Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen denkt alleen aan Ajax: 'Ik ben niet bezig met andere clubs'

Laatste update:

Ajax lijkt ook het nieuwe seizoen in te gaan met Kenneth Vermeer als eerste doelman. Frank de Boer weet dat Jasper Cillessen een groot talent is, maar ziet geen reden om zijn eerste keus onder de lat te vervangen. Een tijdelijk vertrek zou uitkomst kunnen bieden voor Cillessen, maar de keeper heeft een verhuur nog niet in zijn hoofd zitten: "Ik ben niet bezig met andere clubs", meent hij.

/

Cillessen werd twee jaar geleden overgenomen van NEC, maar is er nog niet in geslaagd om Vermeer te passeren in de rangorde. De 24-jarige doelman speelde tot dusver pas 9 competitiewedstrijden voor Ajax en heeft aangegeven dat hij meer minuten wil maken. Mogelijk kan Cillessen verhuurd worden en Roda JC Kerkrade heeft belangstelling.

"Ik lees ook van alles", zegt Cillessen in NUsport. "Maar ik ben er niet mee bezig. Het duurt ook nog zeven en een halve week voordat de transfermarkt sluit, dus we zien het wel. Ik wil gewoon de concurrentiestrijd aangaan. Ik ga er de komende weken alles aan doen om de uiteindelijk keuze tussen Kenneth en mij zo moeilijk mogelijk te maken voor de trainers."

Ajax moet Jasper Cillessen verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hij hier in feite zegt, is dat hij in de voorbereiding de strijd aan wil gaan voor de eerste plek onder de lat. Pas als hij werkelijk inziet dat dit niet gaat lukken, is hij bereid om over een verhuur na te denken.
Dat is dapper, maar ook een beetje naïef aangezien De Boer erg duidelijk is geweest over zijn keuze voor Vermeer.

14 juli 2013 om 11:09

@ Fier en Koen,

Hij zal inderdaad dit seizoen nog geen basisplaats krijgen bij Ajax, maar volgend seizoen, denk ik, wel.

Want dan heeft Kenneth Vermeer nog maar 'n 1-jarig contract en, ik denk, dat hij dan verkocht wordt, want het wordt wel eens tijd dat Jasper Cillessen is eerste keeper bij Ajax wordt.

En de strijd aangaan met Vermeer dit seizoen, zegt inderdaad wel wat over zijn motivatie, want hij wilt blijkbaar echt knokken voor een basisplaats, maar hij blijft toch kansloos, in ieder geval dit seizoen.

Want ik hoop dat Vermeer volgend jaar verkocht wordt, zodat Cillessen eindelijk eerste keeper wordt.

Ik heb ook niks tegen Vermeer, want ik vind hem ook gewoon een hele goede keeper, maar ik vind gewoon dat het tijd wordt dat Cillessen eerste keeper wordt van Ajax.

14 juli 2013 om 11:20

hoezo hoop je dat vermeer word verkocht?
je zal hem waarschijnlijk kunnen verkopen voo ongeveer 5/6 miljoen nou daar word ajax ook niet veel gelukkiger op dus dan kn die beter blijven.
cillisen moet het nog maar even bewijzen of hij even geod is als vermeer.

14 juli 2013 om 15:59

Ik hoop dat Cillessen vertrouwen blijft houden in zichzelf, Ajax en Frank de Boer. Dat Vemeer in de winterstop vertrekt, Ajax geld verdiend aan deze transfer en Cillessen tegen die tijd onder de lat komt. Enorm Talent.

Het is voor Cillessen beter om iedere dag betrokken te blijven bij het eerste team van Ajax.
Dagelijks werken in een topsportklimaat is uiteraard veel nuttiger dan verhuur aan een middenmotor.

14 juli 2013 om 11:31

Spelen in de Eredivisie, presteren onder druk bij wedstrijden die gevolgd worden door heel Nederland, is ook belangrijk voor je ontwikkeling

14 juli 2013 om 13:42

@arenainsider

Wat een onzin. Je doet alsof er bij een middenmotor geen topsportklimaat heerst. Daarbij denk ik dat een speler als Cilessen meer leert in de basis bij een middenmotor, dan op de bank bij Ajax.

Hij is een groot talent maar met zijn 24 jaar wordt het wel tijd om wedstrijden te spelen. En aangezien De Boer aangeeft Vermeer de voorkeur te geven zou ik als ik Cilessen was best verhuurd willen worden.

14 juli 2013 om 14:10

Ik begrijp Cillissen wel, het gaat zo goed me Ajax en als hij zich goed voelt moet hij gewoon blijven. Hij is zo betrokken bij het eerste team, keept alle bekerwedstrijden + elke minuut die Vermeer niet keept in competitie en Champions League. Voor Ajax is het ook heel goed om 2 van zulke goede keepers te hebben.

Ik hoop sowieso dat Cilessen blijft, al is het alleen maar om het mogelijke risico uit te sluiten dat Vermeer in de voorbereiding (voor 1 sept) geblesseerd raakt.

Het is wel nobel, maar wel enigszins naïef om te denken dat hij de plek onder de lat kan veroveren inderdaad. Ik heb meer het idee dat hij denkt aan het "als"scenario; stel hij vertrekt op huurbasis en Vermeer kan door welke omstandigheden dan ook een tijd niet spelen. Dan nog mist hij alle grote wedstrijden en toont de volgende in de rij zijn kunsten waardoor in de toekomst wellicht zijn kansen nog kleiner worden. persoonlijk juich ik zijn tijdelijke vertrek juist toe, want hij is een zeer goede keeper die praktisch bij alle andere Nederlandse teams een basisplek zou hebben.

hij stond gister technisch wel goed te keepen, alleen waren een paar uitrappen matig; cilissen zou bij iedere andere eredivisie club in de basis staan..

Ik vind het echt ongelooflijk dat Vermeer weer de voorkeur krijgt. Die man kan leuk op de lijn een balletje tegenhouden, maar zorgt de hele weedstrijd voor onrust. Daarom houd ik altijd mijn hart vast en is het wachten totdat ie weer eens als een dolle onnodig zijn doel uitkomt. Ik zou Cillessen toch echt een keer de kans geven.

Als ik de Boer was liet ik hem de bekerwedstrijden keepen en nog wat van dat halve werk..

14 juli 2013 om 16:18

ja man goed idee van je dat gebeurde hiervoor nou nooit :

Mijn voor gevoel zegt dat Cillissen verhuurd gaat worden aan Roda dat gevoel heb op berichten die ik lees op de club form
deze geruchten zijn al een tijdje bezig zou natuurlijk een geweldige aanwinst zijn

ps
opstelling klopt niet

Cillissen
Montyne
Luijks
Ramos
V Peppen
Hupperts
Kali
Flederus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren