Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cengiz Ünder speelt de wedstrijd van zijn leven en bezorgt Fenerbahçe winst

Laatste update:

Fenerbahçe is erin geslaagd een belangrijke driepunter aan zijn seizoentotaal toe te voegen. Cengiz Ünder was de grote man bij de Gele Kanaries, door voor liefst vier doelpunten te tekenen tegen hekkensluiter Istanbulspor. Fenerbahçe won uiteindelijk met 1-5. Dankzij de zege bezit de ploeg van trainer Ismail Kartal 47 punten. Dat zijn er drie meer dan Galatasaray, dat later op de zondag nog in actie komt tegen Konyaspor.

Fenerbahçe, dat aantrad met onder meer Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadioglu, Dusan Tadic en Sebastian Szymanski, kwam al in de zesde minuut op voorsprong. Ünder ontving de bal op rechts en sneed naar binnen op zoek naar wat ruimte voor een schot. De Turks international besloot van een meter of dertig uit te halen en deed dat fantastisch. Zijn pegel vloog via de handschoen van Alp Arda in de kruising: 0-1.

Er leek niets aan de hand voor Fenerbahçe, totdat Ünder op eigen helft uitgleed in de buurt van de cornervlag. De aanvaller wilde de bal wegrossen, maar leed juist ongelukkig balverlies. Jackson Laurentino nam het balbezit dankbaar over en zette scherp voor op Muammer Sarikaya, die Kadioglu aftroefde en binnenkopte: 1-1.

Toch zou Fenerbahçe de wedstrijd nog voor rust in het slot gooien. Allereerst maakte Ünder zijn ongelukkige fout bij de tegentreffer goed door twee minuten na de 1-1 zijn tweede van de middag te maken. Ünder profiteerde dit keer zelf van een fout van een verdediger van de thuisploeg, die veel te traag opendraaide en geen rekening hield met Ünder. De aanvaller kreeg de bal tegen zich geschoten en zag zijn 'inzet' in het doel belanden: 1-2.

De 1-3 viel een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd. Een duel aan de rechterkant kende geen winnaar, waarna Ünder er met de bal vandoor ging. De vleugelspeler keek op en krulde de bal vanaf een meter of 25 in de verre hoek.

In blessuretijd van de eerste helft deed ook Edin Dzeko een duit in het zakje. Ünder had een fraai én effectief hakje in huis op Mert Müldür, die strak voorgaf op de vogelvrije Dzeko. De Bosniër schoof eenvoudig binnen via een laag schot in de verre hoek: 1-4.

De tweede helft was nog geen minuut oud toen het arme Istanbulspor er weer aan moest geloven. Szymanski sprintte richting de zestien en creëerde zo ruimte voor Ünder, die de bal op een presenteerblaadje kreeg van de ex-Feyenoorder en andermaal de verre hoek vond: 1-5. Tadic kreeg halverwege de tweede helft nog de kans om vanaf de strafschopstip op het scorebord te komen, maar zag Arda redding brengen. Veel deerde het Fenerbahçe niet. De voorsprong kwam nooit meer in gevaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dik en dik verdiend, Istanbulspor staat niet zomaar laatste met 5 punten, die gaan 100% degraderen, wat een dramatische ploegje is dat zeg, ook mooi voor Cengiz dat hij eindelijk de man van de wedstrijd is, hopen dat hij dit voort zet, ook hem hebben we nodig met het EK, Fener had er wel 10 mogen maken dat is het enige negatieve van de wedstrijd, voorderest heer en meester, gefeliciteerd kanaries! Hopen dat Galatasaray hetzelfde doet tegen Konya, we missen een aantal sterkhouders maar dat moet niet uitmaken, spannende titelrace!

Niets minder dan 3 punten was vandaag acceptabel en die zijn dik verdiend binnengehaald. Nou hebben we het geluk dat we tegen Istanbulspor spelen, want de verdediging is echt een drama. Osayi en Djiku gaan gemist worden, en Serdar is het hem gewoon niet.. Over Samet hoeven we niet te beginnen, die kan beter alvast zijn route terug naar Adana gaan plannen. Doordat de verdediging geen vertrouwen uitstraalt gaat Ferdi automatisch minder goed spelen, omdat hij meer bezig is met andermans fouten corrigeren dan met de neus naar voren spelen.

Als Cengiz dit voortzet en Irfan sterk terugkomt na zijn schorsing, zie ik Tadic nog wel naar de bank verschuiven. Is steeds vaker onzichtbaar en 90 minuten per week trekt hij gewoon niet meer.. Laat staan 2x90 minuten als we dadelijk weer Europees gaan spelen. Dzeko heb ik altijd een zwak voor gehad maar toch vind ik Bats in elk opzicht voor veel meer dreiging zorgen. Als die begint te draaien heb je gewoon minimaal 20+ goals per seizoen rendement. Dit heeft hij tegen Kayseri met zijn hattrick ook laten zien. Bizar dat hij daarna niet meer minuten mocht maken. Zet ook elke wedstrijd wel zijn medespelers in scoringsposities, is het niet met zijn passjes dan is het wel met zijn loopacties die Dzeko gewoon niet meer kan maken omdat hij het niet meer kan belopen. Ismail Kartal heeft iets te veel respect voor Tadic en Dzeko. Zet daar Bats en King neer en dit team gaat gewoon veel lekkerder draaien.

Ik kan elke speler stuk voor stuk gaan analyseren maar dan val ik denk ik in herhaling met argumenten die we allemaal wel kennen. Misschien ééntje dan: Fred wordt zo gemist op het middenveld.

Jeetje.
Met wat scherpte was het hier 1-10 geworden. Dik verdiend. Cengiz laat zien waar die voor is gehaald voor 15 mil. Ben benieuwd of fener uberhaupt nog punten gaat laten liggen tot ze naar Rams Park komen.

7 januari 2024 om 18:15

Voor je ijzersterke tegenargument heb ik je een duimpje gegeven mijn jongen. Volgens mij werkt dat hier zo tegenwoordig toch?

7 januari 2024 om 18:28

Jaren geleden ging het ook al zo, het is niet van tegenwoordig, moet jij toch weten mijn jongen. Bedankt voor je duimpje, doet me enorm veel, word er helemaal emotioneel van 🥹

Goede wedstrijd niks op aan te merken. Maar ik vind een basisplaats moet je verdienen dus Tadic moet echt beter gaan presteren dit kan niet meer zo langer hij is laatste tijd onzichtbaar + mist nog best veel penalty’s. Kartal moet gewoon ballen tonen en met de vuist op tafel slaan en zeggen Dusan jij staat bankie vandaag en met Cengiz en Irfan spelen of met King en misschien zelfs Kent weer een kans geven. Je hebt genoeg buitenspelers om te variëren.

Het is dat wij nu 5x scoren en prima spelen, maar wekelijks zijn er zulke grote fouten in het nadeel van Fener. Ik weet zeker als Irfan Can Kahveci die overtreding op Emre Mor maakte was het rood.
Weer wordt er geen pingel gegeven op Ismail wat 100% pingel was.
Aub laat symanski die pingels nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren