Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea komt met definitief nieuws over icoon Terry naar buiten

Laatste update:

Chelsea-icoon John Terry gaat nog een jaar door als speler. De laatste maanden was er veel te doen over de toekomst van de ervaren verdediger, maar woensdag maakt Chelsea bekend dat de 35-jarige verdediger definitief doorgaat. Terry is al sinds 1995 verbonden aan the Blues en speelde al liefst 703 wedstrijden voor zijn club.

/

Twee jaar geleden stond José Mourinho erop dat Terry een nieuw contract zou krijgen en zo geschiedde: vervolgens werd Chelsea kampioen in het seizoen 2014/15. Daarna tekende Terry weer een contract voor een jaar, maar in het seizoen dat volgde liep het van geen kant met de club. Terry werd zelfs een keer voortijdig gewisseld door Mourinho, die in december echter wegging.

In de maanden die volgden was het onrustig rond de Engelsman, die onder meer vier landstitels, vijf FA Cups en de Champions League won met zijn club. Zelf zei hij dat zijn toekomst niet meer bij Chelsea lag, maar Guus Hiddink haastte zich te zeggen dat de beslissing daarover nog niet genomen was. Uiteindelijk vonden speler en club elkaar en nu heeft Terry dus bijgetekend voor het seizoen 2016/17 in Londen.

“Ik ben heel blij met het nieuwe contract, iedereen weet dat ik door en door Chelsea ben. Ik zie uit naar het volgende seizoen onder de nieuwe trainer, hopelijk wordt het een succesvol jaar”, blikt Terry vooruit. “Daarnaast wil ik de fans in het bijzonder bedanken voor hun voortdurende steun. Jullie zijn de beste fans ter wereld”, zegt Terry dankbaar. Voorzitter Bruce Buck looft Terry als een echte leider in de groep in de meest succesvolle periode ooit van de club.

DEAL! John Terry tekent toch voor een jaar bij: de routinier blijft tot volgend jaar zomer bij Chelsea! #chelseafc #blues #bigjohnt

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een goede beslissing van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die man is al over zijn top! Chelsea zal moeten doorselecteren

18 mei 2016 om 12:51

Het geld kunnen ze wel missen en clubiconen moet je altijd eren. Wachten tot Terry zelf zegt dat hij er mee kapt. Een legende geen contract geven, dat is gewoon slecht voor het imago van de club. Goede zet van Chelsea dus.

18 mei 2016 om 12:54

Wat dan nog. Zo'n icoon kan je er prima bij houden. Hij zal toch van onschatbare waarde zijn binnen de club, veel spelers kijken nog steeds tegen deze man op. Een type Totti.
Daarnaast pakt hij volgend jaar echt wel weer z'n wedstrijdjes mee. Als 3e of 4e CV kan je hem er bijvoorbeeld ook nog prima bij hebben.

18 mei 2016 om 13:26

Nog steeds na Zouma de beste verdediger bij Chelsea. Daarnaast de ideale aanvoerder.

18 mei 2016 om 14:04

Maar is met zijn ervaring nog steeds erg nuttig in de selectie en zal vast zelf ook wel weten dat hij lang niet altijd meer een basisplaats zal krijgen. Bovendien absoluut een clubicoon en dat speelt natuurlijk ook mee. Goede beslissing van Chelsea!

Mooi voor Terry, maar of hij daadwerkelijk nog goed genoeg is vraag ik mij af!

18 mei 2016 om 14:07

Wellicht niet voor de basis, maar als 3e of zelfs 4e CV is hij zeker nog goed genoeg. Natuurlijk wel een dure klant, maar dat moet je dan maar voor je aanvoerder en clubicoon over hebben.

Misschien niet goed genoeg om alles te spelen, maar nog altijd een gigantisch goeie verdediger. Daarnaast zoals in de tekst, een echte leider/aanvoerder. Eentje die veel toevoegt in de kleedkamer

Geweldig nieuws! Niet alleen omdat Terry nog van onschatbare waarde is, maar ook omdat we hiermee een signaal af geven naar de buitenwereld dat Chelsea niet al haar legendes als oud vuil afserveert!

Nu we John Terry nog een seizoen aan ons gebonden hebben kan de technische staf een plek maken voor Terry als hij (misschien al wel) volgend seizoen stopt!

Helemaal top! Deze man ademt Chelsea en dit is voor een inkomende coach uit een ander land natuurlijk fijn om hem erbij te hebben. Buiten dat, zijn er nog weinig indicatoren dat Terry alleen in de kleedkamer een rol van betekenis kan spelen voor dit Chelsea, hij was dit jaar onze beste verdediger op Zouma na.

Had er overigens wel een beetje op gerekend na de prachtige lofzang die zondag vanuit het publiek te horen was, Roman had een lach van oor tot oor.

Maak ons trots John!

Prachtig nieuws om de dag mee te beginnen, ook al zal hij niet veel aan spelen toe komen volgend seizoen is hij nog steeds van grote waarde binnen de kleedkamer en op het veld met zijn leiderschap en karakter.

Eerste het nieuws gisteren dat Chelsea een slordige £60m/jr deal heeft gesloten met Nike vanaf 2017-2018 en vandaag Terry weer... de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in ieder geval wel wat positiever gestemd dan vorig jaar.

18 mei 2016 om 13:57

Om de dag mee te beginnen.... pfff.. lucky bastard..

Goed dat ze hem binnenhouden. Zal die ook volgend jaar wat meer richting trainerschap gaan werken. Zie hem niet als speler die een jaar lang lekker rustig op de bank zal zitten.

Zou toch mooi zijn als hij tot 750 wedstrijden kon komen. Zou betekenen dat hij nog minimaal twee jaar door moet, dus dat gaat moeilijk worden.

Geweldig bericht om te lezen! Maakt mijn dag gelijk helemaal goed! Captain, Leader, Legend is back!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren