Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea zaterdag met Cech: 'De opdracht voor hem is heel eenvoudig'

Laatste update:

Petr Cech was jarenlang de onbetwiste nummer één onder de lat bij Chelsea, maar raakte zijn basisplaats dit seizoen kwijt aan Thibaut Courtois. Zaterdag mag Cech echter weer eens beginnen: Courtois kampt met een lichte spierblessure, waardoor hij het treffen met Hull City mist.

/

De 32-jarige Cech, die midweeks ook al keepte in de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Portugal, zal daardoor zijn eerste basisplaats van dit seizoen in de Premier League krijgen. "Thibaut had een klein probleempje op de training, daarom is hij morgen niet beschikbaar", vertelde Mourinho vrijdag op de persconferentie. "Dit is een kans voor Petr."

"De opdracht is voor hem heel eenvoudig: hij moet doen wat hij zijn hele carrière al heeft gedaan", vervolgde Mourinho. "Het is voor mij, de spelers en de fans een heel veilig idee dat onze doelman morgen Petr Cech is. Hij hoeft zich absoluut niet te bewijzen aan mij, de club, zijn ploeggenoten of de fans. Het doel is zijn natuurlijke omgeving."

Wie vind je een betere keeper?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij zich weer even laat zien en misschien nog een mooie transfer kan maken in de toekomst!

12 december 2014 om 18:04

Dat hoop ik ook! Hopelijk een mooie club waar hij zijn carrière kan afsluiten.

@vz alweer de zoveelste fout!! Dit zijn cech niet zijn eerste minuten in de BPL. Herinner de wedstrijd van Arsenal heel wat anders!

12 december 2014 om 18:29

Cech hoeft zich echt niet te laten zien om een transfer te kunnen maken hoor

Ooit zo groot daar.. Untouchable destijds.. Maar hij is simpel weg gewoon ingehaald naar geen schande..

12 december 2014 om 17:48

Ik kan niet zeggen dat Courtois Cech echt voorbij is, niet te vergeten dat Cech nog steeds een keeper van wereldniveau is. Er is hier gewoon sprake van een luxe probleem, waarbij Mourinho geen van tweeën wilt kwijtraken. Als ik Cech was zou ik op zoek gaan naar een andere topploeg waarin hij wel een vaste basisplaats krijgt, want die verdient hij gewoon imo.

12 december 2014 om 18:44

Ik vind Cech eigenlijk nog steeds iets beter dan Courtois, maar Courtois gaat nog jaren mee. Dus moet als Chelsea zijnde een keuze maken en dan moet je toch gaan voor de toekomst

12 december 2014 om 20:17

Ik schat Cech ook nog iets hoger in, maar het verschil is belachelijk klein.
Ik begrijp ook dat ze kiezen voor de toekomst.

Cech gaat ook niet meer beter worden, Wysiwyg en da's heel wat.

Maar Courtois kan nog wel progressie boeken. Angstaanjagend is dat. lol

Eerste minuten in de Premier League? Hij was ingevallen in de wedstrijd tegen Arsenal.

12 december 2014 om 17:40

Dacht ik ook, maarja VZ verkoopt wel vaker onzin..

Desalnietemin een prima match om te keepen, zit er toch ook lekker in nu die woensdag ook al speelde.

12 december 2014 om 17:47

Ja kijk maar uit vz geeft je een ban voor die opmerking..ik heb altijd t idee dat ze daarvan een harde plasser krijgen

Cech verdient het om ergens wekelijks te spelen. Ik weet wel dat je op de bank ook wel wereldspelers moet hebben zitten om prijzen te pakken, maar voor een keeper is dat heel anders. Rouleren word er nooit gedaan met keepers en dus is het zonde om de wereldspeler op de bank te hebben zitten.

Zo'n zonde dat hij tweede doelman is daar. Courtois vind ik zelf ook een betere keeper, en dan is het duidelijk dat hij eerste doelman moet zijn, maar met Cech heb je misschien wel 's werelds beste tweede doelman, dat is geen eretitel. Hij zou een nieuwe club moeten zoeken.

Het is mooi om Cech te kunnen inzetten morgen. waar we een jaar geleden het met Turnbull moesten doen

Ikzelf had Cech gehouden als hij nog in de twintig was was i.p.v 32. Courtois is misschien wel een tikkeltje beter, Cech hoor je namelijk niet zo maar aan de kant te schuiven. Echter is hij nu 32 en heeft nu hoogstens 4 seizoenen te gaan op absoluut topniveau. Dus die keuze moet dan maar gemaakt worden. Thibaut is nu op 22-jarige leeftijd nu al zo goed, het is gewoon eng waar hij over een paar jaar zal staan. Dat zal als zijn ontwikkeling zo goed zal doorgaan, op een belachelijk hoog niveau zjn.

Arsenal of Madrid zijn wel mooie clubs voor hem.. allebei niet zo geweldige keepers

Heeft toch echt tegen arsenal ook gespeeld of ben ik nu gek.

Top keeper en misschien wel even goed als thibout maar de jaren tellen en chelsea moet aan de toekomst denken.

Wat een luxe, keeper met een blessure en je reservekeeper is in principe even goed of zelfs beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren