Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burak Yilmaz geeft eindelijk tekst en uitleg over zijn rol bij Fortuna Sittard

Laatste update:

Burak Yilmaz heeft zich in een groot interview uitgesproken over alle verhalen die over hem de ronde doen. De Turkse spits van Fortuna Sittard zou de opstelling bepalen, ervoor hebben gezorgd dat Sjors Ultee zijn ontslag kreeg, ruzie gemaakt hebben met spitsentrainer Frank Demouge en winstpremies betalen. "Het zijn allemaal leugens", zegt Yilmaz tegen ESPN.

Het ontslag van Ultee, die werd opgevolgd door Julio Velázquez, kwam ook voor Yilmaz als een verrassing. "Dat is een beslissing die genomen is door het clubbestuur. Tenslotte ben ik hier maar een medewerker. Boven mij staan nog de voorzitter, de technisch directeur en ook nog de eigenaar. Dat zijn de mensen die daarover gingen. Het is een beslissing die niets met mij te maken had en soms kan gebeuren in het voetbal."

De verhalen over de verstoorde relatie tussen de 37-jarige Turk en de technische staf en het bepalen van de opstelling doet Yilmaz ook af als klinkklare onzin. "Ik heb nog nooit een opstelling gemaakt. Het feit dat mensen dat zeggen, is beschamend. Dat is vooral heel erg respectloos richting de technische staf. Ik zou hier alles bepalen en ze hadden het zelfs over wedstrijdpremies die ik uit eigen zak zou betalen. Het is bijzonder beschamend, ook richting de voorzitter en de technisch directeur."

De aanvalsleider van Fortuna, die in zijn eerste zeven wedstrijden in de Eredivisie vier keer scoorde en een assist gaf, hoopt dat het snel gedaan is met alle geruchten die over hem rondgaan. "Ik zou willen dat dit soort verhalen niet zouden bestaan en ik kan met zekerheid zeggen dat alles gelogen is. Ik baal van alle berichten, maar het is ook onmogelijk om overal antwoord op te geven. Ik kan niet blijven zeggen dat alles niet waar is."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat heel VZ iemand alweer had veroordeeld. Maar feiten zijn nergens te verkrijgen behalve die van hemzelf.. Bravo azijnzijkerds

28 september 2022 om 21:43

Ik ben het niet perse met je oneens hoor, maar om nu direct ervan uit te gaan dat wat Yilmaz hier zegt de waarheid is, is echt ontzettend naïef.

28 september 2022 om 21:54

Maar goed het is ook ontzettend naïef om zo maar te roepen en zeiken over Yilmaz. Terwijl de meeste dingen waarschijnlijk niet waar zijn.

28 september 2022 om 22:14

Sowieso alles in het voetbalnieuws met een korrel zout nemen.

Maar dat alles gelogen zou zijn en van geen van de verhalen ook maar iets waar zou zijn, wat Yilmaz hier dus claimt, is denk ik wel het meest onwaarschijnlijke scenario van allemaal.

28 september 2022 om 22:58

Kan ik ook omdraaien naar de roddelmedia die op deze wijze hun geld verdienen.. Nogal naïef dat men van hen uitgaat.

29 september 2022 om 01:10

Ohja want dat is nu de maatstaf toch. Alle onzin berichten geloven en als basis meenemen in een mening maar wat Yilmaz zegt, diegene over wie gepraat werd nemen we dan maar in twijfel. Man man man hoe vreemd kan men zijn. En de media nog steeds blijven geloven met alles ipv de echte bron, in dit geval Yilmaz. Net zo over Ronaldo en al die leugens laatst. Maar nee we nemen de media als waarheid bron joh tuurlijk! 🤦

28 september 2022 om 22:01

Hahahaha, dus als andere betrokkenen het tegenovergestelde zeggen, dan geloof je het niet. Maar als Yilmaz het zegt, is het meteen de waarheid? Man, man, man, wat een niveau.

28 september 2022 om 22:57

Welke andere betrokkenen hebben dan wat gezegd? Benieuwd met welke namen je gaat komen en wat zij dan gezegd hebben.Verder hoeft dit natuurlijk ook niet de waarheid te zijn, maar Burak is natuurlijk meer een insider dan iedere willekeurige werknemer van de media.

28 september 2022 om 23:00

Het zijn geen betrokkenen. Leer de definitie. Dus volgens jou zijn AD en VI betrokkenen? Dan zijn zij dus betrokkenen bij elke club volgens jou. Tevens mag je je afvragen of hun enige motief de waarheid is. Yilmaz is hoe je het ook wendt of keert een directere bron dan bovenstaanden. Daarnaast is de term "anonieme bron" een bron die iedereen neer kan kalken. Het zegt echter niks over de betrouwbaarheid ervan. Iets met een niveau..

29 september 2022 om 12:43

Geloof er nog steeds niets van.

Schandalig dat er zulke verhalen verzonnen worden. Ik vind dit zelfs materiaal om een zaak van te maken. Zowel Yilmaz als Fortuna zijn hierdoor geschaad. Onbegrijpelijk dat er zo met een grote speler wordt omgegaan.

Nou meneer Burak. Wij kennen in Nederland persvrijheid en hebben onafhankelijke media. In jouw land is dat niet zo.

28 september 2022 om 21:39

Dus persvrijheid geeft partijen het recht een bedrijf (Fortuna) en een mens (Yilmaz) openlijk te beschuldigen van louche praktijken en ze voor mensen doel van beledigingen en speculaties te maken? Gebaseerd op meningen en onderbuikgevoelens, ik had het gevoel dat persvrijheid voornamelijk tot doel had ieder gegrond FEIT naar buiten te mogen brengen. Roddels is iets voor de bladen die daarvoor bestemd zijn, dat heeft weinig met journalistiek te maken.

28 september 2022 om 22:04

Volgens mij waren het gewoon mensen binnen de club hoor. Maar als Yilmaz iets zegt, dan is dat dus de waarheid?

28 september 2022 om 22:12

Zie je me dat ergens zeggen? Natuurlijk hoeft dit niet per se de waarheid te zijn, maar dat is helemaal niet wat ik zeg. Voor de verhalen waar het hier over gaat is voor het merendeel de duim als bron gebruikt, verder zijn het zaken die in de verte ergens gebaseerd zijn op iets wat door iemand geroepen is. Dat wordt vervolgens enorm uitvergroot met als doel pure stemmingmakerij.

28 september 2022 om 23:06

Nergens heeft VI of Telegraaf e.d. benoemd wie die bron was. "Anonieme bron" kan iedereen neer kalken. Dus TikiTiki heeft gewoon volledig gelijk. Als die bron verifieerbaar en betrouwbaar was, is dat een ander verhaal. Tot op heden heeft niemand de bron blootgelegd. Waarschijnlijk omdat er geen goede bron was, maar wel veel clicks en geld aan Yilmaz te verdienen viel.

28 september 2022 om 21:41

Wat een onzin, daar heeft het toch niks mee te maken? De verhalen die over hem werden geschreven waren nergens op gebaseerd zonder enige feiten. vind jij dat normaal dan?

28 september 2022 om 22:01

Persvrijheid betekent nooit leugens verspreiden!

28 september 2022 om 22:25

Appels met peren vergelijken. Zaken als persvrijheid en onafhankelijke media hebben hier dus echt 0,0 mee te maken. Elke bekende speler, waar in de wereld dan ook, had de media op dezelfde manier aangesproken als er gerucht na gerucht werd verspreid over diens persoon en gedrag.

28 september 2022 om 22:29

En hoe zou dat relevant moeten zijn in dit verhaal…?

28 september 2022 om 22:30

Dat jij nog likes krijgt, jezuss. Hahahhaha

29 september 2022 om 09:13




volgens mij haal jij nogal wat door elkaar.
Burak Yilmaz mag zich verdedigen door te zeggen dat het niet waar is, waarbij hij niks vermeldt over persvrijheid.
Daarnaast is Nederland nu zijn voetballand, dus waar jij die opmerking vandaan haalt en gebruikt als argument is nogal een raadsel en vreemd.

En wat betreft persvrijheid;
Persvrijheid is onderdeel van de vrijheid van meningsuiting. In Nederland is de persvrijheid vastgelegd in de Grondwet. Iedereen mag zeggen en schrijven wat hij wil. In kranten en tijdschriften, maar ook via radio, televisie internet en sociale media. Voorwaarde is dat het niet in strijd is met de wet. Belediging, smaad en aanzetten tot haat en discriminatie zijn bijvoorbeeld verboden. Of iets in strijd is met de wet beoordeelt een rechter achteraf.

En wat jij nu schrijft over 'jouw land' is aanzetten tot, net als wat de pers heeft gedaan met schrijven van leugens aanzetten tot smaad en haat is.







@Cody-Gakpro Als je er al een zaak van wilt maken als iemand denkt dat je meer invloed hebt dan je normaal gesproken zou behoren te hebben dan ben je compleet kansloos bij een rechter. Er wordt dagelijks ongelofelijk veel gesuggereerd, halve waarheden gepubliceerd, mensen zwart gemaakt etcetera. Lees al die blaadjes van enge gasten als Albert Verlinde, Guido den Aantrekker en hoe ze verder ook mogen heten maar op na. Kennelijk hebben een aantal mensen de invloed van Yilmaz op de gang van zaken bij Fortuna ook ingeschat als ongezond groot. Natuurlijk bagataliseert Yilmaz dat zelf, hij heeft immers qua positie eigenlijk niets in te brengen, want is gewoon selectiespeler. Het gaat er dus om wat er wel of niet speelt achter de schermen. En dat weet ik in ieder geval niet. Dus neem ik de berichten voor kennisgeving aan en wacht op het moment dat er meer naar buiten komt.

En wat maakt dat uit als hij mee bepaald wie er speeld, kan me nog herinneren dat de trainer de stoelpoten van de vorige trainer heeft weg gezaagd.

Hij zegt zelf da hij dat niet doet. Daarnaast lijkt het mij ook ongezond als een speler mede gaat bepalen wie er opgesteld wordt en wie niet. Dat is zijn taak niet. Zeg dan gewoon dat hij speler/trainer is en wel mede bepaalt wie er wel en niet speelt. Yilmaz ontkent ten stelligste dat hij dat doet en dat staat haaks op eerdere berichten. Dat maakt het interessant om er achter te komen of dat de waarheid is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren