Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea klopte met twee enorme biedingen tevergeefs aan in Parijs’

Laatste update:

Manager José Mourinho is niet tevreden met het niveau van de defensie van Chelsea en de oefenmeester heeft geruime tijd geprobeerd om John Stones naar Londen te halen. Everton gaf echter niet mee en al snel werd duidelijk dat Chelsea het kon vergeten om Stones aan te trekken. Diverse Engelse media melden nu dat Chelsea het op het allerlaatste moment nog geprobeerd heeft bij Paris Saint-Germain.

/

Paris Saint-Germain heeft meerdere topverdedigers onder contract staan en Chelsea heeft op de laatste dag van de Engelse transferperiode, dinsdag, nog twee biedingen gedaan op Marquinhos. Sky Sports spreekt van twee officiële toenaderingen met bedragen tussen de 35 en 55 miljoen euro. Paris Saint-Germain heeft beide biedingen naast zich neergelegd.

Dat de 21-jarige Marquinhos niet mag vertrekken uit Parijs is eigenlijk al een jaar duidelijk. Vorig seizoen bood Barcelona nog 43 miljoen euro op de Braziliaan, die destijds ook niet mocht vertrekken. Chelsea haalde door het mislopen van Stones en Marquinhos wel Papy Djilobodji (FC Nantes) en mogelijk ook nog Michael Hector (Reading).

Marquinhos was een uitstekende speler geweest voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch 35 miljoen is niks voor deze jongen als je de bedragen ziet ...

1 september 2015 om 17:55

Haha ofniet! Als die franse knul van 19 er ca 70 mag kosten is marq minimaal 130mil waard.

1 september 2015 om 18:23

Gaan we dit weer krijgen... Zoveel is hij niet waard, united is gewoon zo dom snap er zelf niks van.

1 september 2015 om 21:31

Haha, als je elke transfer met die Martial gaat vergelijken dan gaat het al helemaal mis. Martial voor 50 miljoen plus bonussen is gewoon niet normaal.

Chelsea is de eerste grote veroorzaker van de verziekte transfermarkt. Mede door Abramovic zijn de prijzen en salarissen van spelers exorbitant hoog geworden, met Martial als absoluut dieptepunt, hierdoor waren de andere engelse clubs genoodzaakt om ook rijke eigenaars te nemen om mee te kunnen met Chelsea.
Ik vind het nog steeds een grote farce dat de transfermarkt is verziekt door al die rijke eigenaars.
Zonder al die rijke eigenaars waren psg, man.city, monaco, chelsea gewoon middenmotors geweest in hun land. Ze hebben zich dus omhoog gekocht, door met extreem veel geld te smijten.

1 september 2015 om 17:54

Alleen door Abrahmovic? Perez, Bartomeu, Voorzitter City ( weet naam niet) en El Khaefi hebben het toch ook aardig gedaan

1 september 2015 om 18:07

Abramovitsj is begonnen met het bieden van belachelijke salarissen om spelers te lokken en spelers te kopen die destijds vaak minstens 30 te duur voor wat ze werkelijk zouden moeten kosten, terwijl de club niet eens deze kosten kon genereren. Managers van deze clubs lijken net op die verwende sweet 16 meiden. Papa koopt het wel als je het graag wilt.

1 september 2015 om 18:46

Welke spelers heeft Chelsea nou helemaal te duur gekocht? Torres, maar verder? ze hebben veel gekocht, maar Chelsea is niet de club die de prijzen zo heeft verziekt. Daarvoor moet je bij clubs als real (2x 100 miljoen) en barca zijn (2x 90 miljoen)

1 september 2015 om 19:00

Precies de clubs uit Spanje verbreken de laatste jaren de transferrecords en Manchester United zal lekker met dit alles weggaan op een gegeven moment houd het een keer op Chelsea de schuld te geven van de markt die is gecreëerd.

1 september 2015 om 19:06

Het gaat niet om spelers zoals Torres ect. Het gaat juist om die kleine spelers die zijn ingekocht. Zijn er ook nog eens veelste veel om op te noemen. Op het moment dat je voor een speler die een transferwaarde heeft van 2,5 miljoen euro en je bied 4,5 miljoen drijf je de prijs al snel op en gaan andere clubs datzelfde bedrag eisen en krijg je een domino effect. Ten tweede heeft Chelsea geld uitgegeven dat ze als club gewoon niet hebben.

1 september 2015 om 18:06

Haha je haat voor Chelsea zit diep denk ik..
Voor Abramovic zijn komst waren er geen ploegen die miljoenen spendeerden aan topspelers hé.. Wat heeft Chelsea toch gedaan met al die ploegen, echt raar..

1 september 2015 om 18:16

@chelsea007: eerlijk is eerlijk, Barcelona/real/inter en nog een aantal ploegen gaf voordat Abramovich bij Chelsea kwam reeds belachelijke transfersommen en salarissen op tafel. Wat wel zo is, is dat Chelsea de 1e ploeg was die door de komst van een investeerder/eigenaar(abramovich)alles kon kopen en betalen wat los en vast zit. Vele andere ploegen smeten al voor deze periode met geld, waar nog enigszins beleid achter zat. Echter bij Chelsea werden jaar op jaar zoveel nieuwe spelers voor absurde bedragen aangetrokken en veel te hoge salarissen betaald dat de concurrentie direct achter liep waarop ook zij andere manieren moesten gaan aanboren om geld te genereren. Zo doende dat nu de helft als niet nog meer van de Engelse clubs in de BPL een miljardair als eigenaar heeft en als speelgoed wordt misbruikt...

1 september 2015 om 18:28

Haha ja daarvoor ook zon periode met die transfer van Mendieta naar Lazio etc. Maar de transfersom voor Duff was ook niet mals moet je toegeven

1 september 2015 om 18:36

Uiteindelijk zorgt toch echt Mu voor dit mijlpaal en verzieken Mu en City de transfermarkt dit gaat niemand op Chelsea kunnen blamen.

1 september 2015 om 19:33

De laatste 2 jaar zijn die clubs uit Manchester de boel echt gigantisch aan het verzieken op de transfermarkt zeg, vorig jaar gaf united 200 miljoen uit en nu doet city het (united ook veel trouwens). Beide betalen ook nog eens veel te veel voor de spelers die ze hebben gehaald.

FFP is wel officieel dood trouwens. United maakt echt geen 400 miljoen winst in 2 seizoenen en City kon vorig jaar nog geen 40 miljoen besteden en nu dit? Het was een leuk experiment, maar helaas is het alweer voorbij

Snap echt niet waarom ze Djiboutji (iets in die richting) hebben gehaald, een goede verdediger, een beer maar toch echt niet van het kaliber Terry, cahill, zouma

1 september 2015 om 17:55

Djilobodji

1 september 2015 om 17:57

Nacho is ook geen Ramos en Delichelis geen Kompany. Ik ken die man niet maar het zal wel een degelijke back-up zijn.

1 september 2015 om 18:06

FeyenoordRMA mikel of essien zijn ook pas wereldtop geworden bij Chelsea. Djilobodjo heeft alles om dat te worden. Beetje voorbarig dus.

1 september 2015 om 18:18

Essien was al een fantastische speler voor Chelsea, bij olympique lyon. Die is voor zo'n 40 miljoen gehaald joh, was al wereldtop. Mikel was iets van 19 toen die kwam. Djilobodji is 27. Je vergelijking gaat dus totaal niet op.

1 september 2015 om 18:47

Erg jammed inderdaad. Trabzonspor was lang dichtbij de komst van Papy maar als Chelsea langskomt ben je kansloos.

Marquinhos past niet echt in de filosofie van Mourinho toch? Een hele goede verdediger, maar fysiek nog erg zwak. De bus parken zit er dan niet in.

Spijtig, Marquinhos was een leuke aanwist geweest. Ze hebben echt een snellere centrale verdediger nodig (die eventueel ook nog goed kan uitvoetballen).
Ik zie veel mensen hier schrijven dat ze Zouma snel vinden. Dat vind ik dan toch niet. Wordt met ruimte in de rug even makkelijke gepakt als ivanovic, terry en cahil.

Jemig City heeft sinds 2008 al 1 miljard geïnvesteerd in de club. Dit zijn gewoon excessen. Ik snap niet dat de Uefa dit allemaal toelaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren