Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea komt dankzij Torres met schrik vrij en mag op herhaling

Laatste update:
/

Chelsea heeft een extra wedstrijd nodig om zich te ontdoen van derdeklasser Brentford. De Londenaren gaven zondagmiddag niet thuis en hadden een late treffer van Fernando Torres nodig om op het knusse Griffin Park een gelijkspel uit het vuur te slepen. Wanneer de ploeg van Rafael Benítez dan alsnog wint, bekert het door naar de vijfde ronde van de FA Cup. Gezien de achterstand in de Premier League op koploper Manchester United én de midweekse uitschakeling in de Capital One Cup, geen overbodige luxe.

Zoals de uitslag al doet vermoeden was het belabberd wat de Champions League-houder zondagmiddag liet zien op bezoek bij de nummer drie van de League One. Oscar toonde zich nog wel dreigend in de openingsfase, maar nadien was het vrijwel alleen Brentford wat de klok sloeg. Met name spits Harry Forrester toonde zich een handful voor de defensie van Chelsea en het was dan ook niet verrassend dat hij aan de basis stond van de 1-0, drie minuten voor rust. Het harde schot van Forrester kon nog worden gekeerd door Ross Turnbull, maar in de rebound zorgde Marcello Trotta alsnog voor een feestje op de tribunes van Griffin Park.

Een moment van brille bracht de bezoekers uit Londen na 55 minuten spelen weer op gelijke hoogte. Oscar controleerde prachtig, liet een tegenstander voor lucht achter en werkte vervolgens knap af met de buitenkant van zijn schoen. Tien minuten later liet de jonge Braziliaaan zich opnieuw zien, maar dit keer verdween zijn inzet rakelings langs de paal. Brentford, dat afwachtend begon aan de tweede helft, begon daarna weer wat meer vooruit te kruipen en kreeg daarvoor loon naar werken.

Invaller Tom Adeyemi leidde zijn ploeg namelijk naar een nieuwe voorsprong. De aanvaller stond koud twee minuten in het veld toen hij in de vijandelijke zestien tegen het gras werd gewerkt door Turnbull. Scheidsrechter Jonathan Moss legde de bal op de stip en uitblinker Forrester nam de taak op zich om zijn ploeg opnieuw aan de leiding te helpen. Moeizaam maar zeker verdween de bal via het lichaam van de Chelsea-sluitpost in het doel. Een sensatie leek in de maak, maar zeven minuten voor tijd hielp Torres de gasten aan een nieuwe gelijkmaker. Daardoor moeten beide teams binnenkort op herhaling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg leuke wedstrijd en een terecht uitslag hier, voor Brentford is dit schitterend, dat ze nu naar Stamford Bridge mogen.

Het komt gewoon helemaal niet van de grond bij Chelsea, terwijl ze toch een paar hele goede spelers hebben. Als je zelfs tegen een 3e klasser met moeite gelijk speelt is er toch echt iets mis. Vraag me af of er een andere trainer nodig is...

27 januari 2013 om 16:35

En ze konden er ook gewoonweg niet tegenop, Ze speelden heel gedurfd en hadden bijna gewonnen. Ik hoop niet dat Chelsea doorgaat, ik vind het een afschuwelijke club. Ze hebben de middelen om goed voetbal te kunnen spelen, komen ze met Benitez aanzetten.

27 januari 2013 om 17:45

Ik snap sowieso niet waarom Abramovich Di matteoheeft ontslagen hij zou het velen malen beter doen dan benitez

Dramatisch Chelsea zeg, ik kan me de laatste wedstrijd, waarbij ze 90 minuten lang goed speelde, niet meer herinneren. De spelers hebben een slechte mentaliteit, ze tonen amper strijd en het lijkt wel alsof het hen niks interesseert dat het niet goed loopt bij Chelsea. Alleen na de 2-1 van Brentford konden een aantal spelers (lampard, Oscar, Torres) ineens wel strijd tonen, maar een groot deel liep er alsnog bij als verwende nesten. Benitez is ook een grap: hij heeft geen winnaarsmentaliteit en zijn wissels slaan ook nergens op. Hij heeft duidelijk één missie: het seizoen van Chelsea nog verder kapotmaken. Nou, wat dat betreft slaagt hij eindelijk wel eens, want wat een dramatisch seizoen is dit zeg als Chelsea fan. Ook al moest Chelsea in de laatste minuut duidelijk een penalty krijgen, toch verdient Brentford deze replay zeker op basis van hun vertoonde strijd.

27 januari 2013 om 15:02

Bij een 2-1 stand wisselt die Ivanovic voor Azpilicuetta na 75minuten. In de 80e minuut brengt die Ba, maar die moet linksbuiten spelen. Echt een belachelijke coach

27 januari 2013 om 15:07

Weet je wat het meest ergerlijk is? Onder Di Matteo zou Chelsea nu waarschijnlijk betere prestaties hebben geleverd dan dat nu gebeurt onder Benitez. Hoewel de resultaten onder Di Matteo dit seizoen tegenvielen, was het vertoonde spel tienmaal beter en toonden de spelers ook echt strijd. De resultaten vielen gewoon tegen door pech en doordat de grootste kansen werden gemist. Maar onder Benitez is het vertoonde spel belachelijk slecht, is er totaal geen mentaliteit en zijn de resultaten ook nog eens dramatisch. Conclusie: Abramovich moet zich schamen voor zijn belachelijke beslissingen.

27 januari 2013 om 15:14

Klopt, Di Matteo had echt de uitstraling als Chelsea coach die we een hele tijd misten.
Daarbij won die in 3maand de FA Cup en de Champions League en dan nog heb je geen krediet op Chelsea.

27 januari 2013 om 15:14

Ja he ik trok mijn haren bijna eruit toen ik zag dat Azpi erin kwam, ik hoopte zo erg op Ba. RB voor een Rb?? Alleen omdat Azpi beter kan crossen, maar Ivanovic kan beter koppen dus eigenlijk heb je een wissel verspilt en heb je niets veranderd. Gelukkig kwam Ba erin, heel raar dat hij op het middenveld moest spelen ( WTH ! ) maar hij was gelukkig eigenwijs en ging vanzelf naar voren. Ben heel erg opgelucht dat we het hebben gehaald want we hadden zomaar kunnen verliezen.

27 januari 2013 om 15:18

Ach, bij een verlies hadden ze misschien morgen Benitez ontslaan. Had zo slecht nog niet geweest.

27 januari 2013 om 16:36

Het is eigenlijk niet eens erg meer dat er zoveel geld uitgegeven wordt, maar dat je er bijna niets voor terugkrijgt. De aanstelling van Benitez is een van de grootste fouten, niet omdat hij zo slecht is, maar omdat Di matteo gewoon een hele goede coach was.

27 januari 2013 om 16:53

Inderdaad vind Chelsea ook een koude club. Heeft helemaal niets bijzonders en trainers worden als warme broodjes eruit geserveerd. Daarbij worden grote spelers als een stukvuil behandeld. Spelers als Lampard , Cole , Cech mogen maximaal een 1 jarige contract krijgen. Dus met andere woorden als ze even minder zijn dan vliegen die er ook uit. Drogba speelde fantastisch voor Chelsea maar de 60 miljoen flop Torres moest steeds maar spelen. Waardoor Drogba geen uitzicht meer had op een basisplek die daarom moest vertrekken. Ook Malouda wat altijd een hele belangerijke speler was word als een stuk vuil behandeld. Hij speelde fantastisch onder Chelsea tot dat Villas Boas kwam en hem misbruikte. Waar hij in het kampioensjaar van Chelsea fantastisch was op linksbuiten moest hij onder Villas centraal op het middenveld spelen. Sindsdien nooit meer iets van gehoord. Waarbij Chelsea zelfs nog Marin moest kopen terwijl ze Malouda hebben. Met andere woorden die heeft geen enkele toekomst meer. Succes bij Chelsea word ook niet gewaardeerd. Zie Ancelotti die kampioen werd en het seizoen erna 2de stond met uitzicht op kampioenschap maar werd er gewoon uitgeknikkerd. Villas Boas kreeg amper de tijd om iets op te bouwen. Terwijl Di Matteo de champions league en fa cup wint. Maar na 5 slechte wedstrijden op rij is die krediet al verspeeld en word ook hij ontslagen.

27 januari 2013 om 15:03

Penalty? Het was onopzettelijk hands hoor, geen penalty dus. De commentatoren (op de Britse TV) vonden dat ook.

27 januari 2013 om 15:09

Ik keek inderdaad ook op de Britse TV en hoorde dat zij het geen penalty vonden. Maar in mijn ogen was zijn arm niet langs zijn lichaam en voorkwam hij daardoor de voorzet. Ik vond het wel een penalty. Maar alsnog verdiende Brentford dit resultaat en misschien zelfs wel meer.

27 januari 2013 om 15:13

Zijn arm was niet langs zijn lichaam, dat klopt. Maar er werd van korte afstand hard tegen zijn arm aangeschoten, hij had niet de kans om zijn arm weg te trekken. Daarom zie ik het als onopzettelijk.

27 januari 2013 om 15:19

Ik denk ook niet echt dat het opzettelijk was, maar die speler van Brentford liep gewoon dom. Je weet dat Mata de bal voor gaat geven, dus dan moet je je handen / armen bij je lichaam houden. Aangezien hij zich breed maakte met zijn lichaam (onbewust), voorkom je dat de voorzet wordt gegeven. Het was namelijk niet dat Mata de bal bewust tegen de arm aanschoot. Ik vond het een penalty, maar we zullen het daar toch niet over eens worden haha.

27 januari 2013 om 15:23

Dat is dan ook het mooie van voetbal, heel veel regels zijn enorm vatbaar voor interpretatie, (on)opzetttelijk hands is daar een duidelijk voorbeeld van. Met dezelfde Tv-beelden en dezelfde kennis van de regels, komen we tot een andere conclusie. Prachtig toch?

27 januari 2013 om 15:22

Aston Villa thuisxd Maar goed het was slecht, maar dat ligt ook aan het veld he, ballen stuiten op en een underdog heeft daar altijd voordeel van, wel jammer want dit kost weer een extra wedstrijd.

27 januari 2013 om 19:08

@king_osgood

Jou beschrijving van de spelers word nog het meest gereflecteerd door die Luiz, sierlijke elegante voetballer, maar nul mentaliteit. Ik weet niet hoe ie vandaag speelde, maar wat ik dit jaar van hem gezien heb is één drama.

27 januari 2013 om 21:13

Luiz speelde vandaag niet want hij is geblesseerd. Maar klopt, Luiz is ook regelmatig laconiek. Dat zie je aan zijn houding en dan gaat hij altijd domme acties maken voor de verdediging.

27 januari 2013 om 21:24

Ah dat wist ik niet dat hij niet speelde heb de wedstrijd dan ook niet gezien, inderdaad je hebt gelijk, ik heb zelden zo een laconieke voetballer gezien, daar kom je niet lang met weg op dit niveau en al helemaal niet bij een topclub als Chelsea, ik ben benieuwd hoe lang zij dit nog gaan tolereren.

Stelletje prutsers, daar gaat me unibet! Dankzij Chelsea geen 230 euro gewonnen.....

27 januari 2013 om 15:04

Dat moet je dus niet meer doen, als ik jouw was zou ik niet op ons gaan wedden, dit seizoen zijn we heel erg onvoorspelbaar. We kunnen als een 5 sterren team spelen en Man utd verslaan of we kunnen spelen als een paar kleuters met een kok als coach en verliezen van Qpr. Wed volgend seizoen maar wanneer we een goeie coach hebben hoop op Mourinho.

27 januari 2013 om 16:39

En jij denkt dat Mourinho hier een goede team van kan maken? Allemaal jonge spelers en te wisselvallig!

27 januari 2013 om 15:14

Sorry hoor maar dat is echt je eigen schuld. Een tip: ga nooit wedden op Chelsea, want dan verlies je altijd je geld. Chelsea is namelijk qua resultaten zo onvoorspelbaar als ik weet niet wat en ze spelen zeer onregelmatig.

27 januari 2013 om 15:44

Je bent ook een sukkel door op Chelsea te gaan wedden in deze periodes wanneer zij totaal uitvorm zijn en zelfs van QPR thuis verliezen, heel dom van je om dan op Chelsea te zetten, tja moest je niet doen anders had je veel geld gewonnen!

On:

Belachelijk die Chelsea onder Benitez, dat wij Di Matteo hebben opgeofferd voor hem? Pff voor hun doen is Chelsea echt dramatisch bezig dit seizoen.

Dat chelsea niet van een derde klasser kan winnen is eigenlijk wel diep triest.
Zoveel miljoenen en dan verliezen van waarschlijnlijk vooral de jeugd uit omgeving Londen die niet goed genoeg waren voor een topclub...

torres gaat wel eindelijk scoren voor chelsea, maar daarmee is al het positieve weg.

27 januari 2013 om 15:03

Dat is waar de FA cup en de league Cup bekend om staat. Het gebeurd vaker dat kleine teams verrassen wat ik opzich wel mooi vindt het is geen micky mouse competitie/beker als de Spaanse en Italiaanse. Heb daar wel waardering voor.

27 januari 2013 om 15:06

Het is leuk, dat wel. Maar wel een triest als je zoveel miljoenen uitgeeft en dan niet kan winnen van een derde klasser.

27 januari 2013 om 15:11

Wat verwacht je dan met Benitez als trainer en een jonge wisselvallige ploeg?

27 januari 2013 om 16:40

Je beledigd de Spaanse en Italiaanse competitie, maar hier is Chelsea die het moeilijk krijgt tegen een 3deklasser.

27 januari 2013 om 20:14

Ik beledig het niet ik zeg gewoon hoe het is. Liverpool is uitgeschakeld door Oldham 3e klasser Tottenham is uitgeschakeld door Leeds Utd.

Zulke uitslagen zie je gewoon niet in de Spaanse en Italiaanse competitie.

Dus weet waar je over praat

Mooie derby was dit. Voor het eerst in 60 jaar deze wedstrijd!

Wel raar alle andere teams die hebben gewonnen zijn door, maar als je gelijk speelt dan moet je nog een wedstrijd spelen, waarom geen verlenging dan?

Ba komt erin binnen 1min geeft die een mooie assist Torres rondt het mooi af. Benitez moest zo beginnen tegen Brentford.

Marin en Bertrand komen echt te kort. Oscar geweldige speler!

27 januari 2013 om 15:07

Dat is altijd al zo geweest in de FA Cup, gelijkspel betekent een replay, de wedstrijd wordt overgespeeld in het stadion van de club die de eerste wedstrijd uit speelde. Pas in de replay volgt er een verlenging en (indien nodig) strafschoppen na een gelijkspel. Als een wedstrijd op neutraal terrein wordt gespeeld (halve finale of finale), volgt er geen replay, maar direct verlenging en eventueel strafschoppen.

Vroeger volgde erg trouwens een replay na ieder gelijkspel en kwamen er nooit strafschoppen. Het is weleens gebeurd dat 2 clubs maar liefst zes keer tegen elkaar moesten spelen voordat er een winnaar was.

27 januari 2013 om 15:12

Inderdaad, vanaf de halve finales word er op Wembley gespeeld met verlengingen en geen uitdoelpunten uiteraard.
Uitdoelpunten vervallen in de replay dacht ik?

27 januari 2013 om 15:14

Uitdoelpunten tellen helemaal niet, dit omdat je als je de eerste wedstrijd ingaat nog niet weet of er een tweede wedstrijd zou komen.

27 januari 2013 om 15:18

Ja dacht ik wel, maar was niet 100procent zeker.

27 januari 2013 om 15:20

@kralinger,hoe doet Paul mcallum het?

on: jammer dat Brentford het niet vol kon houden, maar wel leuk voor ze dat ze naar stamford bridge mogen.

27 januari 2013 om 15:24

Paul Mccallum doet het fantastisch, harde werker, oog voor de goal, die komt er wel.

Gelukkig scoorde Torres nog.
Maar in de laatste minuut had Chelsea nog een penalty moeten hebben via Mata.
Die speler stak duidelijk zijn hand uit bij een voorzet

27 januari 2013 om 15:03

De penalty die we tegenkregen was ook een schwalbe, maar dit mag geen excuus zijn. Als Chelsea zijnde moet je hier gewoon 0-4 komen winnen.

Ik werd helemaal gek toen ik zag dat Ba niet in de basis was, hij verdient het véél meer dan Torres.
Waarom moet Benitez weer zo met vuur spelen, waarom Ba pas in de 82 ste minuut inbrengen, je zag het gelijk. Door Ba had Torres gescoord, doordat Ba door ging en niet opgaf paaste hij ( terwijl hij op de grond lag ) naar Torres waardoor hij de goal scoorde. Benitez moet stoppen met dit soort ongein dit is niet leuk, we hadden bijna verloren van een Npower league 1 team! Volgende keer Ba in de basis ipv Torres. Of allebei en dan Ba achter Torres of andersom.

27 januari 2013 om 15:04

Ik vind het wel leuk dat toen ik Torres afkraakte, ik veel mede-chelsea supporters over me heen kreeg omdat ik een speler niet zo mocht afkraken, en nu zijn het veel van dezelfde mensen die Torres weg willen hebben en hem helemaal z at zijn

Maar goed, wat je zegt, Ba zorgt voor veel meer rust in de aanval. Iemand die echt aanspeelbaar is en ook echt iets kan doen met de bal

27 januari 2013 om 15:09

Ik begrijp wat je bedoelt Zola maar toen was het echt wat te vroeg, nu is het overduidelijk dat dit de allergrootste miskoop ooit is in de PL. We moeten nu maar zien te bouwen zonder Torres en dat moet met Ba, daar ben ik gelukkig wel blij mee en ik vind dat hij vanaf nu gewoon in de basis moet staan.

27 januari 2013 om 15:17

Er zitten gewoon te weinig leiders in de ploeg. Lampard en Terry speelden te weinig om dit echt te kunnen dit seizoen. Wat mis ik de tijden onder Drogba,ballack, de oude Essien. Toen zat er tenminste mentaliteit in de ploeg en werd er altijd voor 100 procent gevoetbald. Nu wil niemand een meter teveel lopen...

27 januari 2013 om 17:16

iemand van de chelsea supporters al eens aan gedacht dat spits zijn van chelsea een hondebaan is?

op veel ballen hoef een sptis van chelsea niet te rekenen. achter je staan namelijk balverliefde middenvelders die het liefst met elkaar combineren. eigenlijk zijn de enige ballen die een spits krijgt hoge ballen van achteruit. voor de rest is het hopen op een kluts of rebound.

nee spits zijn van chelsea is geen pretje.

wat ik altijd raar vind is dat de chelsea supporters fernando torres zo afkraken. iedereen kan zien dat torres bij chelsea niet in zn kracht wordt gebruikt. die moet dingen doen die hem helemaal niet liggen. hartstikke zonde, maar niet de fout van torres zelf. eerder de fout van de trainer/bestuur.

weet je wat ze bij chelsea het beste kunnen doen? fellaini kopen en in de spits zetten.

27 januari 2013 om 15:05

Heel vreemd indd ondanks dat Ba veeeeel meer heeft laten zien in een korte tijd. Blijft die toch een valse hoop houden in Torres, waar ik en veel andere zich mateloos aan ergeren. Rais up the level, or raise up your bags. Dat moet voor Torres wel gelden na meer dan 2 jaar

27 januari 2013 om 15:11

Ja enmet spelers als Mata, Oscar, Hazard, Lampard, Moses, Marin achter je dan moet je ewoon elke wedstrjd scoren. Maar helaas, BA in de basis vanaf nu en we blijven winnen!

27 januari 2013 om 15:37

Hazard speelde niet die is geschorst.

27 januari 2013 om 16:34

We hebben het ook over het algemeen, Moses is toch ook naar de africa cup....

Voeg deze maar toe aan het andere rijtje dramatische wedstrijden van Chelsea. Totaal geen passie in het spel. Terry moet duidelijk wat wedstrijd ritme op doen. Lampard speelde alleen de laatste 10 minuten goed. Oscar de beste man aan Chelsea's kant. Ik had al van te voren gezegd dat het een moeilijke pot kon worden want met Chelsea weet je het nooit. We hebben er onnodig voor gezorgd dat we een return moeten spelen. Chapeau voor Brentford want ze hadden zeker hier kunnen winnen.

27 januari 2013 om 15:51

Als lampard zo blijft spelen.. dan mag hij van mij vertrekken.

27 januari 2013 om 16:35

Lampard is bijna 35 jaar en moet om de 3 dagen een wedstrijd spelen. Dat houd geen enkele speler op zo'n leeftijd vol hoor, hij was tegen Swansea al duidelijk oververmoeid. We hebben ook geen andere spelers die daar kunnen spelen. Mikel is weg en Luiz is geblesseerd.

27 januari 2013 om 16:50

Dat weet ik.. maar als hij niet speelt klaagt hij.. dat bedoel ik

27 januari 2013 om 20:53

Mikel weg ?? Heb ik iets gemist?

27 januari 2013 om 21:49

African Cup

Ik begrijp niet waarom Turnbull in de basis stond, er is vast wel een betere keeper in de jeugd lijkt mij. En mooi voor Torres dat die beslissend was, moet hem wel goed doen.

27 januari 2013 om 15:07

Torres weet zelf ook wel dat hij nog altijd dramatisch voetbalt en dat de 2-2 tegen een club uit de derde divisie daar niks aan verandert...

Eigenlijk moet Chelsea in dit soort wedstrijden de tegenstander met minimaal 3-0 wegspelen, als je naar het verschil in kwaliteit kijkt, maar dit is wat er zo mooi is aan Engels bekervoetbal. Chelsea, een van de beste ploegen uit de Premier League, die eigenlijk nog met geluk een gelijkspel weet te behalen bij een derdeklasser. Wordt vast een leuke return op Stanford Bridge.

Brace yourselfs, torres is back comment are coming
On; mooie goal voor torres en jamme voor brentford

Jammer dat het net niet lukte. Vind het altijd grappig als de kleine ploegen winnen van de grote. Ik ga lachen als het toch nog lukt

Als het erop aankomt, staat Torres wel op. Ook in CL tegen Barcelona deelde hij de genadeklap uit.

De heroiek , de geschiedenis , de glorie , het "mysterieuze"van de Fa-cup............

MY Asssss !!

Chelsea , alle analyses en samenvattingen in twee woorden: Zwaar KUT !
Een groot deel van deze selectie mag zich de laatste tijd heel erg diep schamen en zich echt afvragen
of ze het prachtige Royal Blue (nog) wel waard zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren