Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur verstuurt zeven slechtnieuwsbrieven en verliest sleutelfiguur

Laatste update:

Pascal Bosschaart vertrekt na dit seizoen bij SC Cambuur. Dat laat de oud-speler van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag weten via social media. Bosschaart is momenteel werkzaam als assistent van Sjors Ultee bij de Friezen. In 2019 werd hij de rechterhand van oud-trainer Henk de Jong, die in 2022 zijn taken als hoofdtrainer naast zich neer moest leggen wegens zijn gezondheid. Ook heeft een zevental Cambuur-spelers gehoord dat hun contract formeel wordt opgezegd.

Bosschaart nam door absentie van De Jong twee keer de honneurs waar als interim-trainer van Cambuur. Na vier jaar als assistent kondigt hij zijn vertrek aan bij de hekkensluiter van de Eredivisie. “Na een viertal zeer mooie en leerzame jaren waarin ik me professioneel heb kunnen ontwikkelen, verlaat ik Cambuur aan het einde van dit seizoen”, schrijft Bosschaart op zijn Instagram.

Bosschaart werd in 2021 kampioen met Cambuur en werd vorig seizoen negende in de Eredivisie. “Ik heb prachtige momenten meegemaakt met de club en de supporters en daar wil ik iedereen voor bedanken. Op naar een mooi einde en een nieuw begin.” In 2016 werd Bosschaart aan de technische staf van IJsselmeervogels toegevoegd, waar hij tot 2019 assistent was.

De ploeg van Sjors Ultee bezet momenteel de achttiende plaats in de Eredivisie. Voor de interlandbreak verloor het de degradatiekraker met 4-1 tegen Excelsior. Na ruim dertig minuten spelen stond er al een 4-0 tussenstand op het scorebord. Cambuur staat met nog acht speelronden te gaan vijf punten onder de degradatiestreep. Komende zaterdag komt nummer zestien FC Emmen naar het Cambuurstadion.

Cambuur licht optie Uldrikis, maar zwaait spelers uit
Cambuur besluit Roberts Uldrikis een jaar langer aan boord te houden. Het contract van de Let, die in 2021 overkwam van FC Sion, wordt tot medio 2024 opengebroken. De Leeuwarders gaan vermoedelijk wel afscheid nemen van een zevental andere spelers. De contracten van Maxim Gullit, Calvin Mac-Intosch, Doke Schmidt, Jamie Jacobs, Mitchel Paulissen, David Sambissa en Robin Maulun zijn formeel opgezegd. Er bestaat nog een kans dat zij langer in Leeuwarden actief zullen blijven, maar dat hangt grotendeels af van een eventuele degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik zie ook de naam van Gullit ertussen staan.. tsjonge jonge alles eraan doen om een zoon in de voetballerij te krijgen.. eigenlijk is ie met zo goed als een speler van Katwijk.. maar ja, Gullit is niet de enige

29 maart 2023 om 13:27

Wat doet Gullit er aan dan? Die jongen zat in de jeugdopleiding van AZ, jong AZ en is daarna naar Cambuur gegaan. Denk dat AZ die jongen niet zo lang in de opleiding laat als die er helemaal niks van bakt.

29 maart 2023 om 16:29

Ja goed verhaal, wat een onzin

29 maart 2023 om 20:03

Goede reactie, grotere onzin. Wees volwassen en probeer eens normaal een discussie aan te gaan. Flamgobrasil geeft een goede uitleg waarom hij dat denkt.

29 maart 2023 om 13:36

Bij katwijk zou ie ernaast staan,die gullit jr

Die Jacobs was toch best een goede speler vorig seizoen? Op scorito in ieder geval wel

29 maart 2023 om 13:00

Ja dat was een van de betere spelers maar dit seizoen echt een grote terugval gehad. Geldt voor Maulun eigenlijk ook. De rest komt sowieso tekort voor de Eredivisie en waarschijnlijk ook voor de top in de KKD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren