Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burnley voert gesprekken met Ajax en wil ‘koste wat het kost’ toeslaan

Laatste update:

Burnley voert gesprekken met Ajax over Mohamed Daramy, zo weet Fabrizio Romano donderdagavond te melden. Volgens de transfermarktspecialist wil de Premier League-club ‘koste wat het kost’ overnemen, want manager Vincent Kompany is naar verluidt ‘zeer gecharmeerd’ van de 21-jarige aanvaller. De clubs zijn in gesprek over een definitieve transfer.

Volgens de berichtgeving wil Ajax Daramy niet zomaar laten gaan, maar Burnley is bereid om ver te gaan voor de vleugelspits. Kompany heeft de Deens international zelfs gebombardeerd tot top target, zo klinkt het. De clubs zijn al in gesprek over een transfer. Welk bedrag er met de eventuele overstap gemoeid is, is vooralsnog onduidelijk. Transfermarkt schat de waarde van Daramy op zes miljoen euro.

Het is niet duidelijk welk bedrag Ajax wenst te ontvangen voor de buitenspeler, maar bekend is wel dat de Amsterdammers in de zomer van 2021 een bedrag van twaalf miljoen euro overmaakten naar FC Kopenhagen om Daramy over te nemen. Of Ajax minimaal break-even gaat spelen is nog maar de vraag, daar zijn avontuur in de Johan Cruijff ArenA geen groot succes is geworden.

Tot dusver kwam Daramy tot twaalf optredens in de Eredivisie. In die duels kwam hij slechts eenmaal tot scoren en leverde hij drie assists. Wel stond de Deen voornamelijk als invaller binnen de lijnen: in totaal kwam hij tot 196 speelminuten in de competitie. Na een verhuurperiode van een jaar aan Kopenhagen keerde Daramy eind juni weer terug in Amsterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als je daat 10 miljoen voor krijgt is het een topdeal. En ik denk dat hij in Engeland ook tot zijn recht komt.

3 augustus 2023 om 19:07

Idd, 10mln lijkt me ook een mooi bedrag. Al zijn er op het moment bijzonder veel mensen die 10mln veel geld vinden voor een speler die nog weinig gepresteerd heeft..

3 augustus 2023 om 20:01

Transferinside meldt dat het zou gaan om een bedrag tussen 15-20m. Dat zou echt fantastisch zijn. Krijgt wmb de mooiste strik van het land om.

3 augustus 2023 om 20:20

Borges geruild voor Daramy dan. Hahah

3 augustus 2023 om 20:22

Stel dat Daramy 20 oplevert dan gaat er uiteraard nog een hele hoop vanaf. “Ruilen” is het niet, het kost je alsnog enkele miljoenen.

3 augustus 2023 om 20:31

Uiteraard, maar het spreekwoordelijke feest bij de fans zal er niet minder om zijn ;-)

3 augustus 2023 om 20:32

Mja.. Dan moet Borges wel zijn belofte inlossen..

3 augustus 2023 om 20:54

Ik vind toch dat er hier heel negatief word gedaan over een jongen die nauwelijks kans heeft gehad om zich te laten zien. Heeft gewoon veel concurrentie op beide vleugels gehad, maar op verhuur bij Kopenhagen een meer dan goed seizoen gehad. Kopenhagen wilde hem hebben voor 10 miljoen, daarover viel niet eens te praten. Zou mij niks verbazen als het op 25 miljoen uitkomt als Ajax het een beetje slim speelt.

4 augustus 2023 om 09:45

Darami is idd beter als hij bij Ajax heeft laten zien.
Maar heeft natuurlijk ook te maken gehad met een sle ht draaiend Ajax.
Tijdens zijn verhuur deed hij het prima.
10 tot 14 mlj moet hij op kunnen leveren denk ik.

3 augustus 2023 om 19:10

Inderdaad, in de ED slaagt hij niet, maar in de PL, dat hogere niveau ligt hem vast veel beter.

3 augustus 2023 om 19:13

Daramy is een speler die rendeert bij een tactiek met veel ruimte. Dat had Overmars dus verkeerd gezien of in paniek gehandeld na het mislopen van Sulemana. Bij Ajax is hij normaliter niet op zijn plek. Hopelijk kan hij zich ontwikkelen bij een trainer die de potentie wel in hem ziet.

3 augustus 2023 om 19:15

MrGuide

Heeft niets te maken met hogere niveau maar met de ruimte. Bij Ajax krijg je veel minder ruimte dan Burnley. Daar kan hij meer op de counter spelen en denk dat het meer bij hem past. Heeft actie en snelheid.

Botman was in de Eredivisie matig maar op hoger niveau stukken beter.

3 augustus 2023 om 19:16

@MrGuide; Gaat niet zozeer om de competitie, bij Ajax speel je vaak op de helft van de tegenstander en zijn zeker 15 teams verdedigend ingesteld tegen de speelwijze van Ajax (afgelopen seizoen daargelaten ;-). Bij Burnley, dat veelal van de counter zal moeten profiteren krijgt hij ruimte en met zijn snelheid en dribbel kan hij daar leuk mee om gaan, is vrij behendig, alleen geen rendement. Dat kan, samen met wat extra fysiek nog wel komen in een zwaardere competitie waar hij zich misschien kan ontwikkelen.

3 augustus 2023 om 19:18

Dat zal niet heel veel zeggen. Kan mij bij Ajax jaren terug, uit de tijd Frank de Boer, nog ene Lobotka herinneren. Mislukte bij Ajax en kwam niet verder dan Jong Ajax. Vertrok vervolgens naar FC Nordsjaelland om daarna naar Celta de Vigo en Napoli te vertrekken en bij Napoli is hij al een paar seizoenen heel belangrijk en was hij een van de belangrijkste krachten van het kampioensteam van het afgelopen seizoen.

Maar zo had je bijvoorbeeld ook Kristensen die mislukte bij Ajax, vervolgens naar Red Bull Salzburg vertrok. Daar was hij gewoon goed en dan is de Oostenrijkse-competitie niet heel denderend, maar in zowel de EL als CL maakte Kristensen ook gewoon een sterke indruk wat hem mooie transfers heeft opgeleverd naar Leeds United en nu dus AS Roma. Helaas paste Kristensen gewoon niet in het systeem van Ajax met 4 verdedigers, komt beter tot zijn recht in een systeem waar hij als een soort wingback speelt dus een 3-5-2 of 3-4-3 formatie waar hij dan als een soort back fungeert die heel de zijkant bestrijkt en 3 verdedigers achter zich heeft om het verdedigende werk op te knappen.

Zo zullen er vast nog wel een paar voorbeelden zijn bij andere clubs. Amrabat schiet mij zo binnen, die mislukte bij Feyenoord. Vervolgens al een paar seizoenen prima presteert bij Fiorentina en een ijzersterk WK heeft gespeeld ruim 'n half jaar geleden.

3 augustus 2023 om 19:23

Zoals Schuurs belachelijk werd gemaakt bij Ajax, maar de pannen van het dak speelt in Italië, bedoel je?

3 augustus 2023 om 19:38

Nee Schuurs werd niet belachelijk gemaakt, hij had veel concurrentie en kwam niet veel aan spelen toe. Er was geen ruimte om te groeien.

Vandaar verkoop...

3 augustus 2023 om 19:55

‘Heeft niets met hoger niveau te maken’? Beetje rare redenatie, alsof het niet uitmaakt of je op een hoger of lager niveau speelt.Tuurlijk rendeert een snelle speler beter met meer ruimte, maar ik denk dat het hogere niveau van de PL een grotere impact heeft dan het feit dat hij meer ruimte krijgt. Deze jongen komt tekort voor Ajax, en dus hoogstwaarschijnlijk ook voor de PL.

3 augustus 2023 om 20:12

Schuurs werd niet belachelijk gemaakt. Hij paste niet in de manier van spelen en maakte iedere wedstrijd een fout die leidde tot op z'n minst een grote kans. En dat werd gewoon gezegd.

3 augustus 2023 om 19:13

Was voor 12 mil gekocht. Nu paar seizoenen wat afgeschreven. Mocht Ajax rond 12 mil krijgen (of 10 wat je aangeeft) wordt er gewoon winst bij geboekt in de boekhouding.

3 augustus 2023 om 19:18

MrKrillin zou Ajax zeker niet ongunstig uitkomen met de aanstaande komst van Borges. Zou zelf ontzettend blij zijn als Daramy voor circa 10 miljoen vertrekt, hebben we de helft van Borges al terugverdiend en kan er mogelijk gekeken worden naar een 10 of rechts en linksback. Voelt wel een beetje als een cadeautje mocht Burnley daadwerkelijk doorpakken voor Daramy.

3 augustus 2023 om 19:38

Zou inderdaad fijn zijn en maakt transfer van Borges wat begrijpelijker.

Ik zou Berghuis lekker op 10 houden.
Dus een rechtsbuiten aantrekken. Liefst iemand die diep kan spelen en niet steeds naar binnen trekt.
Dan heb je 2 verschillende types op rechts met de nieuwe aankoop en Concecao.

Linksback alleen als Wijndal verkocht wordt. Misschien ben ik een van de weinige, maar de jongen verdient eigenlijk nog een kans. Geldt ook voor Salah.

En ook op rechts. Rensch en Sanchez verdienen nog wel kans en zou dus alleen rechtsback halen als Sanchez verkocht wordt (kan interesse zijn na een goed toernooi).

Alles maakt niet uit, ik refresh VZ meerdere keren en ben echt aan het wachten op een RCV. Dan gaat de vlag uit.

3 augustus 2023 om 20:02

Berghuis is op weg naar FC ANTWERP.

3 augustus 2023 om 20:42

Wijndal en sanchez/rensch zijn niet goed genoeg en bij uitstek de volgende posities die versterkt moeten worden. Kan niet geloven dat je ze nog wel een jaartje een kans wil geven

3 augustus 2023 om 21:42

MrKrillin leuke boekhouder heb jij 😂

3 augustus 2023 om 22:26

Zijn daar betrouwbare bronnen voor @Toni? Zou het jammer vinden als Berghuis vertrekt maar past wel in het recente beleid van snijden in het salarishuis, nu Tadic weg is verdient alleen Bergwijn nog meer dan Berghuis gok ik. Als Spertsyan inderdaad komt voor 10 laten ze Berghuis misschien wel vertrekken, anders zou ik hem er toch graag bij houden hoor.

3 augustus 2023 om 19:43

Kopenhagen wilde zelf al hem terug halen voor 10 miljoen dus zal burnley wel meer moeten betalen.

3 augustus 2023 om 20:32

Als Ajax 10 miljoen beurt voor Daramy verdient Sven Mislintat een enorm standbeeld op een prominente plek in of rond de Arena.

Even kijken wat voor bedrag onze Sven hier uit kan slepen. Nogmaals verhuren zou ik niet doen en gezien de nieuwe aankoop is het beter hem dan van de hand te doen.

3 augustus 2023 om 19:09

Hij is gekocht voor 12 mil dus voor minder geen genoegen nemen. Hij heeft een goed seizoen in Denemarken en is jong met voldoende potentie.

3 augustus 2023 om 19:35

Precies en die prestaties zien zij ook. Ajax gaat hier winst op maken.

3 augustus 2023 om 19:45

Dus als ze geen winst maken dan heeft sven het niet goed gedaan?

3 augustus 2023 om 19:58

Boekhoudkundig ga je er ongetwijfeld winst op maken want hij staat voor 7.2 miljoen op de balans na twee contractjaren afschrijving. Maar als een PL ploeg zegt hem "at all cost" binnen te willen halen dan sluit ik niet uit dat er gewoon een bedrag groter dan het aankoopbedrag op tafel komt eerlijk gezegd. Zou heel mooi zijn!

3 augustus 2023 om 20:15

Begin te begrijpen waarom Sven met geld strooit. Die is alle mislukte spelers aan het verkopen voor break even of minimaal verlies

Huh, hebben ze een recente wedstrijd van hem gezien? Kan het me bijna niet voorstellen haha.

Als Sven het aankoopbedrag nog terug kan krijgen (12 miljoen) of iets in die regio dan ben ik wel onder de indruk.

3 augustus 2023 om 19:08

Schijnt het bij Kopenhagen heel goed gedaan te hebben tijdens zijn verhuurperiode en was daar natuurlijk ook een enorm talent. Niet voor niks dat Overmars hem kocht voor 10 miljoen. Ik denk dat dit net als Bassey een speler is die wel uit de verf kan komen in de middenmoot van de PL bij zo'n kick en rush ploeg waar ze meer ruimte krijgen, maar dat ze simpelweg niet bij Ajax passen als ze in de kleine ruimtes moeten spelen. Niet voor niks dat ze al zo goed als rond zijn met die Borges. Ik zei al dat het onbegrijpelijk was tenzij de transfers van Daramy en Kudus aanstaande waren.

3 augustus 2023 om 19:11

Misschien dat hij wat zenuwen in de benen had want tijdens de laatste oefenwedstrijden raakte hij geen pepernoot, basistechniek leek ook ver ondermaats.

3 augustus 2023 om 19:14

Vind de aankoop van Borges alsnog overbodig aangezien we al Bergwijn en Godts daarvoor hebben. Maar daar schijn ik de enige in te zijn

3 augustus 2023 om 19:17

Godts speelt in de voorbereiding veel op rechts dus ik denk dat ze hem misschien ook voor die kant in het hoofd hebben naast Conceicao.

3 augustus 2023 om 19:17

JtjeVtt: het was niet best, maar dat hij in die 2 oefenwedstrijden (als rechtsbuiten) geen geweldige indruk maakte zegt ook niet alles voor zo'n Burnley. Die staat daar waarschijnlijk al een tijdje op de scoutingslijst en die zullen hem bij Kopenhagen intensief gevolgd hebben. Daar heeft hij het schijnbaar goed gedaan, dus dan reken je hem niet af op zo'n oefenpot waar iedereen dramatisch speelde.

3 augustus 2023 om 19:19

Messi: Kudus gaat ook nog wel vertrekken. Schijnt dat Arsenal, Chelsea, Brighton en United geinteresseerd zijn. Dan heb je straks met Bergwijn, Godts en Conceicao 3 buitenspelers waarvan 2 onbewezen. Zie die Borges daarom wel als prima aanwinst. Verwacht ook dat hij als rechtsbuiten komt gezien het feit dat hij linksbenig is.

3 augustus 2023 om 19:19

@MessiBazoer, ik las laatst ergens dat Steijn het met Godts wat vaker rechts wil proberen, weet niet wat er van waar is maar dan klinkt de transfer van Borges wel logischer icm het vertrek van Daramy. + persoonlijk denk ik dat die Borges nog eens kan gaan verrassen en in dat geval zien Mislintat en co het dus als een buitenkansje, en buitenkansjes moet je vaak wel aangaan in mijn optiek.

3 augustus 2023 om 19:28

@Soccerfan - Dan heb je met Godts en Conceicao 2 rechtsbuitens die er nog niet klaar voor zijn.

@Zytto - Borges heeft ook niks bewezen, toch? Nog minder dan Daramy zelfs

3 augustus 2023 om 19:39

Zeker mee eens, maar ik denk dat Borges wel een prima aanwinst gaat zijn.

3 augustus 2023 om 19:41

Messi

Niet alleen heb je met Godts en Concecao 2 rechtsbuitens die er nog niet klaar voor zijn, maar ook 2 types die op elkaar lijken.
Je moet echt een speler hebben die diepgang kan houden.
Rensch/Sanchez zijn ook geen types die er continue overheen gaan.

3 augustus 2023 om 19:46

@soccerfan
Hoeveel wedstrijden heeft Godts dan van rechts gespeeld? Volgens mij valt dat nog wel tegen

3 augustus 2023 om 19:52

Bijna geen. In de voorbereiding was voor het eerst sinds hij bij Ajax zit. Zie hem gewoon als optie voor linksbuiten.

3 augustus 2023 om 20:36

Volgens mij wordt er nauwelijks nog kick & rush gespeeld in de Premier League, hooguit nog bij een enkele laagvlieger.

3 augustus 2023 om 21:05

Dat werd paar jaar terug van Daramy ook gezegd..vorig jaar van conceicao ook. Afwachten dus allemaal ipv van al die enorme positivie berichten hier

3 augustus 2023 om 19:12

Kan toch gewoon zijn dat Burnley wedstrijden van Daramy het afgelopen seizoen heeft gezien? Toen was hij gewoon prima bij FC Kopenhagen met 41 wedstrijden, 9 goals en 7 assists. Het zijn dan geen denderende cijfers, maar heeft zich het afgelopen seizoen bij Kopenhagen gewoon prima herpakt na een zeer slecht en moeizaam seizoen ervoor bij Ajax.

Heeft in zijn eerste periode bij Kopenhagen ook gewoon laten zien een prima speler te zijn. Bij Ajax zal het er niet meer uitkomen verwacht ik, dan is een definitief vertrek het beste voor alle partijen. Als Ajax hier rond de 10 miljoen uit kan halen, heb je gewoon een goede deal te pakken. Maak je wel een verlies op hem, aangezien Ajax toen volgens mij 11 of 12 miljoen voor hem betaalde maar dan is het net als bij Bassey wel weer een minimaal verlies.

3 augustus 2023 om 19:15

Ik moet je bekennen dat ik hem helemaal niet gevolgd heb bij Kopenhagen en mijn beeld van hem gebaseerd is op de minuten die hij in het eerste van Ajax heeft gemaakt. Maar de laatste wedstrijden speelde hij dramatisch.

3 augustus 2023 om 19:47

Heeft hij ajax toch nooit kunnen overtuigen. Hij is veel te onrustig aan de bal.

Voegt te weinig toe aan het elftal, mag wat mij betreft vertrekken. Goed dat Ajax een schoonmaak houdt. Nu nog van Klaassen af!

Minimaal het aankoopbedrag vangen en dan lekker afscheid nemen, deze jongen gaat het niet redden bij Ajax.

Knap van ajax, zelfs schroot als Bassey en Daramy raken ze kwijt, en let maar op deze gaat ook voor grote zak geld.

3 augustus 2023 om 20:08

Het grappige is dat de schroot van Ajax het daarna vaak beter lijkt te doen in het buitenland dan de pareltjes. Ze gaan natuurlijk ook naar mindere clubs maar lijken daarna weer een stap te kunnen maken.

3 augustus 2023 om 20:20

Valt ook wel mee toch? Kijk naar De Ligt, Onana, Frenkie, Martinez, etc. Tuurlijk lukt het bij een Ziyech of Van de Beek niet, maar je hoort ook niks meer van Scherpen, Marin, Cassierra, Orejuela, Magallan, etc. Eigenlijk hebben alleen Botman en Schuurs het super goed gedaan en een toptransfer afgedwongen.

3 augustus 2023 om 20:34

Kristensen mag je ook best toevoegen aan dat rijtje

3 augustus 2023 om 20:59

Welk rijtje ? Neem dan eerder aan de eerste dan de 2eEdit: of de derde ?

Een Engelse club die een speler graag wilt hebben, laat die miljoenen maar komen! Zou mooi zijn als je hier nog winst op weet te maken, maar met een miljoen of 9 ben ik eigenlijk al tevreden. Nu maar lekker hoog in de boom gaan zitten

3 augustus 2023 om 19:37

Kopenhagen wilde hem het liefst toch ook overnemen en moesten in de range van 11/13 miljoen bieden (althans, dat zou Ajax verlangen).

Kijken ze bij burnley met oogkleppen op? Deze jongen heeft echt helemaal niks om te slagen in Engeland zeker niet met zn eerste aanname. Eerste bod boven de 6 miljoen gelijk accepteren in de hoop dat ze zich niet bedenken.

Die daramy deed het erg goed tegen shaktar en andere wedstrijden in de voorbereiding. Op paar slordigheidsfoutjes na dan, zoals aannames en de bal te ver voor zich uit tikken. Ik zou het zonden vinden als we minder dan €10mln krijgen.

Voor 25 miljoen mogen ze hem hebben. Kunnen we mooi sutalo zo snel mogelijk binnenhalen. Hij is sowieso niet goed genoeg in de kleine ruimte, en qua afwerking is het helemaal belabberd.

3 augustus 2023 om 19:17

Zijn aankoop bedrag wordt gebruikt voor dat talent van City. Blijkbaar is dat de vervanger van Daramy. Als die 18 mil moet kosten en Daramy levert rond de 10 mil dan doen we goede zaken.

3 augustus 2023 om 19:34

Zo'n Engelse club gaat echt wel meer dan 10 miljoen betalen hoor. Zeker als ze zn prestaties bij Kopenhagen erbij halen. Die gasten betalen altijd veel te veel.

3 augustus 2023 om 19:38

10 miljoen is idd prima. Ik zit gewoon met smart te wachten op goede defensieve versterkingen. Naast sutalo, zou ik ook nog graag een goede back zien komen.

3 augustus 2023 om 19:42

Sportweek

"ik zit gewoon met smart te wachten"

Haha typte ook net ergens. Zit serieus VZ steeds te refreshen laatste dagen en wachten op de RCV

Kijk meest uit naar deze transfer.

Heeft (nog) niet gebracht wat ik gehoopt had. Maar het is voor beide partijen beter dat hij Ajax verlaat. Hij moet aan spelen toekomen en Ajax heeft dan weer wat ruimte in het salarishuis.

Mocht Burnley echt ver willen gaan, weet je zeker dat minimaal quitte speelt op de aankoopsom van Daramy. Een aankoop van Overmars die zijn draai nooit echt heeft weten te vinden en verhuurd was.


Dit maakt de aankoop van Borges(ook voor een giga bedrag voor Ajax doen) wel beter onderbouwd.

Nou zo slecht is hij echt niet vorig jaar een prima seizoen gedraaid en bij ajax geen kans gehad. Lekker voor een mooi bedrag verkopen is prima. Hebben wij nog maar over voor dat jochie van man city? Zelfde bedrag vragen.

Nou Sven, het is tijd om je revanche te nemen op ons om jezelf te overtuigen nu. Maak er een goede deal van.



Op basis van welke wedstrijden willen ze hem halen? In de voorbereidingswedstrijden waarin hij speelde was hij echt weer dramatisch, kon nauwelijks normaal een bal aannemen. Als je hiervoor ook maar iets in de buurt van het aankoopbedrag kan krijgen zsm wegdoen.

3 augustus 2023 om 19:54

Vorig seizoen bij Kopenhagen was hij goed, vandaar.

3 augustus 2023 om 19:58

Heb hem bij Kopenhagen niet gevolgd maar zijn statistieken daar waren inderdaad niet zo heel slecht. Vergeet hij gewoon hoe hij moet voetballen zodra die een Ajax shirt aantrekt of hoe zit dat?

3 augustus 2023 om 20:43

Ik vond hem in het begin best veelbelovend, maar later weinig gespeeld nog en drama voorbereiding nu. Hij kan beter dan hij nu laat zien, dat is duidelijk. Zijn dribbel, snelheid en doelgerichtheid waren wel van goed niveau, maar zagen we de laatste tijd ook niet terug.

Daramy is absoluut geen koekenbakker, maar is wederom een speler die niet bij Ajax past. Een bedrag van acht à negen miljoen euro plus doorverkoop zou een prima deal zijn.

Ruilen voor weghorst lijkt me een prima deal. Hebben we gelijk 2 spitsen die maar moeten uitvechten wie 1 en 2 zijn

3 augustus 2023 om 19:17

Niet eens zo verkeerd idee. 5 miljoen en Weghorst voor Dramamy

3 augustus 2023 om 19:19

aub niet. De jongen wil natuurlijk - terecht - een vermogen aan salaris. Komt te kort voor niveau wat Ajax nastreeft en dan heb je een dure bankzitter.

Zou ik erg jammer vinden, want ik zag zeer veel potentie in hem. 10 miljoen vind ik persoonlijk te weinig.

3 augustus 2023 om 19:24

Welke potentie? Kwam niet eens een man voorbij tegen een derde klasser uit Duitsland. Heeft bij Ajax allesbehalve overtuigd en zeker met de komst van wederom een linksbuiten Borges. Zou ik voor een bedrag rond de 10 miljoen afscheid nemen van Daramy. Waardoor er ook weer geld vrij komt voor een versterking op een andere positie.

3 augustus 2023 om 19:40

Sarcasm mode: On

Past niet in het technische en tactische Ajax-spel. Maar in Denemarken best ok. Allicht doet hij het beter in Engeland met meer ruimte op de flanken en fysiek spel. Voor een goed bedrag, strik eromheen en alle suc6 wensen.

3 augustus 2023 om 19:39

Ik snap dat toch niet helemaal hoor. Tijdens die oefenwedstrijd tegen Augsburg leek het (wederom) alsof ie niet eens een bal kan aannemen. Ligt dat dan aan onze competitie of Ajax? Ik las ook dat ie het in Denemarken niet zo slecht deed, maar als ik hem zie spelen snap ik daar niks van.

3 augustus 2023 om 21:10

Hij is lenig en snel, maar niet heel explosief of baltechnisch en ook niet erg slim in positiespel; dan pas je niet bij Ajax.

Hard hollen en op zijn tijd uithalen: dat klinkt heel erg als Brits of Scandinavisch voetbal, dus ik denk dat hij bij een bescheiden Britse club beter past dan bij Ajax.

4 augustus 2023 om 00:53

Wellicht met veel ruimte voor je, op de counter. Tja het zou kunnen. Als ze er 16 miljoen voor vangen ben ik blij. Ik gun die jongen ook het beste, maar ik heb er een hard hoofd in.

Huppaaaa! Een goede ruildeal maken om Weghorst erbij te halen. Weer wat lengte en extra pit in de voorhoede als basis of wisselspeler.

Strik erom, zelf afleveren zodat je zeker weet dat ie weg is…

Ik vraag me echt af hoe je gecharmeerd kunt zijn van hem. Maar ik volg de Deense competitie niet. Was ie daar dan zo goed? Elke keer als ik hem zie spelen krijg ik toch voornamelijk het gevoel dat ie er helemaal niks van kan. Nu tijdens de oefenwedstrijden ook weer. Pijn aan de ogen.

Zou een hele goede slag vanuit Ajax zijn. Vraag me af of Mislintat dit soort spelers voor dubbele cijfers slijten. dit zet ook direct de deur open voor Ian Maatsen. Ik heb hem niet veel zien spelen, ik lees er wel veel positiefs over, is hij een aanwinst voor Ajax?

Het voelt echt een beetje als real life Football Manager wat er bij Ajax gebeurd. Veel geld voor grote talenten neerleggen omdat je weet dat ze toch beter en meer waard worden (in FM dan). Spelers waar je het niet in ziet zitten aanbieden en meteen is er interesse voor een mooi bedrag.

Met Bergwijn, Godts en waarschijnlijk Borges is er ook geen plaats voor Daramy.
Op basis van de verslagen bij Kopenhagen die ik las dacht ik dat hij wellicht van toegevoegde waarde kon worden dit jaar maar denk dat dit voor iedereen beter is.

Dit heeft toch te maken met Rashica, Gala wilt hem overnemen maar dan heeft Burnley wel een vervanger nodig.

Er wordt een bedrag tussen de 15 en de 20 miljoen genoemd haha. Die Minslitat loopt met een goude pik rond!

Als Ajax deze a-technische speler kan lozen voor circa 10 miljoen, zou dat een topdeal zijn. Buiten dat, Borges komt er toch aan??? Of.....

Dit is gewoon mensenhandel. Vreselijke wereld toch af en toe dat voetbal.

OT; maar als ik op meepraten klik bij welke wedstrijd dan ook dan klapt de app eruit. Is dit een bekend probleem?

3 augustus 2023 om 20:29

Bekend ja. Gebruik de website ipv de app of via de knop wedstrijden ernaar toe.

3 augustus 2023 om 20:37

Thanks voor de tip

Ja joh, verkoop gewoon die buitenspeler uit Denemarken die tekort komt, voor een miljoentje of 14 hahaha, sta niet gek te kijken als het nog in de buurt komt ook😝

Het gaat blijkbaar om rond de 16 miljoen euro. Dit is onze versie van Ramaj, wat een belachelijke deal zou dit zijn. Het is gewoon onze derde keuze momenteel.

3 augustus 2023 om 21:49

16 miljoen inderdaad. Het Engelse voetbal: zowel een vloek als een zegen!

Kick en rush voetbal met onhandige wingers, dat is toch typisch ? Geen verassing

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren