Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen ziet voor tweede keer in een seizoen trainer ontslagen worden

Laatste update:

Albert Celades is niet langer trainer van Valencia. De Spaanse club meldt maandagavond dat de hoofdtrainer per direct uit zijn functie ontheven is. De club van doelman Jasper Cillessen bezet momenteel de achtste plaats in LaLiga en met deze klassering grijpt men naast een ticket voor Europees voetbal. De 2-0 nederlaag tegen Villarreal van zondag bleek fataal te zijn voor Celades. Assistent-coach Voro González neemt voorlopig de honneurs waar, zo klinkt het.

Valencia bedankt Celades, die in september vorig jaar werd aangesteld, voor zijn werk als oefenmeester van los Che. Desondanks ziet de club zich genoodzaakt om een andere koers te gaan varen vanwege de teleurstellende prestaties. In de Champions League werd in de groepsfase dankzij een 0-1 zege op Ajax een ticket bemachtigd voor de achtste finale. In het tweeluik met Atalanta kwam Valencia echter duidelijk tekort: 4-1 en 3-4.

Celades, die lang niet altijd een basisplaats had voor Cillessen, tekende aan het begin van het seizoen nog een tweejarig contract in het Mestalla, nadat hij de ontslagen Marcelino had opgevolgd. Laatstgenoemde vertrok na een conflict met clubeigenaar Peter Lim. González zit woensdag voor de eerste keer op de bank, als Valencia het op eigen veld opneemt tegen Athletic Club. Voor de huidige nummer acht staan nog zes competitiewedstrijden op het programma.

Terechte beslissing van Valencia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zat eraan te komen natuurlijk, Celades was ten dode opgeschreven als vervanger van Marcelino en heeft nooit de complete (of uberhaupt)steun van de selectie gehad. Ze hebben nog een goede reeks neergezet kort nadat hij het overnam, maar het was, mede door de vele blessures, ook al snel gedoemd om te mislukken. Een coach zonder visie leek het ook wel; Gevalletje kopieer de tactiek van je voorganger en laat de spelers het verder maar uitzoeken op het veld... Nu zal Lim wel weer wakker worden en de regie weer uit handen geven aan een coach+plaatselijk bestuur die daadwerkelijk zeggenschap krijgen, maar zal het dit keer wel stand houden? De relatie met Marcelino liep volledig stuk nadat Lim(mendes) weer meer inspraak wouden hebben met als gevolg dat Marcelino zich in de media openlijk zeer negatief uitliet over de mensen in Singapore. Het is tot nog toe eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal geweest sinds de overname; Valencia doet het goed, Lim/mendes gaan zich teveel bemoeien en men zakt weer zwaar af, ze zorgenweer voor goede mensen op de juiste plek en Valencia stijgt weer omhoog, maar na die successen willen ze zichzelf weer te veel gaan bemoeien en zijn we weer terug bij af. Voor nu is het vooral hopen dat de juiste coach(valverde) word aangesteld en men eindelijk een beetje verstand begint te krijgen in Singapore, laat de voetbalzaken over aan mensen die er verstand van hebben en ga niet opnieuw dezelfde fouten maken. Het ontslag van Marcelino viel mee te leven, maar niet op dat moment. Het opstappen van Alemany en Longoria zijn tot nog toe de daadwerkelijk fatal blow gebleken. Lang leven Voro trouwens die voor de 6e(?) keer mag optreden als interim trainer. Verder blijft deze club natuurlijk de grootste grap in Europa, maar het is er iig nooit saai!

29 juni 2020 om 21:40

Wat is eigenlijk de relatie tussen Mendes en Lim? Ik vond het bij de overname al vreemd dat er zoveel spelers uit de stal van Mendes werden gehaald. Ik ben het verder helemaal met je eens. Valencia is verre van constant. Het ene jaar halen ze de Cl, en het andere jaar eindigen ze weer in de middenmoot. Met Marcelino hadden ze bovendien wel eindelijk eens een coach die redelijk stabiel wist te presteren.

30 juni 2020 om 07:03

Goede vrienden, maar vooral zakenpartners. Lim beheert o.a. de portretrechten van Ronaldo en heeft enkele jaren terug met eigengeld de contracten van André Gomes, Cancelo, Rodrigo, Bernardo Silva, Cavaleiro opgekocht en deze verhandeld en/of "gratis" bij Valencia gestald toen dit mocht van de Uefa.

30 juni 2020 om 06:59

Ja 2019 was sportief gezien een fantastisch jubileum jaar voor de club, maar ik heb het in dit geval puur over de bestuurlijke kant. Aan de eeuwige chaos bij Valencia kan geen club ter wereld tippen.

Af en toe verlang je echt terug naar vroeger. Wat was Valencia een schitterend team begin deze eeuw. En wat een namen. Mijn eerste buitenlandse voetbalshirt van Mendieta. Ach, nostalgie....

Volgend seizoen maar Valverde aanstellen? (Of Sanchez Flores)

Sja, die Celades hadden ze al moeten ontslaan voor z’n kapsel.

Valencia speelde ook wel echt dramatisch de laatste tijd. Af en toe dreef wat individuele kwaliteit boven, Maar als team geen geoliede machine.

Ze hadden Marcelinho nooit moeten ontslaan. Onder het behaalde ze weer Champions Leaque en speelde ze mooi voetbal. Jammer dat Lim en Marcelinho er niet uit kwamen. Dat was de ideale man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren