Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen doorbreekt zwijgen na nieuwe blunder: ‘Ik heb toen iets gezegd...’

Laatste update:

Jasper Cillessen heeft donderdag gereageerd op de enorme fout die hij afgelopen weekend tegen sc Heerenveen maakte. De doelman liet een inzet van Antoine Colassin toen gaan, denkende dat de bal naast zijn doel zou belanden. Via de binnenkant van de paal stuiterde de bal echter binnen: 2-3. Het was niet de eerste fout van Cillessen dit voorjaar: in april beging de goalie tegen Vitesse ook al een lelijke flater.

Donderdag blikte Cillessen in gesprek met de aanwezige pers terug op het moment tegen Heerenveen. “Ik zag dat we wat onder druk stonden en ik dacht: die bal gaat naast”, citeert Voetbal International. “Helaas stuitert de bal net binnen. Dan wil je het liefst door de grond zakken. Ik hoopte in de laatste minuten nog op de gelijkmaker, ik ging zelfs nog mee naar voren. Je hebt geluk nodig, dat hadden we even niet. Dan is het heel zuur dat het zo loopt. Ik keepte verder een lekkere wedstrijd. Dat is ook het leven van een keeper. Je kan tien reddingen verrichten, maar bij één fout ben je de schlemiel. Dat weet je.”

Na zijn fout tegen Vitesse verscheen Cillessen nog direct voor de camera, waarbij hij onder meer zijn excuses aanbood. Dat besloot hij deze keer niet te doen. “Je moet het voor jezelf een plek kunnen geven voordat je iets kan zeggen. Na Vitesse heb ik iets gezegd en dat werd door sommige mensen ook weer niet goed opgepakt, dus ik dacht: dan heeft het nu geen zin om iets te zeggen. Ik hield even m'n mond. Ik heb betere weken gehad, laat ik het daarop houden. Het is vervelend wat er is gebeurd, maar je moet door. Ik heb de knop omgezet. Ik ga er nu ook verder niet meer op in, daar heb ik geen zin in. Ik wil vooruitkijken.”

De 65-voudig international besloot afgelopen maandag – op zijn vrije dag – de handschoenen aan te trekken en met keeperstrainer Marco van Duin alsnog te gaan trainen. “De groep was vrij, maar ik ben bewust met Marco het veld opgegaan om mijn kop leeg te maken. Het was simpel ballen trappen en stoppen, om het goede gevoel weer terug te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat ik er sterker uitkom. Dat is me tot nu toe altijd gelukt. Ik wil met volle energie richting FC Twente. Dat is geen makkelijke wedstrijd, in een fantastisch stadion met fantastische fans.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik merk dat Cillessen bij mij eigenlijk geen ergernis meer opwekt, maar medelijden. Hij is zo erg bezig met de media, terwijl hij altijd zo slecht overkomt voor de camera. Laat het gaan jongen, je gaat het niet meer omkeren.

Je bent keeper van Nec en past je langzaam maar zeker steeds meer aan aan dat niveau. Dat geeft helemaal niets, Nec heeft wel slechtere keepers gehad. Niemand ligt er wakker van buiten Nijmegen als de keeper van Nec een paar foutjes maakt. Schouders ophalen en weer door.

11 mei 2023 om 20:58

Blijft gewoon een enorm beperkte keeper. Ik krijg wel hetzelfde gevoel als jij, inmiddels medelijden. Hij roept het ook over zichzelf af. Beste voor hem is fc groningen, denk dat hij komend seizoen wel in staat moet zijn promotie af te dwingen. Brandenhorst kan gewoon hem opvolgen bij nec.

11 mei 2023 om 21:04

Ik zou hem ook volledig gelijk geven als ie weer naar het buitenland vertrekt, zal prive ook niet lekker zitten als je hier al artikelen over hem en zijn ex ziet. Heb het met hem te doen

11 mei 2023 om 21:24

Ik vond het altijd een zeer vervelend kwalletje om zijn doen en laten maar hij keept altijd geweldig, nu hebben een paar van die uitgerangeerde voetballertjes hem de grond in getrapt en hij is gebroken, dat wou iedereen toch?

Het is gewoon sneu voor die jongen, ligt te veel onder een vergrootglas. Had hij die aandacht niet gekregen was het zeker de beste keeper voor Oranje, maar ik denk wel dat het over is. Kapot gemaakt door nota bene ex ploeg genoten. Zo zie je maar weer wat een beetje geroep kan doen. Nederland op zijn best.

11 mei 2023 om 21:25

Haha wat een onzin komt er altijd bij jou van het toetsenbord vandaan. NEC mag in haar handje wrijven met zo’n keeper met daarbij een schat aan ervaring voor jonge ploeggenoten.

11 mei 2023 om 21:44

@bochherief Hij zit sinds de interlandperiode met Oranje in een soort van dip, maar stellen dat ‘ie naar de KKD moet en dat Branderhorst beter is, is echt hilarisch. Chapeau voor de lach die je bij mij tevoorschijn hebt getoverd met deze opmerking.

11 mei 2023 om 21:58

Tja, bocherief heeft zijn pilletjes weer eens niet geslikt en dan krijg je dit: Het is echt een constante plaat van haat die maar blijft hangen, strontvervelend om de hele tijd te moeten lezen. Had me eigenlijk voorgenomen er niet meer op te reageren maar dit is toch ook weer onzin. Iedereen die NEC volgt, ook maar een greintje voetbalverstand heeft en zich niet laat meeslepen door de waan van de dag of het anti-Cillessen-sentiment weet dat Cillessen echt een betere keeper is dan Brandenhorst, waar ik overigens met geen kwaad woord over wil spreken want dat is qua instelling ook echt een topper. Maar wanneer Cillessen op niveau is zit er toch echt wel een behoorlijk verschil tussen beiden. Zal ook wel te maken hebben met die bekerwedstrijd tegen Feyenoord waarin Brandenhorst de wedstrijd van zijn leven keept en mensen, zo opportunistisch als ze zijn, denken dat hij dat wekelijks doet. Spoiler alert: dat doet hij niet.

11 mei 2023 om 22:13

Godenzonen, aan het begin van het seizoen mocht nec inderdaad in haar handjes knijpen, maar inmiddels blijkt de selectie sterker dan verwacht. Doelstelling eerst was lijfsbehoud, maar deze selectie kan Europees voetbal halen. Cillese heeft aangetoond dat niveau niet aan te kunnen. Je hebt de diverse blunders toch ook voor je ogen?

11 mei 2023 om 22:15

Willem, hij zit al sinds voor het wk in een dip. Probleem met Jasper is dat zijn piek een 7 is en zijn dal echt een 1. Z'n piek is te laag en hij is niet consistent genoeg. Tel daarbij op zijn gebrek aan zelfvertrouwen en dan is keepen in de kkd helemaal geen gekke optie. Kan hij in de luwte keepen, want dat heeft cillese nodig.

11 mei 2023 om 22:17

Keizerstad, bij jou heb ik het idee altijd dat je de nimweegse sjaak swart bent. Altijd overdreven positief en nooit stil willen staan bij slechte prestaties. Welk anti cillese sentiment heb je het in godsnaam over? Niemand heeft iets tegen die jongen, we analyseren slechts zijn wedstrijden. En als hij blunder op blunder stapelt dan zeggen we daar iets van. Daarnaast heb je het over cillese op niveau, maar sinds ajax heeft hij nooit een consistent niveau aangetikt

11 mei 2023 om 22:47

@Bochherief Je presenteert je mening als waarheid en het lijkt alsof de naam Cillessen als een soort rode lap voor je te werken. Dat is prima, maar sommige dingen die je zegt raken kant noch wal. Zijn piek is geen 7 en zijn dal is geen 1. Dat heeft hij dit seizoen al meerdere keren bewezen (AZ-uit, Utrecht-uit, Ajax-thuis bijv.). Hij heeft zijn slechtste pot gespeeld tegen Vitesse, maar tegen Heerenveen was het tot minuut 85 gewoon prima. De fout was kolossaal en, zoals dat vaak bij een doelman is, bepalen. Het is echter echt een ‘waan van de dag’-mening om te suggereren dat Cillessen in de KKD moet gaan keepen, want dan blijven er maar een stuk of acht keepers over in de Eredivisie.

11 mei 2023 om 23:26

@bochherief: Ik heb ook medelijden met iemand, niet met Cillessen, maar met een reaguurder hier. Die persoon blijft ook gewoon enorm beperkt met zijn reacties hier. Beste voor hem is denk ik ook gewoon niet meer reageren op dit forum. Mag jij 3 keer raden wie ik bedoel.

ON: Denk dat Cillessen ook in zijn achterhoofd last heeft van die zaak met die vrouw en kind in Spanje. Natuurlijk heeft hij dat niet goed afgehandeld. Als jij een kind verwekt bij een vrouw moet je daar ook verantwoording voor nemen. En over die fout van afgelopen weekend. Waarom zou je hem niet pakken? Waarom zou je hem achter willen laten gaan? De bal was zo zachtjes dat hij hem gewoon aan had kunnen nemen, en als hij tijd had willen rekken had hij hem als nog kunnen pakken als een speler van sc Heerenveen naar hem toe was gekomen. Gewoon een rare beslissing van hem om de bal 'achter' te willen laten gaan.

Moet bij blunders van keepers altijd denken aan het antwoord van Vermeer nadat hij in de fout ging bij een 4-0 nederlaag tegen PSV. De interviewer probeerde hem een beetje onder druk te zetten om iets te zeggen over zijn blunder. Volgens mij was het iets in de zin van: "het gebeurt je best vaak de laatste tijd he?" waarop Vermeer antwoord: "het zal ook niet mijn laatste zijn".

Dat lijkt me de perfecte manier om erin te staan als keeper zijnde. Cillessen is zo bezig met wat hij zegt en welke houding hij moet aannemen dat het hem soms lijkt te breken.

11 mei 2023 om 21:40

Ik denk dat ook deels komt doordat er ontzettend veel zout op zijn woorden is gelegd. Ik zie vooral een andere Cillessen sinds de interlandperiode. Van mij part bedankt hij voor Oranje, zegt hij de media gedag en focust ‘ie zich volledig op z’n wedstrijden bij NEC. De mening over Cillessen gaat bij velen toch niet veranderen, dus waarom nog moeite doen om wat volwassen kerels met weinig tot geen invloed en hun mening te overtuigen.

Ik denk dat Cillissen ook te veel bezigis met wat andere er van denken.
Heeft een goede periode gehad bij Ajax en daarna is hij niet beter geworden. Zat toch vaak bij die andere clubs op de bank er zat geen progressie in . En stilstand is achteruitgang dat blijkt maar weer eens.

11 mei 2023 om 22:46

Hij had bij Barcelona wel even een geweldige vorm. In die periode keepte hij niet bijster veel, maar dat wat hij keepte, was toen echt heel goed. Wat hij in interviews zegt en wat anderen van hem vinden, dat boeit me eigenlijk niets. Het gaat me de laatste tijd wel iets te vaak over zijn voorkomen en te weinig over zijn wedstrijden.

12 mei 2023 om 00:49

Jou interesseerd het weinig maar hem blijkbaar wel.
Hij heeft zich niet bijster veel ontwikkelt in het buitenland. Hij heeft zich niet ontwikkeld op het persoonlijke vlak , maar ook niet op het sportieve. Je kan nu niet zeggen dat daar een ervaren keeper staat met een goed uitstraling, een keeper waar je op kan bouwen.

Hij heeft pech en grote foute gemaakt. En toch blijf hij een goede keeper. Ik geloof niet dat hij ineens niets meer kan. Onana gaat het ook weer beter mee had ook een rare tijd bij Ajax

11 mei 2023 om 21:50

Of het echt pech is weet ik niet maar ik ben het wel met je eens dat het voor NEC-begrippen gewoon een goede en in mijn ogen zelfs een buitengewone keeper is als hij zijn niveau haalt. Maar kennelijk is het heel populair om te doen alsof Cillessen er na 3, toegegeven, hele slechte wedstrijden in korte tijd opeens helemaal niks meer van kan. Dat is natuurlijk niet zo. Dan kunnen mensen die NEC niet volgen elkaar wel mooi napraten maar tot april keepte hij over het algemeen gewoon een heel sterk seizoen. Dat hij het nu in belangrijke wedstrijden af laat weten is vervelend voor NEC en haar supporters maar buiten dat hij de ploeg echt heel vaak ook op de been heeft gehouden vind ik voornamelijk sneu voor hem omdat ie nu weer van alles over zich heen krijgt. Meest beschamende daarin vond ik nog dat er NEC-supporters waren die om Brandenhorst gingen roepen terwijl ze Cillessen letterlijk 5 minuten daarvoor nog toezongen. Dat vond ik echt heel respectloos. Wat mensen die NEC niet goed volgen vinden moeten ze zelf weten, de vraag is hoe serieus je die moet nemen (niet echt naar mijn mening) maar NEC mag echt heel blij zijn dat Cillessen heel veel geld heeft ingeleverd om weer bij zijn cluppie te gaan spelen.

Irritant kereltje voor de camera, lijkt me iemand met wie je onmogelijk bevriend kan zijn. Maar net zo irritant, zielig en klein vind ik de woorden van Sneijder en Van der Vaart over hem. Die twee hebben er vaker een handje van om op anderen neer te kijken en hen te kleineren (zich niet realiserend dat er van hen beiden niets terecht was gekomen als ze geen voetbaltalent hadden). Dit is gewoon triest.

Cillessen een prima pot tegen Heerenveen tot aan de 85e minuut. Waar voorin drie 100% kansen worden gemist en de voorsprong dus niet wordt uitgebouwd naar 4-1 of zelfs 5-1, maakt Cillessen een kolossale blunder die je een punt kost. Dat is helaas het lot van de keeper. Een fout is vaak bepalend, terwijl een veldspeler 9 kansen mag missen, als hij de tiende maar scoort. Wat betreft Cillessen hoop ik dat ‘ie zich vooral weer gaat focussen op het spelletje en lekker de media links laat liggen,want na de interlandperiode met Oranje is hij echt minder gaan keepen. . Het imago raakt hij niet meer kwijt. Laat iedereen maar wat vinden. Gewoon die ballen tegenhouden en de rest is bijzaak.

En dan ben je geen top keeper meer , maar hooguit subtop .
Oranje uit je hoofd zetten nu .

Dit is gewoon in goeie keeper voor ons en nu nog steeds ook na wat foutjes,hij heeft natuurlijk ook niet de makelijkste periode gehad eerst de hetse van vandervaart waar eidereen in meeging, daarna met in vrouw en kindje in spanje waar niemand wat mee te maken heeft ,

Beetje een zuurpruim die Cilessen. Onsympathiek zelfs. Werd door velen gewoon geaccepteerd omdat die goed keepte.
Maar als die niet meer zo goed keept en fouten maakt, blijft er weinig over van deze man.
Hij straalt gewoon uit dat de hele wereld tegen hem is en dat zorgt voor een hele negatieve sfeer, vaak willen mensen niet zo iemand om hun heen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren