Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea maakt haast en wil uurloon van minimaal 2053 euro uitdelen’

Laatste update:

Chelsea wil volgende maand met het management van Eden Hazard om de tafel, zo schrijven Engelse media vrijdag. De Londense wil nog voor Kerst de onderhandelingen over een eventuele langere samenwerking na medio 2020 starten. Hazard gaf voor de interlandperiode te kennen dat hij Chelsea veel verschuldigd is, maar gaf tegelijkertijd ook aan dat Real Madrid zijn droomclub is.

Volgens de laatste berichten uit Engeland denkt Chelsea dat Hazard bereid is om over een langer verblijf op Stamford Bridge te praten, mede omdat de Belgisch international geniet van de manier van voetballen in het nieuwe tijdperk onder Maurizio Sarri. “Ik heb het gevoel dat ik vanaf elk punt op het veld kan schieten en kan scoren. Dit seizoen hebben we de bal veel meer. Sarri is anders dan Antonio Conte en José Mourinho”, zei Hazard onlangs over de samenwerking met de Italiaanse manager.

Hazard, die in januari 28 jaar wordt, was goed voor zeven goals in de eerste acht speeldagen van de Premier League en weet dat zijn volgende verbintenis waarschijnlijk het laatste grote contract uit zijn loopbaan is. De voormalig aanvaller van Lille verdient momenteel een kwart miljoen euro per week. Engelse media schrijven dat Chelsea bereid is om dat naar minimaal 345.000 euro te verhogen. Dat zou neerkomen op een uurloon van minimaal 2053 euro.

De verwachting is dat Real Madrid het enige alternatief voor Hazard zal zijn, al meldde de Champions League-winnaar zich afgelopen zomer niet officieel in Londen toen Cristiano Ronaldo voor honderd miljoen euro aan Juventus werd verkocht. Hazard werd in het verleden ook aan Paris Saint-Germain gelinkt, maar de aanvaller zou van mening zijn dat hij minder kans op individuele prijzen maakt als hij terugkeert in de Ligue 1. Een binnenlandse optie lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk.

Denk jij dat Eden Hazard ooit voor Real Madrid zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belachelijk hoeveel. Verwacht dat Hazard met de huidige coach wel blijft. Ook zonder zo’n belachelijk hoge week loon.

19 oktober 2018 om 08:23

Ja klopt, Hazard en co klaagden vorige seizoen(en) vooral over de speelwijze van de coach. Nu heeft Hazard eigenlijk wat hij wil dusja, daarnaast denk ik ook dat Hazard het wel naar zijn zin heeft bij Chelsea als ik hem zie in wedstrijden en sommige trainingsfilmpjes. Naar Real Madrid gaan is wel een risico, je doet het daar niet zo snel goed waarom dan bij Chelsea weggaan als je daar onomstreden bent? Voor het geld in elk geval niet. Daarintegen snap ik Hazard wel dat hij een nieuwe uitdaging zoekt.

19 oktober 2018 om 09:35

Bij Real heb je wel ietsjes meer kans op het winnen van de grote prijzen zoals Champions League en de Super Cup. Na zoveel jaren Engeland kan ik me ook wel voorstellen dat hij het ergens anders wilt proberen; dan is het zonnige Madrid natuurlijk altijd lekker! Zelf zou ik liever naar Barcelona gaan maar dat komt meer omdat ik de kustklimaat lekkerder vind.

19 oktober 2018 om 09:42

Dat Weet ik niet zo zeker en ik denk dat hij het zelf ook niet precies weet. Hij heeft meerdere keren aangegeven dat Real Madrid zijn allergrootste droom is, maar hij zit (zoals hij zelf zegt), nu ook prima op zijn plek. Zo’n hoog loon kan hem misschien net over de streep trekken, iets wat alle supporters van Chelsea maar al te graag zien.

19 oktober 2018 om 09:44

Ik heb Hazard niet meer nodig bij Barcelona. Als hij 28 wordt over enkele maanden. Hij is volkomen afhankelijk van zijn acceleratie. Als hij 30 is (zie Messi toen hij 30 werd ), dan zal hij meer als middenvelder gaan spelen, maar dat is niet zijn beste rol. Dus blijf maar bij Chelsea ik vind het goed

19 oktober 2018 om 11:08

Onzin, kijk hoe Robben, Ribery en Messi nog steeds hun mannetjes makkelijk voorbij komen. Hazard beschikt minimaal over een zelfde dribbel en wss zelfs beter en hij is minder blessure gevoelig dan de 1e twee.

19 oktober 2018 om 12:25

Dat hangt er van af of je nog in 2010 zit of 2018.

19 oktober 2018 om 14:09

Belachelijk hoe veel? Ben ik dan echt de enige die dit relatief gezien weinig vind? Bij Man Utd lopen meer spelers rond met datzelfde uurloon en die hebben imo niet allemaal de status van Hazard. Ook bij Real zal hij meer kunnen verdienen dan wanneer hij bijtekent. Als je kijkt naar wat men in deze tijd betaald, zou ik als ik Hazard was inzetten op 20-25 miljoen per jaar en dan praat je dus over minimaal 400.000 per week.

Ik zou het leuk vinden als Hazard bij Chelsea blijft. Real Madrid heeft al genoeg topspelers en Chelsea is nu echt bezig om een team om Hazard heen te bouwen.

Lijkt me onmogelijk dat hij gaat verlengen, als hij op deze leeftijd een nieuw contract ondertekent, betekent dat waarschijnlijk dat hij bij Chelsea gaat afsluiten. Real Madrid zal in ieder geval niet meer mogelijk zijn dan. Ik zou het wel weten.

Hazard roept dit om de 2 jaar en tekent dan een beter contract, om erna weer te gaan roepen dat hij Chelsea trouw blijft voor de supporters en na een jaar..gaat hij weer dromen van Madrid.

19 oktober 2018 om 15:14

" Hazard gaf eerder aan dat Real zijn droomclub is, maar door de intrede van Maurizio Sarri bij Chelsea zou de aanvaller vandaag de dag positiever naar een langere dienstverband kijken. “Ik heb het gevoel dat ik vanaf elk punt op het veld kan schieten en kan scoren""

Hate to say..i told you so...
zou het door sarri komen of door het salaris wat ze hem nu ineens willen bieden

2053 euro per uur.. ik ben al blij met 12 euro per uur.

ON: Real Madrid kan een speler als Hazard wel gebruiken, hij heeft nu wel de leeftijd om de overstap naar zijn droomclub te kunnen maken, wacht hij nog 2 jaar dan zal hij te oud zijn.

19 oktober 2018 om 10:11

De grap is hij zou veel meer krijgen per uur. Namelijk bijna 7000 euro op basis van 10 uur per dag werk/voetbal. Hij is natuurlijk niet 24/7 bezig met zijn werk.

19 oktober 2018 om 16:13

Pff 12 per uur? Als ze me dat morgen nog maar geven op mijn werk ben ik weg hoor, als gewoon arbeider heb ik nu na 8 jaar dienst 15,20 euro excl ploegenpremie, en zelfs dat vind ik voor ploegen te draaien aan de lage kant.

19 oktober 2018 om 11:13

Ik weet zeker dat Hazard niet geïnteresseerd is in Bayern München. Dat kan hij beter bij Chelsea blijven.

20 oktober 2018 om 21:47

Heb je leeftijden gezien van beste spelers van Bayern München?Zijn allemaal boven de dertig of bijna dertig. Daarnaast zijn ze niet bereid om veel geld te betalen voor topspelers. Die gaan de komende vijf jaar niet de Champions Leugue winnen als ze hun transferbeleid niet veranderen.

Als hij nog naar Madrid wil, is het onverstandig om nu bij te tekenen, mits hij een transferclausule in gaat bouwen. Nu verlengen zonder clausule maakt zijn transfer waarde zo hoog, dat zie ik Madrid niet meer doen. Daarna wordt hij ook te oud voor een club als Real.

Hoop zo erg dat dit niet gaat lukken. Hij moet gewoon naar Real komen, maar Real moet ook tonen dat ze hem graag willen hebben anders gaat hij gewoon blijven.

Slim, even wachten totdat Lope bij Real wordt ontslagen na dit weekend en Conte is aangesteld. No way dat Hazard dan nog naar Madrid gaat

En dan te bedenken dat Real Chelsea van slavernij beschuldigt... Voor zo'n bedrag zou ik ook wel bereid zijn een paar jaar "slaaf" te zijn ergens...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren