Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubleiding van Ajax toont vertrouwen in zeventienjarige Ar'jany Martha

Laatste update:

Ajax ziet toekomst in Ar'jany Martha. De aanstaand kampioen van de Eredivisie maakt donderdag via de officiële kanalen bekend dat de zeventienjarige rechtsbuiten een nieuw contract heeft ondertekend. Martha ligt daardoor vast tot de zomer van 2024. Zijn vorige contract liep medio 2022 af.

Na een periode van vier jaar in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam maakte Martha in de zomer van 2019 de overstap naar Ajax. Hij debuteerde aan het begin van dit seizoen, op 30 augustus 2020, in het betaald voetbal. Martha had toen een basisplek in de wedstrijd tussen Jong Ajax en Roda JC Kerkrade (0-4 nederlaag). Sindsdien speelde hij 26 wedstrijden voor de beloften in de Keuken Kampioen Divisie, waarvan 14 als basisspeler.

Martha scoorde dit seizoen drie keer. De linkspoot maakte zijn eerste doelpunt op 11 december in het uitduel met De Graafschap (2-2) en scoorde in de daaropvolgende speelronde ook tegen Telstar (1-2 nederlaag). Vervolgens stond Martha droog tot de wedstrijd tegen MVV Maastricht (4-3 zege) van 19 maart. Vorige week vrijdag kwam hij aan het begin van de tweede helft binnen de lijnen in het verloren duel met NEC (0-1). Jong Ajax gaat vrijdagavond op bezoek bij Almere City FC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een leuke speler met een goeie dribbel, actie en schot. Oogt wat flegmatiek en moet fysiek nog wel wat stappen zetten, maar goed dat hij z'n contract verlengd heeft!

Over talentvolle buitenspelers gesproken: is er iemand die weet hoe het met Sontje Hanssen en Unuvar gaat? Maken ze stappen om richting het eerste te komen?

29 april 2021 om 18:07

Unuvar had een flinke dip, maar is de laatste paar wedstrijden weer heel belangrijk. Hanssen is volgens mij qua presteren best stabiel. Die jongens maken nu natuurlijk vlieguren in de Kkd, wat voor hun ontwikkeling alleen maar goed is.

Persoonlijk verwacht ik 1 van de 2 volgend jaar bij Ajax 1.

29 april 2021 om 19:30

Zou Hansen het plekje van Brobbey overnemen?

29 april 2021 om 19:33

@kiel hopen dat hij goed uit die blessure komt!

29 april 2021 om 18:15

Unuvar lijkt fysiek niet echt vooruitgang te boeken en is ook niet bepalend genoeg om dat te compenseren. Denk dat het lastig wordt voor hem om vaste speler van het eerste te worden.

29 april 2021 om 19:13

Hij begon juist stappen de maken. In de laatste 13 wedstrijden scoorde hij 6x en gaf hij 1 assist, dat zijn prima statistieken.

Helaas raakte hij daarna weer geblesseerd, maar de jongen is pas 17, geef hem de tijd, hij komt er nog wel.

29 april 2021 om 19:39

Of niet. K snap dat het normaal is dat mensen zeggen hij komt er wel, maar misschien komt ie er ook niet.

29 april 2021 om 20:20

Ja of hij vind ineens darten leuk of misschien niet. Mensen zeggen dit omdat hij al heeft laten zien buiten gewoon te zijn op zijn leeftijd. Dit is geen garantie maar dat schept soort vertrouwen.

Goed om te zien dat er weer een Curacaoenaar er aan lijkt te komen!Echt een top sport eiland: er zijn 9 !!! (Van de150,000 inwoners) spelers uit Curacao actief in de Major League Baseball -> een ongekend percentage en nu begint dat ook er aan te komen in voetbal

29 april 2021 om 18:12

Best uitzonderlijk als je bedenkt dat er nog geen 160 duizend mensen wonen

29 april 2021 om 18:13

Zijn dit wel jongens die van je eiland komen dan? De meeste Antilliaanse voetballers van niveau zijn gewoon jongens die hier opgegroeid zijn en hier van alle faciliteiten en trainingen hebben geprofiteerd. Dan zou ik het eerder op de genen dan echt het eiland zelf gooien

29 april 2021 om 19:55

Yep, jongens van het eiland, stuk voor stuk.
Ze roemen de combo van voetbal en baseball - het daardoor het betere voetenwerk als een belangrijke reden waarom ze goed presteren met baseball.

Er zijn in totall zo’n 250-300,000 mensen in de wereld die zich Curacaoenaar kunnen noemen, dus zelfs dan blijft het een uitzzonderlijk percentage… welke stad ter wereld van deze omvang heeft zoveel spelers op het allerhoogste nivo spelen???

29 april 2021 om 20:58

Volendam, 22.600 inwoners

29 april 2021 om 21:41

Hmm vind het toch altijd lastig om te zeggen. Zoals deze jongen, die komt uit Rotterdam, daar geboren en opgegroeid. Dus dan kom je niet van het eiland. Uiteraard nog altijd opvallend, maar toch denk ik dat het (zoals shorty zegt) meer iets met genen en wellicht opvoeding te maken heeft. Veel van deze jongens (dan kijk ik naar het voetbal) zijn toch echt wel geboren in Nederland, wat iets met betere omstandigheden te maken zou kunnen hebben. Die jongens in de MLB is een andere kwestie dan.

29 april 2021 om 18:57

Ontzettend knap inderdaad. Maar of ze het ook in het voetbal gaan laten zien lijkt me nu nog wat te vroeg om te gokken. Maar hopen mag, ik zou het toejuichen als curaçao een keer op een wk aanwezig is.

29 april 2021 om 20:02

Doet Vaticaanstad het toch beter. Minder inwoners en toch 1 paus..

Een van de betere bij Jong, of het materiaal voor het eerste wordt weet ik niet. Maar de jeugd heeft weinig pure buitenspelers, veelal nummers 10 die aan de zijkant spelen. Dat past wel in onze filosofie, maar een pure buitenspeler opleiden is ook wel eens lekker. Ik zou Hansen ook gewoon in de spits opstellen, dat is zijn beste plek. Unuvar en Martha op de zijkanten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren