Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea etaleert goede vorm met verdiende zege op Norwich City

Laatste update:

Chelsea is de koploper van Engeland en speelt ook naar die status. Na de 1-2 zege op Arsenal, vorige week, boekte men zaterdag opnieuw een overwinning. Voor eigen publiek begon het niet zo goed tegen Norwich City, dat een voorsprong mocht nemen. Nog voor rust stelde Chelsea echter orde op zaken, om erna nog wat verder weg te lopen bij the Canaries (4-1). Nummer twee Everton voorkwam op de valreep een verlies bij Wigan, terwijl hekkensluiter QPR een puntje sprokkelde. In Wales incasseerde Michel Vorm twee treffers, maar géén vierde nederlaag op rij.

/

Chelsea - Norwich City 4-1
Geen club versloeg Chelsea dit seizoen nog in de competitie en ook Norwich maakte daar te weinig aanspraak op. De nummer achttien, die juist nog steeds wacht op de eerste driepunter, kwam tot veler verrassing wel op voorsprong in Londen. Uit een voorzet van Sébastien Bassong trapte spits Grant Holt raak voor de 0-1. Lang hield die voorsprong echter niet stand. Fernando Torres, die in minuut vier nog een kans miste, kopte vlot na de 0-1 de bal binnen en zette Chelsea daarmee alsnog op het goede spoor. Hij was ook, met een afgeketste omhaal, betrokken bij de 2-1 van Frank Lampard.

Juan Mata maakte na een half uur eigenlijk al een einde aan Norwich’ laatste illusies. De Spanjaard bemachtigde de bal, stoomde zeker veertig meter op en bewaarde de rust, om vervolgens Eden Hazard te bedienen met een steekpass. Die rondde met binnenkant voet af in de verre hoek. Verwacht werd dat the Blues na rust zouden doordrukken en er minstens twee bij zouden maken. Dat bleek echter lastiger gedaan dan gezegd. Torres, John Terry en Mata kregen de bal allen niet meer langs John Ruddy. Uiteindelijk mocht Branislav Ivanovic, de meest scorende verdediger in 2012 (zes stuks) de 4-1 binnenjagen.

/

Wigan Athletic - Everton 2-2
De selectie van Everton, de nummer twee van de Premier League, is volgens coach David Moyes de beste die hij ooit onder zijn hoede heeft gehad en ook zaterdag lieten the Toffees bij tijd en wijlen zien dat de Schot waarschijnlijk geen ongelijk heeft. Met Wigan Athletic stuitte de club uit Liverpool echter op een uitstekende opponent, die eveneens een puike prestatie leverde. Voormalig PSV’er Arouna Koné opende na tien minuten de score door van dichtbij binnen te tikken, maar een minuut later zorgde Nikica Jelavic alweer voor de gelijkmaker. Het heerlijke treffen werd weer twaalf minuten later opgesierd door Franco Di Santo, die na prima voorbereidend werk van Koné hoog en hard binnen schoot. Ondanks vele mogelijkheden over en weer leek die 2-1 de eindstand te gaan worden, maar drie minuten voor tijd schoot Leighton Baines vanaf de strafschopstip alsnog de verdiende gelijkmaker binnen.

Swansea City - Reading 2-2
Lange tijd zag het er voor the Swans niet best uit, zaterdag. Pavel Pogrebnyak passeerde Vorm al na krap een halfuur en maakte zijn tweede van het seizoen. Toen daar kort voor de pauze ook nog eens de 0-2 bij kwam van Noel Hunt (met nogmaals een assist van Jobi McAnuff) pakten donkere wolken zich samen boven de Welshe club. In de tweede helft ging het echter stukken beter en door back-to-back doelpunten van Michu (’71) en Wayne Routledge (’77) koerste men zich naar een punt. Een kleine crisis werd zodoende voorkomen: na drie nederlagen geen vierde erbij.

/

West B. Albion - Queens Park Rangers 3-2
De grote vraag vooraf: zou het Westbrom wederom lukken om de nul te houden in eigen huis? Als enige van alle ploegen in de vier hoogste Engelse voetbalafdelingen lukte dat the Baggies tot aan zaterdagmiddag. Het antwoord luidt nee, al zal coach Steve Clarke daar maling aan hebben. Dankzij een rake kopbal van James Morrison na vijf minuten spelen en een intikker van Zoltán Gera, een ruim kwartier later, kende de thuisploeg een droomstart tegen hekkensluiter QPR. Dankzij een prachtig doelpunt van Adel Taarabt brachten de bezoekers uit Londen de spanning weer terug. In de slotfase besliste Youssuf Mulumbu het duel definitief, al was het QPR dat via Esteban Granero de laatste treffer voor zijn rekening nam. De Spanjaard schoot vanaf de rand van de zestien fraai binnen: 3-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische wedstrijd, iedereen speelde fantastisch vond ik. Met Mata als absolute uitblinker, ongelooflijk hoe goed die kan passen.

Heerlijke wedstrijd, Chelsea begon zwak maar speelde vervolgens echt heel goed spel, vooral Mata en Oscar, die twee kunnen echt heerlijk combineren, ik vind dat Torres nog wat scherper mag worden maar in de combinatie doet hij het echt goed, ik ben een Arsenal fan maar hoe Chelsea nu speelt kan ik echt waarderen, ze proberen het spel te maken, en spelers als Hazard, Mata en Oscar kunnen dat ook gewoon!
Heb echt genoten en ik gun Torres echt zn goaltjes, mooi dat hij weer weet te scoren..

Chelsea begon zwakjes, maar later controleerden ze de wedstrijd. 4-1 is een verdiende uitslag. Het middenveld was uitstekend vandaag met Mata en Oscar.

Even was ik bang dat het weer zo'n wedstrijd zou worden toen holt na tien minuten de 0-1 maakte. Maar al snel zetten we het recht via Torres en Lampard. De hele wedstrijd gedomineerd, goed gespeeld en kansen zat om de score nog hoger uit te laten vallen. Zeker 2 penalty's niet gegeven, dat begint ook wel irritant te worden. Al met al een hele sterke wedstrijd waarin iedereen een voldoende scoorde, met als uitblinker Mata.

Ugh Torres kon een hattrick maken hij moet echt scherper worden.

Heerlijke combo met mata en Oscar, geniaal op het einde waar luiz een cross gaf aan Terry xd!
Zo blijven spelen chelsea!

We hadden ook wel minimaal 1 penalty moeten krijgen =/

6 oktober 2012 om 19:29

Haha zoals Sierd zo leuk zei: als hier een scheids had gefloten die niet wekelijks naar Pearle Pearle Pearle moet, had Chelsea hier al minimaal 3 penalties moeten krijgen xd

Leuke 1ste helft, 2de helft wel wat minder maar alsnog heb ik wel genoten van deze wedstrijd. Mata was voor mij de beste op het veld maar eigenlijk speelde de hele elftal wel een sterke wedstrijd.

Chelsea was vandaag echt een genot om naar te kijken, wat speelde Mata fantastisch zeg. Overal strooien met prachtpasses. In de laatste minuten met 4-1 op het scorebord zat je nog te kijken van komt de 5-1 er of niet

Wel weer erg jammer dat we vandaag toch 3 penalty's door de scheids door de neus geboord zijn. 2 daarvan hadden minimaal wel gegeven kunnen worden.

Ik vond dit een geweldige wedstrijd en als we onze vorm in de komende weken kunnen houden dan zijn we echt geweldig bezig. Natuurlijk weet ik dat de komende weken zware wedstrijden en vermoeide speler zullen opleveren maar dat is natuurlijk ook dan een grote test. Bovendien hebben we ook nog eens een heerlijke bank dus dat zal hoop ik wel goed komen.

Ik kan echt niet wachten tegen onze 2e grote test van het seizoen tegen Tottenham (uit). Hopelijk winnen we dan tegen het team van Andre Villas Boas.

6 oktober 2012 om 18:11

Met Avb's veelste hoge verdedigende lijn counteren we ze er gemakkelijk uit haha. Nee maar zonder te dollen, het word inderdaad spannend de komende weken. Komen we daardoor zonder al teveel punten te verliezen dan zijn wij toch echt de titelkandidaat.

Hughes moet bij QPR veel meer kunnen met dit materiaal. Al zag de defensie er bij momenten weer lachwekkend uit. Taarabt was weer fantastisch vandaag. Constante dreiging en prachtig doelpunt. Als hij er van het begin bij had geweest betwijfel ik dat QPR de laatste plaats bezet zou hebben.

Denk dat de Chelsea fans best wel schrokken dat Norwich City op 0-1 kwam..

Maar binnen notime werd dat weggepoetst en stond het al 3-1. Die gekke Ivanovic blijft me ook verbazen hij pakt ook steeds ze doelpuntje haha.

Nu is er opeens niemand op de wereld die ons zwaar bekritiseerd zoals vorig jaar, met daar bovenop nog statements als de oude spelers moeten echt vervangen worden. Nou de ´oude´ spelers zijn wel een van de besten van het team op dit moment!! We hebben onze oude vorm weer terug en zijn nog ongeslagen, hoe we op deze manier spelen zo hoort het ook. Wij gaan weer veel prijzen pakken hopelijk want ons team is echt een top team op dit moment in staat om heel veel te doen.

Hoe kan Del Bosque Mata niet selecteren pfff, dan heb je gewoon een legendarische team in Spanje, Oscar/hazard en Mata ownen alles!!

6 oktober 2012 om 18:59

Mata krijgt rust, aangezien hij geen rust heeft gekregen in de zomerperiode. Dit is in overleg met Chelsea gebeurt, dus tijdens de volgende interlandperiode zal hij er wel weer bij zijn..

6 oktober 2012 om 19:11

Ik weet niet of het rust is. Del Bosque heeft volgensmij niks van rust gezegd.
Ik vind het jammer voor hem, want hij verdient het.

6 oktober 2012 om 19:30

Het statement van Del Bosque luidde dat hij gewoon geen beschikbare plek heeft voor Mata waar hij zou kunnen spelen, maar het zou inderdaad kunnen dat er met Chelsea iets is afgesproken. Boeit ook niet zozeer, alleen maar beter voor Chelsea.

6 oktober 2012 om 20:06

Ik vind het ook jammer voor Mata, want hij verkeert in fenomenale vorm. Maar voor Chelsea is dit alleen maar goed nieuws.

6 oktober 2012 om 20:32

Dat heeft Del Bosque inderdaad gezegd aangezien Chelsea liever niet wilde dat deze afspraak naar voren kwam, maar Mata heeft wel min of meer gezegd dat het om rust gaat. Chelsea heeft ook al vaker gezegd dat ze liever hebben dat Mata in de komende maanden niet voor Spanje uitkomt omdat hij teveel heeft gespeeld in het afgelopen seizoen. Del Bosque zal hem de volgende keer gewoon oproepen.

6 oktober 2012 om 19:52

Chelsea heeft inderdaad Spanje verzocht om Mata voor de komende periode niet op te nemen in de selectie. Zodat hij rust kan krijgen na een extreem vermoeiende zomerperiode.

Wedstrijd niet gezien, was gaan shoppen. Als Chelsea zo voort doet staan ze met nieuwjaar nog steeds op de 1e plaats. Toch straf aangezien Chelsea vorig seizoen nog een eeuwigheid achterstand had op de twee clubs uit Manchester.

Chelsea heeft de juiste aankopen gedaan om het gigantische verschil met de ploegen uit Manchester van vorig seizoen goed te maken. Maar misschien is de beste verandering nog wel de coach. Het is bij Chelsea meer de vraag of ze de oplopende druk gaan aankunnen, City en United hebben immers meer recente kampioenservaring.

6 oktober 2012 om 20:30

Mischien? The Stupid One was echt verschrikkelijk, maar Hazard en Oscar zijn ook mooi meegenomen

Waarom speelt chelsea altijd geweldig en maakt veel doelpunten als ik er niet ben? had een verjaardag. hetzelfde gebeurde met met "the Wolves". Maar ontevreden kan ik niet zijn.

En erg belangrijk,torres is los nu,voetballend vond ik hem al goed maar nu komen de goals er ook bij.

Leuke pot !
Torres begint me echter meer en meer de keel uit te hangen.
Ondanks z'n goal vind ik dat ie alle credits nu wel heeft verspeeld en dat ie maar vlug opkrast naar Atletico (zoals de geruchten in elk geval gaan).
By the way, nog even over de wedstrijd: een goed ref geeft Chelsea vandaag ook nog gewoon 2 penalties ! Das geen gezeik maar realiteit.!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren