Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Shaqiri etaleert absolute klasse met prachtig ingestudeerde vrije trap

Laatste update:

Xherdan Shaqiri is het voetballen absoluut nog niet verleerd, zo heeft hij in de nacht van woensdag op donderdag maar weer eens laten zien. De Zwitser, dit seizoen uitkomend voor Chicago Fire, schoot tegen CF Montreal op voortreffelijke wijze raak uit een ingestudeerde vrije trap. Shaqiri stond daarmee aan de basis van de 3-0 zege.

Chicago stond al op een 2-0 voorsprong, toen Shaqiri na een half uur spelen mocht aanleggen voor een vrije trap. De Zwitser zocht op de rand van de zestien de combinatie met ploeg- en landgenoot Maren Haile-Selassie om vervolgens weergaloos raak te schieten in de rechterkruising. Haile-Selassie naam eerder in de wedstrijd al de 2-0 voor zijn rekening.

Shaqiri besloot vorig jaar februari voor zeven miljoen euro de overstap te maken van Olympique Lyon naar Chicago Fire. In zijn eerste jaar kwam hij in 29 wedstrijden tot 7 goals en 6 assists. Deze jaargang staat de teller tot dusver op 19 wedstrijden. Daarin wist hij 2 keer het net te vinden en fungeerde hij 4 keer als aangever. Shaqiri ligt nog tot december volgend jaar vast in de MLS.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf dit toch een heerlijke voetballer vinden. Hoe deze man speelde met Liverpool in de 4-0 tegen Barcelona... Echt bizar hoe goed hij Salah verving. Jammer dat het uiteindelijk nooit echt wat geworden is

13 juli 2023 om 11:47

Wat is “nooit echt wat geworden”? Ik denk dat menig profvoetballer zou willen ruilen met hem. Niet de absolute top, maar wel daaronder. Is ook altijd een favoriet van mij geweest, heeft bij het Zwitsers elftal ook altijd prima gespeeld.

13 juli 2023 om 12:25

Heeft echt wel een geweldige carrière gehad. Velen roepen maar wat… Als je bij Bayern, Inter en Liverpool hebt gespeeld dan heb je een geweldige carrière gehad. Heeft ook een stuk of 6 eindtoernooien gespeeld met Zwitserland en zoveel geweldige doelpunten gescoord…

13 juli 2023 om 12:36

Heeft inderdaad bij fantastische clubs gespeeld, maar werd nergens echt een basisspeler. Stond bij Basel en Bayern echt bekend als een groot talent. Ik heb de cijfers even opgezocht en heeft in 3 seizoenen Bayern "slechts" 52 wedstrijden gespeeld. Bij Liverpool 45 in evenveel jaar.

13 juli 2023 om 12:37

Ik denk dat de meeste mensen dit zeggen omdat hij nooit echt onbetwist is geweest bij Bayern of Liverpool door vorm en/of blessures. Ja hij is betrokken geweest bij vele mooie momenten maar heeft nooit een seizoen lang basis gestaan bij een die clubs. Alleen bij Stoke en Basel deed hij dat.

13 juli 2023 om 12:40

Ik denk dat thom_1996 misschien eerder bedoeld dat Shaqiri zijn volledige potentie nooit echt heeft waargemaakt. Toen hij nog bij Basel speelde werd hij getipt als potentieel gouden bal-winnaar. Hij heeft natuurlijk bij een aantal prachtige clubs gespeeld, maar was eigenlijk altijd tweede viool. Wel een hele leuke speler om naar te kijken.

13 juli 2023 om 13:14

Goede speler met een fantastisch linkerbeen maar liet het vaak alleen in momenten zien, was soms ook onzichtbaar. Verder een uitstekende wisselspeler voor Liverpool

13 juli 2023 om 12:03

Helaas te klein, als hij 1,82 was en iets meer rendement, was hij nu een vd betere geweest op zijn positie

13 juli 2023 om 12:38

Messi is maar een centimeter groter dan Shaqiri, denk niet dat het daar aan ligt.

13 juli 2023 om 13:24

Beetje makkelijk, Messi heeft dan ook 10x meer talent, tja dan kan je haast niet mislukken

13 juli 2023 om 14:39

Je praat over zijn lengte en rendement, maar lengte is dan toch helemaal niet van toepassing? Alleen meer rendement was hierin ook al prima geweest.

13 juli 2023 om 15:40

Lengte gaat vaak ook gepaard met fysiek, wat een enorm voordeel is in het voetbal

13 juli 2023 om 15:50

Ja en kleinere lengtes gaan vaak gepaard met wendbaarheid. Ik snap de meerwaarde van je opmerking over lengte dus nog steeds niet. Het belangrijkste wat je vermeld is meer rendement.

Mooi en goed ingestudeerde goal. Lekker aan het genieten van het spelletje en het leven in Amerika. Het lijkt wel alsof het vanuit zijn kuiten naar zijn hoofd is gestegen.

Deze man heeft zoveel mooie doelpunten gemaakt vanaf afstand.

Mijn standaard aankoop vroeger samen met Kevin Prince Boateng, beiden zijn helaas niet écht basisspeler in de wereldtop geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren