Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea haalt opgelucht adem na vrijspraak Conte in ‘Calcioscomesse’

Laatste update:
/

Chelsea en Italië kunnen opgelucht ademhalen: Antonio Conte is maandag vrijgesprokken van fraude in een corruptiezaak in Italië. De huidige bondscoach van Italië, die na afloop van het EK 2016 naar Chelsea verkast en daar Guus Hiddink opvolgt, treft geen blaam in de zogeheten Calcioscomesso-zaak.

In mei 2011 was Conte nog hoofdcoach van Siena en zou hij niets naar buiten hebben gebracht over een verkochte wedstrijd, uit bij AlbinoLeffe. Siena won destijds met 0-1, maar volgens onderzoekers was de wedstrijd verkocht. Conte werd als één van liefst honderd personen aangeklaagd en de openbaar aanklager eiste zes maanden gevangenisstraf.

De rechtbank heeft maandag echter geoordeeld dat Conte vrijgesproken moet worden. Zijn advocaten hadden al geregeld dat de uitspraak vervroegd zou worden, met het oog op de verplichtingen die Conte heeft aangaande het EK in Frankrijk. Chelsea hoeft nu niet te vrezen dat de nieuwe coach de cel in moet of nog achtervolgd wordt door de zaak.

Denk je dat Antonio Conte nu echt verlost is van de zaak?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig maar
Vind wel dat chelsea hem te vroeg heeft aangenomen ze hadden beter de rechtszaak kunnen afwachten. Ben heel benieuwd wat hij gaat doen hopelijk blijft hij de jeugd kansen geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren