Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea slaat dubbelslag en betaalt vijftig miljoen euro’

Laatste update:

Chelsea lijkt zich te versterken met Edin Dzeko en Emerson Palmieri. De aanvaller en linksachter hebben volgens journalist Gianluca Di Marzio, die voor onder meer Sky Italia werkt, hun jawoord gegeven aan de club uit Londen, die enkel nog tot overeenstemming hoeft te komen met AS Roma.

Chelsea bood aanvankelijk 50 miljoen euro, maar Roma wilde 65 miljoen voor het tweetal hebben. I Giallorossi zouden nu alsnog akkoord willen gaan met een transfersom van vijftig miljoen, die door variabelen nog met tien miljoen zou kunnen oplopen. Er werd nog gesuggereerd dat Michy Batshuayi de omgekeerde weg zou kunnen bewandelen, maar Roma schijnt niet langer in de Belgische spits geïnteresseerd te zijn.

Dzeko’s zaakwaarnemer Irfan Redzepagic laat in de Italiaanse media overigens weten dat zijn 31-jarige cliënt ‘gewoon’ in het Stadio Olimpico blijft voetballen: “Ik weet er niets van”, zegt hij over de geruchten over een transfer van de Bosniër naar Chelsea. “Ik heb er geen informatie over. Dzeko is een speler van Roma, dat weet je. Iedere keer worden er wel clubs genoemd: Chelsea, Chinese clubs, Mexicaanse clubs. Maar het zijn gewoon geruchten.”

“De waarheid is dat Dzeko bij Roma wil blijven. Of ik met Antonio Conte of Chelsea heb gesproken? In mijn functie kan ik over de dynamiek van de markt niets zeggen. Ik begrijp de vraag, maar ik heb een specifieke rol. Het enige wat ik kan zeggen, is dat Conte gecharmeerd is van Dzeko. Maar wie is er nou niet gecharmeerd van Edin?”, aldus Redzepagic. Dzeko maakte sinds medio 2015 61 doelpunten in 116 wedstrijden voor AS Roma en heeft er nog een contract tot medio 2020.

Zou Edin Dzeko een geschikte spits voor Chelsea zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Sorry hoor maar chelsea wil toch tot de absolute wereld top gaan horen? Dzeko is leuke speler maar dat is toch niet et niveau dat je moet nastreven...

20 januari 2018 om 08:57

Dzeko is een back up. In een periode gaat Chelsea tegen Barca, Man U, Man City en weer Barca spelen. Morata voor de Barca games en Dzeko voor de Man clubs.

20 januari 2018 om 09:15

Dzeko is een goeie speler hoor. Was niet voor niets topscorer van de serie a. Zie hem morata gemakkelijk uit de basis spelen.

20 januari 2018 om 12:56

Probleem met Dzeko is dat hij niet constant is dan een seizoen goed en dan weer slecht.

20 januari 2018 om 10:11

Misschien moet je wat verder kijken dan alleen naar Barca. Dzeko is gewoon een hele goeie spits. Welk niveau moeten ze dan halen volgens jou?

20 januari 2018 om 10:45

Ze zijn beide goede spitsen en het ligt aan hun vorm wie basis mag spelen. Dzeko mag niet eens in de CL spelen hè.

20 januari 2018 om 10:30

Hij heeft niet de naam van Lukaku of Aguero. Maar deze man hoort gewoon bij de wereldtop. Net als Falcao, gewoon een topspits, maar twee halfjaartjes falen en de media schrijft je af. Deze man kan prima spelen bij Chelsea denk ik, hij is een stuk constanter geworden dan hij al was bij City.

Tegenwoordig geloof ik transfer pas als ik de speler in een ander shirtje zie voetballen . De media komt elke dag met andere verhalen . Nu ook weer . Eerst staat er Dzeko heeft zijn jawoord gegeven en vervolgens zegt zijn zaakwaarnemer dat hij bij Roma wilt blijven .. tsja wat moet je nou geloven .

Dzeko binnenhalen zou echt een toptransfer zijn. Denk zelfs dat hij Morata uit de basis zou spelen met de juiste aanvoeren. Moeten we wel weer 3-4-3 gaan spelen. Weet niet goed wat ik van Emerson moet vinden, aangezien ik heb niet veel heb zien spelen en hij geblesseerd is. Had liever een back gehad die er meteen stond zoals een Telles of Sandro. Hopen dat dit niet een gevalletje Zappacosta wordt, want die is echt niet goed genoeg.

20 januari 2018 om 10:35

Wat is jouw mening over de 3 5 2 die nu word gespeeld? Ik vind het namelijk een geweldige opstelling voor Chelsea qua materiaal. Maarja als je dan tegen Leicester zag (geweldige wedstrijd trouwens) Hazard raakte geen bal goed en dan komt het er niet uit. Dus vroeg me af wat een chelsea fan erover te zeggen had

20 januari 2018 om 10:41

Je hebt spelers als Pedro en Willian die je dan totaal niet gebruikt, wat gewoon zonde is. En in verdedigend opzicht ben je met een 3-4-3 nog steeds goed genoeg lijkt mij, je hebt dan in principe 7 verdedigend ingestelde spelers in plaats van 8.

20 januari 2018 om 10:53

In de 352 krijgen spelers zoals Hazard en Baka een rol wat ze niet eens gewend zijn. Ik zie liever een 343, maar Willian en Pedro zijn heel wisselvallig dit seizoen. Als ik Conte was zou ik gewoon Willian nog een halfjaar basis laten spelen en volgend jaar een rechtsbuiten halen (Chiesa, Richarlison, Bailey). Verkoop Pedro en je hebt Musonda, een van deze 3 en Willian. Ik hoop nog dat Callum kansen gaat krijgen btw. Hazard speelt veel beter op rechtsbuiten. We hebben imo een rechtsbuiten alleen nodig als Emerson en Dzeko er zijn. Voor de RWB positie zou ik Sterling willen zien.

20 januari 2018 om 12:18

Zappacosta niet goed genoeg? Heb je zijn wedstrijden wel bekeken? Zowel aanvallend als verdedigend speelt hij ijzersterk dit seizoen, ik vind hem zeker beter dan Moses in ieder geval.

Hoop echt dat Chelsea door zet met Emerson. Juve schijnt ook bezig te zijn. Maar ik heb liever spinnazolla volgend jaar dan emerson.

Lijkt me een broodje aap verhaal. Als Roma een Champions League plaats wilt veilig stellen lijkt het me niet verstandig om in de winter je beste speler in Dzeko en een hele goed back in Emerson te verkopen. Zou wel een topdeal zijn voor Chelsea in de huidige markt overigens!

20 januari 2018 om 10:21

Het lijkt toch echt te gaan gebeuren, zonder Dzeko krijgt Schick de kans om de spits van Roma te zijn. Emerson is een minder groot probleem asngezien Kolarov toch vask de voorkeur krijgt en niet voor niets. Het zou wel raar zijn, in de winter de Serie A topscorer van vorig seizoen te verkopen.

20 januari 2018 om 10:51

Schick toonde inderdaad bij Sampdoria erg vee potentie, ik baalde dan ook dat hij niet naar Inter kwam. Echter is hij dit seizoen wel lang geblesseerd geweest en is Dzeko mijn inziens al een gearriveerde topspits. Gaat Roma nog wat doen op de transfermarkt mocht Dzeko vertrekken? Ik dacht eigenlijk dat Kolarov vooral de voorkeur kreeg omdat Emerson zijn kruisband had afgescheurd? Vind het namelijk echt een hele goede back.

20 januari 2018 om 19:23

De blessure van Emerson heeft er zeker voor gezorgd dat Kolarov de basisplaats kreeg, maar dat verlies heeft hij zo goed opgevangen dat het geen ramp zou zijn als Emerson zou vertrekken. Ik vind het ook riskant als Roma Dzeko verkoopt en blind zou vertrouwen op Schick, sowieso raar om 2 belangrijke spelers te laten gaan. Daarbij is 50 miljoen een goed bedrag, maar ook niet extreem veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren