Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chadli weigert berucht trainingskamp en stevent af op transfer’

Laatste update:

Nacer Chadli ligt op ramkoers met trainer Tony Pulis bij West Bromwich Albion. De Belg is niet meegereisd met zijn ploeggenoten naar een afbeulend trainingskamp in Oostenrijk, zo melden verscheidene Engelse media vrijdag. Hij traint nu apart in Engeland en sluit volgens de club volgende week aan voor een trip naar Hong Kong.

West Bromwich wil niet bevestigen dat er sprake is van een akkefietje, maar de krant is daar wel van overtuigd. Chadli ziet het niet zitten om 's ochtends om 05.00 uur op te staan en hard te lopen op de Oostenrijkse heuvels, schrijft de Daily Mirror. Die onderdelen horen steevast bij het 'beruchte' trainingskamp van Pulis. Enkele uren voor het vertrek zouden speler en trainer daar een verhitte discussie over hebben gevoerd.

De Welshe oefenmeester is teleurgesteld over de houding van Chadli. De ex-sterspeler van onder meer FC Twente staat er sowieso al niet goed op bij de trainer, die zich aan het eind van vorig seizoen kritisch uitsprak over het gebrek aan scorend vermogen van zijn pupil. Chadli maakte op 11 februari zijn laatste doelpunt in de Premier League. De aanvaller, met ruim vijftien miljoen euro de recordaankoop van West Bromwich, ligt tot medio 2020 vast bij de nummer tien van vorig seizoen.

Volgens de Daily Mirror is Chadli op weg naar de uitgang. Hij wordt nog niet in verband gebracht met geïnteresseerde clubs, maar de situatie bij WBA zou onhoudbaar zijn. Voor Pulis is het nieuws opnieuw een tegenvaller, nadat aanvoerder Darren Fletcher al transfervrij vertrok naar Stoke City. Bovendien zijn de plannen voor een door Pulis gewenst langdurig trainerscontract in de ijskast gezet na een teleurstellend slot van het afgelopen seizoen.

Zie je Nacer Chadli deze zomer vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Chadli nog steeds maar 27? Jezus, die man heeft de eeuwige jeugd zeker? Er liggen vast wel kapers voor hem op de kust, speelt bij WBA ook onder zijn niveau. Zou een goede speler zijn voor Everton bv.

7 juli 2017 om 19:52

Was rond de 20 dat hij bij Twente kwam , maar dat lijkt inderdaad een eeuwigheid geleden.

7 juli 2017 om 20:36

Chadli is nuttig omwille van zijn polyvalentie en daar hou ik wel van maar het probleem bij 90 pct van zulke types is dat ze alles redelijk tot goed kunnen en nergens in uitblinken.

Al bij al is hij naar premier league normen een vrij gewone speler -die het wat mij betreft lang niet super deed bij WBA- en ik zou niet weten wat het hyperambitieuze Everton met Chadli moet aanvangen.

7 juli 2017 om 20:45

Ik vind hem beter dan Wba, Chadli is zeker goed genoeg voor het niveau van Everton. En ze mogen dan hyperambitieus zijn, bij Everton beseffen ze ook wel dat ze waarschijnlijk max subtop gaan blijven. Denk eerder dat Everton een club is die zoals wel vaker het geval is met subtop clubs na goeie jaren de aansluiting achter de top verliezen.

7 juli 2017 om 23:19

Dat beseffen ze niet hoor, de eigenaren van Everton willen binnen een paar seizoenen de PL winnen. Met alle respect voor Chadli maar dan is dat toch echt niet het niveau waar je naar moet kijken voor die posities.

8 juli 2017 om 10:32

Ik ben het zelden zo eens geweest met een comment @bon Jovi. Volledig waar. Daarnaast, waarom zou hij bij Everton opeens passen als hij bij WBA niet kon uitblinken? Bij Tottenham heeft hij een goede start gekend, maar daarna is hij toch vrij snel op de bank beland.

8 juli 2017 om 15:14

Chadli moet t eens proberen in de Spaanse of Franse competitie. Mbt het akkefietje uit t artikel. Ik vind 05.00 opstaan en trainen als een navy seal ook zwaar overdreven. Is echt onzin. Waarom niet gewoon 10.00 een fatsoenlijke conditietraining. Een voetbalwedstrijd is 90min. Het is geen Uruzgan. Die typisch Engelse coaches kunnen beter trainen op techniek en tactiek. Stelletje houthakkers.

7 juli 2017 om 21:00

Voor everton? Waarom en voor welke positie. Hij heeft sinds zijn komst naar engeland 1 aardig seizoen gehad, maar verder is het echt niet bijzonder geweest. Misschien gaat die ooit het licht zien, maar tot die tijd zal het een momentenvoetballer zijn, waar helaas de momenten in een seizoen op twee handen te tellen zijn.

7 juli 2017 om 23:48

Hoezo moet elke ex-eredivisie speler oppeens naar Everton?

Chadli weet goed genoeg wat hij doet en forceert gewoon een vertrek. Jammer maar als het niet anders kan. Je moet als speler voor jezelf kiezen, omgekeerd zet een team/coach je ook zo aan de kant.

7 juli 2017 om 19:57

Voor jezelf kiezen? Is er iets mis met zijn situatie dan op het moment? Ik neem aan dat hij lekker betaald krijgt elke week/maand.

7 juli 2017 om 20:21

Standaard reactie, ze worden goed betaald dus kunnen ze niet slecht in hun vel zitten bij een club? Zucht.

7 juli 2017 om 21:01

Dus omdat iemand geld krijgt, moet het allemaal in orde zijn met hoe hij zich voelt? Je kan ook met een goed salaris niet gelukkig zijn in situaties.

8 juli 2017 om 09:09

Ik zit ook wel eens slecht in me vel, kan ik ook niet tegen mijn baas zeggen "flikker op" dat ga ik niet doen ..heb ik geen zin in.

8 juli 2017 om 09:21

@alex en JDG Nee hoor daar hebben jullie idd gelijk in. Maar ik zie voor de rest helemaal geen uitleg, en uit het artikel klinkt het gewoon alsof hij te lui is om op trainingskamp te gaan. En je kunt je natuurlijk afvragen of er geen betere oplossingen zijn als je slecht in je vel zit. Dat hebben we allemaal wel eens, maar gaan dan doorgaans niet gelijk over op werkweigering.

7 juli 2017 om 20:26

78.000 per week, goeie 4 miljoen per jaar, dus ik denk het niet.

7 juli 2017 om 20:27

Ik denk niet dat PSV zijn salaris kan/wil betalen

Is dit niks voor de Boer?

7 juli 2017 om 20:31

Van West Brom naar Crystal Palace? Ik zou ervoor bedanken...

Deze man kan toch bij een veel betere club voetballen. Wat heb ik van hem genoten toen bij AZ en tottenham!! Ik zie een Southampton of een Everton wel als opties

7 juli 2017 om 21:02

Ik denk dat je Agovv en Twente bedoeld.
Bij twente was ie net ruiz veruit de beste speler, mooie goals gescoord ook.

7 juli 2017 om 21:15

Wauw ja idd die clubs bedoelde ik ook. Het ging hem zo gemakkelijk af allemaal. En de ene na de andere goal was mooi. Carrière van deze man is toch niet nu al voorbij?

8 juli 2017 om 13:25

Heb jij genoten van hem bij az. Knap speelde bij AGOVV en Twente

welke idiote trainer bedenkt dit soort trainingskampen? het zou goed zijn als de hele selectie hiertegen in opstand komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren