Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carlos Forbs benoemt drie spelers van Ajax met wie hij het beste kan opschieten

Laatste update:

Carlos Forbs heeft het enorm naar zijn zin bij Ajax, zo vertelde hij na afloop van het verloren oefenduel met Borussia Dortmund (3-1) in gesprek met Ajax TV. De van Manchester City overgekomen aanvaller mocht zijn officieuze debuut maken en hij gaf aan zeer goed ontvangen te zijn in de Johan Cruijff ArenA. Ook mede-debutanten Jakov Medic en Diant Ramaj blikten kort terug op de wedstrijd.

“De laatste dagen waren geweldig”, vertelt Forbs voor de camera. “De spelers hebben mij enorm geholpen en ik voel me erg welkom. Ik ben blij. Ik kan het goed vinden met Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en Steven Berghuis, maar iedereen helpt me. Ze zijn allemaal vriendelijk. Ik ben erg blij dat ik speel en ik kan niet wachten tot het seizoen begint.”

Ook Medic voelde zich direct helemaal thuis in Amsterdam en de nederlaag tegen Dortmund mocht zijn debuutpret niet drukken. “Het is een grote dag voor mij, ik ben heel blij. Ik zit vol emoties. Het is pas mijn eerste dag bij de club en ik speel zonder te trainen meteen 45 minuten in dit stadion. Het is geweldig. Helaas hebben we verloren, maar we kijken uit naar de seizoensopening van volgende week.”

Ramaj, die het laatste halfuur als vervanger van Gerónimo Rulli onder de lat stond, kijkt eveneens terug op een fraai debuut. “Het is een grote club. Ik heb heel veel nieuwe indrukken opgedaan in deze dagen, maar nu kan mijn focus weer naar het veld. Dat is het belangrijkste voor mij. Blijdschap overheerst en de wedstrijd was ‘oké’. We kunnen goede momenten meenemen uit deze wedstrijd”, aldus de van Eintracht Frankfurt overgekomen doelman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou bijna Conceicao verwachten in dat lijstje, maar in het algemeen de goede spelers bij Ajax, al weet ik dat mensen gemengde gevoelens over Bergwijn hebben. Laat dit de seizoen dat Ajax het wel laat zien. Vorig seizoen had men ook verwacht dat Ajax gegarandeerd kampioen zou worden met 100M aan transferuitgaven maar wellicht kunnen deze 'average' aankopen hun stempel drukken dit seizoen. Vooral benieuwd naar Forbes, heb een seizoenskaart bij een ED club dus ga sws Ajax zien dit seizoen.

6 augustus 2023 om 23:58

Tsja, snap nooit zo dat men zich blind staarde op die 100 miljoen aan transfer uitgaven als het 216 miljoen aan transferinkomsten had. Aan dat laatste cijfer kon je eigenlijk al opmaken dat het lastig was om je succes te verlengen. Ook deze zomer boert Ajax veruit het meeste van de Eredivisie en heeft het straks ook een zo nieuw mogelijk elftal. De kans dat het gaat draaien is door de kwaliteit van de spelers aanwezig maar het collectief dat een Feyenoord had is best in stand gebleven daarzo en uiteindelijk is het collectief de bepalende factor om echt kampioen te kunnen worden.

7 augustus 2023 om 00:02

het was gewoon slecht onderhandeld door Ajax.

Bergwijn had max 22 mil moeten kosten en daarop 3 mil aan bonussen;

Brobbey ook niet meer dan 10 mil

Bassey was ook gewoon te veel, als je daarvoor spelers als Taglifico en Martinez had gekocht voor 15 mil bij elkaar.

7 augustus 2023 om 00:07

Dat bedoel ik helemaal niet. Juist die transferinkomsten vertellen me dat sterkhouders van een aardig collectief in overmaat waren vertrokken en dat het voor Ajax helemaal niet makkelijk was om gewoon maar even de titel te pakken. Dan is je succes coach ook nog weg en kreeg Ajax te maken met de slechtste coach sinds Wouters.

Dat Ajax grote bedragen uitgeeft maakt me helemaal niet echt uit want Ajax ontving het dubbele. Ik heb juist liever dat het geld direct wordt geïnvesteerd want dan behoud je waarde op het veld. Je kan wel met allemaal cijfers aankomen maar waarschijnlijk had Ajax de helft van die spelers helemaal niet gekregen als ze zo de knip op de portemonnee hadden gehouden. Als collectief liep het niet maar qua namen hebben ze op Bassey en Wijndal na echt wel iets te zoeken gehad bij Ajax. En dan is Bassey ook vrijwel zonder verlies gewoon gegaan, dus de transferuitgaven heb ik echt niet zoveel kritiek op.

7 augustus 2023 om 00:54

Jij altijd maar met je 216 mil aan transferinkomsten. Het maakt geen reet uit of je 70 mil aan transferinkomsten of 500 mil hebt. Het gaat om het aantal spelers wat je verkoopt. Feyenoord had vorige zomer nog meer nieuwe spelers dan Ajax (15 in totaal waarvan 7 nieuwe basisspelers) waaraan ze ook nog eens 3x zo weinig hebben uitgegeven. Tuurlijk staart men zich daar blind op aangezien Ajax gewoon een slechtere selectie dan Feyenoord op de been heeft gebracht terwijl ze 3x zoveel uitgaven en ongeveer even veel nieuwe basisspelers moesten inpassen. Dus ook Feyenoord moest met een geheel nieuw collectief aan de slag vorig jaar.

7 augustus 2023 om 07:40

Mwah het bedrag zegt natuurlijk wel iets over hoeveel kwaliteit je bent verloren maar verder wel met je eens.

7 augustus 2023 om 09:14

De nuance ontbreekt weer eens volledig bij Vision. Die 200 miljoen bestaat uit 180 miljoen voor PL flop Antony, Martinez, die bij Feyenoord slechts de helft zou opleveren, en Haller, die jullie liever kwijt dan rijk waren.

Feit blijft dat je hierna voor 100 miljoen een team op de been heb kunnen brengen en Feyenoord voor 30 miljoen. 3x zoveel kwaliteit dus. Dan mogen er nul excuses zijn voor zo’n erbarmelijk seizoen.

7 augustus 2023 om 09:32

Haller liever kwijt dan rijk? Jij hebt echt niet opgelet, ik vond die transfer echt waardeloos.

In een zomer vertrokken basis(waardige) spelers Antony, Martinez, Haller, Gravenberch, Tagliafico, Mazraoui en Onana. Tot overmaat van ramp middenin het seizoen ook nog Blind. Dat is minimaal 2/3e van een fatsoenlijk basis succeselftal van Ajax.

En ik bij mij ontbreekt de nuance als jij gaat zeggen dat we voor 100miljoen 3x zoveel kwaliteit zouden hebben? Wat is die analyse kort door de bocht. Ajax heeft met die 100 miljoen gevestigde namen gehaald, maar als je een coach hebt die daar niet mee om kan gaan en er geen collectief van smeedt, word je 3e. Dus individueel kan Ajax gewoon een sterker elftal hebben (gehad), maar je moet het als team op de mat leggen. Feyenoord heeft van goedkope parels juist cashcows gemaakt, en dát is ook een verdienmodel.

7 augustus 2023 om 11:59

Met Brobby zat het anders want RB wist dat Ajax hem heel graag wou hebben en eigenlijk had Ajax geen keus. En wat betreft Bergwijn: een speler van Tottenham halen is altijd lastig. Een speler kopen bij Spurd voor 30 staat gelijk aan 20 bij een andere club.

Das mooi! Wennen en knallen!

Heel apart om Kudus zo lang te laten spelen, die zat met z'n gedachten al in Engeland na een leuke 5 minuten. Had Borges graag langer aan het werk gezien. Blijkbaar komt er ook nog een vervanger voor Kudus bij z'n vertrek, het zou geweldig zijn als we Oscar Bobb kunnen halen met een Borges-constructie.

7 augustus 2023 om 00:00

Maar waar blijft Ziyech..?

7 augustus 2023 om 00:03

Komt op 31 augustus nadat ze zijn komst uitsluiten op Ajax TV.

7 augustus 2023 om 00:22

Voor de wings heb je nu Bergwjin, Forbs, Godts en Concecao. Zie dus liever een spits komen en natuurlijk centrale verdedigers. En een echte 10 zou ook mooi zijn.

7 augustus 2023 om 00:26

Ik ook, maar dit is wat ik heb meegekregen. Bobb kan trouwens ook als 10 spelen, is heel vaardig in de kleine ruimte.

7 augustus 2023 om 00:31

Eens plus van Axel Dongen en Banel zijn ook rijp voor wat speeltijd.

10 zou kunnen inderdaad, maar vlak Hlynsson en Misehouy niet uit, beide leuke talenten.

Eerder een extra spits inderdaad en een CV.

7 augustus 2023 om 07:55

Ja, maar Bergwijn, Forbs, Godts en van Axel Dongen zijn van origine allemaal linksbuiten. Al hoop ik dat Forbs voor Ajax een route ala Robben gaat afleggen en met zijn linkerbeen op rechts gaat spelen.

7 augustus 2023 om 07:38

@HakimZiyach22, ik las jou laatst (weet niet precies wanneer) ook al eens over Bobb. Vind ik een goede speler hoor, maar is dit buiten zijn kwaliteiten ook gebaseerd op geruchten? Heb er zelf niets van meegekregen. Als ik me niet vergis speelde hij afgelopen seizoen ook vooral op 10 juist toch? Dat zou voor mij geen afknapper zijn overigens. Zou overigens wel weer een jongen zijn met 0 ervaring in senioren voetbal (wellicht minimale in Noorwegen nog).
Persoonlijk baalde ik er een beetje van te lezen dat Klaassen waarschijnlijk blijft. Ja, een echte Ajacied en echt wel zijn waarde gehad, maar is gewoon te veel aan het aftakelen en zelfs voor op de bank weet ik het niet zo (ook te duur).

Net de wedstrijd terug gekeken, vond Ajax toch vrij aardig, veel goede dingen gezien. Verdedigend blijft het wankel, maar met Medic stond het gelijk al iets beter.

Bergwijn haalt een hoger niveau dan vorig jaar, Brobbey ook, was een prima goal. Als daar Forbs nog bij hebt op rechts heb je wel mega veel snelheid voorin.

Berghuis en van den Boomen op het middenveld die kunnen de balletjes wel neerleggen. En hopelijk maakt Taylor ook een stapje dan staat er ook een behoorlijk middenveld. Klaassen, Tahirovic nog achter de hand. Vos, Fitz-Jim, Misehouy, Hlynsson laten aansluiten dan heb je het al drie dubbel bezet.

Salah Eddine viel ook positief op en op RB vind ik Rensch rijp voor de bank, ik denk dat Jermoumi hem al snel deklasseert. Vertrouwen in de jeugd.

Dat gezegd hebbende, zeker nog een linksbenige verdediger erbij en een concurrent voor Brobbey. Plus mogelijk nog een creatieve middenvelder, Vos kan nog een linie terug.

7 augustus 2023 om 06:48

Het enige stapje dat Taylor moet zetten is de stap naar de bank. Gewoon een vervanger voor Alvarez halen en dan samen met Branco en Berghuis heb je een prima middenveld.

7 augustus 2023 om 06:59

Gewoon Tahirovic naast van den Boomen en Berghuis ervoor. Taylor idd naar de bank.

7 augustus 2023 om 12:02

Niet mee eens, nog altijd een groot talent maar het wordt wel tijd dat hij het waar gaat maken. Zoniet alsnog een speler die goed met van den Boomen en Berghuis op een middenveld kan, maar meer als waterdrager/lopende middenvelder.

Als spelbepaler is het nog niet creatief genoeg ook niet qua inzicht, maar zijn techniek en handelingssnelheid is niks mis mee. Dit is wel een speler die nog altijd bepalend kan worden, mits hij dus stappen maakt.

Ze hoeven niet allemaal de nieuwe Gravenberch te worden natuurlijk.

7 augustus 2023 om 12:13

@laushto, als waterdrager? Wanneer heb jij hem die kwaliteiten zien leveren dan? Want ja, ook dat zijn natuurlijk gewoon kwaliteiten. Ik zie hem absoluut niet als 6 namelijk. Blijft een beetje een alibi verdediger bij vlagen en is verdedigend juist minder dan aanvallend.

Dit is geloof ik dag 10 op een rij dat er een artikel verschijnt over deze jongen.

7 augustus 2023 om 07:54

Als dat teveel voor je is kun je er ook voor kiezen om het niet aan te klikken. Er op reageren werkt juist averechts. Blijkbaar vond je het ergens toch interessant genoeg om het weer aan te klikken. Wat een zwaar leven moet jij hebben

Ik lees toch vaak de naam ziyech nog, maar die willen ze gewoon niet!
Gaat om met die drugscrimineel bij spartak,rijd zijn auto in de prak en doet wel meer rare dingen.
Daar hebben ze bij ajax echt wel van geleerd!
Ze halen nu jonge talentvolle spelers met oog voor de toekomst.
Mislintat zei het al, over 2 tot 4 jaar moeten ze er weer staan!

7 augustus 2023 om 03:33

@Ja in de CL ja. Dit seizoen moeten ze gewoon strijden om het kampioenschap. Die 2 tot 4 jaar gaat over Ajax terug krijgen op het niveau waar ze vandaan komen.

Medic was mij positief bevallen. Dacht eerst aan een logge slager maar dat viel eigenlijk wel mee. Helemaal knap om meteen mee te draaien als je nog niet eens fatsoenlijk heb getraind. Alleen bij de derde goal iets eerder moeten uitstappen. Hij deed het iig beter dan die Aertsen. Scoorde ook nog bijna met een mooie kopbal. Ik vraag me af als hij het goed doet waarom je dan nog een klap geld uitgeeft aan Sutalo.

7 augustus 2023 om 08:28

Omdat je anders alleen Hato en Medic hebt als centrale verdedigers. Daar is Hato nog te jong voor en dus moet er zeker een 3e bij om te rouleren. Kaplan is pas rond december fit waarschijnlijk en Aertsen komt helaas nog te kort.

7 augustus 2023 om 13:07

Okay dat er een derde man nodig is ben ik met je eens maar als Medic basis materiaal is dan hoef je geen 20m aan Sutalo uit te geven. Desnoods haal je nog een verdediger van 2m

Lijkt me een mooie vrolijke gozer in de ploeg te hebben!! Zal het groeps proces goed doen om op een goede en positieve manier aan een heel nieuw team te bouwen. Ik hoop dat we snel horen dat er nog een paar jongens bij hebben getekend. Hoe eerder hoe beter!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren