Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Busquets: ‘Die prijs is goed, normaal heb je voor dat geld alleen een schoen’

Laatste update:

Sergio Busquets staat dit EK naast Nolito op het Spaanse middenveld en de controleur van Barcelona zou het niet erg vinden als er na het toernooi een vervolg aan deze samenwerking komt. De Catalanen zijn namelijk erg geïnteresseerd in een terugkeer van Nolito, die eerder ook al actief was in Barcelona, en de clausule van achttien miljoen die Celta de Vigo in zijn contract heeft laten opnemen lijkt geen onoverkomelijk probleem.

/

Dat vindt Busquets ook: “Tegenwoordig heb je voor achttien miljoen alleen de schoen van een geweldige speler, dus die prijs is goed voor Nolito”, vertelt hij aan het Spaanse radiostation Onda Cero. Hij voegt zich met die uitspraak bij ploeggenoot Gerard Piqué, die de middenvelder eerder al een ‘koopje’ voor die prijs noemde.

Nolito is overigens niet de enige speler die in verband wordt gebracht met Barcelona: de club zou ook bezig zijn met de komst van Samuel Umiti, de 22-jarige verdediger van Olympique Lyon die momenteel met Frankrijk actief is op het EK. Busquets houdt zich echter op de vlakte over deze mogelijke nieuwe aankoop: “Sinds ik het nieuws over Umtiti heb gehoord, heb ik verschillende wedstrijden van hem gezien. Ik wil er liever niets over zeggen.”

Nolito zou een goede aankoop zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

“sinds ik het nieuws over Umtiti heb gehoord, heb ik verschillende wedstrijden van hem gezien. Ik wil er liever niets over zeggen.”

Wa wilt die daarmee zeggen? hahahaha

21 juni 2016 om 15:21

Jaa inderdaad hahaha, niet veel goeds denk ik

21 juni 2016 om 15:43

Haha ik denk dat ie niet teveel wil zeggen omdat dat mogelijks de onderhandelingspositie van Barca niet te goed komt

21 juni 2016 om 17:07

Dat betekent dat Nolito en Barcelona bijna concreet zijn en Nolito al praktisch voor Barça speelt terwijl Umtiti nog geen zekerheid is en hij daarom geen uitspraken wilt doen.

Nolito binnenhalen en Neymar voor 180 miljoen verkopen. Zoveel ga je sportief niet op achteruit plus je maakt 160 miljoen winst, tel uit je winst

21 juni 2016 om 15:22

Ja want Nolito is zeker op het niveau Neymar en Nolito is bijna 30 en Neymar 24

21 juni 2016 om 15:28

En je behoud nog steeds msn.

21 juni 2016 om 22:56

Hahahahahaha

21 juni 2016 om 15:33

Idd, geen 1 speler is 100 miljoen waard , ik vind 94 voor Runny en 91 voor Bale echt de max van mij hoeft het niet meer gekker

21 juni 2016 om 15:41

Messi

21 juni 2016 om 15:44

Als je 91 voor Bale goed vindt, dan zou je een 150 miljoen voor neymar ook goed moeten vinden. Een 200 miljoen voor Messi zou dan ook niet abnormaal moeten zijn.

@on, 18 miljoen voor Nolito is echt een koopje. Ik zeg: Doen.

21 juni 2016 om 15:52

Want Neymar is 60 miljoen meer waard dan Bale?

21 juni 2016 om 16:35

Neymar is niet beter dan bale.

21 juni 2016 om 16:37

Neymar is wel zeker beter dan bale? Scheelt niet veel maar bale is echt niet beter, bovendien speelt bale best veel wedstrijden niet vanwege blessures in zijn tijd bij Real.

Barça's aankoopbeleid is zo'n drama dat ik hem als vervanger voor Neymar niet eens uitsluit. Nolito is een van de minsten in het Spaans elftal. Kan het tempo van Iniesta en Busquets niet eens bijhouden, laat staan met Messi en Neymar er nog bij in een elftal. Als je Barça naar de klote wilt helpen moet je hem zeker weten kopen.

21 juni 2016 om 19:40

Ja want momenteel hebben ze zo een goeie back up voor msn

ik vind die nolito zo zwaar overschat. vind hem de slechtste van de 11 bij spanje. zie liever pedro er in

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren