Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League-ambities bij Stoke City: ‘Alles kan gebeuren hier’

Laatste update:

Zomeraanwinst Xherdan Shaqiri sluit niet uit dat hij komend seizoen in de Champions League voetbalt met Stoke City. De Zwitserse aanvaller, voor aanvang van dit seizoen overgekomen van Internazionale, staat momenteel op de negende plaats in de Premier League met the Potters.

/

De 24-jarige dribbelaar gaat er evenwel van uit dat Stoke in staat moet worden geacht om bij de bovenste vier te eindigen in Engeland; Tottenham Hotspur, momenteel als vierde geklasseerd, heeft zes punten meer. “Je weet het nooit in het voetbal”, maakt Shaqiri duidelijk in de Engelse media. “Sommige topclubs staan laag, Leicester City staat bovenaan. Alles kan gebeuren in deze competitie.”

De Zwitsers international wijst op de zeges die Stoke boekte op Manchester United, Manchester City en Chelsea. Daar staan echter nederlagen tegen West Bromwich Albion, Watford, Crystal Palace en Sunderland tegenover. “We verslaan grote ploegen, maar we moeten ook winnen van tegenstanders van wie verwacht wordt dat wij ze verslaan. Al zijn ook de kleinere clubs goed, iedere wedstrijd is lastig in de Premier League”, weet de ploeggenoot van Erik Pieters, Ibrahim Afellay en Marco van Ginkel.

Denk je dat Stoke City de Champions League haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met deze voorhoede kunnen ze zeker Europees voetbal halen! Ik vind het een erg leuk team om naar te kijken oa tegen Everton afgelopen maandag was genieten!

Ik vind dat Stoke echt een opvallend goede ploeg heeft weten krijgen. Spelers als Arnautovic en Bojan werden vroeger gezien als absolute toptalenten (nieuwe Zlatan en Messi..). Daarbij hebben ze met Van Ginkel, Shaqiri, Affelay en Butland spelers die ook het talent hebben om bij (sub)topploegen te spelen. Tot slot zijn er nog nuttige spelers als Adam, Johnson, Shawcross en Crouch die de PL door en door kennen en allen zeer behoorlijke kwaliteiten hebben.

De knokploeg van vroeger is dus duidelijk omgeturnd tot een voetballende ploeg dat over veel snelheid en behoorlijke techniek beschikt. Alhoewel het grote geld in de PL dus zeker nadelen heeft, vind ik ontwikkelingen als deze wel zeer leuk!

30 december 2015 om 10:52

Ik neem aan dat je Shaqiri per ongeluk in het rijtje met Pieters hebt geplaatst en bent vergeten hem een toptalent te noemen...

30 december 2015 om 11:32

Shaqiri heeft geweldige dingen laten zien bij Bayern

30 december 2015 om 16:15

Ik neem aan dat jij een obsessie hebt met Pieters waardoor je zijn naam ziet staan in een rijtje terwijl hij niet genoemd wordt?
Ik geef wel aan dat Shaqiri het talent heeft om bij een topploeg te spelen, lijkt me een behoorlijk correcte waardering van zijn talenten.

30 december 2015 om 11:54

Het is heel simpel. Stoke heeft gegokt en gewonnen. Ze hebben spelers gehaald die vroeger als toptalent te boek stonden. Arnautovich, Bojan, Muniesa, Shaqiri. Het had 2 kanten op kunnen gaan met deze spelers, en het viel de goede kant op. Soms zit het mee

30 december 2015 om 12:53

Scheelt ook een hoop dat Pulis daar weg is.

Ja hoor Stoke in de champions league .een matige ploeg met een paar afgedankte spelers meer ook niet.

Dit seizoen is er alles mogelijk in de PL. Zou me niet verbazen als Clubs als Stoke, Crystal Palace, Watford en Leicester hoger eindigen dan Man U en Chelsea.

Ik zou het wel toejuichen Stoke Championsleague. Beter dan een Ajax. Ik verwacht ook dat zij Ajax een pak rammel zouden geven.

"de Zwitsers international wijst op de zeges die Stoke boekte op Manchester United, Manchester City en Chelsea. Daar staan echter nederlagen tegen West Bromwich Albion, Watford, Crystal Palace en Sunderland tegenover."

Het grappige is dan dat ze boven Chelsea staan, maar onder bv. Watford en Crystal Palace. Ze staan ook nog dichter bij Man U dan bij Watford en CP. Geeft alleen maar aan hoe gek deze competitie is.

Weet iemand waarom diouf niet altijd meer speelt?

30 december 2015 om 13:17

Doordat ze met Bojan shaqiri en arnautovic goed afwisselen in de spits en het zo hun tegenstanders lastig maken. Diouf is dit spel te statisch

Meestal valt zo'n club na de winter terug in het rechterrijtje. Daarbij wordt het volgend jaar veel moeilijker om deze prestatie te herhalen, kijk maar eens naar Southampton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren