Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Jong lijkt definitief genoegen te moeten nemen met reserverol bij Barça

Laatste update:

Barcelona treedt zaterdagavond ongewijzigd aan voor het duel met Sevilla. Los Azulgrana wonnen zondag met 4-0 van Real Valladolid, waardoor trainer Xavi geen reden tot wisselen ziet. Dat betekent dat Frenkie de Jong en Memphis Depay wederom op de bank zullen plaatsnemen. Marcos Alonso is nog niet van de partij. Zijn transfer werd vrijdagavond afgerond, maar de Spanjaard moet nog officieel gepresenteerd worden. Bij Sevilla ontbreekt Karim Rekik wegens een spierblessure en start Kasper Dolberg op de bank.

Barcelona begon het seizoen teleurstellend met een doelpuntloos gelijkspel tegen Rayo Vallecano, maar stelde orde op zaken tegen Real Sociedad (1-4) en Real Valladolid. Robert Lewandowski was tegen laatstgenoemde club tweemaal trefzeker en ook in Sevilla zullen alle ogen zijn gericht op de superspits. De Pool wordt geflankeerd door Ousmane Dembélé en Raphinha, terwijl Pedri, Sergio Busquets en Gavi het middenveld vormen. Alejandro Baldé bezet de linksbackpositie, wat wederom ten koste gaat van Jordi Alba. Ronald Araújo en Eric Carcía vormen het centrale duo. Jules Koundé, die terugkeert bij zijn oude werkgever, staat rechtsback.

Sevilla verloor de uitwedstrijden bij Osasuna en Almería, terwijl er in het eigen Ramón Sánchez-Pizjuán met 1-1 werd gelijk gespeeld tegen Real Valladolid. Rekik zorgde in die wedstrijd vlak voor tijd voor de bevrijdende gelijkmaker. De ex-PSV'er wordt vervangen door ex-Ajacied Nemanja Gudelj. Tanguy Nianzou staat naast hem in het centrum. De links-en rechtsbackposities worden ingenomen door respectievelijk Marcos Acuña en Jesús Navas. Óliver Torres, Fernando, Joan Jordán en Papu Gómez vormen het middenveld achter spitsen Rafa Mir en Erik Lamela. De van OGC Nice overgekomen Dolberg maakt zijn debuut in de wedstrijdselectie, al start de Deen wel op de bank. Jesús Corona, ex-Twente, is nog geblesseerd.

Opstelling Sevilla: Bono; Montiel, Nianzou, Gudelj, Acuña; Papu Gómez, Jordán, Fernando, Isco, En-Nesri, Lamela.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Araújo, Koundé, García, Baldé; Gavi, Busquets, Pedri; Dembélé, Lewandowski, Raphinha.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch opmerkelijk dat alle Ajax spelers van die geweldige CL campagne uiteindelijk allemaal de bank warm houden tegenwoordig. Het was het ‘team’ dat geweldig was, waardoor iedereen in zijn kracht speelde.

3 september 2022 om 19:47

De Ligt speelt gewoon?

3 september 2022 om 19:49

Vandaag wel toevallig idd. Hij is ook op dit moment allesbehalve een onbetwiste basisspeler bij Bayern.

3 september 2022 om 20:17

Woensdag speelde De Ligt ook gewoon hoor, ik weet niet.

Seizoen is net begonnen. De Ligt is voor een recordbedrag gekocht en is nog 22. Denk je echt omdat hij dan de eerste wedstrijd van het seizoen niet in de basis stond, dat hij het niet gered heeft?
5 jaar getekend. Dat wordt natuurlijk de toekomstige leider achterin bij Bayern.

3 september 2022 om 20:20

Recordtransfer is Lucas Hernandez.

3 september 2022 om 20:42

De Ligt speelt gewoon. En goed ook vandaag.

3 september 2022 om 19:48

De ligr stond gewoon weer basis vandaag

3 september 2022 om 19:49

De Ligt zowel bij Bayern als Juve basis toch? Veldman ook basis bij Brighton. Schöne basis bij NEC.

3 september 2022 om 19:53

Neres schittert wekelijks bij Benfica.

3 september 2022 om 20:00

Tadic staat ook gewoon basis, weliswaar nog steeds bij Ajax.

3 september 2022 om 20:19

Schone speelt ook gewoon bij NEC

3 september 2022 om 19:49

Ja maar frenkie wordt gepest!! Nee klopt, had ik zelf ook echt helemaal niet verwacht. Denk dat de situatie van de Ligt nog het beste is en Frenkie zal echt zat minuten maken hoor dit jaar.

3 september 2022 om 19:50

Wat een onzin. Lasse Schone speelt week in, week uit in de basis.

3 september 2022 om 19:54

Bij NEC ja hahaha. Ik heb het over de spelers die bij de topclubs zijn beland. Frenkie brengt gewoon te weinig. Ziyech is gewoon net iets te ligt voor de PL. En de Ligt vind ik na zijn vertrek bij Ajax niet beter geworden.

3 september 2022 om 20:50

Ik vind ziyech niet te ligt voor de PL. Welke aanvaller rendeert nou echt bij het chelsea van tuchel? Ziyech zou bij m minimaal 80% van de PL een belangrijke basisspeler zijn

3 september 2022 om 19:50

Omdat ze vooral als collectief uitmuntend presteerden toen...het was een geoliede machine. Individueel zijn er betere spelers....hoewel de jong de ligt bij 95% vd ploegen gewoon zouden basis staan. En frenkie hangt er gewoon dicht tegenaan

3 september 2022 om 20:20

In ieder ander land zou De Ligt boven Busquets in de basis staan hoor.

3 september 2022 om 19:50

Ach ze zijn gewoon niet goed genoeg.. maar dat zullen de Memphis en Frenkie fans wel zien over een paar maanden...we hebben op dit moment de generatie net niet..

3 september 2022 om 20:36

Niet goed genoeg. Daarom heeft De Jong afgelopen jaren ook zoveel minuten gemaakt bij Barcelona. Omdat hij niet goed genoeg is. Man, hij is zelfs speler van het jaar geweest.

3 september 2022 om 19:50

Campnou84 wat goed gezien van jou zeg. Onwijs knap gedaan. Wil je nu een sticker? Of een snoepie?

3 september 2022 om 19:53

Neres, Blind, Tadic, Veltman en Schone zijn gewoon basis bij hun club.

3 september 2022 om 20:27

El ghazi basis bij PSV

Lijkt me alleen maar lekker. Trouwen, lekker genieten aan het strand, paella en af en toe invallen. Goede keus hoor /frenk, zou hetzelfde gedaan hebben voor al dat geld.

Dit is voor Oranje met het oog op het WK niet goed natuurlijk. Frenkie en Memphis hadden beter een transfer moeten maken. Helemaal Frenkie, die kon naar United en Chelsea, maar koos ervoor om een transfer te blokkeren. Met alle sportieve gevolgen. Zonde.

3 september 2022 om 19:53

Maakt toch niet veel uit, het wk winnen we toch niet. Of zij nu spelen of niet. Zoveel minder zullen ze er ook niet ineens van worden.

3 september 2022 om 20:30

"Het WK winnen we toch niet", met zulke leuzen win je de oorlog inderdaad niet. We hebben Louis!

3 september 2022 om 19:53

Voordeel is dan weer weer dat de kans kleiner is dat die geblesseerd raakt

3 september 2022 om 20:10

Van Frenkie kan ik nog enigszins begrijpen dat hij is gebleven. Vaak is hij de eerste invaller/vervanger voor het middenveld. Dus zal hij echt nog wel aan zijn minuutjes komen.

Memphis daarentegen is keuze nummer 7/8. Die jongen heeft dit seizoen geen seconde gespeeld in de competitie (ondanks dat we in speelronde 4 zitten). En zelfs in de oefenwedstrijden was ie vooralsnog bankzitter.

3 september 2022 om 22:52

Naar Chelsea ga je alleen als je van geld houd en niet van voetbal.... waarom zou de Jong in dat kleine stadionnetje willen spelen? Met een club dat volledig geteerd heeft op geld? Sommige spelers hebben wel een voetbalhart en willen niet naar teams als PSG of Chelsea.

Ideale moment om Sevilla te treffen op papier. Wat zijn die zwak begonnen aan het seizoen. Zou me verbazen als dit geen vrij makkelijke overwinning wordt.

3 september 2022 om 19:54

Nice reverse jinx

En terecht.

Komt tekort voor de basis net zoals Depay.

Dat wordt lekker dan voor het WK...

De 'sterspelers' houden de banken warm. Behalve een van dijk is onbetwist basisspeler.

Misschien is dit juist wel even goed voor hem. Frenkie speelde constant op safe met die risicoloze balletjes breed en terug over 3 meter. Er wordt logischerwijs meer verwacht in de Europese top en misschien gaat hij dat nu laten zien als hij de kans weer krijgt. Je moet af en toe ook wel eens een keer een station overslaan en een dieptepass versturen en het speltempo hoog houden

3 september 2022 om 19:56

Jij moet af en toe wel even een wedstrijdje kijken met beide ogen wanneer Frenkie speelt, dan kom je tot de conclusie dat je onzin uitkraamt.

3 september 2022 om 20:04

Ach je kent Japie,zodra de ligt of de jong goed spelen dan haalt die duels erbij dat ze verloren of je hoort hem helemaal niet!

3 september 2022 om 20:12

Ik zie Barca al jaren zowat wekelijks spelen en dan zie ik Frenkie toch echt voornamelijk alleen balletjes breed en terug spelen. Twee weken terug nog tijdens zijn laatste basisplaats. De Barca aanvallers staan volledig vrij op de vleugel en die durft hij dan niet aan te spelen en dan geeft hij een balletje breed om de verantwoordelijkheid bij een medespeler te leggen en dan stond de aanvaller op de vleugel inmiddels al weer in de dekking


3 september 2022 om 20:33

Frenkie bepaalt het tempo, is de dirigent. Leer dat nou eens. Daarbij is Barcelona momenteel nog steeds geen Europese top. Dat was het misschien toen Frenkie nog samen met Messi de dienst uit maakte.

3 september 2022 om 20:48

Frenkie dirigeerde zo goed in het veld dat hij nu mag dirigeren vanaf de bank. In de periode dat Frenkie de dienst uitmaakte ging het juist enorm slecht bij Barca, waar het nu uitstekend gaat

4 september 2022 om 09:46



Jij hebt het echt de ballen verstand van voetbal. Als een spelverdeler zoals Frenkie in een ballenelftal speelt en niemand de bal wilt hebben, speel je idd breed. Nu is er een 11-tal dat heel veel baat zou hebben aan Frenkie en dan zetten ze hem ernaast???? Gewoon kapitaalvernietiging.

De Jong had wekelijks in de Premier League kunnen schitteren, maar kiest ervoor om rotatiespeler bij Barca te worden. Memphis idem, had bij Juventus kunnen spelen, maar door z'n hoge salariseisen is de transfer uiteindelijk afgeketst. Van de Beek kon z'n plek bij Oranje terugwinnen door elders voor speelminuten te kiezen, maar kiest ervoor om wekelijks bij United 90 minuten de bank warm te houden. onbegrijpelijk bepaalde keuzes van voetballers

3 september 2022 om 20:06

Het gaat allemaal om de munten Ossenaar 40. Dat ze 2/3/4 jaar van hun carrière weggooien boeit ze niets zolang ze maar een dikke salarisstrook binnen krijgen.

3 september 2022 om 20:18

Maar frenkie heeft 3 seizoenen altijd gespeeld en stond altijd in de basis alleen nu is het anders

3 september 2022 om 20:19

Niks mis mee toch? Geld speelt ook geen onbelangrijke rol in het leven en veel voetballers willen rond hun 35e als ze stoppen zoveel mogelijk miljoenen hebben binnen gehengeld

Toekomstige middenveld barca

Frankie

Gavi Pedri

Zin in vanavond🔵🔴 Forca Barca!!

Ach, wat het De Jong verrotten. Lekker temperatuurtje, heerlijk eten, prachtige stad, fijn aan de zee, mooie vriendin, en de 25e maakt Barcelona (hopelijk) weer 1,5 miljoen over. Al dat gezwets over, oh nee het WK, hij had daar en daar basis gespeeld, etc. Hij verdient 18 miljoen euro per jaar in Barcelona, alsof je je dan nog echt druk gaat maken over een reserverol of een basisplek.

3 september 2022 om 20:20

Daarom! Inderdaad 18 vast emt variabelen, en daarna nog een salarisstijging. Woon je dan in je lekkere villa in Barcelona met een leuke vriendin en een moddervette bankrekening. En soms even voetballen, ik zou ervoor tekenen. Daarbij; De Jong gaat echt nog genoeg spelen de komende maanden want Busquets pakt altijd een hoop kaarten en is ook niet meer de jongste, en Gavi is tot nu toe ook nog geen pottenbreker en krijgt puur de voorkeur omdat hij een Spanjaard is en uit de eigen jeugdopleiding komt.

Blijkbaar niet goed genoeg voor Barcelona.

Barcelona.. dit is reinste kapitaalvernietiging..



Ach, bij de eerstvolgende wedstrijd moet Frenkie weer te hulp schieten bij een hopeloos falend droommiddenveld en wordt hij weer als ‘genie’ op het schild gehesen door dat hopeloos opportunistische Spaanse journaille. Wat dat betreft heb je meer aan Japie Krekel; die is weliswaar onnozel, maar in elk consequent negatief over Frenkie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren