Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Christian Eriksen kan vandaag geschiedenis schrijven tegen Wolves

Laatste update:

Tottenham Hotspur won liefst zes van de laatste zeven officiële wedstrijden. Het team van manager Mauricio Pochettino stapte alleen in de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona (1-1) niet als winnaar van het veld. Wolverhampton Wanderers heeft weer enigszins de weg omhoog ingezet: tien punten uit de laatste vijf Premier League-duels, na vijf nederlagen en een remise in zes competitiewedstrijden. Opta blikt vooruit op het duel op Wembley, zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur.

O Dit wordt de tiende Premier League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers. De Londenaren wonnen vijf van de negen voorgaande duels: twee remises en twee nederlagen.

O Wolverhampton Wanderers won sinds februari 2010 geen enkel Premier League-duel van Tottenham Hotspur meer. Na de 1-0 zege op Molineux volgden twee remises en drie nederlagen tegen the Spurs.

O Tottenham Hotspur verloor maar één van de laatste twaalf officiële thuiswedstrijden tegen Wolverhampton Wanderers. Zeven overwinningen en vier remises sinds de 0-1 nederlaag in december 2009.

O Tottenham Hotspur verloor niet één van de laatste 39 Premier League-wedstrijden tegen promovendi. Liefst 36 overwinningen en 3 remises sinds een 0-1 nederlaag tegen Queens Park Rangers in april 2012.

O Tottenham Hotspur maakte in elk van de laatste twee Premier League-wedstrijden minimaal vijf doelpunten: 5-0 tegen Bournemouth en 2-6 tegen Everton. De Londenaren scoorden op het allerhoogste niveau nog nooit vijf keer in drie opeenvolgende duels.

O Niet één van de negentien competitieduels van Tottenham Hotspur dit seizoen eindigde in een gelijkspel. Het laatste team dat in de eerste twintig duels van een seizoen op het allerhoogste niveau alleen maar won of verloor, was Burnley in 1953/54. Destijds remiseerden the Clarets pas in het 28e competitieduel.

O Wolverhampton Wanderers verloor dit seizoen nog geen enkel Premier League-duel in Londen: twee zeges en twee remises. The Wolves wonnen drie van de laatste zes Premier League-duels in de hoofdstad (twee remises en een nederlaag) en dat zijn meer zeges dan in eerste achttien duels in deze reeks: twee zeges, vier remises en twaalf nederlagen.

O Christian Eriksen was tot dusver bij 99 Premier League-goals van Tottenham Hotspur betrokken: 55 assists en 44 treffers. Hij kan de zesde voetballer van de Londense club worden die bij minimaal honderd Premier League-treffers betrokken was, na Teddy Sheringham, Harry Kane, Robbie Keane, Jermain Defoe en Darren Anderton.

O Heung-min Son scoorde zesmaal in zijn laatste vijf Premier League-duels, en zelfs tweemaal in elk van zijn laatste twee optredens. De laatste voetballer die in drie Premier League-duels op rij minimaal twee keer scoorde, was teamgenoot Dele Alli in januari 2017.

O Harry Kane was in zijn laatste elf Premier League-duels met promovendi bij evenveel doelpunten betrokken: een assist en tien treffers.

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn als het nu tot het einde spannend blijft tussen Spurs, Liverpool en Man City. Waar vroeger Arsenal, Chelsea en Man Utd steeds de top uit maakte, zijn het nu Man City, Liverpool en Spurs het. Ik denk dat het tussen die drie blijft en dat Chelsea, Arsenal en Man Utd er niet meer in zullen mengen.

27 december 2018 om 22:04

Ik vind dit ene beetje raar. Volgens mij waren het eerder Manchester United, Arsenal en Liverpool.

28 december 2018 om 02:03

klopt. Chelsea heeft nooit meegedaan om een PL titel in Engeland. Heb je helemaal gelijk in.

27 december 2018 om 22:05

Maar het zou wel mooi zijn als het lang spannend blijft en wij er uiteindelijk met de winst vandoor gaan.

28 december 2018 om 14:50

Het kan hard gaan. Spurs stond een maand geleden nog 5e op 8 punten van City. Ik ben benieuwd of die het vol gaan houden. Ook zou ik Chelsea niet te snel afschrijven, die spelen heel aardig voetbal en kunnen met 1 of 2 gerichte aankopen in januari gewoon weer mee gaan doen om de titel.

Random vraagje: speelt Ruben neves nog bij de wolves? Zo ja, hoe doet ie het dit seizoen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren