Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clasie spreekt grote wens uit: 'Dat heb ik ook kenbaar gemaakt'

Laatste update:

Jordy Clasie sloot dinsdag aan bij de groepstraining van Feyenoord. De middenvelder keerde vanwege verplichtingen met het Nederlands elftal een week later terug, maar stond dus weer op het veld in Rotterdam. Het is echter zeer de vraag hoe lang nog. "Als er iets moois voorbij komt, zal ik daar samen met mijn gezin over nadenken", geeft hij openlijk toe.

/

Clasie's naam wordt al een tijdje genoemd bij Southampton en ook Manchester United zou hem volgen. Wat de speler betreft komt het deze zomer van een transfer, al is dat geen must. "Ik wil nog steeds heel graag een prijs winnen bij deze club, daar hoop ik heel erg op", zegt hij op de website van Feyenoord. "Wel is het zo dat ik open sta voor een nieuwe stap in mijn carrière en dat heb ik ook kenbaar gemaakt."

Met zijn 24 jaar en 5 jaar ervaring in de Eredivisie, vindt Clasie zichzelf rijp voor een stap hogerop. "Maar het plaatje moet compleet zijn, alles moet kloppen. Ik ga niet zomaar ergens naartoe en ook voor mijn gezin moet alles goed voelen. En als er niet zoiets voorbij komt, blijf ik met een blij hart bij Feyenoord", besluit hij.

Jordy Clasie past bij de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jordy verdient gewoon een stap hogerop en Feyenoord verdient een smak geld.
Hij mag natuurlijk best een seizoen blijven maar het is voor beide beter dat hij gaat.
Het Feyenoord van volgend seizoen moet er gewoon zo uitzien:

Hahn / Vermeer / Miazek
Karsdorp / Lopes Cabral
Van Beek / Dammers
Kongolo / Aankoop
Aankoop / Woudenberg
Vejinovic / EL Ahmadi / Nieuwkoop / Verdonk
Toornstra / Vilhena / Gustafson / Schuurman
Kuyt / Basacikoglu
Aankoop / Achabar
Boetius / Sleegers

Dan heb je een team waarin (op termijn) iedereen van het gewenste niveau is.
Heb zelf nog wel mijn twijfels bij Vermeer, Dammers en Lopes Cabral maar die moeten komend seizoen maar het tegendeel gaan bewijzen dan.

Vertrekken: Kazim / Wilkshere / Nelom / Te Vrede / Clasie / Immers / Manu
Aankopen (directie kwaliteitinjecties): Gustafson / LCV / LB / Spits

Maar dit is volgens mij ook wel de selectie waar Gio naartoe wil.

7 juli 2015 om 16:41

Zou kardorp wel op tien willen zien, toch zijn echte positie.

7 juli 2015 om 16:59

Zie Karsdorp ook liever op het middenveld maar aangezien hij nummer 2 heeft gekregen zullen we hem vanaf nu echt als rechtsback moeten beschouwen.

7 juli 2015 om 16:48

Vincent Janssen was een goed geweest. Komt ook van Feyenoord jeugd vandaan.

Maar Vincent Janssen ging liever naar de nummer 3 van Nederland.

7 juli 2015 om 17:12

Vincent Janssen is denk ik echt niet goed genoeg. Feyenoord heeft niet voor niets totaal geen interesse getoond en gaf hem in de jeugd ook niet voor niets een (goed/lang) contract.

Denk dat het een leuke spits is voor de JL, net als Muhren. Maar wie weet verrast hij.

7 juli 2015 om 21:22

Vincent Janssen koos voor de nummer 3 van Nederland.

Dan is het natuurlijk makkelijk kiezen.......en AZ speelt natuurlijk wel Europees voetbal, dan is de keuze nog makkelijker hè!

7 juli 2015 om 16:49

Ik zou manu proberen te behouden als leuke power invaller. Maar ook echt niet meer dan dat.

7 juli 2015 om 16:58

Daar zat ik zelf ook aan te denken. Vind het ook zonde om hem weg te doen na zijn fantastische optredens in Europa maar toch acht ik hem net niet goed genoeg.

7 juli 2015 om 17:19

Eigenlijk is hij dat ook niet maar ik zou zeggen nog 1 seizoen behouden als invaller voor als het laat in de wedstrijd nog 0-0 of 1-1 ofzo is

7 juli 2015 om 17:16

@piet; je zet de spelers op een rijtje waarbij ik het idee krijg dat je dat / gebruikt om de opties per positie te bepalen.... als dat zo is; dan mis ik een plek op het middenveld, tenzij je 423 wil spelen.
Het zou me niets verbazen wanneer Kuyt alsnog de spits ingaat en Basacikoglu op de vleugel terechtkomt (op een eerder topic zag ik je reageren dat Kuyt rechtsbuiten trainde, maar diezelfde training speelde hij ook 'gewoon' spits).

7 juli 2015 om 17:31

Ik heb bewust gekozen om op het middenveld de aanvallende spelers bij elkaar te zetten en de meer controlerende spelers. Het wordt in mijn ogen nog flink schuiven/testen om de juiste tactiek te vinden. De ene week zal er met 2 controleurs gespeeld worden, de andere maar met 1. Ik ga er wel vanuit dat er altijd met 3 middenvelders gespeeld gaat worden (al was dat misschien wat onduidelijk zo).

Ik zie Kuyt inderdaad ook wel spits worden maar dat is pas definitief als er geen spits meer bijkomt. Mocht Clasie voor veel geld verkocht worden dan zal er nog wel geschoven worden.
Het ideaalplaatje is in mijn ogen iig Kuyt op rechts en een nieuwe spits.

7 juli 2015 om 17:33

ik zou zelf iets anders spelen

vermeer
karsdorp
van beek
kongolo
aké
veijnovic
toornstra
vilhena
boetius
kuyt
basacikoglu/sleegers... maar liever zou ik tighadouini zien komen

en ik zou met de punt naar achter spelen. Met dit middenveld heb je genoeg creativiteit om kuys genoeg kansen te geven en de meeste teams te domineren + je hebt met dit middenveld ook genoeg loopvermogen. Overigens heb je in de vorm van boetius ook genoeg haarfijne voorzetten die kuyt denk ik wel zal afmaken gezien de verdedigingen in nederland.

vermeer
karsdorp
van beek
kongolo
aké
toornstra
veijnovic
vilhena
boetius
kuyt
basacikoglu
7 juli 2015 om 18:14

Jij hebt er verstand van alleen Manu behouden en Boetius contract verlengen en doorverkopen en Finnbogasson halenNelom 2de LinksAchter en Woudenberg 1ste

8 juli 2015 om 16:16

Feyenoord heeft geen geld voor die aankopen.

En waarom moet Manu weg die man is goed hoor vergeet niet dat hij nog jong is en international in wording.

8 juli 2015 om 16:25

Mocht Clasie (en de rest van mijn rijtje) vertrekken dan heeft Feyenoor meer dan genoeg geld voor die aankopen.

Manu heeft zeker kwaliteiten maar mist gewoon basistechniek. Doet alles op kracht en snelheid.

Ik denk dat hij te laat is met vertrekken hij moest afgelopen zomer al vertrekken hij vergeleken met dit seizoen heeft zich zelf niet verbeterd vergeleken met vorig seizoen

7 juli 2015 om 16:55

Dat ben ik niet met je eens. In tegenstelling tot vorig seizoen, vond ik hem dit jaar wél dwingend aanwezig in de topwedstrijden. Dat is wel een flinke stap.

Ik denk echter alsnog dat het niet tot een transfer komt, maar dat komt meer doordat Feyenoord onrealistisch hoge transfersommen verwacht. Dat ik natuurlijk hun goed recht, maar je moet dan niet raar opkijken als clubs verder kijken

7 juli 2015 om 17:26

Onrealistisch? 12 miljoen voor een vaste reserve speler van Oranje, die geen meer speeltijd krijgt door blessures, of politiek.
Dat is gewoon een prijs, die kapitaalkrachtige buitenlandse clubs kunnen en zullen betalen, als ze hem echt willen.
Graag of niet, lijkt me.

10 juli 2015 om 15:33

12 wordt al meer realistisch, maar volgens mij had Van Geel gezegd dat Clasie alleen voor een vergelijkbaar bedrag als Kuyt (dus 18 miljoen) verkocht zou worden. En dat zie ik niemand betalen voor Clasie.

En zoals ik al zei, ik vind dat Clasie zeker stappen heeft gezet, maar helaas kijken clubs vaak meer naar feiten dan puur het talent. Dat hij vaste reserve is bij oranje is goed, maar Man U. betaalde bv 18 voor een speler die basisspeler was op het WK. Ik vind Blind ook geen geweldenaar, maar puur objectief gezien had hij wel een basisplaats op het WK, vier jaar CL ervaring en vier titels op zak. Daarnaast had Man U een coach die helemaal gek is op die speler. En zelfs dan is 18 het maximale.

Daarom vrees ik dat als Feyenoord dit soort bedragen verwacht, Clasie zijn transfer niet zal krijgen, (tenzij hij Rusland als optie ziet)

Dus als jij zegt 'graag of niet', denk ik dat het niet wordt.

Hij moet naar Man Utd gaan als vervanger van Blind.

7 juli 2015 om 16:40

Haha wordt Clasie weer bankzitter door Blind. Nee, dat moet je Clasie niet aandoen, die krijgt een hekel aan Blind.

7 juli 2015 om 16:54

Integendeel. Ik denk dat Clasie hem uit de basis speelt en Blind left back wordt. Left back in the changing room.

8 juli 2015 om 16:37

Clasie speelt bij MAN U niemand uit de basis, hij is niet goed genoeg voor de Engelse top.

7 juli 2015 om 16:41

Blind gaat niet eens weg, dus denk het niet jongen

7 juli 2015 om 16:42

Wat is de aanleiding dat Blind al zou vertrekken bij Manchester United?

7 juli 2015 om 16:47

Te slecht voor ManU.

7 juli 2015 om 16:57

Ze zijn daar aardig positief over hem anders...

7 juli 2015 om 17:00

Valt wel mee hoor. De eerste paar wedstrijden wel, daarna werd het al snel minder.

7 juli 2015 om 16:44

Ja daar schiet United wat mee op lol

7 juli 2015 om 19:10

Ik vind het echt onbegrijpelijk hoeveel jaloezie sommige Feyenoorders uitstralen. Ze blijven roepen dat Clasie beter is dan Blind, maar dat is hij gewoon niet. Blind heeft niet voor niets die transfer naar Manchester gekregen en hij is daar nota bene basisspeler! Hoe kun je dan zeggen dat Clasie beter is, terwijl Clasie nog gewoon bij Feyenoord zit en er voorlopig nog geen Europese topclubs achter hem aan heeft zitten. Dat komt op mij gewoon over als jaloezie, omdat er totaal geen redenering achter zit.

8 juli 2015 om 10:42

Blind heeft zich met name op het WK heel erg in de kijker gespeeld en daarmee een prachtige transfer afgedwongen. Wat ik hem ook van harte gun.

Ik denk wel dat hij zonder dat WK en zonder V Gaal bij United die grote stap voor zo'n topbedrag niet had gemaakt. Het is achteraf praten natuurlijk, maar ik vind Clasie allround persoonlijk ook niet de mindere van Blind. Hij heeft alleen die springplank gemist, ook onder Hiddink. Denk dat sommige Feyenoorders daar wat zuur over zijn.

Ik zie Blind niet nog jaren bij Manchester spelen maar tzt een stapje terug doen naar een club die beter bij zijn niveau past (middenmoot of subtop engeland).

Clasie zie ik trouwens ook niet hoger dan de subtop komen. Gewoon beiden leuke spelers maar geen toppers.

Als hij blijft tot hij een prijs heeft gewonnen met Feyenoord dan eindigt hij zijn carriere zonder prijzen. Dat vind ik dan ook weer lullig.

Mooie clubs zijn voor hem Mönchengladbach, Southampton, Sunderland of bijv. Porto. Ik zie hem zeker niet naar de absolute top gaan in ieder geval.

7 juli 2015 om 16:55

Dat waren ook mooie clubs voor blind maar soms heb je mazzel.
Duidelijk is dat clasie op het middenveld een veel Betere speler is.

7 juli 2015 om 16:59

Nogal verschil tussen sunderland (net degradatie ontlopen) en clubs als bmg en porto

7 juli 2015 om 17:39

Ja klopt, maar de competitie is matig hé.

IK hoop dat hij blijft.
Hij is ook 1 van de weinige die ik ook echt geloof .
Verwacht dat hij over 2 weken dan toch opeens weg is.

Als hij weggaat zie ik hem het beste slagen in de Serie A. Lazio, AC Milan of Fiorentina zijn perfecte clubs voor Clasie.
BPL is qua fysiek niet geschikt voor Clasie. Inmiddels een beetje een cliché.

mark my words
Clasie gaat deze zomer nergens heen.!!!!

7 juli 2015 om 17:52

Als hij met Fey een prijs wil winnen, blijft hij nog wel een paar jaar idd. Of nog erger als het doorgaat zoals de laatste jaren, dan wint hij nooit wat. Maar er komt echt wel een leuke club langs, is het dit jaar niet, dan volgende zomer wel. Clasie stak er wat mij betreft bovenuit, zeker in de topwedstrijden.

Wat de speler betreft komt het deze zomer van een transfer, al is dat geen must.
Ik wil nog steeds heel graag een prijs winnen bij deze club, daar hoop ik heel erg op.
Ja het zal spannend worden of hij blijft , ik hoop dat hij blijft.
Maar als hij gaat zie ik hem graag naar Lazio gaan.

Nah, hij past niet bij de Premier League. Hij past bij Feyenoord!

7 juli 2015 om 18:37

hij past denk ik overal wel, hij is niet zo groot

Clasie is een goeie speler, maar is atletisch heel matig. Kan Schneiderlin ook niet vervangen, want dat is een grote atletische speler. Clasie wordt compleet overlopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren