Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coach beweegt niet na magische goal: ‘Emoties toon ik thuis in bed’

Laatste update:

Erik Lamela was donderdag de man van de avond in de Europa League. De aanvaller van Tottenham Hotspur werkte de bal in het duel met Asteras Tripoli (5-1) van een meter of zestien achter zijn standbeen langs in het doel. Ploeggenoten bij Tottenham Hotspur genoten minutenlang na van de zogeheten rabona en ook manager Mauricio Pochettino was bijzonder onder de indruk.

/

“Het was een fantastische goal, misschien wel de beste ooit van een van mijn spelers”, aldus Pochettino via de officiële kanalen van the Spurs. “Zelf heb ik ook ooit zo’n doelpunt gemaakt, de video is te vinden op internet”, knipoogt de coach. De reactie van Pochettino na het doelpunt was uiterst koel. “Emoties toon ik alleen thuis, in bed”, reageert hij.

Ex-Ajacied Jan Vertonghen komt woorden tekort. “Honderd procent zeker het beste doelpunt dat ik ooit heb gezien. Ik heb veel doelpunten gezien op YouTube, maar dit was andere koek. Ik was lamgeslagen, ik heb twee minuten lang alleen maar aan het doelpunt kunnen denken. De FIFA Puskás Award voor het Doelpunt van het Jaar? Dit is hem.”


De treffer van Erik Lamela is het doelpunt van het jaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie oplossing om niet met het verkeerde been te schieten! Alleen vereist het wel de nodige techniek om zo'n bal ook nog te kunnen plaatsen!

Was ook wel echt een verschrikkelijk lekkere goal, je moet blaken van het zelfvertrouwen om dit te gaan proberen!

24 oktober 2014 om 08:47

Blijkbaar niet. Zo goed speelt hij helemaal niet. Heeft zn transfersom nog niet terug verdiend.

24 oktober 2014 om 09:40

Valt mee alle boys bij amateurclubs kunnen ook achter standbeen schieten.. mooie goal wel natuurlijk!

24 oktober 2014 om 13:25

Maar hij is wel de beste speler van spurs gegarandeerd. Zijn techniek is van een andere wereld. Ook al speelde hij nog ni zo goed hij is aan groeien.

24 oktober 2014 om 13:40

Ik vind Eriksen toch wel in potentie en in huidige vorm de beste van spurs...

24 oktober 2014 om 19:17

Alleen hebben die boys wel heel wat minder tegenstand

24 oktober 2014 om 10:13

Nou in de PL is Lamelaceen drama omdat ie z'n talen niet uitvoert.
Maar echt een schitterende goal. Vereist veel techniek

Haha, scoort Harry Kane even een hattrick praten ze alleen maar over de goal van Lamela Wel een zalige goal natuurlijk

Leek in mijn ogen alsof ie dacht dat er gefloten ging worden voor een overtreding van zn teamgenoot en zo de bal maar ff nonchalant op doel schoot.

Heerlijke goal!

Haha die Vertonghen:'' ik heb veel doelpunten gezien op Youtube, maar dit was andere koek''. Zoals Van Gaal zei: '' That's another biscuit.''

Ik kan dit al vanaf mijn 14de.
Vereist veel training en het is niet goed voor je meniscus, die was daardoor ingescheurd.

24 oktober 2014 om 12:17

Jij kan al vanaf je 14e op europese sub top niveau in een stadion vol schreeuwende fans in alle koelte een heerlijke goal achter je standbeen langs maken? Wat is je echte naam? Dan zoek ik ff de filmpjes op, ben nu toch wel benieuwd

24 oktober 2014 om 13:26

Daarom dat ik je gisteren zag spelen. In mijn tuin doe ik honderd rabona s

Wat een geweldige goal was dat zeg! Je moet het lef maar hebben om dit te proberen! Geweldig!

Geweldig vanaf die afstand heerlijke goal

Wat een geweldige goal, zo zie je ze zelden. Zeker een van de mooiste goals aller tijden.

Ik denk.persoonlijk dat deze goal van lamela en de treffer van v. Persie op het wk samen schaar voor de fifa Puskas Award

25 oktober 2014 om 16:21

Op het wk vond ik die van Cahill en James al mooier dan die van v.persie....volgens mij noemen mensen die van hem eerder omdat hij Nederlands is.

Deze is toch wel ietsjes ongewoon en daardoor toch mooier, de andere zijn perfect uitgevoerd maar wel vanuit de techniek die vaker word geprobeerd. De rabona is een techniek die je wel eens ziet bij voorzetten maar niet vaak als schot buiten de 16 en dan heeft deze ook kracht en hoogte, echt een prachtgoal.

Mooi doelpunt, maar is natuurlijk een teken van zwakte dat hij niet met rechts durft te schieten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren