Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Chelsea stuurt aankoop van 25 miljoen euro op huurbasis naar Real Mallorca

Laatste update:

De wegen van Abdul Baba Rahman en Chelsea scheiden voor een vierde keer. Real Mallorca maakt maandagmiddag op de clubsite bekend dat de linkerverdediger voor de rest van het seizoen op huurbasis is overgenomen. De 25-jarige Ghanees international heeft tevens een nieuw contract met de Londenaren ondertekend, tot medio 2022.

Chelsea nam de verdediger in de zomer van 2015 voor ongeveer 25 miljoen euro over van FC Augsburg. Hij speelde 23 wedstrijden voor the Blues en werd hierop uitgeleend aan Schalke 04, waar voormalig Augsburg-coach Markus Weinzierl voor de selectie stond. In januari 2018 vertrok de Ghanees opnieuw op huurbasis naar de club uit Gelsenkirchen, in principe voor de duur van achttien maanden.

Baba Rahman keerde een half jaar geleden echter terug naar Chelsea, na slechts vier duels onder Domenico Tedesco, en werd tijdelijk bij Stade Reims gestald. Daar kwam hij tot elf duels. Bij Real Mallorca, dat drie punten aan de eerste drie duels in LaLiga heeft overgehouden, staan landgenoten als Lumor Agbenyenu en Iddrisu Baba op de loonlijst.

Baba Rahman speelde in eigen land voor onder meer Asante Kotoko en Dreams en via Greuther Fürth kwam hij in 2014 bij FC Augsburg terecht. Vervolgens vertrok hij dus naar Chelsea. Baba had op Stamford Bridge nog een contract tot medio 2020, maar heeft nu dus voor twee jaar bijgetekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat ze hem verhuren begrijp ik zeker, hij is gewoon niet goed genoeg voor Chelsea. Maar een nieuw contract, en dan tot 2022? Daar begrijp ik helemaal niets van.

2 september 2019 om 15:57

Stilletjes hopen dat die het ergens goed doet en ze hem nog voor enkele miljoenen kunnen slijten, dat doen ze jaarlijks ook met al die andere spelers die nooit het eerste gaan halen.

2 september 2019 om 15:59

Zodat mocht hij goed presteren Chelsea hem voor aan aardig bedrag kan doorverkopen!

Ze willen ook een gedeelte van die 25 mil terug zien!

2 september 2019 om 16:19

Ja, leuk, maar hij kreeg volgens mij iets van anderhalf miljoen per jaar, en dat zal nu niet minder worden. Je bent dus over die tijd meer kwijt aan salaris dan dat hij waarschijnlijk op gaat leveren. Op een bepaald moment moet je gewoon je verlies nemen en hem voor een klein bedrag laten gaan.

Dus als Vitesse een samenwerkingsverband met Chelsea heeft en een of twee (links)backs hard nodig heeft en er twee linksback door Chelsea verhuurd worden aan Ajax en Mallorca, dan lijkt het me duidelijk dat we daar mee moeten stopppen.

2 september 2019 om 17:10

Lijkt me sterk als je geen linksbacks hebt. Chelsea verhuurt ze gewoon ergens anders.

2 september 2019 om 17:12

Jullie samenwerkingsverband lijkt op een laag pitje.Musunda is een prima als hij in vorm is gaan jullie veel plezier aan beleven. Ik dacht juist met Slutsky een Rus meer goede spelers zou krijgen door de goeie band het tegendeel blijkt.

Elke keer dat verhuren . Als speler wordt je er toch ook doodmoe van. Deze speler is niet goed genoeg voor Chelsea dat zien ze zelf toch ook ?? Verkoop hem gewoon en klaar . Wat is het nu van hem te blijven verhuren. 1 jaar Mallorca gaat geen wonderen doen hoor . Zo'n speler wilt zelf toch ook gewoon naar een club waar hij een toekomst heeft en niet elke keer in een ander land spelen .

2 september 2019 om 20:05

Tuurlijk zien ze dat, maar ze weten ook dat ze nergens anders zo'n salaris zullen vangen. Niet voor iedereen is een carrière belangrijker.

2 september 2019 om 21:36

Hier speelt de makelaar ook een grote rol in.

Chelsea heeft enorm veel spelers ergens uitgeleend. En bijna geen enkele heeft het ooit al gehaald. De spelers die ze gekocht hebben en die erna wel zijn doorgebroken zijn iets talrijker. Lukaku ( zelf nu geen fan van maar al bij al denk ik niet dat hij het slechter had gedaan dan al die spitsen die er in de loop der jaren en ook voor beeld geld, zijn gepasseerd. En Diego Costa was top en die lieten ze dan ook nog eens gaan door Conte ) Kevin De Bruyne en Moh Salah.. Stel je vooral eens voor als die laatste twee er zoveel jaar bij liepen samen met Hazard..

Ze pakken inderdaad af en toe eens enkele miljoenen. Daar eens 2, ginder eens 4. Maar zoals hier nog al gezegd, de lonen zijn er ook niet naast. Het zal ook allemaal wel door die FFP komen. Maar dat een club zoals Chelsea op deze manier moet harken om wat miljoentjes hier en daar te verdienen.. toch triestig.

Btw, Christensen, Zouma, staan nu in de basis. Allebei zwaar ontoereikend. Abraham kwam min of meer van de jeugd? Dus dat is dan ook weer een ander verhaal. Kenedy vond ik ook wel een speler met veel potentieel, maar die heeft blijkbaar geen discipline..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren