Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea en Real Madrid strijden om supertalent uit Duitsland’

Laatste update:

FC St. Pauli komt uit in de 2. Bundesliga en Sam Schreck moet zijn debuut nog maken in de hoofdmacht van zijn club, maar de zestienjarige belofte heeft zich nu al in de kijker gespeeld bij diverse Europese grootmachten. Chelsea en Real Madrid zouden het voorzien hebben op Schreck.

/

Volgens BILD zijn de kampioen van Engeland en de tienvoudig Champions League-winnaar geïnteresseerd in de aanvallende middenvelder, die uitkomt voor St. Pauli Onder-17 en het Duits elftal Onder-16. Daarnaast is er vanuit de Bundesliga belangstelling van Borussia Dortmund, Schalke 04 en Hamburger SV, terwijl Internazionale het supertalent naar Italië zou willen halen.

De jonge Schreck zal ongetwijfeld gevleid zijn door het feit dat zijn naam in verband wordt gebracht met clubs als Chelsea en Real, maar laat zich het hoofd vooralsnog niet op hol brengen. “Ik ben hier in goede handen”, maakt de spelverdeler duidelijk, waarbij hij de lat nog niet al te hoog legt. “Ik wil profvoetballer worden en ik heb het uitstekend naar mijn zin bij St. Pauli.”

Denk je dat Sam Schreck snel naar een Europese topclub vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Las net dat Odengaard 2 miljoen verdient. Dat zullen ze zo'n jongen ook wel beloven en dan is de keuze snel gemaakt. Op zo'n leeftijd voor je 20e financieel onafhankelijk heerlijk hoor. Of je het haalt is dan bijzaak

22 juni 2015 om 11:17

Ja dat js gewoon niet normaal meer een jonge van 16 2 miljoen laten verdienen echt ongewoon ronaldo verdiend 21 miljoen per jaar

22 juni 2015 om 11:18

bij Duitse talenten is dat vaak wat anders omdat die jongens in eigen competitie ook aardig kunnen verdienen. volgens mij verdiende Max Meyer 1.5 miljoen en Leon Goretzka ook, beide toen 18 jaar.

Ik hoop dat deze jongen naar een club als Schalke gaat, wellicht zelfs een stapje er onder zoals Frankfurt of Werder. dit soort jongens moeten namenlijk gewoon minuten gaan maken en stap voor stap omhoog gaan.

22 juni 2015 om 11:33

Als die verstandig is gaat die gewoon naar een club als Schalke of Leverkusen en dan het eerste jaar uitgeleend worden aan een Frankfurt/bremen/koln etc. Schalke geeft zovaak talenten de kans dit jaar ook weer Sane, Friedrich die zijn doorgebroken plus die jonge keeper. Bij Leverkusen staan al genoeg jonkies in de basis. Zoals Brandt, Wendell, Jedvaj etc.

22 juni 2015 om 12:44

Schalke grinnik , lekker clubje inderdaad, laat zo'n ventje lekker bij St Pauli 2 jaar basis speler worden en als ie dan echt zo goed is zien we t wel weer! Tis ongeloofloos dat de supertalenten als rijpe appelen van de boom vallen!!

22 juni 2015 om 13:00

Talenten moeten nu opgepikt worden, vooral voor clubs als Schalke - als ze namenlijk 2 jaar wachten is zo'n jongen niet meer te betalen (figuurlijk dan) aangezien Sankt Pauli dan gewoon 7 a 10mil er voor wilt hebben.

Daarbij worden talenten eerder gespot wegens de huidige technologie, data wordt opgeslagen en geanalyseerd. Ik weet niet of je wel eens de film "moneyball" hebt gezien, dit is een klein voorbeeldje ervan.

hedendaags worden er met allerlei tools en computers spelers beter begeleid, qua gezondheid, mentaal als techniek. dat was vroeger inderdaad wel anders en daarom zijn er nu wat meer appels die van de boom vallen.

22 juni 2015 om 14:04

Meyer is inmiddels 21.

22 juni 2015 om 14:06

haha, ja zag de rare zin ook nu pas, ik bedoelde dat ze 1.5mil kregen toen ze 18 waren. :D

22 juni 2015 om 14:17

Timon Wellenreuther ja, jammer dat hij een van de beste keepers voor zich heeft. Schalke moet met hem wel verlengen, staat tot 2017 onder contract.

Waarom zou als jeugdspeler uit Duitsland naar het buitenland gaan? Zoveel voorbeelden de laatste jaren van jonge spelers die zelfs bij Duitse topclubs de kans krijgen. Lekker in Duitsland blijven!

22 juni 2015 om 11:15

theoretisch gezien is het slimmer om in duitsland te blijven, maar ik zou mooi daarheen gaan, daar verdient hij minimaal 5x zoveel, en mocht je daar mislukken kan je zo naar een andere mooie club...mocht hij het bij st pauli niet redden om wat voor reden dan ook (blessures/kwaliteit/discipline) dan komt hij nergens meer terecht op het hoogste niveau

22 juni 2015 om 11:59

Bij st pauli zal hij niet lang blijven maar BVB of Schalke is ook Duitsland verdiend hij ook goed en die geven jeugd wel een kans itt Real en Chelsea.

22 juni 2015 om 12:44

dat misschien wel ja, maar ook die zullen nog niet de helft betalen van wat madrid betaald, maar inderdaad heb je daar wel meer kans van slagen

Utd moet hem binnen zien te halen! Al is het alleen maar vanwege de hilarische berichten die op Twitter over hem en Rooney zullen volgen..

on topic
Hopelijk blijft hij in zijn vertrouwde omgeving en kan hij zich daar in betrekkelijke rust ontwikkelen, voordat hij overstapt naar een topclub in Duitsland...oftewel Bayern.

22 juni 2015 om 12:32

Het duurde even, maar ik snap hem. Haha, super mooi eigenlijk.

Bayern loopt al over van de talenten. Om daar nog door te breken is nogal lastig. Dortmund, Schalke of Wolfsburg zouden ook echt geen schande zijn.

22 juni 2015 om 13:15

Haha, dacht ik ook meteen aan!

De concurrenten zullen vast groen van jaloezie zien als hij ergens anders tekent

Lijkt me niet dat die kans maken, als de top in Duitsland hem ook wil.

Ik zou nog even wachten

Gewoon niet naar een europese topclub gaan nu want je zal er weinig aan spelen komen. Blijf lekker bij St.Pauli daar kan hij zich ontwikkelen en dan de stappen zetten naar een topclub.

Laat zo'n jongen nou gewoon eens doorbreken bij St Pauli en stap voor stap zijn carrière opbouwen. Jammer dat het zo gaat tegenwoordig, maar ja dat is het voetbal anno 2000 .

22 juni 2015 om 12:30

Ach, ik zou zeggen: laat spelers pas na hun 20ste een transfer maken. Onhaalbaar natuurlijk, maar dat zou het o-zo-leuk maken. Kunnen wij in Nederland ook wat langer genieten van onze parels. Maakt de competitie alleen maar sterker.

22 juni 2015 om 12:33

Je zou als voetbalbond wel kunnen kijken of je de regels op het binnenharken van talent wat kunt beperken. Want clubs als Chelsea, City etc die hebben in elke leeftijdscategorie 30-40 spelertjes rondlopen die ze overal wegharken en van een groot aantal van die gasten verneem je later niet veel meer.
Maar het blijft een lastig verhaal zolang de wetgeving vrij spel geeft aan clubs om alles maar op te kopen.
Ik vind het wel jammer, het zou mooi zijn als dit soort jongens eerst doorbreken bij hun club.

Toch een luxe als je de Duitse, Italiaanse, Spaanse, Engelse of Franse nationaliteit hebt. De verleiding om weg te gaan is vaak wat minder groot, omdat de eigen competitie ook van vergelijkbare sterkte (en financieen is). Turkije volgens mij ook nog wel van hetzelfde verhaal. Waarom zou hij huis en haard verlaten? Speelt nu gewoon in de basis en moet het bij zo'n grote club doen met een reserverol.

Wat een luxe daar In Duitsland. Het ene toptalent is nog maar net doorgebroken of de volgende klopt aan de deur. Wij zijn al blij als we nog een of twee jongens krijgen die top kunnen worden.

Jij blijft, vriend. We kunnen je nog wel gebruiken!

Tuurlijk jongen, ga naar Real, verdien 2 jaar lang 2 miljoen per jaar en laat je daarna verhuren om nooit meer op dat niveau te komen!! Maar je hebt dan wel lekker verdiend toch?! Kijk maar naar Ödegaard! Deze jongens worden puur en alleen als handel beschouwd, niet meer wat het beste is voor het voetbal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren