Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ontsnapt door late goals; Tottenham wint ook

Laatste update:

Chelsea is aan puntverlies ontsnapt. The Blues keken zaterdag lange tijd tegen een achterstand aan tegen Watford, maar invaller Michy Batshuayi en Diego Costa zorgden in de slotfase toch nog voor de Londense zege: 1-2. Tottenham Hotspur boekte een krappe overwinning op Crystal Palace en Hull City won ook zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen, uit bij Swansea City (0-2).

/

Watford - Chelsea 1-2
Chelsea had in de eerste helft het beste van het spel, maar de betere kansen waren aanvankelijk voor de thuisploeg. Thibaut Courtois pakte een laag schot van José Holebas en Odion Ighalo slaagde er niet in om een voorzet van Nordin Ambrabat doeltreffend af te ronden. In de slotfase van de eerste helft en in het begin van het tweede bedrijf deed Eden Hazard een poging om de score te openen, maar de Belg zag dat Watford na 55 minuten aan de andere kant van het veld de leiding nam op Vicarage Road. Étienne Capoue controleerde een voorzet van Adlène Guédioura op de borst en hamerde met zijn linker binnen: 1-0.

Het Chelsea van Antonio Conte trachtte direct wat terug te doen en kreeg kansen via Hazard en Nemanja Matic, maar voormalig PSV’er Heurelho Gomes gaf zich niet gewonnen. Conte wist dat er wat moest gebeuren en voerde in een tijdsbestek van twee minuten twee wissels door: Victor Moses en Batshuayi vervingen Pedro Rodríguez en Oscar. Het was uiteindelijk Batshuayi die Chelsea voor een nederlaag behoedde, want de Rode Duivel benutte een rebound na een schot van Hazard. Diego Costa maakte er na 87 minuten, op aangeven van Cesc Fàbregas ook nog 1-2 van voor Chelsea. Batshuayi raakte in de slotseconde het aluminium, maar daar maalde hij niet meer om, want de punten waren binnen.

/

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 1-0
Tottenham was in een relatief open eerste helft de bovenliggende partij, maar vergat zichzelf te belonen. De eerste serieuze kans voor the Spurs was voor Toby Alderweireld, die echter recht op Wayne Hennessey kopte. De Londenaren van manager Mauricio Pochettino deden in het vervolg van de eerste helft nog pogingen via Victor Wanyama (kopbal over), Harry Kane en Vincent Janssen (reddingen Hennessey), maar scoorden niet. Crystal Palace slaagde er nauwelijks in om spits Connor Wickham te bereiken en kwam voor rust niet veel verder dan pogingen voor Jason Puncheon en Andros Townsend.

Tottenham ging in de tweede helft op jacht naar de bevrijdende treffer, maar Crystal Palace begon ook met meer aanvallende intenties te spelen. De eerste mogelijkheid was voor Kane, die na een voorzet van Eric Dier net naast kopte, en de tweede kans kwam op naam van Yohan Cabaye, die in kansrijke positie te hoog mikte. Tottenham voerde hierna ook een race tegen de klok en kreeg na 72 minuten dé kans om de drie punten op White Hart Lane te houden: Janssen werd vrijgespeeld door Dele Alli, maar schoot ruim naast. Na 84 minuten viel de 1-0 alsnog: Wanyama scoorde na een hoekschop.

/

Swansea City - Hull City 0-2
Swansea liet in de eerste helft beter voetbal zien dan Hull, maar ook de bezoekers kwamen er een aantal keer gevaarlijk uit en hadden misschien wel een strafschop moeten hebben nadat Robert Snodgrass was neergehaald door Jordi Amat. The Swans werden gevaarlijk via onder anderen Modou Barrow en Fernando Llorente en Gylfi Sigurdsson trof zelfs de lat. In de tweede helft werd er niet zoveel gecreëerd als in de eerste, maar vielen er wel twee doelpunten te noteren. Shaun Maloney kroonde zich tien minuten voor tijd tot de redder van Hull, want de invaller schoot bij een hoekschop binnen. In de blessuretijd werd het via Abel Hernández ook nog 0-2 in het Liberty Stadium.

Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een ongelofelijk begin van het seizoen voor Hull, nu hopen dat ze snel worden overgenomen en geld kunnen spenderen om de selectie te versterken.

20 augustus 2016 om 18:08

Inderdaad die goals komen wel als hij zo doorgaat. Zelden zo'n beweeglijke en actieve spits gezien. Wel echt heel jammer van die kans.

20 augustus 2016 om 18:14

Mwah hij deed werkelijk alles goed. Dat die bal naast valt is een beetje pech. Als het 0-0 was gebleven dan was het zuurder geweest maar toch nog gewonnen.

20 augustus 2016 om 20:03

Ik zie het nog wel gebeuren dat hij net als in zijn az jaar het scoren geleidelijk gaat leren. In ieder geval is het spel al heel goed!

Ik hoop toch echt dat chelsea afstapt van dat oersaaie 4-2-3-1 waar veels te weinig dreiging vandaan komt en haarfijn met 2 spitsen blijft spelen. Batshuayi laat nu toch al 2x zien dat het echt een fantastische aankoop is, hoop dat hij dit kan doorzetten.

Hazard-Batshuayi Belgian connection .

Hazard speelde goed, maar Chelsea over het algemeen amper creativiteit. Het ging ook beter vanaf dat Batshuayi en Fabregas erin kwamen. Batshuayi heeft nu 2 goede invalbeurten gehad, hopelijk krijgt hij nu de kans.

Oscar blijft eerlijk gezegd triestig om naar te kijken, dan heb ik liever Cesc op die positie. Liefst een tweespitsensysteem ook wel met Costa en Batshuayi.

Ivanovic ook heel pijnlijk om naar te zien en Kanté ruimt echt alles op, ik weet dat ik vorige keer zei dat ik snapte waarom Fabregas gebankt werd, maar als ik Matic bezig zie dan zie ik zijn toegevoegde waarde echt niet.

20 augustus 2016 om 18:04

Zeer mee eens. Vorige weke speelde Ivanovic nog zo goed en vandaag was het weer niet om aan te zien! Aangezien zijn leeftijd vind ik dat er toch nog een nieuwe rechtback moet komen, of laat anders Aina spelen.verder snap ik ook niet wat Conte in Matic ziet wanneer je Cesc hebt. Ben wel enorm blij met Batshuayi voorzover!

20 augustus 2016 om 18:33

Omdat Cesc geen loper is en Matic wel elke wedstrijd er 10+km overheen klapt. Ik snap absoluut dat Conte hem over Fabregas kiest.

20 augustus 2016 om 19:05

Duidelijk geen kaas van gegeten. Het is Fabregas of Oscar en Matic heeft hier niks mee te maken. Totaal andere speler. Wel mee eens dat Fabregas moet spelen ipv Oscar. Heb die jongen jaren voordeel van de twijfel gegeven, maar is gewoon klaar.

20 augustus 2016 om 18:26

Helemaal mee eens al zou ik Matic nog wel wat kansen blijven geven. Als die zijn vorm weer terug vind heb je echt een ijzeren muur voor de verdediging. Wie me ook positief verrast heeft is Moses, beide wedstrijden speelde hij erg sterk als invaller.

Halverwege de wedstrijd kreeg ik toch flashbacks naar het vorige seizoen, gelukkig uiteindelijk toch alle punten binnen geknokt.

20 augustus 2016 om 18:34

Ja misschien een wedstrijd nog, maar als je daarvoor Fabregas zijn creativiteit moet opofferen ?

Batshuayi is een topper in wording, hopelijk schakelt Conte snel om naar een tweespitsensysteem.

20 augustus 2016 om 18:41

Je hebt de beste flanken van de PL. Die moet je gebruiken en niet met 2 spitsen spelen, vandaag niet gekeken maar als ik het zo lees maakt Batsman weer het verschil bij z'n invalbeurt, in dit systeem heb je dus nog de optie om over te schakelen, een mooie optie achter de hand tegen een vermoeide verdediging.

20 augustus 2016 om 18:47

Vandaag speelde Willian niet waardoor eigenlijk alleen Hazard in het begin voor gevaar zorgde. Maar goed een 4-4-2/4-2-4 is natuurlijk ook nog altijd een optie, alleen op dit moment kan je zowel Costa als Bats niet op de bank laten.

@rodeduivelfan
Ik zou Fabregas inderdaad nu opofferen totdat we defensief versterking hebben. Ik ben bang dat als we Matic inruilen voor Fabregas, dat we dan weer een gatenkaas zijn achterin. Liever Oscar inruilen voor Fabrehas.

21 augustus 2016 om 10:43

De gatenkaas achterin is het meest te zien op rechts , dit kan niet blijven duren , Ivanovic is nu echt op zijn retour.
Ook zijn offensief spel is pover. Hij is er wel maar zijn ingespeelde ballen gaan voor 80% naar de tegenstrever.
Matic kan niet voor de openingen zorgen zoals fabregas , kijk maar naar de pas op costa van fabregas toen de 1-2 op het bord kwam, matic kan en ziet dit niet .... Maar fabregas maakt die defensieve omschakeling niet zoals matic..... Het wordt afwegen....
Er moet echt wel een rechtsback bij plus een spits , costa die te veel kaarten pakt en batshuayi zijn de 2 spitsen, dat is eentje te weinig!
In het centrum van de verdediging is het afwachtten tot Zouma terug is.

Haha Diego Costa toch... de hele wedstrijd slecht spelen maar dan toch zo belangrijk zijn! Afschuwelijke eerste helft gezien maar een bloedstollende tweede. Conte heeft ze een goede preek gegeven en daar ben ik maar al te blij mee! 3 belangrijke punten. Batshuayi had ook een uitstekende invalbeurt, misschien hem maar eens een basisplaats geven?

20 augustus 2016 om 18:08

Dankzij die scheids vorige week heeft Chelsea toch 4 punten meer na 2 wedstrijden Costa heeft 2 keer de winnende gemaakt. Conte krijgt het voor elkaar dat ze toch steeds tot de laatste minuut blijven gaan.

20 augustus 2016 om 18:18

Ach alsjeblieft niet dat soort smoesjes Costa dit Costa dat, Costa heeft niks verkeerd gedaan deze wedstrijd. Costa heeft veel mensen die niet van hem houden daarom krijgt hij belachelijk veel kritiek. Daarnaast heeft Chelsea 3 (!) penalties niet gekregen die het wel gekregen had moeten hebben. Van een verdiende overwinning is zeker wel sprake. Ook vorige week.

20 augustus 2016 om 18:35

Costa heeft het weeral gedaan, maar gaat toch moeten oppassen hoor. Vooral met die nieuwe regel dat je niets mag zeggen tegen de scheids.

20 augustus 2016 om 18:43

Rood in de vorige wedstrijd zou betekenen dat hij deze wedstrijd niet eens zou mogen spelen. Hij roept het over zichzelf af. Als er niks gebeurt heeft niemand iets te zeggen. Probleem is echter dat er al altijd wel iets gebeurd.

21 augustus 2016 om 10:47

Costa was echt zwak, verloor 8op de tien rechtstreekse duels maar stond daar dus wel als enig aanspeelpunt.
Toch blijft het gek en dom hoe costa , zelfs al heeft hij geel , verder heel duidelijk risico neemt op een 2e geel, is die nu totaal niet te begeleiden?

Aub geen Oscar en Pedro meer in de basis. Gewoon spelen met 2 spitsen. Fabregas ook erin voor Matic. Tenslotte moet Ivanovic ook vervangen worden want dit was een drama.

20 augustus 2016 om 19:10

@Londonfootball je eerste zin ben ik 100% mee eens. Tweede en derde slaan nergens op. Fabregas moet niet voor Matic maar voor Oscar. Matic verlegd kilometers en gaat hard in de duels. Hem en Kante moet je zeker laten staan. Oscat daarentegen mag gewoon eraf en Cesc voor hem in plaats. 2 spitsen spelen? Lol dat is echt belachelijk. Met buitenspelers als Hazard en Willian moet je echt niet met twee spitsen spelen.

20 augustus 2016 om 19:46

Dat kan wel perfect. Je begint dan van voor je ploeg op te stellen en behoudt de 4 verdedigers.
Je hebt met 2 spitsen dan nog altijd 4 vrije spelers over. 2 als flank ( hazard willian ) en 2 middenvelders, eventueel 1 verdedigende ( kante of matic ) en 1 spelverdeler ( fabregas )

20 augustus 2016 om 19:57

Nee aangeziek Hazard en Willian LV zijn en geen LM of LAM. Je probeert nu recht te praten wat krom is. Vooral met een trage centrale verdediging als die van CFC is het gewoon verstandig om met stofzuigers als Matic en Kante te spelen. De punt van het middenveld zou Fabregas moeten bezetten LV Hazard, RV Willian en spits Costa of Batauyi. Ik zou persoonlijk Bats erin zetten, maar ik denk dat het ook met politiek te maken heeft dat Costa basis staat aangeziek hij aangaf weg te willen.

21 augustus 2016 om 14:07

Vooral willian zou zelfs beter tot zijn recht komen indien hij iets lager zou spelen. Hij heeft genoeg loopvermogen, maar te weinig scorend vermogen.
Zowel matic en kante erin kan dan alleen als er met 3 verdedigers gespeeld wordt.
Dit moet zeker eens geprobeerd worden. De meeste verdedigende verantwoordelijkheid moet dan bij kante liggen.
3-5-2 zou tegen de zwakkere ploegen gespeeld of toch al eens geprobeerd moeten worden. Maar vooral een 4-4-2 lijkt mij het beste systeem voor dit chelsea. De nul houden kunnen ze toch niet, dus moet je maken dat er meer goals gemaakt worden dan dat je er tegen krijgt. En oscar willian hazard pedro fabregas zijn allemaal niet de grote afwerkers.
Costa en batshuayi zijn dat wel..

21 augustus 2016 om 10:51

Heel juist! Pedro en oscar waren ondermaats en ivanovic is dramatisch zwak.
Costa alleen in de spits houden lijkt niet vol te houden.
Matic is niet de creatieve speler die voetballende oplossingen kan brengen maar is dus wel sterk om de boel toe te houden centraal bij balverlies.

Wat een heerlijke overwinning van Chelsea. Batshuayi is echt een topper en is klaar voor de basis. Wat een dreiging heeft die man toch. De aanval staat goed hoewel de vleugelspelers hun man niet vaak voorbij komen. Ik zou de volgende wedstrijden in een 4-4-2 gaan spelen. Mijn opstelling zou er zo uit zien

Courtois
Ivanovic
Cahill
Terry
Azpillicueta
Willian
Kante
Fabregas
Hazard
Costa
Batshuayi

Deze overwinning had ik totaal niet meer verwacht. Dit voelt toch heerlijk. We creerden helemaal niks tot de tachtigste minuut. Matic en Kante zijn teveel dezelfde type spelers, brengen te weinig creativiteit. Fabregas maakt vandaag het verschil. Wat een pass van hem bij de goal van Costa. Batsman ook geweldig ingevallen. Pedro vind ik toch een matige speler, passeert zijn man te weinig. Het was niet best vandaag maar ik ben blij met deze overwinning. Come on Chelsea!

20 augustus 2016 om 21:50

Jullie gaan zoveel plezier beleven aan batsman, hij heeft zoveel talent!

21 augustus 2016 om 10:55

De vervangingen brachten de ommekeer. Ik zelf was heel verwonderd over het slechte spel.
Natuurlijk zou de wedstrijd een andere wending hebben kunnen krijgen indien chelsea een terechte strafschop had gekregen voor hands maar dan nog, deze performance was niet ok .

Janssen speelde erg goed, goede kaats vooral en erg balvast. Die kans moest er natuurlijk in. Voor de rest erg saaie pot.

Chelsea heeft een Italiaanse trainer en ze winnen 2 wedstrijden op zijn Italiaans haha. Tottenham slordig in de passing dat moment van de 2 tegen 4 situatie was tekenend. Jansen speelde voor elke meter mooi om te zien en een verdiende overwinning voor Tottenham.

Zouma moet zo snel mogelijk weer fit worden. En rodriguez ophale bij wolfsburg. Anders beginnen we elke wedstrijd met 1 doelpunt tegen. En mooi dat batshuayi zich weer gelijk laat zien.

20 augustus 2016 om 18:19

Ik had begrepen dag Zouma pas eind van het kalenderjaar weer beschikbaar was. Net voor nieuwjaar. Dus dat duurt denk ik nog wel even.

Spurs zeker een verdiende overwinning. Eerste helft hadden ze al zichzelf moeten belonen met minimaal een, al dan niet twee doelpunten. Tweede helft begon wat zwakker en ze lieten Palace soms iets te dichtbij komen. Kane speelde weer wat beter dan vorige week en Janssen had ook zeker een goal moeten maken. Eriksen wel weer heel erg slap, liever Alli in de plaats van hem en Kane en Janssen met z'n tweeën voorin.

Janssen was ongelukkig zeg! De hele wedstrijd liep hij goed vrij. Wees hij naar rechts, ging de bal naar links. Wees hij naar links, ging de bal naar rechts. Die middenvelders van Tottenham begrijpen het niet! Één goede bal kreeg hij. Nou ja...een diepe bal vol effect op zijn verkeerde been! Lekker dan! Een Sneijder zet die Janssen 186 keer per wedstrijd alleen voor de keeper. Beter haalt Tottenham zo'n speler.

Lekker begin, hoor, voor Hull City. Niet alleen is de resultaten ansicht al heel netjes, maar de manier waarop ze de resultaten behalen ook. Laten bij vlagen echt heel verzorgd voetbal zien en dat zie je niet vaak van een nieuwkomer in de competitie.

Mooi om te zien dat Chelsea weer terug is na zo'n fiasco van vorig jaar. Gun ze wel, voornamelijk Hazard. Wordt nog leuk Chelsea, Und en City!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren