Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Camp Nou houdt adem in na beangstigend duel Araújo; Barça komt met nieuws

Laatste update:

Het duel tussen Barcelona en Celta de Vigo (3-1) is dinsdagavond opgeschrikt door een blessure van Ronald Araújo. De verdediger kwam na een uur spelen hard in botsing met ploeggenoot Gavi en viel niet veel later neer op de grond. Er moest een ambulance aan te pas komen om Araújo van de juiste medische zorg te voorzien. Barcelona kwam nog tijdens de wedstrijd met een nieuwsupdate en nam daarin de eerste schrik weg.

Het incident gebeurde na ruim een uur spelen. Gavi en Araújo gingen beiden naar de bal en kwamen vervolgens met de hoofden tegen elkaar. De middenvelder bleef meteen liggen op de grond. Araújo liep verder, maar stortte een paar meter verder ogenschijnlijk bewusteloos ter aarde. De Catalaanse club schrijft dat het om een hersenschudding gaat en dat Araújo voor verder onderzoek naar het ziekenhuis is gebracht. Gavi werd ter plekke op het veld behandeld door de medische staf en kon het duel 'gewoon' uitspelen.

Araújo moest minutenlang op het veld worden behandeld. De Uruguayaan werd gestabiliseerd op een brandcard gelegd en in de toegesnelde ambulance getild. Barcelona kwam een kwartier na het incident, terwijl het duel nog in volle gang was, met een update. Daarmee werd de eerste schrik weggenomen door de Spaanse topclub. Barcelona won het duel vrij eenvoudig. Memphis Depay opende de score en zag concurrent Pierre-Emerick Aubameyang eveneens op het scorebord verschijnen met twee treffers. Iago Aspas deed iets terug namens Celta: 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij reageert onnodig zuur, maar dit is een extra artikel over iets dat al besproken is in het wedstrijd verslag, dus niet per se nodig

11 mei 2022 om 09:34

Het is een kort artikel van net 200 woorden over een zeldzaam voorval (speler die per ambulance van het veld wordt gereden na een ogenschijnlijk zware hoofdblessure). Dit alles gebeurt bij een van de grootste en populairste clubs ter wereld. Ik snap niet waarom men dit "niet per se nodig" vindt, er zullen namelijk erg veel lezers geinteresseerd zijn in nieuws over de situatie met Araujo. In het wedstrijdverslag artikel werd er -ondanks dat het voorval in de titel benoemd werd- slechts een enkele zin aan gewijd dus ik vind het totaal niet raar dat Voetbalzone dit wat uitgebreider toelicht. Mocht zoiets gebeuren bij een andere mondiale club (zoals Manchester United, Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool, etc.) zou dit ook gewoon het geval zijn uiteraard. Gewoon zeiken om te zeiken van Archied, meer is het niet.

11 mei 2022 om 10:10

Meestal plaatsen ze toch een update in het originele artikel? Of herriner ik mij dit helemaal verkeerd?

Ik heb verder geen probleem met dit artikel overigens, ik zie alleen wel waar hij vandaan komt. Desalnietemin had dat anders gebracht kunnen worden natuurlijk

Even half off-topic, maar een ambulance op het veld? Dat kan ook niet echt ten goede komen van de grasmat.

11 mei 2022 om 10:04

Ja op dat moment is natuurlijk het gras heel belangrijk. Snap niet dat Araujo niet op staat en zelf naar die ambulance toe loopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren