Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea legt 'topverdediger' langer vast: 'Meer dan verdiend'

Laatste update:

John Terry heeft een nieuw contract getekend bij Chelsea, zo meldt de koploper van de Premier League via de officiële kanalen. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot het einde van het seizoen 2015/16. De aanvoerder van Chelsea kan daardoor mikken op 700 wedstrijden voor de club: hij staat op dit moment op 661.

/

De 34-jarige Terry leek afgeschreven bij Chelsea, maar de mandekker is bezig aan een ijzersterk seizoen. Manager José Mourinho kan niet zonder zijn steunpilaar en mede daardoor heeft Terry een nieuw contract gekregen. “Ik ben dolblij met mijn contract. Ik ben bijzonder trots dat ik voor deze club mag spelen en ik mik op meer prijzen”, laat Terry optekenen.

Ook manager Mourinho is opgetogen. “Dit is geen bedankje voor bewezen diensten, dit is omdat hij presteert. Hij is een topverdediger. Dit seizoen heeft hij al veertig wedstrijden gespeeld, dus dit nieuwe contract is meer dan verdiend”, zegt de Portugees.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbaasd me niks! Speelt zeer sterk sinds het begin van het seizoen 2014/15

661? Wauw, respect. Ik heb altijd een lichte afkeer voor Chelsea gevoeld, al van voor ik fan van Arsenal werd, maar Terry heb ik altijd al fantastisch gevonden. Wat een verdediger, wat een beest, wat een leider, wat een mentaliteit. Zoals op het WK 2010 toen hij met z'n hoofd naar die bal springt. Tekenend voor hem.

26 maart 2015 om 21:16

Klopt de koning van de last ditch interception zoals ze dat in Engeland zeggen. Niet snel maar wát een verdediger

Fantastisch en verwacht nieuws.

Sinds de begin???, Deze mank niet voetballen maar als het om verdedigen gaat staat hij toch zijn mannetje...

26 maart 2015 om 18:42

Het zijn mensen als jij die ik uitlach als ze denken dat ze iets over voetballen weten.

Terry kan niet voetballen, maar hij kan wel verdedigen. Laatste keer dat ik checkte, was verdedigen een onderdeel van het spel.

Terry is een beest in de verdediging. En nog op zo'n leeftijd! Meer dan verdiend. Hoop dat hij hierna nog een functie bekleedt binnen Chelsea

26 maart 2015 om 23:16

Want met deze reactie voeg jij wat extra's toe... Je zegt praktisch t zelfde...

On: ochoch wat een geweldenaar. Je hele profcarriere bij chelsea en op deze leeftijd nog zo goed presteren. Een echte leider en verdiend zo ook zeker zijn contract

En terecht, naar verwachting gaat hij dus gewoon zijn loopbaan beëindigen bij Chelsea. Een ware clubicoon die weer helemaal is opgeleefd en zijn oude niveau weer heeft bereikt.

Fantastische verdediger allen al zijn mentaliteit denk dat hij Zouma alles gaat leren zoals Desailly bij hem deed. Speelt altijd fanatisch onder JM.

Geweldig gespeeld tot dusver dit seizoen en dit is dan ook zeker meer dan verdiend. Op zijn leeftijd nog iedere wedstrijd van waarde zijn en altijd alles maar blijven geven laat zien dat hij mentaal gewoon ijzersterk is.

Zoals Chelseablood ook aangeeft, een betere leermeester als Terry kun je niet hebben daar bij Chelsea wat Zouma betreft. Goede zet van de club om hem te behouden.

Prima nieuws. Doet het geweldig en is een clubicoon die niet gemist kan worden.

Ik had ook niet verwacht, een fantastische verdediger! Hij zal zeker ook een meerwaarde zijn komend seizoen.

Mooi voor Chelsea. Samen met Lampard 2 clubiconen. Mooi dat hij bijtekent voor ze. Is nog steeds erg belangrijk voor de ploeg.

Terecht! Hij heeft bewezen nog een topverdediger te zijn ! En dat op die leeftijd.

Ik lees altijd DE icoon, de clubicoon bij voetbalzone. Ik kan gek zijn, maar moet het niet HET zijn in dit geval?

On Topic: Ik denk dat hij nog wel 1 a 2 jaartjes doorkan.

Ze maken dan toch al niet dezelfde fout als met Lampard..

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren