Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea stalt Bruma nog een seizoen bij Hamburger SV

Laatste update:
/

Jeffrey Bruma mag zich van Chelsea nog een jaartje ontwikkelen in de Bundesliga. De twintigjarige verdediger kwam het voorbije seizoen ook al op huurbasis uit voor Hamburger SV en deed dat naar tevredenheid van alle partijen. Technisch directeur Frank Arnesen maakte het nieuws donderdag wereldkundig.

“Jeffrey speelt ook het komende seizoen voor ons”, bevestigt de Deen op de officiële website van HSV. “Hij heeft zich de voorbije periode goed ontwikkeld, ook als back. Hij heeft laten zien dat hij op meerdere posities achterin uit de voeten kan. Dat is een duidelijke stap voorwaarts”, meent het voormalig technisch hoofd van Chelsea.

Het afgelopen jaar kwam Bruma, mede vanwege blessureleed, slechts tot 22 optredens in de hoofdmacht van die Rothosen. De Rotterdammer, die al op jonge leeftijd naar Engeland vertrok, scoorde daarin twee keer en was tevens goed voor één assist.

Jeffrey Bruma gaat ooit de basis van Oranje halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

die jongen had gewoon tot ze 23 bij feyenoord moeten spelen, dit krijg je dan, word als handel naar allemaal clubs gestuurd. en op de een of andere manier komt dan niet de potentie eruit, die er misschien wel in zit.

24 mei 2012 om 16:40

Op dat moment was Feyenoord nog bezig met aankopen te doen die geen meerwaarde hadden voor het team en daardoor kreeg de jeugd geen kans. Op zich logisch dat ie dan naar Chelsea ging, ook geen uitzicht op het eerste maar wel hoger niveau qua trainen

24 mei 2012 om 21:06

Chelsea speelt 4 wedstrijden per week, een training is daar niet veel meer dan een uitloopoefening. Daar leer je weinig van. Je leert pas echt als je ervaring opdoet en die had hij veel meer gehad als ie bij Feyenoord was gebleven. Van Basten zei het laatst ook na Zweden-oranje. 2 vd 3 tegengoals waren te wijten aan cruciale fouten van Bruma. Had hij gewoon al een paar 100 wedstrijden in de benen dan was dat niet snel gebeurd. Ook volgens Van Basten is Bruma veel te snel naar het buitenland vertrokken

24 mei 2012 om 16:48

Je weet niet of hij het bij Feyenoord wel goed had gedaan, misschien was hij daar ook niet goed genoeg geweest, want spelers als Sarpong, Blind en Bodul konden ook naar grote buitelandse clubs.

24 mei 2012 om 16:48

Was dit aan het begin niet al zo afgesproken dat hij 2 seizoen bij Hamburg zou blijven? Volgens mij wilde hij ergens wat opbouwen ipv elk seizoen aan een andere club verhuurd worden.

24 mei 2012 om 16:59

Chelsea kon hem als het nodig was terughalen na 1 seizoen, van die optie maakt Chelsea dus geen gebruik ;

24 mei 2012 om 18:40

@ holland4champs

; nu is hij op zijn 23ste straks al binnen.

voor zijn ontwikkeling had het waarschijnlijk beter geweest. al speelt hij nu natuurlijk wel op hoog niveau op jonge leetijd.

ben het wel aardig met je eens hoor alleen is de kans die hij krijgt en het geld dat hij krijgt ook aantrekkelijk.

Het is voor de ontwikkeling van deze jongen te hopen dat HSV volgend seizoen beter presteert dan nu. Als het collectief beter presteert, dan zal hij zich ontwikkelen tot de toekomstige vervanger van Mathijssen.

24 mei 2012 om 16:50

HSV prachtige club zit in een groote dip maar die komen er wel uit!

24 mei 2012 om 17:24

HSV is inderdaad een prachitge club.. maar die zitten al jaren in een dip. Moet nog maar zien of ze eruit komen.. Arnesen haalde vorig jaar ook een karrevracht spelers met als resultaat; degradatiekandidaat.

24 mei 2012 om 17:29

js zonde dit maar villareal dan ook zoiets het is en blijft voetbal

24 mei 2012 om 16:38

bruma was dit seizoen ook verhuurd/geleend aan hamburg

Te vroeg naar het buitenland vertrokken...

24 mei 2012 om 16:43

Ja want nu speelt hij op zijn 20e bij Hsv. Wat slecht of niet? Bruma is juist een gevalletje waarbij het wel goed uitpakt. Normaal gesproken ben ik ook geen fan van spelers die te vroeg weg gaan, maar in dit geval gaat jouw verhaal niet op. Als hij fit is staat hij gewoon in de basis van Hsv. Super toch voor die jongen?

24 mei 2012 om 16:48

ik denk dat bijv. de vrij ook wel bij de nummer 15 van een groot voetballand kan spelen .hamburg is een grote club maar vergeet niet waar ze staan!!

24 mei 2012 om 17:02

Dit is nu al de tweede keer dat je het humburg noemt. Of je 'a' is kapot en je krijgt een u of je weet niet dat het hamburg is???

24 mei 2012 om 17:04

o ja ik heb het verandert weet niet waarom ik dat dee,weet wel hoe je het schrijft natuurlijk

24 mei 2012 om 20:09

@13nesta13
hij speelt niet eens basis. Dus ook dit is een slechte zet. Bij feyenoord kan die basis spelen en ervaring opdoen.

24 mei 2012 om 21:07

Hij zit op de bank of tribune bij een Duitse degradatiekandidaat. Goh wat knap, is ie daarvoor bij Feyenoord vertrokken?

Kan die jongen niet gewoon een jaartje nederland pakken? Hij krijgt niks van onze speelstijl mee en die jongen wordt gedumpt als oud vuil door zijn huidige werkgever. Hardlopers zijn doodlopers en ik ben bang dat Bruma in zijn jeugd te hard heeft gelopen. Het zelfde geld eigenlijk voor castagnios en babel. Kijk waar ze op dit moment staan... Dood zonde!! Al denk ik dat castagnios zich nog wel kan herpakken want ik dacht dat hij een jaarte Fey wel zag zitten. Laat dit een les zijn voor jongens als Maher, Willems en Narsingh en andere opkomende talenten.

24 mei 2012 om 16:49

Bruma speelt anders nu gewoon wekelijks in de Bundesliga bij een van de grootste clubs in Duitsland, ondanks hun tegenvallende jaar. Als je dat kan zeggen op je 20ste dan doe je het niet slecht toch?

24 mei 2012 om 16:59

Het gaat voor mij nu effe om het principe.
Castagnios: Bank, Tribune.
Bruma: Bank huidige werkgever, basis plaats bij Hsv.
Babel: Basis ''hoffenheim'' maar bakt hij er nog iest van?

Zo zijn er nog wel een paar spelers die jong zijn weg gegaan waarbij ze tegen de top aanzaten maar het op dat moment net te hoog gegrepen was waardoor hun progessie stagneert. Dat is toch gewoon doodzonde?
Wel leuk voor bruma dat hij weer speelt maar daar ging het me effe niet om, snap je me?

* Thanks shaygiven!

24 mei 2012 om 21:46

Babel speelt nog altijd bij Hoffenheim;

Niet verkeerd voor zijn ontwikkeling; in Hamburg zal hij veel meer minuten maken dan bij Chelsea!

24 mei 2012 om 21:09

Hij zat er dit seizoen vooral op de bank en dat bij een Duitse degredatiekandidaat, lekker voor je ontwikkeling maar niet heus. Was ie bij Feyenoord gebleven, dan had ie nu al honderden wedstrijden in de benen gehad.

24 mei 2012 om 21:40

Zo te zien staat de teller op 22 wedstrijden in de Bundesliga? Bovendien was hij aan her begin van het seizoen gewoon basisspeler volgens mij? Hij zal dus zeker niet til hebben gestaan dit jaar....?

Goed om nog een jaartje bij HSV te blijven, Ik merk aan al deze jongen zijn interviews dat hij totaal geen trek heeft om nog een jaar bij Chelsea op de bank te verpieteren, Het valt me toch op dat spelers die jong de overstap hebben gemaakt daar later vaak op terugkomen.

Ik weet zeker dat hij bij feyenoord al meer dan 50 wedstrijden had gespeelt.

24 mei 2012 om 17:14

Bruma heeft toch echt gezegd dat hij nooit zo ver zou zijn geweest als hij bij Feyenoord bleef, dus er op terug komen is dit zeker niet

24 mei 2012 om 18:23

hoever is hij dan? Hij heeft dit seizoen ook niet altijd een basisplaats gehad & wat ik van hem gezien heb was ik ook niet echt onder de indruk van.

HSV vind de Nederlandse roets goed bij de club passen. Demy De Zeeuw, Dirk Kuyt, Khalid Boularouz en Jonathan de Guzman zijn op de transfermarkt ook gelinkt aan de club uit Hamburg. Ik denk dat dit een goeie stap is voor Jeffrey Bruma in zijn ontwikkeling. De grote vraag is natuurlijk, gaat hij ooit bij Chelsea aan de slag? en wordt hij basisspeler? de toekomst zou het zeggen.

On: HSV moet nu proberen een team te krijgen, om volgend seizoen in de top 5 te komen voor Europees voetbal en niet in de degradatie zone.

Beter voor hem om nog een jaar bij Hamburg te blijven. Bij Chelsea zal hij maar weinig aan spelen toekomen omdat hij (nog) niet klaar is voor de absolute top. Bij Hamburg kan hij veel aan spelen toekomen daardoor meer ervaring opdoen, en misschien wel de leider achterin worden.

24 mei 2012 om 21:12

Bij Hamburg zat ie het afgelopen jaar vooral op de bank, dus hoezo beter voor hem. En HSV heeft het afgelopen jaar alleen maar tegen degredatie gevochten, dus hoezo subtop?

ik vind hem echt een top spits met veel kwaliteiten,,hij is snel kan goed koppen en heeft een prima techniek. echt zonder dat ze bruma niet terug halen hij kon zo samen met drogba in de spits spelen ..

de mazzel

Als die jongen bij Chelsea was gebleven had hij nu w.s. een Champions League in zn zak want denk dat hij met de blessures en schorsingen bij Chelsea op z'n minst op de bank gezeten...

Deze jongen heeft al een paar jaar het stempel toptalent, naar mijn mening is hij teveel gehypet en is er een te hoog verwachtingspatroon gecreëerd. Ik denk dat het goed is voor hem om gewoon lekker aan aantal jaren europese subtop te spelen en zo door te groeien en ervaring opdoen in een mooie competitie zoals de Bundensliga.

Het is absoluut geen schande om niet voor een absolute topclub te spelen, maar net in niveau eronder zie ik hem wel halen, als hij de aankomende jaar/jaren veel aan het spelen toekomt.

Nja toch wel jammer langs een kant, kan een goeie verdediger worden maar bij Chelsea barst het van het talent daar. Hutchinson, Todd kane (rechts back) en Chalobah (die de vervanger van Terry word genoemd). Daarbovenop heb je nog Luiz en Cahill die relatief jong zijn...

24 mei 2012 om 21:13

Leuk dat zogenaamde talent, maar alleen de aankopen staan daar in de basis.

Dit was te verwachten aangezien hij vorig jaar gewoon een huurcontract voor 2 jaar tekende.

Ik verwacht niet dat Bruma het gaat halen bij Chelsea, maar dat hangt er ook vanaf wie er coach wordt en/of die het in hem ziet. Als Ancelotti was gebleven had ik hem een grotere kans gegeven, want die heeft hem toch wat speelminuten gegeven. Het gaat bij deze jongens vaak om vertrouwen en als je ze dat geeft dan is de kans groter (ik zeg niet groot) dat ze doorbreken of in ieder geval groeien.

24 mei 2012 om 21:01

Als ik sowieso naar de ontwikkelingen kijk van Nathaniel Chalobah etc denk ik sowieso dat hij het niet gaat halen en David Luiz die de komende jaren(waarschijnlijk) op zijn top zal zijn. Het is maar afwachten wie coach gaat worden. Mocht Di Matteo blijven ben ik wel benieuwd wat zijn visie zal worden want op basis van de afgelopen maanden wil ik nog geen conclusie trekken over zijn voetbal filosofie of ideeën omdat het nog een bende was.

24 mei 2012 om 21:06

Ja voor de rol van centrale verdediger is de concurrentie binnen de jeugd al erg groot. Zeker als je bedenkt dat Aké (toch ook al bij het Reserve team gehaald) en Chalobah beiden pas 17 zijn. Chalobah stond ook er gewoon bij op het veld bij het vieren van de CL en richt zich nu alweer met Engeland U-19 op het EK. Ik verwacht dat Chalobah zich in de loop van het komende seizoen écht gaat aansluiten bij Chelsea en ook zijn debuut zal maken.

Maar het valt en staat allemaal met stabiliteit qua coaches. Voor de jeugdspelers is al deze wisseling van trainers funest en krijgen ze nog minder kansen. Bij Bruma, Stoch, Töre en Van Aanholt zie je dat al.

24 mei 2012 om 21:32

Inderdaad en ook bij Mceachran een beetje. Ik hoop niet dat hij een 'slachtoffer' word van de constante trainers wissels want hij is super getalenteerd.

24 mei 2012 om 22:29

Super getalenteerd is ie wel, maar hij heeft nog steeds het lichaam van een 12jarige. Dat is volgens mij ook de reden dat hij niet doorbrak bij Swansea. Als je dan naar KDB kijkt, die heeft zich fysiek wél enorm ontwikkeld....

24 mei 2012 om 22:42

Mceachran moet nog groeien ik heb al het vertrouwen dat het goed kan komen met hem in de toekomst mist er wel de juiste methodes daarvoor worden gebruikt.

mooi voor Bruma dat hij nog een jaartje HSV kan nlijven, liever spelen dan banken.

24 mei 2012 om 21:10

Bij HSV zat ie het afgelopen jaar alleen maar op de bank...

25 mei 2012 om 19:14

Bij HSV zal hij eerder kunnen spelen dan bij Chelsea.

Komt veel te kort om uiteindelijk de top te halen!

Goed om nog een jaar te blijven.
Het centrale verdedigings duo is waarschijnlijk ongewijzigd volgend seizoen dus goede zaak om Bruma weer te verhuren aan Hsv
Jeffrey succes komend seizoen in de Bundesliga

Goede zet van Chelsea en ook beter voor de pers. ontwikkeling van Bruma zelf. Een win-win situatie dus.

Mag ik ook vragen waarom deze jongen niet in de voorlopige selectie is gekomen??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren