Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea doet ondanks transferverbod voor 50 miljoen zaken met Real Madrid’

Laatste update:

Chelsea en Real Madrid hebben een akkoord bereikt over de transfer van Mateo Kovacic, zo meldt Sky Sports donderdag. The Blues hebben een transferverbod opgelegd gekregen voor de komende twee transferperiodes, maar mogen toch zaken doen met de Spaanse grootmacht. Kovacic speelde namelijk afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Europa League-winnaar uit Londen. De huurdeal eindigt echter op 30 juni, zodat Chelsea nog enkele dagen de tijd heeft om de overgang definitief te maken.

Volgens Sky Sports werd vorig jaar in de huurovereenkomst omtrent Kovacic een optie tot koop bedongen. Chelsea kan de 25-jarige middenvelder uit Kroatië derhalve voor een bedrag van om en nabij de vijftig miljoen euro overnemen van de Koninklijke, waar zijn verbintenis nog twee seizoenen doorloopt. De verwachting is dat de miljoenendeal op korte termijn wereldkundig wordt gemaakt.

Er was onzekerheid over een eventueel langer verblijf op Stamford Bridge, daar manager Maurizo Sarri onlangs naar Juventus vertrok. Mede door de zware blessure van Ruben Loftus-Cheek wil Chelsea de samenwerking echter graag voortzetten. Kovacic kwam afgelopen seizoen tot 32 competitiewedstrijden in het shirt van de Chelsea. De finale van de EFL Cup ging verloren tegen Manchester City, maar in de finale van de Europa League had de huurling wel reden tot juichen. In de eindstrijd werd met ruime cijfers gewonnen van Arsenal (4-1).

Mocht Kovacic definitief in Londen blijven, dan krijgt hij waarschijnlijk te maken met Frank Lampard. De oud-middenvelder, thans in dienst van Derby County, praat met het bestuur van Chelsea over de vacante trainerspositie en lijkt de beste papieren te hebben. Voor Gonzalo Higuaín lijkt een langer verblijf in de Engelse hoofdstad er niet in te zitten. De Argentijnse aanvaller werd in het tweede gedeelte van afgelopen seizoen gehuurd van Juventus, maar wist niet te imponeren. De kans is groot dat hij terugkeert naar Turijn, waar de routinier wederom met Sarri gaat samenwerken.

Vind jij dat Chelsea Mateo Kovacic definitief in moet lijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol de miljoenen komen zo wel erg makkelijk binnen zeg. Llorente en Kova twee reserves en samen al 90 miljoen opgebracht. Wat betreft Kova, het was duidelijk dat ook hij weinig speeltijd zou krijgen. Voor beide partijen prima oplossing.

27 juni 2019 om 12:35

Dacht eigenlijk dat Kovacic toch wel een behoorlijk groot talent was en dat hij de natuurlijke opvolger van Modric zou zijn, maar dit is er helaas niet van gekomen.

Ik denk ook dat Chelsea hem eigenlijk liever niet zou binnenhalen of in ieder geval niet voor 50 miljoen, maar doordat zij door dit transferverbod eigenlijk geen andere keus hebben. Het is of 50 miljoen voor Kovacic betalen of helemaal geen extra middenvelder kunnen aantrekken..

27 juni 2019 om 12:42

Ja dat was wel de gedachte, maar hij komt nauwelijks in de buurt van Modric. Hij is ook alweer 25 jaar en geen talent meer. Misschien heeft het ook te maken met vertrouwen natuurlijk, want hij was zeker niet slecht bij Real maar speelde gewoon weinig. Anyway vind ik dit een prima keuze en Real vangt nog eens 50 miljoen. Wat betreft Chelsea, ja die moeten wel, anders zitten ze straks met lege handen na de transferperiode.

27 juni 2019 om 12:48

90 miljoen waarmee Real Madrid zich weer kan versterken op het middenveld met een Pogba of Eriksen?

27 juni 2019 om 12:56

Of misschien hebben ze al geen 300 miljoen uitgegeven?

27 juni 2019 om 13:24

En dat vind je raar na 3 jaar geen grote aankopen te hebben gedaan? Als Real Madrid zich wil versterken is dat hun goed recht om dat te doen.

27 juni 2019 om 15:34

@Le Papillon, Ajax heeft dit seizoen al 90 miljoen met de CL verdiend. Doe daar maar 10/20 miljoen bovenop en dat bedrag x4.

27 juni 2019 om 12:50

Kovacic vond ik bij Real eigenlijk altijd wel imponeren, maar dat is er in Londen nog niet echt uit gekomen. Maar goed, kijk naar het eerste seizoen van Bakayoko bij Chelsea (catastrofe) terwijl dat ook gewoon een degelijke middenvelder blijkt. Sarri is denk ik ook niet de fijnste coach om zelfvertrouwen op te bouwen, het hele middenveld speelde zowat in dienst van Jorginho. Op dit moment is Loftus Cheek hem voorbij, maar als hij weer gaat spelen zoals bij Real dan is 50 miljoen wel marktconform imo.

Dit is niet serieus mag ik hopen... 50 miljoen voor een speler waar ik letterlijk niet 1 goede wedstrijd van gezien heb. Het enige wat Kovacic deed was te lang wachten met de bal, het tempo er daardoor uithalen om vervolgens zichzelf vast te lopen. Van wat ik gezien heb vind ik hem niet creatief genoeg.

27 juni 2019 om 12:39

Vond hem in het begin niet slecht spelen hoor. Ik verwachtte ook meer van hem vooral aanvallend. Defensief was hij wel stabiel. Denk dat dit een prima aankoop voor de breedte is achter Jorginho. Vooral als we 4231 gaan spelen denk ik dat hij beter zal presteren. Daarnaast zijn de enige andere spelers voor de breedte op de 2 posities voor de verdediging baka en drinkwater.

27 juni 2019 om 12:57

Hij is de beste cvm ter wereld , maar, Kante is geen goede box-to-box.

27 juni 2019 om 13:03

Ik ga er wel ff van uit dat we 4231 gaan spelen hier. Dan zou hij de back up zijn van Jorginho. En bakayoko voor Kante. Dan komt hij aan genoeg wedstrijden. Rlc, barkley en mount zouden dan de aanvallende middenvelders zijn.

27 juni 2019 om 13:27

Ik heb liever Ampadu dan Kovasic, dit is echt €50 miljoen weggegooid geld als dit echt zo is. Daarnaast neem ik aan dat ze wachten met zo'n aankoop tot de nieuwe trainer er staat?

27 juni 2019 om 13:33

Lampard schijnt zijn goedkeuring te hebben gegeven volgens de media.

27 juni 2019 om 14:17

Weinig mis? Ik vind dat Chelsea net zeer slecht bestuurd wordt op transfervlak. Ieder zijn mening natuurlijk maar wat mij betreft kan Marina zeer goed verkopen en haalt ze bij een spelersverkoop altijd het onderste uit de kan, maar qua aankoopbeleid vind ik Chelsea echt bedroevend.

27 juni 2019 om 15:51

@hangover96. Loftus Cheek is wss het grootste deel van volgend jaar uitgeschakeld met een blessure dus die hoef je sws niet mee te tellen.

27 juni 2019 om 13:24

Ik mag hopen dat de UEFA hier toch nog een stokje voor steekt. Lijkt wel alsof ze blind zijn bij Chelsea. Hoe kan je deze misbaksel van een speler voor zo'n bedrag kopen?

Jammer, had hem graag bij real gezien als opvolger van modric. Uitstekende box to box speler met goede dribbels, bij Chelsea kwam hij niet goed tot zijn spel.

Prima gehandeld chelsea! Met oog op de transferban is dit vrij logisch. t is wel veel geld ondanks dat kova een goede speler is, en real heeft met ceballos een vergelijkbare speler die jonger en spaans is dus vanuit hun is het ook wel een logische zet. 50 milj pegels zeg... wat een markt

Hier betaalt Chelsea veel te veel voor, maar je moet wat als dit je enige kans op een transfer is. Hoe zit het met Higuain, gaan ze die ook overnemen? Nu Hazard en Morata weg zijn wordt de spoeling voorin wel erg dun; Giroud, Pedro, Willian, Hudson-Odoi en Abraham.. Champions League voetbal halen wordt een loodzware opgave voor the Blues.

27 juni 2019 om 12:43

Mason Mount kan voorin ook uit de voeten, op zich zijn het genoeg opties maar of ze je de top 4 in gaan schieten is inderdaad een andere vraag.

27 juni 2019 om 13:30

Pulisic, Piazon, Kenedy of een van de vele andere talenten in de jeugd

27 juni 2019 om 13:30

Daarnaast is Higuain echt heel slecht, dus die mag weg.

27 juni 2019 om 14:27

Piazon heeft afgelopen seizoen welgeteld 4 wedstrijden gespeeld bij een hopeloze degradant uit de serie A. Hoe kan je die ooit in een rijtje zetten om volgend jaar bij de selectie te zitten komend jaar?

50 miljoen voor deze beste man. Real Madrid lacht in het vuistje natuurlijk. Met alle respect, maar waarom zou je 50 miljoen voor hem betalen?

27 juni 2019 om 12:36

Lees mijn reactie hierboven. Ze hebben weinig keuze. Chelsea heeft een transferverbod waardoor het die verplichte 50 miljoen voor Kovacic moet betalen, of ze kunnen helemaal geen middenvelder aantrekken. Chelsea heeft er dan blijkbaar toch voor gekozen om toch een versterking binnen te halen.

27 juni 2019 om 12:47

Kovacic is gewoon een uitstekende middenvelder met veel loopvermogen. Heb je dat soms niet gezien tegen Barcelona?

27 juni 2019 om 13:44

Dat lag aan Sarri die het hele team om zijn lieverdje Jorghino bouwt.

27 juni 2019 om 15:52

Kovavic is wel de 3e middenvelder qua minuten

Kwam er afgelopen seizoen allemaal niet helemaal lekker uit. Toch zeker met het oog op de transferban een goede zet denk ik. Misschien dat hij onder de nieuwe coach beter gaat spelen, zeker als kante weer op cvm komt.

Jammer. Had hem graag samen met Barella richting Inter zien komen. Maar 50m is wel veel.

Jammer, ik ben altijd een enorme fan van Kova geweest. Ik kan het nog enigszins begrijpen als dit betekent dat Ceballos blijft. Anders ben ik wel heel teleurgesteld. Twee van mijn favoriete middenvelders. Jongens die techniek, inzicht en voorwaartse dreiging hebben maar dat ook koppelen aan een werklust die weinig andere technische middenvelders aan de dag leggen. Paqueta is een zeldzaam voorbeeld die dat ook heeft. Ik snap dat het tijd is voor Madrid om door te selecteren maar dan kan je net zo goed een gretig talent de kans geven i.p.v. de voldane vedettes. Dat vers bloed hoeft niet in elke instantie van buitenaf te komen. Wat mij betreft staat Dani volgend seizoen gewoon in de basis i.p.v. Modric. Koop Ndombele en dan kan Kroos erbij blijven als hij beloofd van eens sneller dan 12km/h te rennen op het veld. De extra 100 miljoen die Pogba je zou kosten steek je mooi in het spaarvarkentje. Als Mbappe dan de komende 2 seizoenen opeens haalbaar blijkt heb je dat geld ten allen tijde klaar liggen.

27 juni 2019 om 12:52

Precies. Llorente Kovacic en Ceballos zou een uitstekend middenveld vormen over een paar jaar.

27 juni 2019 om 15:56

Kovacic komt tekort voor het hoogste niveau. Ik zie hem binnen een paar jaar nog stappen omlaag zetten.

Voor een box-to-box speler amper 1 keer scoren in je laaste 105 competitiewedstrijden is belachelijk slecht.

Je kunt als Real toch veel beter Kovacic houden dan vd Beek halen? Ik snap hier niets van.

27 juni 2019 om 12:59

Compleet andere spelers. Donny is een aanvallende middenvelder en Kovacic meer een centrale middenvelder. Heeft daarnaast aangetoond dat hij ook niet echt een toegevoegde waarde is. Dan kan je beter Ceballos houden.

27 juni 2019 om 13:02

Het zijn andere types ja, maar geen compleet andere spelers. Ceballos moet ook behouden worden inderdaad.

27 juni 2019 om 13:13

Ik vind ze compleet anders. Donny speelt niet meer als controlerende of box-to-box want dat was niet zijn kracht. Hij speelt als aanvallende middenvelder strak achter de spits. Kovacic is een box-to-box.l.

50 miljoen voor Kovacic? Soms speelt hij heel sterk, maar ik vind hem net niet. Voegt vaak te weinig toe, loopt veel met de bal. Real Madrid verkoopt op deze manier wel heel sterk.

Ik kijk niet vaak naar Chelsea, maar die enkele keer dat ik een wedstrijd kijk zit deze jongen vaak op de bank. ik snap deze aankoop daarom ook totaal niet. als Chelsea zijnde kun je beter een betere speler kopen voor minder geld. zoals Yassine Azzagari van NAC Breda, jongen met heel veel potentieel. ik denk dat deze jongen de toekomstige KDB is.

27 juni 2019 om 15:42

Dan kijk je op de verkeerde momenten. Kovacic heeft meer gespeeld dan jongens als Barkley en RLC (ook omdat RLC zovaak geblesseerd is). Heeft gewoon meer dan 3000 minuten gespeeld.

Chelsea kan gewoon en en kopen. Yassine voor de loan army en Kovacic voor het eerste. Als die Yassine zo goed is, waarom speelt hij dan niet? Chelsea heeft talloze talentvolle spelers in de jeugd lopen

27 juni 2019 om 16:03

Yassine speelt wel, alleen nog niet in het 1e. hij speelt momenteel in de 0-19.
houd hem in de gaten

27 juni 2019 om 16:27

Ja ik bedoel in het eerste. Als hij nog niet eens bij NAC in het eerste speelt, wat moet Chelsea op korte termijn met hem? Chelsea heeft iemand nodig die volgend seizoen 3000/4000 minuten kan maken.

50 miljoen voor een speler dat 1x raak schoot in zen laaste 105 competitiewedstrijden voor een box-to-box speler te zijn...
Heel goed gehandeld van Real !

Hopelijk is dit gewoon weer een loze gerucht... Die heb je echt niet nodig, brengt niks speciaals is geen persoonlijkheid die jongere spelers zou kunnen helpen, kortom je kan op zijn positie makkelijk een speler van eigen jeugd laten spelen (als de transfer ban deze zomer blijft staan en hopen dat Kanté ook blijft).

Kon bij Real nooit echt doorzetten precies, nooit echt van grote waarde geweest. En Chelsea moet gewoon spelers behouden voor komend seizoen dus dit was een soort verplichting om hem te definief over te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren