Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City na tweehonderd miljoen euro klaar op transfermarkt

Laatste update:
/

Manchester City is na meer dan tweehonderd miljoen euro en negen nieuwe spelers uitgewinkeld. Josep Guardiola heeft bevestigd dat hij zijn selectie rond heeft en er geen speler meer bij komt deze zomer.

Met nog een halve week voor het sluiten van de transfermarkt heeft Manchester City de selectie op orde. Dat zei Guardiola vrijdag, in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen West Ham United. “Het is genoeg. We hebben dertig spelers, dus het is voldoende. Ik ben ontzettend gelukkig met de selectie. Ik heb een goed gevoel en veel vertrouwen in hen.” Mogelijk vertrekken er nog wel spelers bij City. Zo lijkt Joe Hart op weg naar de uitgang na de komst van Claudio Bravo.

Ondanks een ruime selectie was Guardiola door blessureleed genoodzaakt om Aleksandar Kolarov, linksback van beroep, om te scholen tot centrale verdediger. Daar zal hij spelen tot Vincent Kompany weer hersteld is. “Ik weet dat hij een linksback is, maar als je ziet hoe goed hij heeft gespeeld tegen Sunderland en Steaua Boekarest, dan is het moeilijk om een betere centrumverdediger te vinden dan hij. Hij beschikt over de kwaliteiten om zich aan te passen, dus hebben we er een optie bij.”

Manchester City heeft de sterkste selectie van Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"manchester City is na meer dan tweehonderd miljoen euro en negen nieuwe spelers uitgewinkeld." Een kinderhand is snel gevuld?
200.000.000 : 9 = 22.222.222 per speler! Stel dat een gemiddelde eengezinswoning 200.000 kost, kan je 1000 gezinnen huisvesten. Prima dat voetbal vermaak voor het volk is, maar een goede woning zou ook fijn zijn.
Crisis, wat een bedragen gaan er om in de voetballerij! Ik moet voor mijzelf even deze rekensom maken om enigzins tot mij door te laten dringen om hoeveel geld het eigenlijk gaat, Bizar!

27 augustus 2016 om 10:55

Zorg jij ervoor dat we met z'n allen stoppen met kaartjes kopen, abonnementen aanschaffen, reclames kijken, voetbal shirtjes / trainingspakken etc kopen en uberhaupt internet gebruiken voor voetbalgerelateerde dingen, en dat geld zal binnen no time weg zijn binnen het voetbal.

27 augustus 2016 om 10:57

Ja echt he.. zonder dat we het zelf direct doorhebben leveren wij hun juist geld op.. Nou m'n Foxsports abonnementje houd ik nog wel ff 😉

27 augustus 2016 om 11:33

En niet alleen dat. Bedrijven als Ziggo, Philips, Nike, Adidas, chervolet, volkswagen enz enz die geld in de voetballerij stoppen halen het bij wij de consument op.

27 augustus 2016 om 10:56

Wat vermoeiend elke keer dit. Jaja het is veel geld. Er zijn dan ook miljoenen mensen die de wedstrijden kijken, shirtjes kopen, naar het stadion gaan, etc. etc. Voetbal is de grootste sport ter wereld en dus zit er veel geld in. Kunnen we nu weer verder zonder elke keer te benadrukken hoeveel geld het wel niet is?

27 augustus 2016 om 10:57

Hypocriet gedoe weer. Weet je hoeveel Afrikanen jij kan redden van het geld dat jij gebruikt voor je Sport1-abonnement en je biertjes?

27 augustus 2016 om 12:34

grotendeels is toch nep dus k geloof nie meer in het goede doel

27 augustus 2016 om 18:17

Weet jij hoeveel Afrikanen er geholpen zouden konden worden met die 200 miljoen?
Ik heb geen abonnement ofso, maar met 100 euro kan ik misschien wat afrikanen gaat helpen, maar denk niet dat ze er veel meegeholpen zouden zijn.

De fans bouwen het bedrag van een club of persoon op doordat deze hun iets te verkopen heeft. Dat hun miljoenen verdienen komt door de fans,
Alleen weet iedereen ook dat er veel kinderarbeid aan vooraf is gegaan.
Namen van bedrijven die lang genoeg bestaan zijn alle zo gegroeid wegens het gebruik van kinderarbeid, want dat betekent meer winst.

Dus klagen op mensen die miljoenen tot miljarden verdienen dat ze beter mensen kunnen helpen die het nodig hebben, is niet hypocriet, pas als diezelfde persoon miljoenen tot miljarden heeft en dan klaag maar zelfs niks doet, dat is hypocriet.
Je hoeft niet al je miljoenen eraan uit te geven natuurlijk, maar waarom niet eerst een betere wereld voor iedereen en dan pas de entertainment

27 augustus 2016 om 11:50

Fijn dat jij je geld spendeert aan goede doelen i.p.v voetbal of een of andere vorm van vermaak of extra luxe.

Wat een fantastische transferperiode heeft Manchester City gehad zeg. Gundogan, Sane, Bravo, Stones, Gabriel, Nolito en Rulli voor 200 miljoen euro. De enige positie die wellicht versterkt had moeten worden is de linksback positie, maar in de BPL kan je wel vooruit met Clichy en Sagna.

27 augustus 2016 om 11:32

Sagna is toch een rechtsback, de linksbacks zijn Clichy en Kolarov

27 augustus 2016 om 11:53

Klopt!

27 augustus 2016 om 11:54

Je vergeet er nog een paar:
Marcos Moreno
Zinchenko
Aaron Mooi
Pablo Mari

'Genoeg!' Mooi dan blijft Teijsse in ieder geval nog een halfjaartje in Deventer!

27 augustus 2016 om 11:01

Niet dat je daar vrolijk van wordt.

27 augustus 2016 om 11:28

Nee ik begrijp opzich wel dat City niet achter hem aan zat 😉

Ja dat mag ik ook hopen, na 200 miljoen, whutt?

In de laatste 2 seizoenen 423 miljoen uitgegeven aan transfers, gaat nergens over.
Van mij mogen ze extra belasting betalen voor transfers boven de 50 mil, wat je allemaal met dat geld kan doen..

Pep heeft dan ook extreem veel spelers gekocht.:
11 spelers!!

John Stones
Leroy Sané
Gabriel Jesus
Ilkay Gündogan
Claudio
Nolito
Marlos Moreno
Gerónimo Rulli
Oleksandr Zinchenko
Pablo Marí
Aaron Mooi

Van al deze spelers vind ik alleen Gundogan echt fantastisch voor dit seizoen al. Nolito zal ook een basisplaats krijgen, maar vind ik niet een enorme verbetering. De rest is natuurlijk voor de toekomst gekocht. Bravo en Stones zijn natuurlijk vooral gehaald voor het systeem.

27 augustus 2016 om 13:13

Ik denk eerder dat je kan spreken over 6/7 aanwinsten. Want de laatste 4 genoemden zullen zeer waarschijnlijk geen toekomst hebben bij City. Dit zijn dan ook spelers die vaak worden doorverkocht of worden gebruikt om relaties met andere clubs te verbeteren. Denk aan bijvoorbeeld NAC en Twente, die dit soort spelers te huur krijgen. Al is dat in Rulli's geval niet zo. Want die blijft bij zijn club. Waar City alleen 80% van de rechten heeft gekocht.

Als je dan naar de aankopen kijkt. Dan vind ik Stones een verademing ten opzichte van Mangala ( die er nu zou staan ). Sane en Gabriel Jesus is het afwachten. Wel zijn dat top talenten. Gündogan is een bewezen top speler. Bravo was bij Barca een fantastische keeper die ook kon meevoetballen iets wat wel bij Guardiola past. En tot dusver doet Nolito het ook erg goed. En met hem op links en Sterling op rechts. Vind ik City echt wel beter als vorig jaar met Navas op rechts en Sterling op links. Wat betreft Moreno heb ik geen mening. Ken hem verder niet. Maar over het algemeen vind ik dat City wel degelijk is verbeterd.

Leuk en gezellig al die bedragen maar wat boeit het nou voor een supporter? Precies niks. Zolang iedereen maar weet dat er een deel van hun geld in de transfersom zit.

Hopelijk blijven Aguero en Kelechi blessurevrij want anders had Gabriel Jesus direct naar City moeten komen (hij komt in januari pas). Nu zal Bony wel blijven, een dure backup zonder toekomst bij City.

Weet jij dat de gehele academy centraal gelegen is. Nabij de armste wijk in manchester? Het ontwikkelen van de gehele complex heeft voor zoveel banen gezorgd in manchester dat er veel kansloze gezinnen nu stabiel kunnen leven. Man City betekend zoveel voor de stad en voor de working people dat om die sommetje van jou gelachen wordt. City timmert niet alleen naar de top maar ontwikkelt ook de stad en haar bevolking.

Sunderland wil Joe Hart huren, maar de doelman lijkt niet voor degradatie te willen vechten, meldt de Daily Mail.

Daarnaast zou ook Torino hem willen lenen van Man City, melden Tuttosport en Sky Sport Italia. De 2de club uit Turijn kan zijn volledige loon (3,8 miljoen euro) niet betalen, maar probeert de kosten te verdelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren