Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea doet ‘oninteressant’ bod: ‘Hij speelt hier, de rest is niet relevant’

Laatste update:

The Guardian meldde woensdag dat AS Roma en Chelsea een akkoord hebben bereikt over Edin Dzeko en Emerson Palmieri, maar daar is volgens Monchi geen sprake van. De sportief directeur van i Giallorossi laat aan Mediaset weten dat in ieder geval Dzeko voorlopig in het Stadio Olimpico blijft.

“Roma luistert net als alle andere clubs in de wereld naar inkomende aanbiedingen. Niet alleen voorstellen voor Edin, maar ook voor andere spelers in de selectie. We zijn bereid om te luisteren en dan nemen we een beslissing. Dzeko speelt nu hier en de rest is niet belangrijk, wat inhoudt dat het binnengekomen bod voor hem niet interessant was”, aldus Monchi.

“Ik weet niet welke persoonlijke voorwaarden er zijn aangeboden aan de speler, want ik ben zijn zaakwaarnemer niet. Ik praat alleen namens AS Roma: als we een bod binnenkrijgen, dan kijken we daarnaar en nemen we een beslissing. Als sportief directeur moet ik naar het economische en sportieve aspect kijken. Ik moet naar beide aspecten kijken, anders had ik net zo goed Lionel Messi kunnen contracteren.”

The Guardian meldde dat de clubs elkaar hadden gevonden in een transfersom van vijftig miljoen euro, een som die door variabelen met vijftien miljoen zou kunnen oplopen. De 31-jarige Dzeko schijnt een contract tot medio 2020 te kunnen tekenen op Stamford Bridge en zou daar Michy Batshuayi moeten vervangen. Als de Bosniër binnen is, mag de Belg namelijk op huurbasis vertrekken.

Denk jij dat Edin Dzeko deze maand transfereert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dzeko is 31 jaar oud aan hem heb je niks meer hij is niet meer voor de top van de premier league hij zit goed bij as roma

24 januari 2018 om 21:30

Snap inderdaad ook niet waarom chelsea een dikke som zou willen neertellen voor een 31-jarige speler die al eerder gefaald heeft in de premier league

24 januari 2018 om 21:52

Salah heeft eerder gefaald in PL de Bruyne heeft eerder gefaald.. hoe spelen ze nu? Dzeko was vorig seizoen topscoorder van de serie a boven higuain die 100mil gekost heeft.. is 30... op de huidige spelers markt valt het kwa prijs nog mee hij kan minimaal nog 2/3 seizoenen van waarde zijn naast Moratta .. zeker een toevoeging heeft bewezen dat die het niveau van PL aankan en al helemaal nu die wat volwassener is geworden.

24 januari 2018 om 22:42

Als je zegt dat Dzeko gefaald heeft in de Premier League dan moet je zijn statistieken even bekijken en je dan gaan schamen over hoe slecht je geinformeerd bent...

24 januari 2018 om 22:54

Dzeko gefaald? Leg dat uit?

24 januari 2018 om 23:10

Nouja Dzeko was eerst ook een flop voor Roma.

24 januari 2018 om 23:11

Is er nog een andere Dzeko? Want ik ken geen 1 Dzeko die heeft gefaald hoor

Caroll, Crouch en nu de 31 jarige Dzeko. kan iemand me uitleggen waarom Costa ook alweer weg moest?

24 januari 2018 om 22:05

Omdat Conte hem niet mocht. Daarom

24 januari 2018 om 22:43

Crouch was een onzinverhaal, Carroll of zeker Dzeko zijn uitstekende tweede spitsen/concurrenten voor Morata met specifieke kwaliteiten. Waarom Costa dat niet is lijkt me duidelijk: te duur en geen speler om op de bank te zetten, daar wordt de sfeer niet beter van...

24 januari 2018 om 23:15

Zou kunnen, ik las het van de week maar begrijp er werkelijk niets van. Costa vind ik beter dan al die drie genoemde spelers.

Denk dat dit een hele goede aankoop zou zijn voor Chelsea. Kan overal waar hij heeft gespeeld goede statistieken overleggen. Vorig jaar nog topscorer in de Serie A. Sterk, goede afmaker kan een bal vasthouden. Hele goede tweede spits voor Chelsea, met zeker nog een paar goede seizoenen voor zich.

Kunnen ze beter Icardi halen.

Wat heeft Roma betaald voor Dzeko? Toch niet zo veel, kunnen we veel winst maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren