Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Castaignos keert mogelijk terug in Eredivisie na boodschap Sporting’

Laatste update:

Luc Castaignos mag volgens diverse Portugese media uitkijken naar een nieuwe werkgever. De spits komt niet aan de bak bij Sporting Portugal, zelfs nu Bas Dost kampt met een blessure die hem wekenlang aan de kant houdt. Naar verluidt hebben Excelsior en FC Nürnberg belangstelling voor de 25-jarige spits.

Castaignos, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Vitesse, staat nog voor een jaar op de loonlijst bij de Portugese topclub. De aanvaller hoeft niet te rekenen op veel speelminuten en mag verkassen. Record meldt maandag dat Excelsior in de markt is voor Castaignos. De Rotterdammers zijn nog op zoek naar een spits, na het vertrek van onder anderen Mike van Duinen naar PEC Zwolle.

De aanvaller heeft naar verluidt ook de optie om aan de slag te gaan in Duitsland. Zero Zero meldt dat de spits in de belangstelling staat van FC Nürnberg. De Duitse club, die na één speelronde in de Bundesliga op de dertiende plek staat, zou Castaignos voor een bedrag van 500.000 euro willen huren. Eerder was de aanvaller voor Eintracht Frankfurt al actief in Duitsland.

Castaginos maakte na een goed jaar bij Feyenoord de overstap naar Internazionale, maar de Italiaanse club bood weinig speelminuten aan de spits. Na drie jaar bij FC Twente, dat ongeveer zes miljoen euro aan Inter betaalde, kwam Castaignos via Frankfurt bij Sporting terecht. Voor de Portugese club heeft Castaginos tot dusver veertien keer gespeeld, met nul goals en assists tot gevolg.

Verwacht jij dat Luc Castaignos nog gaat vertrekken bij Sporting Portugal deze zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luc komt ook altijd terug he, lekker naar Nürnberg gaan!

Wat was deze jongen slecht zeg bij vitesse haha, ben benieuwd of hij bij excelsior wel een versterking zou zijn….. want vond het echt onthutstent wat hij liet zien. Jammer, hij begon altijd met zoveel drive bij Feyenoord maar zo verschrikkelijk afgezakt

27 augustus 2018 om 14:01

je kan niet tot je 18e heel veel talent hebben, jeugd toernooien uitblinker zijn, bij Feyenoord debuteren met 15 goals in n seizoen en dan nu niks meer kunnen. Zelfs als je dan stilstaat, moet je meer kunnen dan Castaignos liet zien bij Vites.
Dit is het voorbeeld van iemand die het vertrouwen he-le-maal kwijt is. dan schop je geen deuk in n pakje boter meer. Net als dat als je je lekker voelt (iedereen weleens in middag meegemaakt) alles erin vliegt wat je aanraakt.
Als ik hem was zou ik naar de basis gaan, een mental coach nemen en gaan spelen bij een trainer waar hij een klik mee heeft. Voor weinig geld met weinig druk.

27 augustus 2018 om 14:07

Misschien had hij in de jeugd niet zo veel talent. Hij was wel altijd fysiek vrij ver ontwikkeld. Maar van zijn balbehandeling moest hij het nooit hebben.

27 augustus 2018 om 14:08

Ik ben het helemaal met je eens hoor, doe er ook een beetje lachwekkend over in me reactie omdat ik het ook echt lachwekkend slecht vond. Maar het klopt die jongen mist gewoon vertrouwen en ik denk ook echt wel dat hij een echte aanwinst kan zijn voor Excelsior ALS hij ze vertrouwen terugkrijgt. Het is volgens mij een jongen met een enorme drive dus hoop dat hij het enthousiasme weer terug krijgt. Veel slechter als bij vitesse kan het niet gaan haha…

27 augustus 2018 om 14:58

Helemaal eens. Ik ben stiekem wel fan van Luc. Werkte hard, klaagde nooit maar het kwam er niet uit.
Als hij op een lager niveau vertrouwen kan tanken kan het nog een prima functionele speler zijn en mogelijk weer wat stappen zetten.

Zou voor Excelsior een zeer welkome versterking zijn denk ik zo. Ben benieuwd!

Lekker naar Excelsior gaan en daar een heel seizoen spelen want kan ook hangend op rechts uit de voeten of achter de diepe spits.

Toch zonde dat het zo niet is geworden wat we allemaal dachten, in een moeilijke periode van Feyenoord was hij het enige lichtpuntje en had die eigenlijk alles wat een spits nodig had maar het mentale gedeelte klopte ook bij hem niet al vond ik hem bij vlagen bij Twente nog wel prima functioneren later.

Excelsior, ...... Really???

Wauw, dat vind ik dan echt een hele opmerkelijke carriere die deze jongen dan heeft zeg.

27 augustus 2018 om 14:41

Met alle respect heb ik de stap naar Sporting ook echt op geen enkel vlak kunnen bevatten.. Hoe sterk hij ook begon bij Feyenoord, het niveau wat we dachten dat hij had heeft hij nooit nagestreefd helaas.

Mijn idee bij Castaignos is eigenlijk hetzelfde als Zivkovic. Debuteerden toen ze 17 waren. Als je op die leeftijd een goal of goeie actie maakt dan ben je al snel een ontzettend groot talent. Maar als je je niet doorontwikkelt dan blijf je die kwaliteiten houden. Als je dan 25 bent en een keer een actie of goal maakt is dat niet genoeg. Ik ben bang dat deze jongen niet goed genoeg. Wat wel grappig was, Ik was eergister bij de Wedstrijd Benfica-Sporting en op de bank zat Castaignos. En hij mocht zelf nog even invallen. Succes Luc.

27 augustus 2018 om 14:42

Nee, die scoorde er geen bij ons

27 augustus 2018 om 14:45

Castaignos had toen natuurlijk al naam gemaakt op het EK onder 17, topscorer en 1 van de beste spelers van het tournooi. Dan sta je natuurlijk in de boekjes van internatonale scouts. Als je dan op 18 jarige leeftijd 15 goals maakt in j eerste seizoen bij een dramatisch Feyenoord dan zijn de verwachtingen vanzelfsprekend ook hoog.

27 augustus 2018 om 21:26

Zivkovic, daar noem je een naam man. Ik ben gewoon vergeten, waar hij alweer naar toe was gegaan. 😊

Excelsior, pfff. Deze man is zover afgegleden. Was zou maar een paar jaar langer bij Feyenoord gebleven

28 augustus 2018 om 13:46

Guidetti was de spits in het seizoen nadat Castaignos vertrok.
Het is maar de vraag of Guidetti naar Feyenoord was gekomen als Luc was gebleven.

Manu is trouwens geen centrumspits en was ook dus geen opvolger van Castaignos.

Snap nog steeds niet wat inter en sporting in hem hebben gezien zeg.
Wat een slechte spits is hij zeg.

Luc was bij Feyenoord al een ontzettend beperkte speler, nooit begrepen waarom men deze jongen als groot talent bestempelde. Hij was fysiek sterk maar had echt een erg onbeholpen techniek. In dat seizoen dat hij er 15 maakte miste hij bijna 2x zoveel 100% kansen...

28 augustus 2018 om 14:30

15 doelpunten als 18-jarige in een matig Feyenoord is gewoon prima.
Maar jij had er dus tussen de 30 en 45 willen zien, dat mag.

Geen wereldspeler, enigste wat hij heeft is een neusje voor de goal. Daarom denk ik dat hij wel voor waarde kan zijn voor Excelsior. Nã¼rnberg is denk ik al te hoog gegrepen voor hem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren