best hoge pieken hebben, dus wil ik ze nog wel wat tijd gunnen voordat ik ze afschrijf voor de top.

Verwacht geen moeilijke wedstrijd voor PSV. 4 à 5 0 moet lukken.

31 oktober 2014 om 17:27

ben eigenlijk wel benieuwd wat de werkelijke potentie is van dit psv. dan zullen ze wel eerst een goede trainer moeten aanstellen want cocu is echt een flapdrol.

Ik hoop eigenlijk dat PSV een keer minstens 2/3 van de wedstrijd domineert.
En daarmee wil ik zeggen dat ik ze graag een keer niet zo zie inkakken in de 2e helft zoals dit seizoen al te vaak is gebeurd.

Toch voorspel ik een 3-1 zege. ( foutje van Bruma? ;p )

Ik denk dat PSV vrij gemakkelijk gaat winnen van ADO. Ben wel benieuwd met wat voor middenveld ze gaan spelen. Ik vind Narsingh de laatste tijd niet goed, Cocu heeft al aangegeven dat hij Wijnaldum geen rechtsbuiten vind. Maar weet iemand of Guardado niet op rechtsbuiten kan spelen? Als hij dat kan dan zou ik zo spelen: Zoet; Willems, Rekik, Isimat, Arias; Hendrix, Maher, Wijnaldum; Depay, De Jong, Guardado

31 oktober 2014 om 15:26

Guardado staat in principe ergens op de linkerkant (back, half, voor) of als spelverdeler op het middenveld. Hij kan vast ook wel iets vanaf rechts maar het best tot zijn recht komt ie vanaf de linkerflank.

31 oktober 2014 om 15:27

Guardado is een CM, puur een spelverdeler.
Daarnaast is het dodelijke reactievoetbal van PSV dan minder gevaarlijk aangezien Narsingh ietsjes meer snelheid heeft als Guardado.

Lastige keuze voor Cocu!

31 oktober 2014 om 17:42

4-3-3 is niet heilig, Cocu moet nu gewoon voor 4-4-2 gaan kiezen. Guardado, Wijnaldum, Maher en Hendrix met z'n vieren op het middenveld, De Jong als centrumspits en Depay zwervend voorin. Als je makkelijk scorende middenvelders als Wijnaldum en Maher hebt en een linksback die de helft van de tijd linksbuiten speelt dan kun je die derde aanvaller best missen.

Laatste jaren was Ado altijd wel een eitje, verwacht dit jaar niet veel anders. 6-0 / 6-1

Na de winterstop gaan ze wel verliezen in eigen huis hoor.
Maar de tegenstand is dan ook wel om te huilen dit seizoen zeg.

Als PSV deze lijn doortrekt worden ze makkelijk kampioen.
Omdat uitschakeling in EL dreigt, Ajax 4 punten achter staat, Ajax nog doorgaat waarschijnlijk in de El.

2x gelijk betekend echter dat Ajax weer aansluit, het programma van Ajax is wat makkelijker nog.

31 oktober 2014 om 15:31

uitschakeling EL dreigt terwijl je 2e staat en geheel fitte selectie hebt? uitschakeling voor ajax of wat bedoel je

31 oktober 2014 om 15:57

Weet je wel zeker dan dat ajax derde wordt in de poule dan ?? Ik zou appoul niet onderschatten.

PSV zal ongetwijfeld nog wedstrijden gaan verliezen , net zoals ajax

en feijenoord
en twente
en vitesse

31 oktober 2014 om 19:00

Lookwhoshere : Ajax syndroompje ? Altijd onze club er bij halen, ik zie Ajax gewoon winnen thuis van Apoel, en ik zie Psv ook winnen van Ado den Haag.

Maar ik hoop dat Psv wel doorgaat in de Europa League we hebben echt alle punten nodig anders kan de kampioen over 2 jaar proberen om via de voorrondes de poule fase te bereiken. Dat zou rampzalig zijn

31 oktober 2014 om 19:46

nee hoor heb nergens last van .
Ik reageer op havik die er hier weer ajax bij haalt en speculeert alsof zijn glazen bolletje de waarheid brengt.

Dus een medestander van je brengt jullie clubje hier ter sprake op een psv topic.

Misschien de volgende keer iets verder lezen dan blind reageren??

Dat gebeurde voor het laatst toen ene Romario er speelde

cocu moet ze leren dat elke wedstrijd gewonnen moet worden en niet alleen thuis.
mischien tegen ado eens zo beginnen,denk dat je een monster scoore krijgt.

zoet
arias
ismat
rekik
willems
wijnaldum
hendriks
maher
depay
de jong
guardado
31 oktober 2014 om 16:04

Vind ik een prima opstelling. Narsingh overtuigt niet. Hij is te bang in de duels, ik ben bang dat hij na die zware blessure nooit meer de oude wordt. Zelfs zijn sprints zijn nooit voluit meer.

31 oktober 2014 om 16:05

depay rechtsbuiten.........
is misschien een optie want als linksbuiten komt hij maar moeilijk uit de verf................. pffffffffffffffffffffffffff

''als we de lijn van de afgelopen weken doortrekken, tijdens de wedstrijd geconcentreerd zijn en vanuit onze taak blijven spelen, moet dat ook lukken.”

Ok, tuurlijk, je moet niet zeggen dat het niet gaat lukken. het gaat nu in de competitie prima, goeie overwinningen op Utrecht, Az. Maar tegen panathinaikos was het stukken minder en bij vlagen ziet het spel er nog steeds niet goed uit. Hopelijk denkt Cocu niet dat het lek al boven is.

Loeren op de counter blijft gevaarlijk als je achterhoede zo zwak is (in verdedigend opzicht). Bruma blijft maar ondermaats presteren en Rekik kan dat niet compenseren. Daarnaast zijn de backs beter in aanvallen dan verdedigen.

Ik zie het eerlijk gezegd nog helemaal mis gaan als ze deze tactiek blijven hanteren.



31 oktober 2014 om 16:03

Ondanks de slechte 2e helft tegen panathinaikos had psv over 90 minuten gezien gewoon het meeste balbezit.
Loeren op de counter is iets heel anders dan veel scoren uit de omschakeling.

Loeren op de counter kan maar 1 ploeg in de wereld echt goed en dat is chelsea.
Niet dat ik veel balbezit enorm belangrijk vind maar anderen koesteren schijnbaar dat fenomeen.
Bij real doen ze er ook niet zo moeilijk over als ze maar winnen.

Cocu denkt echt niet dat het lek boven is en geeft ook terecht aan soms zeer ontevreden te zijn .
Daarom ook geeft cocu aan dat psv geen enkele wedstrijd in kan en mag gaan met de mentaliteit van die winnen we wel even

Wij komen naar Eindhoven en gaan niet weg zonder minimaal 1 punt!
Ook wij hebben ons oorlogsplan klaar.

Nu wil ik niet te hoog van stapel lopen, maar ik zie ons Fcdh daar winnen. Gok op een 1-2. Doelpunten van Kramer en onze Haagse belg!

31 oktober 2014 om 16:45

Als je niet weg gaat zonder punt, ben ik bang dat je de komende jaren in het Philips stadion mag blijven zitten xD

Potver, het mooiste affiche van het jaar...dat het maar een mooie pot mag worden!

Voor mij maakt het op zich niet veel uit ADO speelt zo slecht de laatste tijd ik zie ze daar niet echt winnen, en als we verliezen gun ik die Eindhovenaren wel de 3 punten zodat ze misschien dit jaar een keer boven die jewss eindigen

Ik zou voor deze opstelling gaan als ik Cocu was. Zo heb je je vier beste middenvelders opgesteld, terwijl Narsingh als een natte krant speelt de laatste tijd, waardoor hij zijn plek verliest. Je kan evt. Maher en Wijnaldum omwisselen.

Zoet
Arias
Isimat-Mirin
Rekik
Willems
Hendrix
Wijnaldum
Guardado
Maher
De Jong
Depay

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren