Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cavani wil Spaanse droom eindelijk laten slagen en biedt zich aan in Madrid’

Laatste update:

Edinson Cavani heeft zich volgens Marca aangeboden bij Rayo Vallecano. De spits is aan het eind van deze maand transfervrij en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag nog eens in LaLiga wil spelen. Grootste struikelblok is het salaris dat Cavani wil opstrijken bij de Madrileense club. Naar verluidt zou hij vier miljoen euro per jaar willen verdienen, maar dat is voor Vallecano te gortig.

Cavani had al eerder de wens om in Spanje te voetballen. In 2020 was de Uruguayaan erg dicht bij een transfer naar Atlético Madrid. Cavani was zelfs bereid om zijn salariswens een stuk bij te stellen om een overstap alsnog te kunnen verwezenlijken. Van een deal tussen Atlético en de spits kwam het echter nooit, waardoor hij van PSG vertrok naar Manchester United. Nu Cavani eind deze maand ook in Engeland uit zijn contract loopt wil hij nogmaals proberen in de Spaanse hoofdstad terecht te komen.

Afgelopen seizoen kwam Cavani in twintig duels voor United binnen de lijnen. De 35-jarige spits wist in deze wedstrijden twee keer het net te vinden. Cavani speelde in Europa eerder voor Palermo, Napoli en Paris Saint-Germain. De rechtspoot speelde het meest in het shirt van de Parijzenaren. In 301 wedstrijden maakte Cavani 200 doelpunten voor PSG. De aanvalsleider speelde 133 interlands voor zijn thuisland Uruguay, waarin hij 33 keer scoorde.

Rayo Vallecano eindigde afgelopen seizoen twaalfde in LaLiga. Hiermee wist de ploeg van trainer Andoni Iraola zich te handhaven op het hoogste niveau in Spanje, nadat de club een jaar eerder promoveerde. Vallecano is niet onbekend met het halen van topspitsen in de nadagen van hun carrière. In de zomer van 2021 haalde de club namelijk zeer verrassend topschutter Radamel Falcao binnen. El Tigre kwam destijds transfervrij over van Galatasaray.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele mooie clickbait weer hahahaha. Denk dat Cavani voor Vallecano een super aanwinst is, 1 van de meest underrated spitsen van het afgelopen decennia.

22 juni 2022 om 15:23

Mooi? Ik vind het gewoon triest en belachelijk. Beetje je bezoekers in de maling nemen! Hopeloos. En ja Cavani voor Rayo zou dat giga zijn. Hij kan nog genoeg brengen.

22 juni 2022 om 15:26

Waar ligt Vallecano dan?

22 juni 2022 om 15:50

Jij weet net zo goede als alle andere dat als je Madrid zegt, je niet denkt aan Vallecano, al helemaal niet als het om een topspits gaat.

22 juni 2022 om 16:05


Rayo Vallecano is een Spaanse voetbalclub uit de Madrileense wijk Vallecas

22 juni 2022 om 17:02

Hotsince95

Hahah ik was er ook ingetuind..dacht nice, leuke back-up voor Benzema. Benieuwd wat Perez doet, want die zei: we doen geen aankopen meer, zolang niet verkocht is.

Mocht dit tot stand komen heeft Rayo een aardige spitsenkoppel samen met Radamel Falcao.

Lijkt mij prachtig om te zien, cavani kan nog makkelijk mee bij een topclub. Snap niet dat atletico het gewoon probeert voor een jaar, gewoon nog een prima spits.

In een eerder artikel (wellicht in de wandelgangen) las ik nog iets over Salernitana en dat Cavani wacht op een club die CL speelt. Nu is het ineens Rayo Vallecano. het kan verkeren zullen we maar zeggen.

Natuurlijk voor Rayo zeker een aanwinst.

Als in La Liga spelen echt een droom is zal water bij de wijn doen toch ook moeten lukken. Want volharden in een dik salaris met alle miljoenen die al op de bank staan, maakt het echt willen spelen in La Liga wat ongeloofwaardig.

Zou Ajax het niet met hem kunnen proberen en daarbij een talent halen. Cavani is 1 van de beste afmakers en hij heeft grinta.

22 juni 2022 om 17:50

Ik ben groot fan van Cavani maar hier moet Ajax toch niet aan beginnen. Vraagt een hoop geld en is echt op het einde van zijn latijn.

22 juni 2022 om 21:33

Ik denk serieus dat as we Cavani ipv Haller hadden gehad we er niks minder om zouden presteren.. misschien zelfs beter

23 juni 2022 om 13:10

Wie vraagt niet veel geld? Elke topspeler wil veel geld. Cavani schiet er meer in dan Haller.

Real madrid slaapt hier. Als back up voor benzema is hij gewoon echt goed.

22 juni 2022 om 15:51

snap je, kunnen we mariano gelijk de uitgang wijzen

22 juni 2022 om 16:12

Ook als invaller bracht hij weinig voor United behalve tegen villareal op Old Trafford is het enige. is een speler die het van zijn vechters mentaliteit moet hebben en met de leeftijd gaat dat nog moeilijk. zelfde met suarez dan blijft er helaas weinig van over.

22 juni 2022 om 21:07

Hij zal Real wel meer salaris vragen denk ik.

22 juni 2022 om 22:41

Misschien wil Cavani naar een iets lager geklasseerde club, zodat hij elke week in de basis staat.

23 juni 2022 om 01:26

Barca misschien ?

dit is je kans perez! goeie stand-in for benzema, zijn we eindelijk af van jovic en vooral van mariano

Ik dacht dat cavani had aangegeven bij een club te willen spelen die in de champions league uitkomt

Een speler voor feyenoord?? Past wel in het rijtje met spitsen die naar de eredivisie komt

Meende gister op voetbalzone gelezen te hebben dat Cavani op zoek is naar een club CL voetbal speelt. We zijn 24 uur verder en nu wilt Cavani ineens degradatievoetbal gaan spelen bij een kleine club als Vallecano. Heb nog nooit zoiets tegenstrijdigs gelezen maargoed.

Dacht door de titel dat Cavani zich aan had geboden bij Atlético Madrid en om eerlijk te zijn, zou ik dat niet eens een hele gekke zet vinden. Natuurlijk is Cavani niet meer de spits van pakweg 5-jaar terug, maar hij scoort nog altijd wel zijn goals en ik vind hem qua spel ook wel bij Atlético passen.

Denk dat hij daar ook nog makkelijk rond de 15 goals in La Liga zal maken en geregeld z'n goals in Europees verband zal maken. En Atlético kan zeker een spits gebruiken. Suárez is natuurlijk vertrokken, al zat er bij hem de laatste jaren sowieso al de sleet op. Félix is geen echte goalgetter, Cunha ook niet, is geen echte spits en ben ik niet echt gecharmeerd van, Griezmann lijkt het verleert sinds hij Atlético in 2019 verruilde voor FC Barcelona en enkel Correa scoort z'n goals wel maar dat is weer geen echte spits en denk dat je een prima duo kan creëren tussen Cavani en Correa.

Cavani dan als de diepe spits en als aanspeelpunt die ook z'n goals zal maken en Correa er zwervend omheen om Cavani te ondersteunen, die ook goals kan maken. En zoals ik al schreef, denk ik dat Cavani zeker nog van waarde kan zijn voor Atlético, hem daar goed vind passen en ik wel denk dat hij er rond de 15 of misschien wel meer zal maken. En 4 miljoen salaris dat is iets wat Atlético wel kan betalen, en dan heb je gewoon een goede tijdelijke oplossing gevonden voor pakweg 2-jaar en wie weet kan Atlético dan doorpakken voor een andere spits.

De spitsenmarkt is nu wel een beetje verzadigd. Je hebt natuurlijk namen als Haaland, Núñez en Vlahović, maar al deze 3 namen hebben vrij recent allemaal al nieuwe clubs gevonden (op Vlahović na, die in januari al naar Juventus ging maar dat is ook nog recent) en ik had gehoopt dat Núñez de overstap zou maken naar Atlético, maar die is dus naar Liverpool (wat ik ook een goede stap vind). En dan heb je nog namen als Gabriel Jesus, Werner, etc. maar die missen naar mijn mening dan weer dat killersinstinct van een goaltjesdief zoals Haaland, Núñez, Vlahović maar ook (de oudere garde) Suárez, Cavani, Falcao, Lewandowski, Diego Costa, etc. hadden of hebben.

Oblak
Aankoop
Savic
Mandava
Lodi
Llorente
Koke
de Paul
Carrasco
Correa
Cavani
22 juni 2022 om 17:55

Spitsen als Cavani komen sowieso nog maar erg weinig voor. Als spits wordt er tegenwoordig veel meer van je verwacht dan een goaltjesdief zijn. Vind het zonde want ik kan echt genieten van spitsen als Cavani. Hoe hij de goaltjes maakt laat echt de klasse zien van een echte afmaker. Waar de moderne spits misschien op doel ramt zal een afmaker beheerst de bal plaatsen.

Er was sprake van real sociedad maar kennelijk gaat dat niet meer doen. Cavani kan toch veel beter dan een vallecano. Zou nog makkelijk mee kunnen bij een Sevilla bv. Is nog steeds beter dan Rafa mir en El neysiri

Als Rayo vorige seizoen van Cavani mee heeft gevolgd dan moeten ze alleen maar een prestatiecontract aanbieden of niet contacteren.
De man speelde een handvol wedstrijden maar was altijd fit voor Uruguay. Hij heeft het van Bale geleerd.

Misschien wel de meest onderschatte spits van z'n generatie. Lijkt me een mooi koppel met Falcao.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren