Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen: 'Je zal me niet snel betrappen op dronkemansstreken'

Laatste update:

Jasper Cillessen maakte vier jaar geleden zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Inmiddels is de 26-jarige doelman niet meer onder de lat weg te denken. Op de clubsite van Ajax vertelt de Oranje-international over zijn privéleven. Cillessen omschrijft zichzelf als een rustige jongen. "Als ik thuiskom, doe ik het liefst helemaal niets. Ik kan makkelijk een hele dag op de bank liggen en een beetje zappen."

/

"Wil je me echt gelukkig maken, dan eet ik graag ook nog ’s avonds voor de televisie." Cillessen gaat ook wel eens stappen. "Ik drink niet, dus je zal me niet snel betrappen op dronkemansstreken, maar bij mijn vrienden haal ik graag een geintje uit", zo verzekert de doelman. "Ik ben laatst met vrienden op vakantie geweest en kwam met extra buikspieren van het lachen terug, echt waar!''

In de optiek van Cillessen heeft hij ook het leukste beroep dat er bestaat. "Ik mag elke dag voetballen! Natuurlijk heb je soms mindere momenten en baal je af en toe, maar uiteindelijk mag je iedere dag doen wat je het allerleukste vindt. Dan hoor je mij niet snel klagen.'' Hij heeft het bovendien fantastisch naar zijn zin bij Ajax. "Van kleins af aan was ik fan van Ajax. Sliep ik ook onder zo’n Ajax-dekbed. Ik ben hartstikke trots dat ik nu voor deze mooie club mag spelen. Hier wil ik prijzen winnen en de beste zijn.''

Jasper Cillessen is de beste doelman van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat sommige mensen nog nee stemmen... snap ik echter niet..

31 oktober 2015 om 13:21

Klopt de keeper van psv speelt de laatste weken echt slecht en Ajax heeft Cillessen niet voor niets gewisseld met vermeer. Achja feyenoorders vind vermeer de beste keeper van de Eredivisie terwijl ze 2 jaar geleden nog blij waren dat hij bij ons in het goal stond. Iedereen met een beetje verstand ziet dat Cillessen de beste, maar er zijn altijd supporters die door een bril kijken.

31 oktober 2015 om 13:26

Cillissen heeft wel 1 minpunt en dat is dat hij geen penalty's stopt. Ik vind Cillissen bovendien niet beter dan Vermeer.

31 oktober 2015 om 13:28

Cillissen heeft nog nooit bewezen beter te zijn dan Vermeer. Vermeer maakt soms reddingen die je alleen bij de beste keepers ook ziet. Cillissen heeft op een paar goede wedstrijden op dat WK na niks laten zien en wordt enorm overschat. Keeper van het niveau Ajax, Stoke City, HSV enz

31 oktober 2015 om 13:31

Op de lijn is Vermeer van topniveau. Maar Cillesen heerst in de lucht, stuurt zijn verdediging aan en kan goed meevoetballen.

31 oktober 2015 om 13:54

Praat jij lekker voor jezelf el ghazi....ik vind Vermeer helemaal niet de beste keeper van De eredivisie. Durf rustig toe te geven dat cilessen dat is. Vind Vermeer wel sympathieker dan cilessen, maar daar heb je onder de lat niet heel veel aan.

Ot.
Cilessen lijkt me ook niet het type dat tot diep in de nacht doorzakt...komt op mij over als een beetje een grijze muis.

31 oktober 2015 om 14:07

@gekkedh

Dat heeft hij bij Ajax juist wel bewezen, daarom mocht Vermeer verkocht worden aan Feyenoord. Vermeer is een keeper met prima reflexen alleen wil hij helaas een paar keer per jaar ineens iets raars doen wat de club punten kost. Cillessen is daarintegen ontzettend constant en pakt echt punten voor de club.

31 oktober 2015 om 14:13

Ik heb Cillissen nog nooit een wedstrijd zien keepen waarvan je zegt daar pakt die punten voor Ajax. Bij Vermeer zijn deze wedstrijden niet op 2 handen te tellen. Dat er dan af en toe ook een puntje wordt verloren door Vermeer neem ik op de koop toe. Cillissen valt niet op en is een huis tuin en keuken keeper, zoals gezegd prima voor de Europese middenmoot, maar ben bang dat clubs als Schalke en Roma te hoog gegrepen zijn voor hem.

31 oktober 2015 om 14:17

"vermeer maakt soms reddingen die je alleen bij de beste keepers ook ziet. "
Vermeer maakt ook soms blunders die je alleen bij de slechtste keepers ziet.
Hij heeft wedstrijden dat hij een 8 of misschien zelfs een 9 haalt, maar daartegenover kan hij ook wedstrijden keepen waar hij maar een 4 of 5 haalt.

Cillessen is veel constanter en heb hem ook nooit echt op een blunder kunnen betrappen. Zakt bijna nooit tot de ondergrens. Is in mijn ogen betrouwbaarder dan Vermeer en vond het ook begrijpelijk dat Ajax uiteindelijk koos voor Jasper.

31 oktober 2015 om 14:18

Dan heb je zeker de wedstrijd fey-Ajax gemist van vorig seizoen? Cillessen keepte als een beest toe. En heeft Ajax wel gered. Zo zijn er nog genoeg wedstrijden te noemen hoor.

31 oktober 2015 om 14:22

"vermeer maakt ook soms blunders die je alleen bij de slechtste keepers ziet." Klinkt als onzin. Ik zal nooit beweren dat Vermeer geen fouten maakt, maar jij overdrijft wel schromelijk. Vermeer pakt per saldo gewoon punten voor Feyenoord, daar waar Cillissen per saldo een grijze muis is die nog nooit een wereldredding gemaakt heeft.

31 oktober 2015 om 14:39

Heb je Fenerbache-Ajax gezien? Of had iedereen met handen dat schot van van Persie gepakt. Wel balen, al weer meer dan 2 wedstrijden geen wereld redding gezien.

31 oktober 2015 om 14:49

Hahahah ben je nu serieus? Cillissen die geen punten pakt? Als Cil geen punten zou pakken voor ajax, dan waren zij vorig seizoen waarschijnlijk als 6e geëindigd ofzo. En cill heeft vaak genoeg wereldreddingen gemaakt...

31 oktober 2015 om 14:50

Kan me niet herrineren dat iemand in die wedstrijd punt(en) heeft gepakt voor Ajax, maar dat zal jij wel beter weten. En nee dat was geen redding waarbij topkeepers hun vingers aflikken, dergelijke reddingen zie ik een Butland ook om de week maken.

Edit: @3star_ajax ja misschien als je boer daar anders had neergezet. Met een zoet of een room op doel zou je ook gewoon 2e zijn geindigt hoor.

31 oktober 2015 om 14:53

Jij maakt jezelf belachelijk door vermeer boven cillessen te plaatsen. V gaal de boer blind hiddink. Allemaal kiezen ze voor cillessen ipv vermeer. En stellen dat die nooit punten pakt voor ajax, dan kijk jij nooit wedstrijden vN ajax. Buiten dat is vermeer natuurlijk wel een prima keeper, maar heeft die soms periodes dat het lijkt alsof die olifanten sperma op zijn handen gesmeerd heeft

31 oktober 2015 om 14:58

Lees jij je berichten voordat je ze verstuurd?! Met je van gaal verkoos cillisen onzin. Van Gaal heeft meermaals gezegd dat Vermeer zijn ideale doelman was voor Oranje, alleen omdat FdB besloot om vermeer tegen Venlo en Almere te laten keepen dat jaar heeft LvG uiteindelijk voor Cillisen gekozen.

31 oktober 2015 om 15:01

Nog nooit? ik heb het idee dat Ajax vorig seizoen ergens in de subtop was geëindigd als ze Cillissen niet hadden. Heeft ze toch regelmatig op de been gehouden in heel wat wedstrijden.

Vermeer wisselt geweldige reddingen af met de meest simpele blunders. Vind hem een veel te onzekere factor, een keeper moet juist rust en zekerheid uitstralen. Ik heb gewoon een veel beter gevoel bij Cillissen op dat gebied. Hij moet alleen nog wel even werken aan zijn uittrappen, maargoed, dat is voor mij niet het belangrijkste bij een keeper.

31 oktober 2015 om 15:04

De wedstrijden dat Vermeer de punten verspeelt voor zijn club zijn ook niet op 2 handen te tellen. Veel te wisselvallig, met Cillessen heb je tenminste een keeper die nooit tot zelden fouten maakt. Bovendien is het ook zeker niet waar dat Cillessen nooit punten pakt voor Ajax, meerdere malen gedaan, misschien vallen die reddingen bij Vermeer ook wel extra op door zijn acrobatische manier van keepen terwijl Cillessen gewoon die bal tegenhoudt.

31 oktober 2015 om 15:44

Lees jij je berichten voor je ze verstuurd? Je reageerd op een punt. En daarbij ook nog eens onzinnig. V gaal heeft gezegd dat in zijn "profiel" vermeer een betere keuze zou zijn omdat die het mee voetballen beter beheersde. Feit blijft dat die cillessen dus verkoos boven vermeer. Dat daar de reden achter is dat vermeer zijn wedstrijden tegen fcschubbekuttenveen speelt maakt geen donder uit.

31 oktober 2015 om 16:06

"maakt geen donder uit" ....
Misschienn in jouw wereld niet, maar in de grote mensen wereld heeft van Gaal gewoon letterljjk gezegd dat een keeper uit de JL niet zijn eerste keeper zou zijn. Maakt dus wel degelijk een donder uit.

Edit: Ooh en aan iedereen hier die beweerd dat Cillisen niet blundert, kijk nog even dat tweeluik Ajax-Rapid terug.

31 oktober 2015 om 16:11

Vermeer heeft soms zulke rare blunders... Echte topkeepers hebben dat niet. Cillessen is soms wat minder, maar over het algemeen presteert hij een constant niveau. Met soms echt prachtige reddingen

31 oktober 2015 om 16:36

Haha butland is dan ook met zijn 22 jaar een potentiële topkeeper, dus niet gek dat hij die reddingen ook maakt.

31 oktober 2015 om 16:47

PSV-Ajax? AZ-Ajax? Ajax-Feyenoord? Groningen-Ajax? Feyenoord-Ajax (vorig seizoen)? Kijk anders de compilatie maar na op Youtube.
Waren allemaal wedstrijden waar hij gewoon hele grote blunders maakte, die je weinig bij topkeepers ziet.

31 oktober 2015 om 16:57

Vermeer is idd meer een keeper van extremen...of het is billenknijpen...of hij is geweldig...Colosseum is idd wat constanter, maar ook wat saaier. Je hoeft geen spektakel te verwachten.

31 oktober 2015 om 17:46

Iedereen maakt wel eens een blunder oke vermeer wel vaak maar toch arsenal-bayern weet niet wat neuer bij de 1-0 deed maar die sprong in het wildem westen

31 oktober 2015 om 13:23

Dat komt omdat andere mensen een andere mening hebben hierover niks mis mee toch?

31 oktober 2015 om 13:29

Er zullen voldoende supporters van PSV en Feyenoord zijn die respectievelijk Zoet of Vermeer als een betere doelman zien. De meeste van ons kijken door een gekleurd brilletje. Zelf vind ik Cillessen goed, maar er is zeker nog wat verbetering vatbaar, waaronder de hoge ballen in de 16. Hij staat altijd op de juist positie en heeft al redelijk wat punten voor Ajax gepakt. De kans is groot dat hij volgende seizoen verkast, dat zou echt een aderlating zijn. Een redelijke vervanger is er op dit moment niet.

31 oktober 2015 om 15:40

Cillisen en vermeer zijn nu beter maar daar in tegen is zoet wel 2 jaar jonger dus hij kan nog meer groeien

Ik kan me goed voorstellen dat je als niet-Ajacied deze jongen niet uit kunt staan met zijn maniertjes en houding, maar persoonlijk vind ik het een fantastische doelman. Stabiele kracht die veel punten pakt voor Ajax en absoluut een meerwaarde tegenover de weifelende, wisselvallige Vermeer.

31 oktober 2015 om 13:30

Precies wat je zegt, een geweldige keeper. Ik kan hem persoonlijk niet uitstaan 😤. Ook dankzij de wedstrijd tegen argentinie 👿

Lekker toch dat hij zichzelf is gebleven?
Op dit moment de beste keeper die wij hebben.
Helaas is het (nog) geen Europese topkeeper.

Jasper is verreweg de beste keeper van de Eredivisie. Hij staat altijd goed opgesteld en heeft Ajax meerdere wedstrijden gered door goede reddingen zoals tegen Fenerbace.

Cillessen is absoluut de meest constante keeper van de eredivisie. Zoet en Vermeer zijn indien in vorm niet minder maar Cillessen in bijna altijd in goede vorm wat van Zoet en Vermeer niet te zeggen is.
Overigens in Cillessen internationaal gezien pure middelmaat maar in de Nederlandse competitie zeker de beste.

Voor mij is dese gast echt een held, blijft cool onder alle omstandigheden en laat zich niet gek maken. Hoop dat die nog vele jaren bij Ajax blijft zeker als die het op dit niveau volhoudt.

De beste en meest complete keeper op de Nederlandse velden en niet voor niets de vaste keuze in Oranje. Cillessen beheerst eigenlijk alle facetten van het keepen goed zonder echt heel erg in aspecten uit te blinken of exceptioneel goed te zijn. Vergelijk hem bijvoorbeeld met een Vermeer die uitblinkt in met name 1 tegen 1 situatie en het keepen op de lijn maar regelmatig zijn foutjes heeft en kwetsbaar is op hoge ballen dan is Cillessen toch een stuk completer. Vermeer en Cillessen pakken beiden punten voor hun clubs maar Vermeer heeft zowel Feyenoord als Ajax ook al punten gekost….cillessen daarentegen kost Ajax zelden punten. Het enige waar ik bij Cillessen wat moeite mee heb is dat hij soms nogal vervelend aanwezig is en zich bezighoudt met andere zaken dan keepen. Met een beetje persoonlijkheid is niets mis maar de maniertjes die Cillessen soms heeft vind ik nergens voor nodig en ook niet echt bij hem passen.

Alle Feyenoord supporters die roepen dat Vermeer beter is, grappig is dat. Toen hij bij Ajax keepte kon die er niets van. Klopt ook wel een beetje, hij is nooit een goede stabiele keeper geweest. Mensen zetten zichzelf wel aardig voor schut natuurlijk.

Ik heb Vermeer en Cillessen beide een paar keer in actie gezien (in het echie) en kan wel met zekerheid zeggen dat Cillessen beter is. Wel heeft Vermeer soms momenten waar je van onder de indruk raakt en kan Cillessen maar geen penalties pakken maar zelfs dan vind ik eerstgenoemde nog beter.

Best een aardige kerel die Cillessen. Nu kun je je wel weer gaan afvragen, ''is het waar wat die zegt'', ''moet die het van de club zeggen'', maar nee hoor, zo zie ik die jongen ook echt wel aan als een rustige jongen. Lekker rustig, en best sympathiek!

Cillesen doet het goed in de eredivisie maar hebben de tegenstanders nou zulke goede spitsen dan? Bij nl elftal is hij al een paar keer door de mand gevallen en in europa ook dus zo heel goed is hij ook weer niet maar doet het oke

Cillessen is een goeie maar toch een normale keeper, voegt niet heel veel extra toe. Vermeer daarin tegen pakt per wedstrijd zeker 2 tot 3 ballen die 100% kansen zijn en waarvan Cillessen ze niet pakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren