Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carragher onthult opvallende actie van Jordan Henderson: ‘Hij is zichzelf niet’

Laatste update:

Jordan Henderson werkte bewust niet mee aan een afscheidsvideo voor Jürgen Klopp, zo onthult Liverpool-icoon Jamie Carragher in The Overlap. De voormalig topverdediger merkte dat de 33-jarige middenvelder van Ajax ‘zichzelf niet is’ toen hij hem benaderde voor het video-item namens Sky Sports.

Het Engelse medium zette analist Carragher in om zo veel mogelijk spelers te verzamelen om een videoboodschap in te spreken voor Klopp. Henderson, die in Liverpool jarenlang samenwerkte met de afzwaaiende manager, heeft bedankt voor zijn deelname aan dat video-item.

Onder meer Virgil van Dijk, Steven Gerrard en Mohamed Salah verschenen wél in de speciale video voor Klopp, maar Henderson ontbrak dus. Carragher wil duidelijk maken dat hij de Engelse routinier in ieder geval heeft benaderd.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Ik sprak twee of drie weken geleden via WhatsApp met Jordan, vanwege een video-item dat ik namens Sky Sports maakte voor Klopp”, aldus Carragher. “Het was mensen opgevallen dat Jordan niet in het video-item zat. Ik merkte dat Jordan zichzelf niet was en kreeg het gevoel dat hij niet met de pers wilde praten.”

Carragher begrijpt dat Henderson baalt van zijn start bij Ajax. “Ik weet niet hoe hij gespeeld heeft en heb alleen de resultaten gezien. Ik weet enkel dat het geen goed seizoen is geweest voor Ajax en dat ze hem daarom juist gehaald hadden.” Henderson weet in Amsterdam nog geen potten te breken en heeft zich bij het nationale elftal niet in de kijker gespeeld voor het EK.

Ook Hans Kraay junior, presentator van ESPN, komt ter sprake. “Ik herinner me een interview waarin een Nederlandse man er hard in ging bij hem. Ik heb toen besloten om Henderson niet al te veel te pushen om een interview te doen”, besluit Carragher het onderwerp.

Henderson heeft via Instagram overigens wel gereageerd op het vertrek van Klopp bij Liverpool. “Thank you for everything Boss”, liet de 81-voudig international weten. Henderson was de vaste aanvoerder van Klopp toen Liverpool in 2019 beslag legde op de Champions League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja wat mij betreft krijgt hij ook een verse kans onder een nieuwe coach in een nieuw Ajax, mits hij blijft. Tot nu toe voornamelijk geblesseerd geweest en heeft zich amper kunnen laten zien. Ook niet mee met Engeland, dat zal ook aankomen want dat was zijn grote droomdoel. Overigens niet helemaal rouwig om als hij vertrekt, drukt toch zwaar op de begroting.

24 mei 2024 om 12:24

Ik hoop dat hij blijft. Als je zag hoe lusteloos Schippie langs de lijn stond en alleen Henderson er iets van probeerde te maken, dat is ook echt bizar slecht. Zeker met Farioli zie ik nog meer toegevoegde waarde van Henderson.

Beetje non-nieuws. Vind dit ook een beetje naar van Carragher. Als Henderson niet zichzelf is of slecht in zijn vel zit, waarom hem dan extra onder de bus gooien hier en benadrukken hoe matig zijn seizoen wel niet is geweest? Idk, komt allemaal een beetje schijnheilig over.

24 mei 2024 om 08:41

Carraghar kreeg blijkbaar vaak het verwijt dat hij Henderson vergeten was.

24 mei 2024 om 08:53

@Hakkie2 en als je dan vindt dat jij jezelf moet verdedigen kun je ook zeggen: ik heb hem gevraagd maar hij ging daar niet op in. Qua verdediging heeft dat hetzelfde resultaat maar je beschadigt iemand anders niet onnodig. Alleen DAT boeit Carragher niet. Dit soort gasten heeft geen enkele vorm van reflectie. Wellicht heet Henderson wel gedacht: alles maar dan ook alles voor Klopp behalve samenwerken met Carragher…ook dan zou bij het “Carragher” type mensen nog niet het besef komen dat zij wellicht eens bij zichzelf te rade moeten gaan. Nee ook in dat geval schuifven zij het gewoon op de ander zijn humeur en slecht seizoen.

24 mei 2024 om 08:58

Hakkie, hij kon toch makkelijk wat anders zeggen daarover dan dat Henderson specifiek niet wilde? Dat ie verhinderd was en dat hij op zijn eigen manier waarschijnlijk Klopp het beste had gewenst. Nu insinueert hij tal van dingen en trapt hij na op een teleurstellend seizoen voor Henderson.

24 mei 2024 om 08:42

Carragher is ook een naar mannetje. Carragher denkt er geen seconde over na om Henderson voor de leeuwen te gooien, want dat is wat je doet als jij meteen in de verdediging gaat en meteen kenbaar moet maken dat hij "hem echt benaderd heeft hoor!!"

Carragher krijgt het idee dat Henderson niet zo'n zin heeft om met de media te praten, misschien hij even bij zichzelf nagaan of dat misschien te maken heeft met dit soort knullige opmerkingen om zijn eigen straatje schoon te vegen?

24 mei 2024 om 08:55

Dat is precies wat ik bedoel inderdaad. Het is zo egocentrisch als maar kan. Het staat hem vrij om te zeggen dat Henderson gewoon verhinderd was en dat hij persoonlijk met Klopp contact zal hebben gehad. Dan is de kous net zo goed af. Maar nee, hij moet natuurlijk insinueren dat Henderson persoonlijke problemen heeft, of dat hij op slechte voet leeft met Klopp, puur om wat minimale sensatie los te roeren.

Best vies! En niet respectvol bovendien.

24 mei 2024 om 09:07

Lieve hemel, als we dit nu ook al ‘onder de bus gooien’ vinden… Carragher zal zich misschien juist zorgen maken om Henderson nadat hij merkte dat Henderson niet wilde meewerken terwijl hij dat normaal wel zou verwachten van hem. Dus je kunt het ook lezen als een oproep aan anderen om Henderson te steunen omdat hij het zwaar lijkt te hebben. Maar ja… ‘voor (niet onder) de bus gooien’ klinkt leuker ofzo denk ik.

24 mei 2024 om 09:59

We weten inderdaad allemaal dat voetballers alleen maar bestaan als mensen zonder een privésfeer, dus je moet op tv ongevraagd een oproep doen tot steun namens hen- zelfs als je niet zeker weet of er überhaupt wel een probleem is verder.

Als je denkt dat iemand in de problemen zit mentaal dan ga je dat niet op tv uitvergroten. Je kunt dan met die persoon wat verder praten, of met vrienden of familie. Dit is wat we laffe riooljournalistiek noemen.

24 mei 2024 om 10:37

Suc6magnet, dat was ook het eerste wat ik dacht na de reacties. poeh poeh. iemand die hem jaren kent interpreteert een reactie. Die zal er inderdaad wel faliekant naast zitten tov onze trotse forum bezoekers hier. Wat een zelfoverschatting zeg.

Ook meteen woorden als vies en laffe riooljournalistiek gooien. met als contaxt dat WE dat vinden. Ik weet niet wie we zijn, maar houd mij erbuiten aub.

ik begin echt te oud te worden voor de rubberentegeltjes

24 mei 2024 om 11:12

Het maakt niet uit dat je een reactie interpreteert, het maakt uit dat je dat even lekker op een zeepkist gaat zitten verkondigen Grasnaaier. En ja, dat vind ik riooljournalistiek, want er worden volop dingen geïmpliceerd over Henderson hiermee.

Ook dat jij zo 'we' leest duidt vooral dat je niet goed begrijpt hoe taal werkt.

Werd met een hoop toeters en bellen binnen gehaald, maar lijkt tot op heden op een misser. Krijgt een gigantisch salaris en is onzichtbaar of geblesseerd geweest.

24 mei 2024 om 08:41

Werd de verlosser genoemd puur door alleen zijn naam en liverpool verleden. De niet ajax fans wisten al dat dit niks zou worden. Gewoon een realistische kijk daar op. Die tendens zie je nu ook met farioli. Weinig mensen die nice bekeken hebben dit seizoen maar ineens weet iedereen zijn tactisch inzicht,van uit achter opbouwen, aantal filosofische woorden zoals nieuwsgierig enz. Deze man word ook als de verlosser gezien. Ik vind het overdreven gedoe en neigt naar een ingewikkeld mannetje met allerlei aparte trekjes.

24 mei 2024 om 08:48

Makkelijk scoren, hij werd door een handjevol fans misschien de verlosser genoemd. Maar elke realistische Ajax fan wist dat hij in zijn eentje niet voor de volledige ommekeer zou zorgen. Ik denk wel dat de meeste, waaronder ik, er meer van hadden verwacht. Tegen PSV begon hij nog wel aardig met die 0-0.

Overigens zijn veel Ajacieden nu gewoon enthousiast over Farioli omdat het een voetbalgek is. Net zoals Slot en Ten Hag dat zijn, dat geeft mensen dan een positief beeld. Wat ook niet gek is, want een Steijn of van 't Schip waren zelden te betrappen op speciale tactieken of slimme wissels.

24 mei 2024 om 08:58

Eerste aankoop van Beuker en De Lang. Echt onbegrijpelijk, ze hebben al niet veel geld, en dan spoel je het zo door de plee. Waanzinnig dure speler die niks toevoegt.

24 mei 2024 om 10:19

De term verlosser komt vooral van buitenaf. Als je ziet wat voor visie de afgelopen trainers hadden, dan is dit sowieso al een vooruitgang. Niemand verwacht een kampioenschap komend seizoen maar we zijn vooral blij dat alle plekken zijn ingevuld en we weer vooruit kunnen kijken.

24 mei 2024 om 08:44

In dit team en met trainer van 't Schip was het denk ik ook wel lastig uitblinken. Maar ik had er inderdaad ook meer van verwacht. Laten we komend half jaar nog eens afwachten onder de nieuwe trainer, en dan kunnen we echt een stempel op deze transfer drukken.

24 mei 2024 om 08:50

Juist in dit elftal was het makkelijk uitblinken. Als je zoveel middelmaat om je heen hebt moet je toch al snel opvallen.

24 mei 2024 om 08:50

Ik denk dat iedereen meer verwacht had. Het is alleen de vraag of dat realistisch is. Hij was oneerbiedig gezegd toch een beetje de waterdrager bij Liverpool (natuurlijk wel de aanvoerder) maar niet de man die het verschil maakte. Daarbij is het heel anders voetballen als je bijvoorbeeld van Dijk achter je en Salah voor je hebt staan dan dat daar Hato en Hlynsson staan. Er werden nu misschien wel dingen verwacht die hij eerder ook niet deed.

24 mei 2024 om 08:59

@mv010 als hij een spits of laatste man was had ik je gelijk gegeven. Maar Henderson speelt op een positie waar doorgaans 'niet opvallen' gelijk staat aan een goede wedstrijd. Hij moet de looplijnen blokkeren en de bal zo snel mogelijk weer inleveren. Als de rest daar dan niks mee doet is het lastig uitblinken. We wisten allemaal dat het geen type Iniesta is die naast verdedigen ook nog even 40m met de bal naar voren dribbelt.

24 mei 2024 om 09:33

ik vind hem altijd wel sterk spelen anders. onze beste eigenlijk onze enige goede middenvelder.

Die diagnose van Carragher over Henderson kan wel kloppen. Want wie hem in het veld ziet bij Ajax, ziet iemand die de hele wedstrijd als een opgejaagd dier door de Arena stuift. En maar schreeuwen tegen iedereen, en alles willen doen; van het nemen van hoekschoppen, vrije trappen en in de rust de thee serveren, hij lijkt maar niet te stoppen. Beter is een afscheid na dit seizoen, of een ontspannen Henderson voor het nieuwe seizoen. Wie weet, krijgt Farioli hem wel op het juiste spoor.

24 mei 2024 om 13:12

"ziet iemand die de hele wedstrijd als een opgejaagd dier door de Arena stuift. En maar schreeuwen tegen iedereen, en alles willen doen; van het nemen van hoekschoppen, vrije trappen en in de rust de thee serveren, hij lijkt maar niet te stoppen" Geloof het of niet, je beschrijft ironisch genoeg nu excact de Henderson van Liverpool haha. En dat meen ik oprecht. Op basis van jouw omschrijving zou ik juist stellen dat Henderson juist wèl zichzelf is. In voetballend opzicht nooit de uitblinker bij Liverpool, maar quality strijdlust en leiderschap gewoon bij de top van het team. Edit: een Henderson die níet schreeuwt is pas een reden om jezelf zorgen te maken

24 mei 2024 om 13:50

Jammer dat er dan zo weinig luisteren. En niet gewend zijn aan een kopje English high Tea;-))

Vind het wel zorgwekkend dat elke speler die bij Ajax arriveert binnen een paar weken totaal depressief is, uit vorm is, niet lekker in zijn vel zit. Dan kun je nog zeggen dat een Mikautadze geen Engels spreekt of een Forbs nog heel jong is. Maar als zelfs een Henderson dit overkomt, dan moet je je toch wel grote zorgen gaan maken als club zijnde. Blijkbaar hangt er een enorm negatieve sfeer en gebeuren er hele vervelende dingen.

24 mei 2024 om 13:51

Dat doet het huidige Ajax met een speler van buitenaf;-)))

Weet eigenlijk niet zo goed hoe het nou echt tussen Klopp en Henderson zit tegenwoordig. Ik bedoel, paar jaar geleden dat incident na United waarbij hij weigerde Klopp z'n hand te schudden. Kan best dat het sindsdien nooit echt meer is goed gekomen tussen deze twee...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren