Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea toont totaal gebrek aan creativiteit en gooit CL-plek te grabbel

Laatste update:

Chelsea heeft zaterdagavond een dure nederlaag geleden op bezoek bij Sheffield United. De ploeg van manager Frank Lampard liet zich verrassen door de revelatie van de Premier League en moest uiteindelijk drie treffers incasseren: 3-0. Chelsea staat nog derde, maar kan deze speelronde worden ingehaald door Leicester City en Manchester United, die respectievelijk één en twee punten achter staan.

Bij Chelsea werd de geblesseerde N'Golo Kanté vervangen door Jorginho, terwijl Tammy Abraham in de spits de voorkeur kreeg boven Olivier Giroud. Sheffield greep in de openingsfase het initiatief en dat resulteerde al na achttien minuten in de verrassende openingstreffer van de thuisploeg. George Baldock bracht de bal vanaf de rechterflank de zestien in, waarna Oliver McBurnie zijn geluk beproefde met een volley. Chelsea-doelman Kepa Arrizabalaga kon niet meer dan de bal voor de voeten tikken van David McGoldrick, die van heel dichtbij af kon werken: 1-0.

Hakim Ziyech pakt driekwart miljoen likes met eerste foto bij Chelsea

Hakim Ziyech heeft zijn eerste trainingsminuten in dienst van Chelsea achter de rug.Lees artikel

Chelsea ging daarna wel nadrukkelijker op zoek naar een doelpunt, maar had grote moeite kansen te creëren. Na een ruim half uur spelen kregen de Londenaren opnieuw een flinke tegenslag te verwerken, toen de volledig vrije McBurnie uit een voorzet van Enda Stevens vanaf de linkerkant hard raak kopte: 2-0. Sheffield slaagde er vervolgens vrijwel probleemloos in om met die stand de rust te halen.

Lampard probeerde met het inbrengen van Antonio Rüdiger en Marcos Alonso direct na rust het tij te keren, maar ook met de nieuwe namen had Chelsea het uiterst moeilijk. Sheffield liet zich terugzakken en weerhield Chelsea op die manier van het creëren van grote kansen. The Blades beperkten zich tot counteren en zagen dat in de 77ste minuut beloond worden. Lys Mousset bracht de bal vanaf de rechterflank laag de zestien in, waar Rüdiger de bal maar half wegwerkte en zo McGoldrick zag profiteren: 3-0. Mousset had het nog erger kunnen maken voor Chelsea, maar het stiftje van de Franse invaller ging net naast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het vaker gezegd maar vandaag was de wedstrijd echt van een schan-da-lig laag niveau.. Christensen, Barkley, Willian, Kepa, Alonso, Jorginho, Abraham en Mount zijn echt door de ondergrens gezakt. Wat een diep-, dieptrieste performance van deze spelers. Geen enkele serieuze dreiging, want kansen voor Abraham mogen we onderhand wel als geen kans wegzetten. Dit hele team lijkt verbouwd te moeten worden, we gaan in ieder geval op minimaal 8 plekken een andere speler nodig hebben als je weer eens serieus voor een titel wil spelen!

11 juli 2020 om 20:30

Er is al aardig wat bijgekomen. Stel Chelsea haalt Tagliafico & Koulibaly ziet het er al heel anders uit. Mogelijke opstelling: Kepa; Tagliafico, Koulibaly, Zouma, James; Kovacic, Kanté; Pulisic, Ziyech, Willian; Werner (4-2-3-1)

11 juli 2020 om 20:32

Willian zal geen basis spelen volgend jaar, althans dat moet je niet willen. Havertz zou daar mooi passen maar denk dat dat middenveld wordt overlopen.

11 juli 2020 om 20:36

Ik betwijfel of Havertz wel te betalen is voor Chelsea als Chelsea geen CL speelt en of het voor Havertz aantrekkelijk genoeg is.

11 juli 2020 om 20:50

Willian was niet goed vandaag, maar hij is sinds de hervatting wel de beste speler van Chelsea. Havertz zou zeker een vooruitgang zijn, maar dat geld is nodig voor achterin.

11 juli 2020 om 20:55

Willian speelt altijd even goed als z'n contract bijna voorbij is, zou totaal niet op hem bouwen.

11 juli 2020 om 21:11

Ik denk dat iedereen die de wedstrijden na de break gezien heeft het wel met mij eens is als we zeggen dat Pulisic met afstand de beste speler was bij Chelsea. Willian schiet er een in tegen City en daarna is hij ineens in vorm. Hij speelde niet bijster goed en de geruchten dat hij nu weer een driejarig contract eist is echt lachwekkend! Hoe durf je, zou je bijna willen zeggen..

11 juli 2020 om 20:32

Maar ff serieus hoe kan dat nou? Willian weken lang goed, met assists, en opeens zak je dan door je ondergrens? Dan moet het toch gewoon een off-day zijn? Lijk me

11 juli 2020 om 20:33

Willian kent eerder on-days en dan verder zijn normale niveau. Vandaag was het dat laatste.

11 juli 2020 om 20:35

Ik heb, op wat mensen bij de BBC en bij Ziggo na, niemand gehoord over de “geweldige” vorm van Willian.. Willian deed meer fout dan goed en dat is helaas al ruim twee jaar zo..

11 juli 2020 om 20:37

Willian speelt in een jaar altijd een tijdje goed. De rest van het seizoen kan je niet op hem vertrouwen aangezien hij dan 1/4 van de wedstrijden goed speelt.

11 juli 2020 om 20:35

Ja joh 8 plekken hahaha. Koop anders voor €600m aan spelers deze zomer dan komt het goed. Met 8 spelers extra kom je er niet want dat moet ook gewoon ingespeeld raken. Mount en Abraham waren aan het begin nog revelaties dit seizoen volgens alle Chelsea fans hier. Chelsea is goed op weg met de selectie versterken. Ben wel met je eens dat er meer bij moet, maar ben ook van mening dat Lampard niet het optimale uit zijn spelers haalt. Jorginho, Kepa en Barkley etc.. zijn geen koekenbakkers. Geef Lampard tijd. Zit hier net 1 seizoen. Lampard is een slimme man, laat hem zijn gang gaan en een goed team en staff samen stellen. Het begin is goed met Werner en Ziyech.

11 juli 2020 om 20:38

Ik heb er alle vertrouwen in en ik zeg ook absoluut niet dat het in de aankomende zomer moet gebeuren. Het is alleen wel heel pijnlijk duidelijk dat je met deze spelers niet gaat kunnen concurreren met Liverpool en Manchester City. Geef Mount de tijd en het komt goed, daar geloof ik heilig in. Maar Abraham kun je nu nog niet als eerste spits gebruiken, daarvoor is hij gewoon nog niet goed genoeg. Hoe jammer het ook is.

11 juli 2020 om 20:55

@keizer...met je eens wat Lampard betreft. Is een beginnende trainer, dan maak je fouten(daar weet ik alles van, zei op een heeel ander nivo). Maar is intelligent genoeg om daarvan te leren. Heb bij wedstrijdverslag al gereageerd op Yoericfc met wat ik denk over defensieve problemen aanpakken. Wat bv. Abraham betreft, dat zie je wel vaker, jonge, beginnende aanvaller doet het goed, scoort etc. Tegenstanders gaan iets beter opletten bij video analyse en zijn dus beter voorbereid en wat scherper in de dekking en duels. Dus minder ruimte, minder tijd. En als je dan bepaalde basisprincipes niet beheerst(??), ja dan wordt het lastiger. Heel toevallig ook al op volgens mij ajaxcunian gereageerd tijdens wedstrijd

11 juli 2020 om 20:57

Ik heb het idee dat hij niet zo lekker gaat op de komst van Werner. Sinds dat bekend werd speelt ie als een natte krant, loopt op alles te zeiken en lijkt te dobberen in een walm van negativiteit.

11 juli 2020 om 21:02

Overigens las ik laatst een artikel ergens over dat één van de redenen van Lampard dat hij Werner er ook graag bij wilde hebben was om de ontwikkeling van Abraham te stimuleren. In dat artikel stond dat hij dit opgepikt had in het verleden bij Chelsea. Weet even niet meer wie er gehaald werd, maar het ging erom dat diegene kwam om in dit geval,de ontwikkeling van Drogba toen te stimuleren. Om ook maar even aan te geven dat Lampard toen al zijn ogen echt niet in zijn achterzak had zitten

11 juli 2020 om 21:06

Oh lees net jou stukje John Terry....dan kan ie dus zijn borst natmaken! Er stond letterlijk in dat stukje....thats is what separates the boys from the man!!!....lampard wil alleen maar winnaars, en daar moet-ie dus gewoon maar tegen kunnen, zo niet dan valt-ie af

11 juli 2020 om 21:08

Het idee dat je zelf beter wordt omdat er betere spelers met je trainen vind ik een beetje amateur psychologie om heel eerlijk te zijn. Dat artikel was veel te veel gericht op de mentaliteit van spelers in mijn ogen, terwijl het uiteindelijk toch een kwestie van talent is. Ja, met Werner, Ziyech en Havertz bijvoorbeeld in je team is het voor Abraham, CHO en Mount wel duidelijk dat er gepresteerd moet worden omdat ze anders uit de basis verdwijnen en er niet meer terug in komen. Maar je kunt dat ook alleen maar zeggen over de spelers die het dan uiteindelijk wel lukt om beter te worden dan die spelers. De spelers die het niet lukt zullen wij straks niet over zeggen dat hun mentaliteit niet goed genoeg was, maar dat ze gewoon niet goed genoeg waren.

11 juli 2020 om 22:52

Ik denk dat mentaliteit nou juist wel het verschil maakt. Het zijn degene die het wel kunnen opbrengen om die extra arbeid op de training en in de wedstrijd te verrichten die uiteindelijk het verschil maken. Uurtje extra besteden aan voorzettje geven of vrije trap oefenen, of één op één keeper etc. Technisch zijn ze allemaal bijzonder onderlegd, ga er maar eens tussen staan. Ik heb met bizar goede voetballers om me heen mogen voetballen en ik heb heel veel goed talent om me heen gezien, die deden technisch echt niet onder voor de top, maar mentaal....de echte wil om te winnen maakt de winnaars in de top. Er zijn altijd uitschieters zoals een Messi, Cruyff, Maradona natuurlijk, daar staat geen maat op...de rest normale stervenlingen moeten er gewoon hard voor werken, dan komt de beloning vanzelf als het talent er is. Maar je moet er wel met de volle 100% voor gaan en dat is nog wel eens het probleem. Vooral ex-voetballers, zoals Lampard, begrijpen dat zo goed omdat ze het verhaal van die o zo getalenteerde jongens zo vaak om hun heen hebben zien gebeuren en ze dat zo zonde vinden. Maar hij beseft ook dat hij niks heeft aan een speler die er niet alles uit probeert te halen. Dus of hij haakt aan en gaat gebruik maken van de aanwezigheid van Werner(ook in zijn voordeel op het veld, Abraham meer als targetman en Werner als beweeglijke, snelle spits eromheen) of hij haakt af. Maar dan weet Lampard volgend jaar wel of hij de komende jaren om die 2 heen kan bouwen of dat hij een andere spits bij Werner moet zoeken

11 juli 2020 om 20:51

Yoeri, het was vandaag niet best nee. Maar ik vind je wel een beetje cynisch hoor. Een paar dagen geleden prijste je een aantal spelers de hemel in en nu mogen ze allemaal oprotten? Vorig week was je bijvoorbeeld helemaal lyrisch over de korte invalbeurt van Jorginho en zei je dat we veel beter zouden spelen met hem in de basis, dat is dus helaas niet het geval voor vandaag. Het spel en resultaat was teleurstellend vandaag en het valt voor een deel te verwijten aan ons spel, maar eerlijk is eerlijk; Sheffield speelde gewoon een veel betere wedstrijd en tactisch waren ze gewoon fantastisch.

11 juli 2020 om 21:04

Natuurlijk maakt Sheffield optimaal gebruik van onze zwaktes, maar dat vind ik vandaag geen excuus. Chelsea heeft het vandaag echt zelf af laten weten. Voor mij zijn alleen Zouma, Mount en Pulisic spelers waar je ook in de toekomst wat aan hebt, meer zul je mij er ook niet zien noemen. Jorginho is een speler die normaal niet zo door het ijs zakt als hij vandaag gedaan heeft. Hij viel me echt vies tegen. Dat is het mooie aan tegenvallen, hij kan mij alleen maar tegenvallen omdat ik denk en vind dat hij beter kan dan dit. Willian niet bijvoorbeeld, Alonso en Rudiger ook niet, die vallen mij niet meer tegen.

11 juli 2020 om 23:24

Maar 3? Echt? RLC, James, Gilmour, Abraham? Ja Abraham is nu niet goed bezig, maar hij heeft in het begin zeker z'n kwaliteit laten zien.

11 juli 2020 om 23:32

Van deze basiself vergeet ik James idd natuurlijk, verder denk ik Gilmour ook nog wel maar als Abraham niet snel stappen gaat maken moeten we het nog maar eens zien..

11 juli 2020 om 23:42

Tomori en Odoi was ik trouwens ook nog vergeten. Daarnaast was Lampard heel duidelijk in zijn interview, dus denk dat er wat harde keuzes gemaakt gaan worden.

12 juli 2020 om 08:52

Je zou ook je PlayStation aan kunnen zetten en lekker FUT gaan spelen. Lekker weer 8 spelers kopen als het niet gaat... houd jij eigenlijk wel van voetbal?

12 juli 2020 om 10:01

Yoeri 11.07.2020 // Zoveel potentie binnen de club! .....ook Yoeri 11.07.2020 // We moeten 8 spelers vervangen. Ga toch weg man!

12 juli 2020 om 13:33

Hahahahahahah ik kan hier dan wel weer heel hard om lachen xD

Met deze titel doe je Sheffield toch echt te kort. Wat hebben die vandaag georganiseerd en effectief gespeeld zeg. Bewonderenswaardig wat zij met hun selectie dit seizoen voor elkaar krijgen. Chelsea totaal ontwapend en het voetbal onmogelijk gemaakt. Overigens ergerde ik me stuk aan de verslaggever van Ziggo Sport, die slaapt vannacht in een Chelsea-pyjama.

11 juli 2020 om 20:28

Maar met deze titel hint VZ wel richting Ziyech. En Ziyech is gelinkt aan Ajax. En zo is de cirkel rond 😊

Als het zo door gaat spelen ze helemaal geen Champions League volgend jaar, zou toch jammer zijn want ben erg benieuwd naar het team van volgend jaar tegen andere grote clubs in Europa

11 juli 2020 om 22:58

Als Leicester en Manchester winnen valt Chelsea buiten de top 4.

Fijn, avond weer verpest! Het was absoluut geen fijne pot om te kijken, en dan te bedenken dat ik van het Sheffield-voetbal genoot toen Mourinho zo’n ploeg in een blauw tenue coachte...

Het lijkt me duidelijk waar de focus bij Chelsea zou moeten liggen op de transfermarkt; de defensie. Eigenlijk vind ik niemand achterin van topniveau. Ik denk dat Tagliafico & Koulibaly zouden wel de ideale versterkingen. Beiden hebben al de nodige ervaring, wat wel nodig is met al die talenten & zijn bovendien betaalbaar.

11 juli 2020 om 20:37

Wat Chelsea boven alles nodig heeft zijn speler met ballen. Spelers die strijden alsof hun leven ervan afhangt. Daar stond Chelsea jaren lang bekend om, nu hebben we louter slapjanussen.

11 juli 2020 om 20:39

Koulibaly, Alaba en Ziyech zouden prima strijders zijn die Chelsea meer winnaars mentaliteit kunnen geven.

11 juli 2020 om 20:38

Telles of Grimaldo zouden betere opties zijn dan Tagliafico. Deze zijn beter en zijn ook nog eens jonger, met name Grimaldo. Ideaal zou Alaba zijn voor Chelsea, maar ik betwijfel of Chelsea hem nog kan halen als ze ook nog Havertz en Koulibaly willen

11 juli 2020 om 20:44

Chelsea is zoals het er nu naar uit ziet niet op de markt voor koulibaly helaas. Wel wordt declan rice in verband gebrachts met chelsea om als cv te gaan spelen. Maar daar wordt ik niet blij van.

12 juli 2020 om 02:53

Die Grimaldo is niet eens zo goed, Telles is wel echt een beest die zouden ze gewoon moeten kopen zonder twijfel daarnaast moeten ze ook die Ugurcan Cakir halen want wat die Kepa vandaag liet zien slaat ook nergens op

11 juli 2020 om 20:38

Koulibaly, die eerder ongeveer 100mil moest kosten, noem jij betaalbaar?

11 juli 2020 om 20:53

Maar verluid heeft Napoli de vraagprijs flink laten zakken. Hij is inmiddels ook wel eens twintig, dus als hij nog een stap wil zetten, moet het nu gebeuren.

11 juli 2020 om 21:09

in dat geval zullen andere clubs met wellicht meer interessante opties aankloppen

Zelden een club zo slecht zien spelen. Achterin gatenkaas, middenveld compleet weggespeeld en voorin niks gecreëerd. Alweer de 11e nederlaag van het seizoen. Zelfs als je nog CL haalt, zou UEFA het moeten verbidden dat je met zulke cijfer op zo'n podium speelt.

11 juli 2020 om 20:31

Volgend seizoen dan weer lekker met Christensen tegenover Lewandowski en Ronaldo. Tegen ploegen als Porto en Ajax kan je dan nog wel eens een thriller neerzetten maar verder dan dat zal het weer beschamend worden.

Heel jammer, maar toch weer onder de indruk geraakt van het spel van Sheffield. Hoop nog wel dat Chelsea het haalt, want het team met Ziyech en Werner erbij zie ik graag in de CL.

Zal je net zien dat Ziyech europa league dueltjes moet afwerken straks... ach, wellicht komt er een mooie loting tegen Milan

11 juli 2020 om 20:32

Als Chelsea dan al in de EL terecht komt winnen ze hem wel steeds, is dan toch een Europese prijs voor Hakim.

11 juli 2020 om 20:43

Ben bang dat Chelsea EL niet serieus gaat nemen..

11 juli 2020 om 21:21

Tot nu toe elke keer als ze er in zijn gekomen, hebben ze ‘m gewonnen dus ik vraag me af waar je dit op baseert? Lijkt me voor Lampard ook wel lekker om als eerste prijs even een Europa League’je te pakken

11 juli 2020 om 20:41

Leicester heeft ook nog een zwaarprogramma. Niets is zeker. Wel dat Man Utd op plek 3 zal komen en Wolves buiten de boot zal vallen.

Sheffield Utd was helaas slecht uit de lockdown wat een top 4 plaats bijna onmogelijk maakt, maar is helemaal terug sinds die overwinning tegen Tottenham (en eigenlijk ook al tegen Arsenal hadden we meer moeten hebben). Vooral de verdediging is weer net zo stabiel als voor de lockdown, ook Mcgolderick en Mcburnie zijn weer helemaal los en Berge groeit echt in die rol naast Norwood. Ik kan niet wachten om Fleck terug te krijgen zodat het middenveld weer helemaal compleet is. Groot deel van de tweede helft niet kunnen zien, maar dit is denk ik een voorbeeldmatch waar Lampard zich nog in kan verbeteren als coach. Chelsea had tactisch gewoon totaal geen antwoord op het systeem van the Blades, dat hoge druk goed combineerde met lager inzakken eens Chelsea kon oprukken.

Krijgen ze deze plek niet alsnog als city wordt uitgesloten? Of heb ik niet verkeerd?

11 juli 2020 om 21:19

Als City definitief wordt uitgesloten gaat de CL ticket idd naar de nr 5.

"We moeten ons echt versterken voor komend seizoen, vooral achterin is Chelsea onwaardig." Zeg heren moderators hier, waarom is deze tekst niets toevoegend en welke hoogleraar onder jullie bepaalt dat deze niet voldoende onderbouwd is? Ik gooi hier gewoon een mening en ik ben met niemand in discussie dan hoef ik toch niks te onderbouwen?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren